+1 yılHer insan aynı Olmuyor ne yazık ki bazı insanlar hiç durmak istemez bazıları haftada 3 .2. 1 derken düşer de düşer sonra zamanla yok olmaya başlar aranızdaki Sevgi bağı nedir bilmiyorum ama gerisi sana kalmış sıkıntısını öğrenmeye çalış, hastalık ise tedaviye ikna et , veya sende kendi ihtiyaçların için Uygun kişiyi bul 👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani mast yapıyor olabilir. Sürekli kavga ediyorsanız oda etki edebilir. Aldatıyor diyemem aldatan daha fazla ilgi gösterir hemen hemen.
Belkide istediği ten uyumunu sende bulamamış olabilir.
Bunlarda yoksa rahatsiz olabilir.
Ama evli biri olarak söylemem gerekirse muhtemelen ten uyumunu sizde yakalayamadi.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Malesef cinsel anlamda eşler seçilemiyor işte. Benimki de ayda 1 kere yanıma sokuluyor. Ben sürekli sıkıştırıyorum. Arkasından yaslanıp boynunu öpüyorum, poposunu okşuyorum v. s. ama o hiç oralı olmuyor. Bana kalsa hergün istiyorum ama malesef böylesine denk geldik.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu anlattıklarınızı eşinizle açık açık oturup konuşmalısınız ve onunda fikirlerini almalısınız öğrenmelisiniz belki sizin tarzınızı sevmiyor belki sofistike davranmayı seviyordur eşinizin cinsellikte ki düşüncelerini ve isteklerinizi iyi bilmelisiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar da benim kadın versiyonum. Neyse ki iki buçuk ay önce boşandım. Tabiki ana sebep bu değildi altında çok başka şeylerde vardı da seks sırasında yapma diyen bir kadın ve sert olduğumda ağlayan biri vardı nerdeyse. Üzerine bir çok başka sorun da eklenmesi üzerine boşandım. Bana senden lazım, eve kelepçe aldım diye, bu resmi attım diye kavga ettiğimi bilirim ahahha. Senin gibisi nasip olmadı ki bana.

Bilmiyorum ne vardı saçlarında, rüzgar mı öyle delice eserdi...
Gözlerim mi öyle görürdü yoksa...
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa kendimize göre birini bulmak bir tık zor ama insan kendini geliştirmeli. En azından istekli olduğu bir kadın ya da erkek bulursa kendini geliştirip çeşitli olaylara girebilir. Bence zor değil ama biraz incelik istiyor. Sen de en iyisini hak ediyorsun ama gördüğüm kadarıyla mutsuzsun. Bu konuyu yüz yüze konuştunuz mu?
+1 yıllibidosu düşük olabilir, hasta olabilir çükü kalkmıyor olabilir. belli ki seni arzulamıyor. biraz uzaklaş ondan sen yaklaşma yanına bakalım kaç gün böyle sabredebilecek... eğer baktın 2 hafta hiç sana cinsel anlamda yanaşmıyor aramızda sorun mu var veya benim bilmediğim bir rahatsızlığın mı var diye konuş onunla.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende hergün her an ols ister her seferinde sıkıştırırdım parnerlerimi doymazdım sevişmek saatlerce muazzam hazverir ama herkez aynı olmuyor kimi daha azgınken kimi degil dengi dengine düşmüyor hastalıgı rahatsızlı oldunu sanmıyom yorgunluk pskolojik sorunlar etkileyebilir ama bukadar yakınlaşmaya etki ediceni sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeminle öyle bir iki evli komşu var. Eşleri işle yoğun olmayı seviyor seks öncelikleri değil. Yeminle kadınlar yanıyor ya yanıyor. Adamlar kıskanmıyorda öyle bi pantolon giyiyor ki. Önün yanakları belli olur mu yeminle oluyor. Diğer kadını da badooda gördüm net yüzünü koymamış ama o belli. Üye olup birini bulup hemen siliyor. Yanıyolar oof oof
04 Yorumla
Soran+1 yılİtici ya dudaklarinin belli olmasi falan
Cevap sahibi+1 yılYani. Cidden itici değil desem yalan olur. Ama şöylede bişey var. Cidden adamın sağlık sorunu yoksa seks sonraki planlarındaysa kadınlar cidden başkasıyla yapmasa bile bence çok aklı dışarda kalıyor. Hele badoda farkettiğim komşu eşide gelmiyor eve başka şehirde çalışıyor. Kadın aranıyor. Erkek olarak insanın aklı gitmiyor desem yalan olur 😅
Soran+1 yılBado ney?
Cevap sahibi+1 yılArkadaş bulma sitesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen gun bende sordum benzer soru, caresi yok canim cekecek derdimiz varmis
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle. Her şeyi nikahtan sonraya bırakarak bu hatayı yaptınız. Oysa evlilik kararı almadan önce cinsel uyumunuza, ten uyumunuza da bakmanız lazımdı. Bu çok büyük bir hata olmuş. Ve istersen size yardım edebilirim.
00 Yorumla yani troll sorumu bilmiyorum ama otur konuş onunla bi sıkıntısı varsa tedavi olmasını iste sonuçta bu senin hakkın gece gece ne diye böyle sorular sorarsınız ki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGece gece sorulur çünkü ben Şu an sevismek isterken o uyuyor
Adamın pili bitmiş senin gibi bir partnerim vardı bir keresinde gün içinde 9 kez boşaldık ertesi güne kadar yataktan çıkmadık ertesi gün sokaga çıktığımızda bacaklarını birleştiremiyordu
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin şu yaptıgını bir kadın yapsa boş bırakmazdım... normalde erkek senin onun boynunu öperken bile kalkar ve icine sokar.. senin koca sanırım bu konuda pasif ve erken boşaldıgından zevk alamıyor
00 YorumlaKudurmuşsun anacım sen kocanda biraz nasıl desem bilemedim kadınlara pek ilgili değil sanırım :) İşin zor valla
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kudurdum nznznz
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz ve eşin kaç yaşında?
örneğin ben 35 e kadar hergün isiyordum ama artık 2 günde bir kafi hale geldi. 11 yıllık evliyim ama benim eşimde seninki gibi kaçacak delik arıyor.00 Yorumla
+1 yılYazılanları okuyunca deliriyorum bana neden senin gibi istekli biri denk gelmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBende deliriyorum keske benim esimde oyle olsa diyenleri gördükçe
+1 yılYalnış adama denk gelmişsin bende tam tersi doyumsuzum benden bıkar bayanlar yeter artık iliğimi kurutdun diye
10 Yorumla
+1 yılBiseksüel olmasın adam :D çevresindeki erkeklere dikkat et. Hep böyle miydi?
21 Yorumlabu işin normali haftada 2 defadır, hadi tek seferlik atmı varsa 3 olsun. günde 2 defa ne demek. öyle bayrak ayna yapmak binde 1 olur.
00 Yorumla
+1 yılBen anlamiyorum azgin adamlar karisindan sikayetci isteksiz diye azgin kadinlar da eslerinden sikayetci yok mu bunun orta yolu yahu😃😃😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cok iyisn.. onu birz alistr hatta cekinme sole..
Yaparken felan sertyap de.. becer de..
Azsin adam. ice..
Sahsem. ben soft bslar sertlesirm elimde degil ozellkle kalcya gecnce00 Yorumla
+1 yılmüthişsiniz durmak yok yola devam gençliğin sırrını keşfetmişsiniz yaş geçince olmuyor evin her karesini ezberletin adama
00 YorumlaAdamın libido düşük. Yoksa senin kafada bir kadınla sabah akşam ooooo. Aksiyona kendi giren kadın candır.
00 YorumlaEczaneden destek al ikinizde sürpriz yaşayın, eşiyin haberi olmasın
10 Yorumla
+1 yılOff be ben hem spor yapıyorum hem boğa gibiyim var ya
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi bayan var mı başka acaba her erkek böyle bı partner ister her zaman 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasıl bir kocaymış öyle yaw evde nikahlı olduğum karım olacak duvardan duvara pozisyon manyağı yaparım
12 Yorumla
Soran+1 yılNe duvarıı biz yataktaki pozisyonlari henüz halledemedik
Cevap sahibi+1 yılAh benle evlensen sana olacakları diyorum seni kurutana kadar ilişkiye girerdim ama artık Yengemsin ne diyim
+1 yılİsteksizlik var gibi sanki.. Bir uzman doktora başvurmayı denediniz mi acaba?
10 Yorumla
+1 yılMecbur ya boşayacan ya da şeytana uyacan herhalde 😏bence uyma şeytana tabii
10 Yorumlaİllede ilişkiye girmene gerek yoktu birbirinizi tanımanın yolları vardı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Abla doktora git. bu azgınlık da. ne... ne yiyosun sen?
00 YorumlaCanım ya eşin bi kazma elinde maden var işlemesini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBir gariplik var eşinin durumunda. Konuşuyor musun ne istediklerini anlatıyor musun ona?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbana tam senin gibi bir eş lazım. bunca yılın açlığı anca gider snein gibi biriyle :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFakbadi bul kendine, en güzeli bu, ne yaparsan yap hiç bir şekilde bu saatten sonra doyurmaz seni anca farklı biri doyurur
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç kimse eşiyle doyurucu cinselliği yaşayamaz her zaman bir yedek yardımcı olmalı, kadınlar için de böyle erkekler için de geçerli
- +1 yıl
Adanalısın sanırım?
Cevap sahibi+1 yıl@yoldakiadam alaka 🤔🤔?
Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Kocanın yerinde ben olmak isterdim senin gibi istekli bir eşim olsun isterdim
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin esin istekli degil mi
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam benliksin ya, sabaha kadar seni 8-10tur yapmak vardi... bagirta bagirta ziplata ziplata tak tak tak üfff
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne istiyorsun 2 3 günde bir yapsın nolacak normal bence
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğill hadi onu geçtim ilk adimi ben atıyorum
Cevap sahibi+1 yılBak her erkeğin bünyesi bir değil madem böyle a normal sin ve cinsellikte aşırı seks istiyorsun ozaman başta konuşacaksın
+1 yılO düzelmez bence ama birkaç taktik var onları denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi isteklide bize denk gelmez arkadaş ya yaparız 30dk olmadan yeter artık acıyor diyenler denk gelir bizede
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyimm çok fazla hard yasamadigim icin o kadar acı hissetmiyorum o yüzden dur demiyorum kendi duruyor zaten. Ama acı olsada şikayetlenmem istedigim o
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık evlisin
bende de hep aynı sorun oluyor ben istiyorum sevgilim istemiyor sizin gibi düşünen bir bayan bulursam evlenicem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala sans bu guncellemede yazdin hibi bizdede tam tersi yani yaslar kac ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 hafta bekle güzelce hazırlanın. sürekli yapıyorsanız 2-3 günde 1 de çok gelebilir bi yaştan sonra
00 YorumlaSen kendine koca değil bence bi at eşek falan al onlr anca keser seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin gibi biri zor denk gelir esinde istek yok anlaşılan
00 YorumlaKendini az geri cek bence
51 Yorumla- +1 yıl
İşe yarar mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa cidden senin gibi birini bulmak zor da edin hayırsizmiş sonra neden aldatıldım diyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSoft 20 dk en fazla
Soran+1 yılBana kalsa hard 1 2 saat sevisme dahil
+1 yılBiz de senin gibisini arayıp bulamıyoruz işte bahtsızlık
01 Yorumla- +1 yıl
Eşin sekse veya sana karşı ilgisiz.. bu durum da seni kudurtmuş olmalı iyice
+1 yılAynen senin gibi istekli biri denk gelsin bana bakalım nasıl doyuruyorum
00 YorumlaEşinde sıkıntı var maalesef senin için sanşsızlık olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi esimde soft diye diye soğutuyor beni ilişkide sert olmalı zincirler kira kira yani herkesin bir zevki hayali var yani
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet kisiden kisiye değişir :/ evlenmeden öncede bu tarz konusmalar olmazdı bende soramazdım hani nasil seversin falan diye
Cevap sahibi+1 yılGibi gibi ama yapacak bir şey knk sen sert olacaksin
Cevap sahibi+1 yılkilolu koru hayal et ben öyle yapıyorum beni atıyor üzerinde zayyf olduğum icin
Soran+1 yılGenelde kadınlar erkelere dur yavas demesine rağmen erkekler dinlemez. Bende öyle yapiyim sert falan mi davransam. Bide bi kac gun yapmayıp sonra tahrik edip devamini getirmemeyi düşünüyorum ise yarar mi
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yıltabiki gizliden mxj at bi knkd
Cevap sahibi+1 yılanlatayım burada aykırı yorum olmasin
Cevap sahibi+1 yıl? Hsdi
Cevap sahibi+1 yılMesaj at bi knks
Cevap sahibi+1 yılnereye gittin knks
Cevap sahibi+1 yılözel gelsene
Cevap sahibi+1 yılgel bi knks
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim de aynı şeyden şikayetçi. neden yetinmeyi bilmiyorsunuz😠
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOna kalsa kaç günde bir yapar
421 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 1 yetecek harelde
- +1 yıl
Yardım eder misin
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe buyur
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe ben soruyu sormadım ki
- +1 yıl
Olsun önce sana yardım edeyim dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe peki buyrun
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe bakireyim ama bankada Hard çekici geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe evt
- +1 yıl
Erkekten ne istiyorsun peki
- +1 yıl
Açıkça anlatsana
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe evlenmeden yapmıyacam
- +1 yıl
Tamam da sen neleri seviyorsun anlatsan olmaz mı bir kadin olarak
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe ne gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe oral
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe hyr
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe evlenince belki
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe evttt
- +1 yıl
Kaç günde bir yapiyorusn
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe hergün
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe biraz yoruyor dün gece yaptım
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatbanagüzelbe ikisi
+1 yılKendini özlet belki kendiliğinden ister.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence çok zor adamda istek yok
Söyle hatunlar bize denk gelmez ki
08 Yorumla
Soran+1 yılIsteklilerede istekli erkek mi denk gelmiyor anlamadim ki
Soran+1 yılDiyorumya her gün olur bana kalsa ama bi sure sonra 2 gun falan ara verilmeli o kadar da dayanalikli degilim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana azgın erkek lazım
10 Yorumla
+1 yılTarz uyum sorunu uymuyorsa ayrıl
10 YorumlaBöyle bir dişi neden beni bulmaz ki
10 YorumlaTerapi alın. Libido yükselmeli.
10 Yorumlainsallah bunlari es kisisine söylemiyorsundur
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
@Canpolat25 sen niye cevap veriyorsun
+1 yılOlabilir aman sakın gözün dışarıya kaymasın
00 Yorumla
+1 yılErken evlenmişsin ne yazik
00 Yorumla
+1 yılZamanla öğrenir sabret
00 Yorumla
+1 yılSert küfürlü sınırsız nefes nefese