Eşim üst üste istiyor?

1yıllık evliyiz yaşım 25arkadaşlar eşim de 27 yaşında birliktelikle ilgili bir sıkıntım var tecrübelilere danışmak istedim. Arkadaşlar eşimle güzel bir aşkla evlendik o bakir ben bakireydim her şeyin ilkini birlikte yaşadık ama evlendiğimiz süre boyunc hep aynı durum onu çok seviyorum fakat bu durumda artık yoruyor çok doyumsuz İlişkiye giriyoruz boşaldıktan sonra yoruluyorum hemen daha 1 dakika geçmeden tekrar istiyor çok istediği için tekrar yapiyoruz elinde olsa yine isteyecek hatta istediği zamanlarda oluyordu ama benim yorgunluğumu gördüğü için isteğinde bulunamıyor. Bu durum normal mi nasıl vazgeçirebilirim ya da ben mi fazla abartıyorum? Bir de işi gereği 2haftada bir arada görüşemiyoruz başka şehirlere gidiyor. Bir süre dinlenip yapılsa tamam sözüm yok ama boşaldıktan 30 saniye sonra hemen istemesi cok canımı sıkıyor atlı kovalar gibi. konuş bu durumu diyeceksiniz konuştum fakat çok isteyince kıramıyorum mutluluğu yüzünden okunuyor. Ne olacak bu durum böyle daha evliliğimiz yeni olduğu için mi böyle?
Eşim üst üste istiyor?