AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Buda senin kaderin diyelim.
Hayir ne zevk aliyorsa artik
Normal tabi ki kötü birşey yok bunda Onunda zevki ayrıdır.
Benim yaptığımı yap isteksiz kadın erkeksen beter hep ben istiyorum cogunda bahane buluodu insan kendini sapik anormal hissedio normal bişi icin
Evli erkek mastürbasyon yapacağına sininle cinselliğe girsin daha iyi olur cinsellikten soğumazsın
Yatağanın iyi olmamasının sebebi mastürbasyon bağımlılığı bir an önce bırakması gerekiyor malesef.
İSin. Cok zor. O alismis. Oyle. Ondan. Doktorsal. Bi sorun yok
Geçmişte hep mast yaptıysa bundan vazgeçemiyor olabilir önceden cinsel hayatı olmadığından sizinle ilişkiye alışamamış karşılıklı mast yaparak bunu çözmeyi deneyebilirsiniz
Mutlaka bir uzmandan cinsel terapi ile yardım almalısınız. Yoksa çok daha kötü sonuçlar olabilir.
Kardeşim bu normal değil eşinin bir uzmana görünmesi şart başıma geldi için biliyorum
Alıştığı için vazgeçemiyor farklı fanteziler bulmalısın
Ayrıca eğer ihtiyaç duyuyorsan geç karşısına yap o da aynı şeyi yaşasın
Aleni yapması his degil. doktora götür. bi de adamı iyi besle... kaliteli gıda alın...
Doktora götur youtube psikiyatri videoları izlet bacım yemek yapma evi trmizleme grev yap
Görücü evliliklerinin genel sorunlarından biri
Ne alaka
Hanım efendı alakası yok
Aynen alası yok aşk evliliklerinide görüyoruz saman alevi gibi zaten evlilik öncesi çoğu şeyi yaşıyorlar evliliğin cazipliği kalmıyor
Alakası şu birbirlerini tanımadan yaşamadan evleniyorlar çoğunda aşk olmuyor. Ne karakterlerini ne de bedenlerini tanımadan bir hayata imza atıyorlar uyumsuzluk olsa bile bu hayata mecbur kalıyorlar
şartlar dahilinde, yapabileceğin ne varsa yap... Anladın sen beni.
Doktora ikna etmen gerekiyor ya da onu cinselliğe hazırlaman azdirman gerekiyor güzelce dediğin gibi mast yapmak istemiyorsan aldatmak istemiyorsan
Bu tür konular ayrılıkla sonuçlana biliyor ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
bence normal bende 1bucuk yıllık evlıyım benımde esım regl donemımde yaa kavga ettıgımız zamanlarda yapıyor.
Mutlu olmak ve rahatlamak için mastürbasyon yap. Hakkindir
eşinde bi sorun var belli ki sürekli mast yapması ilişkiden kaçması normal değil
Eşin nasıl bi erkek anlayamadım, sen hangi ilde yaşıyorsun çok merak ettim
Çok üzücü gerçekten yahu yıl 2021 görücü usulu nedir. Severek sevişerek evlenmek lazım. Muhtemelen ten uyumu yok birnirine karşı
bende evliyim haftada 2 kez mastır yaparım bunun sebebi fantazi yaşamak eşinin istediği fantazilere uy oda mastır yerine seninle ilgilensin
Ciftlerin uyumlu olmamasi ne kotu ya erkek isteksiz oluyo ya kadin bizdede tam tersi bende mecbur mast yapiyom
hayır boyle bır abazanlık olamaz nasır tutar elın de
Olurmu öyle saçmalık bekarken istedigi kadar mast yapsin evliyken olmaz şunu desin valls ben sexste erken bosaliyorum yapamıyorum
demek ki eşin masta çok alışmış ve bağımlısı olmuş artık kendini zorlayıp bırakması ve seks yapması lazım zorlamaya devam et ve bunu söyle
Sende başla ondan sana fayda yok malesef aynı durumda mastla ben kendimi köreltmezdim hakedene verirdim
ben de evliyim ve yapıyorum. seninki yapmaya devam ediyo mu hala
Seni istemeyip mast mı yapıyor yani?
Ya ben aslında Partnerim ne kadar güzel olursa olsun ne kadar seksi ve baştan çıkarıcı olursa olsun Rüzgar vücuduma esip gömleğimi Dalgalandırınca beni çok tahrik ediyo mastürbasyon yapasım geliyoo
@Şenol1903 bunun sebebi ergenlik döneminde çokça yapılan mast. Tüm fantazilerin gerçekleştiği hayal dünyanızda boşalma anınızdaki zevk gerçek hayattakinden daha fazla oluyor. Çünkü orda istediğiniz kadar sert uzun süreli ve fantazili ilişkiler yaşayabiliyorsunuz. Fakat gerçek hayatta partneriniz size aynı şartları sağlamıyor olabilir. Zevk alıyorsanız sorun yok tabii ama azaltmanız cinsel yaşantınız için iyi olacaktır.
Fantazilerimi kabul ettirip doya doya yaşayabileceğin güzel Bi kadınım olsa Hayat benim için o kadar mükemmel olur ki İnan hayal ettiklerimi sık sık gerçekte yaşarım
@Şenol1903 işte bu yüzden mast yapıyorsun. Eşine bunu açıklayabilirsin bence fantazi utanılacak bişey değildir. Herkesin vardır ufak tefek fantazileri ama yaşamaktan utanır
Ya ben aslında Partnerim ne kadar güzel olursa olsun ne kadar seksi ve baştan çıkarıcı olursa olsun Rüzgar vücuduma esip gömleğimi Dalgalandırınca beni çok tahrik ediyo mastürbasyon yapasım geliyo
Alıskanlık olabılır. Bilemedim.
Partner bul kadınlığını yaşa evet yanlış ama hakediyor böyle iş mi olur ya
Yaninda p*rno izle fantazi konusun sevisirken emin ol birakacaktir fantazilerinle kiskirt
Bencebunu sen aşarsın çok kolay derim konusmak istersen uzun muhabbet sohbet ortaminda zamana yayıp takipetkonusslimolurmu
Ayni biz esim isteksiz ben mast yapıyorum ne yaptiysam oslmadi doktora gitmez neymis ben cok istekliymisim falan
Artik aldatıyorum
Esin ile sikintin varsa normal yani ayni durum bizler içinde geçerli
Onun neden öyle yaptığı ortada aslında hata sende ve bu durumu çözmen çok kolay birkaç günde halledebilirsin birkaç yöntemle
Normal değil , sende beğenmediği bir şey mi var , ya da mastürbasyon yaparken sor neyi hayal ediyorsun diye.
Erkekler ergenken 10 sene masturbasyona alisinca bide p*rno aliskanliklari yuzunden reel iliskide aradiklarini bulamiyolar buda hayali seks yapmaya neden oluyo benimde sevgilim. var hergun sevisiyoruz ama masturbasyon yapiyorum yinede
Sen de mast yap.. sexting yapabileceğin birini bul sexting yap
Kadına yetersiz bir erkek, o kısa zevki mastürbasyon la defalarca yaşamak ister
Vazgeçmesi çok zor bağımlılık derecesine variyo mastürbasyon
Sapik lik TIR ne normali ya da sen onu tatmin etmiyorsun oda uyle bır şeye baş vuruyor
Vay anasını ben olsam memnuniyetten çoldırtırım elin adamına bak sjdj şaka mı bunlar aw
Boşanma sebebi bu. Çocuk yoksa düşün bi derim. Bu yaşta kendini heba etme
değil karısı ne güne duruyor
Ne değişik hayatlar var şu evrende...
Bana bakarken normal
Sana bakarken?
Saçma. Karısı varken eliyle rahatlaması saçmalığın da ötesinde. Oral yap, on sevisme isteğini artır
Ya ben aslında Partnerim ne kadar güzel olursa olsun ne kadar seksi ve baştan çıkarıcı olursa olsun Rüzgar vücuduma esip gömleğimi Dalgalandırınca beni çok tahrik ediyo mastürbasyon yapasım geliyo
Demek ki bilmiyorsun yapmayı adam da bıkmış
Gerçeği dururken mast yapan maldır.
Sende başla isterse verme elinden sıkılacak elbet
İstersen yardımcı olabilirim 👍
doyamıyorsa yapıyordur
Bence evli insan yapmamali
Sana anlatabilirim istersen
Görücü usülü de evlenmezsin ağa
olabilir geçici şeylerdir
Sen ona yap okşa kaldır mastla sonra üstüne otur
Beraber karşılıklı yapın beraber bırakır
biraz huyuna git.. kendine çek