Arkadaşlar eşim önceden ilgili alakalı biriydi çocuğumuz oldu eşim ilgi alakayı kesti benimle resmen ayda 1 ilişkiye giriyoruz eve geliyor dizi izliyor öpüşme temas asla yok hep eleştiri sizce ne yapmam lazım yani öyle telefonda vs bişey de görmedim ama kafası karışık gibi sürekli arkadaşları ile olmak istiyor ben ise evde pinekleyen arada arkadaşları ile buluşan bir kadınım çok moralim bozuluyor Yani evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum pek anlaşamıyoruz sizce ne yapabilirim veya nasıl davranmalıyım sürekli de konuşuyorum yorgunum vs diyor yalan çünkü arkadaşları çağırsa uçarak gider Yani hiç inanmıyorum evet evimiz kira ve tek başına çalışıyor yorucu amw ben böyle bir evlilik böylr bir monotonluk beklemiyordum açıkçası sizce ne yapmam gerekiyor lütfen dürüst cevaplar verin 😞
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendin de söylüyorsun.
Monoton bir döngüye girmişsiniz. O monotonluk zincirini kırmadığınız müddetçe heyecanınız yükselmeyecek. Evin içerisinde sürekli karamsar, rutin, robot gibi bir modda...
Tatile çıkarsınız, evi beraber dizayn edersiniz, ufak değişiklikler bile size heyecan katar.
cut.
06 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bir şey yok Yani mesela pazar olur izinli günü benle plan yok off canım sıkıldı vah canım sıkıldı arabamız da yok hemen arabası olan arkadaşı ile buluşur gece gelir bazen o kadar sıkıldım ki cidden kendimi evli gibi hissetmiyorum ayda 2 kez ilişki ne demek hadi onu geçtim öpüşme va bile yok
- +1 yıl
Bu döngü ne kadar süredir bu şekilde?
Soran+1 yılYani yaklaşık 4 5 aydır böyle yeni işe girdi orada biraz daha fazla yoruluyor ancak mesela hafta sonu da benle değiş de dışarda mutlu benimleyken de dışarda mutlu değil arkadaşları ile olmak ona haz veriyor bilmiyorum gerçekten evliliğimi bu yüzden bitirmek istemiyorum ancak çaba görmezsem bitireceğim
- +1 yıl
Evliliğini bitirme zaten.
Dönem dönem durulmalar, yavaşlamalar olabilir.
Yeni işe girdikten sonra böyle olduysan bir bocalama söz konusu olabilir. Psikolojik olarak da hiç baskı, dayatma vb... bir şey de bulunma...
Biraz tedirgin olacaksın ama iplerini bırak biraz, az biraz serbest kalsın. Sürece göre tekrar bir atak yaparsın veya duruma göre harekete geçersin. Normal şartlarda sen geriye çekilince onun sana yaklaşması gerekiyor.
Soran+1 yılYani hiç gitmiyorum hiç ama deliriyorum önceden olsa ben geri gidince gelirdi dediğiniz gibi şimdi hiç gelmiyor geçen ağladım sinirlendim karıcım da karıcım güzel karıcım vs yok sen otur ben getirecek işte benim ay yüzlüm falan ertesi gün yine sıkılma hali eve geliyor 3 saat kurtlar vadisi izliyor ya. Deliricem
- +1 yıl
O çok sıkılmış, boşlukta gibi bir şey ya...
Durgunluğa geçmiş o yüzden...
Biraz da kendi isteyecek o döngüden çıkmayı...
Sohbet etmeyi dene, yani ne olmasını isterdin, eksik olan bir şeyler mi var, neler yapmak istersin gibi gibi... Döksün içini diyeceğim de, size karşı da kapalı gibi bu konularda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılbİr süre ilişkiye girme. Hatta ailenin yanında kal. Çocuğu emzirirken onun yanında göğüslerini açma. giyim kuşamına dikkat et
110 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerini açma derken kötü göründüğünü mü düşünür
- +1 yıl
Yok. ortalıkta olan göğüslerinin yanaklarından bir farkı kalmaz. görmemeli gizli kalması gerekli
Soran+1 yılHiç böyle düşünmedim cidden ama o kadar bıkmış ki kendi kendini de tatmin etmiyor bir erkek nasıl unutur orayı aklım almıyor cidden neredeyse ilişkimi bitireceğim Yani ben evli olduğumu hissetmiyorum ki hep dalgaya alıyor her konuyu
- +1 yıl
Kendini tatmin eder o. ediyorum demez. Giyim kuşamına biraz dikkat et. Kilon nasıl?
hafif bir koku sürün. evde bir kolonyağ olsun. arada kendine sür.
Soran+1 yılİnanır mısınız çevresi tarafından da kocam tarafından da gayet beğenilen bir kadınım hatta arkadaşlarım aşırı bakımlısın keşke senin gibi olsak der eşim burnunu karıştırır öyle bir eş işte ben ne kadar önemser isem keriz durumuna düşüyorum hep bakımlı olan benim
- +1 yıl
Üzüldüm sıkmayın canınızı. Biraz zaman ver. Hangi şehirdesin? Ailen nerede yaşıyor?
Soran+1 yılİstanbul ailem yakınımda 2 sokak ötemde geçen babama ufak sitemde bulundum bana çok iyi bir çocuk bırak gezsin sorun çıkarma dedi tamam iyi ama beni tatmin etmiyor ki her şey iti olmak mı yani ona da ayrı içerledim
- +1 yıl
Kötü olmuş. Baba kızının arkasında durmalı ki o iyi efendi adamlığını bilsin. üzüldüm.
O zaman ev içinde biraz gizleyin kendinizi. Vücudunu olabildiğince gizle. Kokunu değiştir. Saçların uzunsa kısalt , rengini değiştir. Ve sessiz kal. Hiç sitem yapma ona. Biraz sabır gerekiyor
Soran+1 yılHayır zaten onlara çok iyi çok sevecen konuşkan ama bana gelince ruhsuz 70 yaşında bir adam var karşımda sanki çok sıkıldım inanın boşansam bile kendi ayaklarımın üstünde duracağım baksanıza babam da benim arkamda değil hatta bana sende surat yapıyorsun bazen dedi içimizi bilmeden çok üzüldüm
- +1 yıl
Beklentisiz yaşa biraz sabırlı ol. inş. düzelir. Düzelmezse bana haber ver. okur üfleriz bir avuç şekeri atıver çaydanlığa. aşık olsun sana yeniden :)
+1 yılKıyamam ya bir erkek karısını asla boşlamamalı bence
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanın o kadar yorucu ki ama bu son konuşmam olacak eğer böylr devam ederse bitireceğim bekar takılırım daha iyi bu me böyle
- +1 yıl
Çok haklısın bir de hani her şey zamanında güzel şimdi sevişme mutlu olma zamanı yaşlı hayatı gibi yaşamak çok saçma
Soran+1 yılYa evet hiçbir aktivite yok tamam kirada oturuyoruz geçim zor ama yine de birlikte bişey yapılabilir hep arkadaşları ile plan yapıyor
- +1 yıl
Geçimle alakası yok bu işin
+1 yılCocuk oldu artık ceptesin. Yüzündeki maskeyi çıkardı gercek yüzünü görüyorsun.
00 Yorumlaçocuğu kucağına ver arkadaşlarımla buluşacağım de çık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar cocuk yaptımı gercek moduna dönüşüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz mi dönüşüyoruz
- +1 yıl
Pardon erlek yaptı sandım yazdım ben genelde kadınlar böyle ceker lendini erkekşeri koştururda sende tam tersi olmuş
+1 yılEşinizde tedirginlik vs var mj
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ama hani önceden telefonunu alınca rahat takılırdı şimdi biraz değişik davranıyor givi dün uyudu telefon odada kaldı baktım hiçbişey yok bir kız var iş yerinde güzel de bir kız o dikkatimi çekti sadece iş için konuşmuşlar o kadar
- +1 yıl
Anladım biraz özel sorularım olacak isterseniz özelden yazın
- +1 yıl
Sakıncası yoksa eğer
+1 yılCinsel hayatınız yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ya ayda 1 veya 2 ki biz 4 yılık evliyiz daha
- +1 yıl
Yuh yeni evlisiniz sende isteklisin demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkinin temposunu artır yeni zevkler yeni arayışlara başla
00 YorumlaBaşka biri vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır yani İnan bakıyorum da telefonuna eşimi de az çok tanıyorum öyle bir karektere değil ama böylr deliriyorum ya hayır bende bir eksiklik yok ama öyle düşünmeye başladım
+1 yılİşin ciddi olduğunu hissettir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar