dun ilk defa birlikte olduk ve ben daha once de cok yasayan biri degildim. opusmeyi bilmem ve pek sevmem de ama elimden geldigi kadar becerebildigim kadar karsilik vermeye calisiyordum. bugun bana ‘sana opusmeyi ogreticem bir daha opusurken olu balik gibi yatma’ dedi. ilk defa bir lafina bu kadar aliniyorum onu cok seviyorum cok iyi bir insan ama bir daha asla onunla yapmak istemiyorum 😞😞 sizce gereksiz alinganlik mi yapiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrildim arkadaslar. gorusleriniz icin tesekkurler. onu cok seviyorum ama bunun altindan kalkamam
Dün ilk defa birlikte olduk ve sevgilim bana "Ölü balık gibi yatma" dedi. Nasıl tepki vermeliyim?
saçmalamış. bu bi iş değil. içten gelerek yapılacak bişey. Ayrıca erkeğin herşeyi yapması daha güzel
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet ben ona bilmedigimi ve sevmedigimi soyledim. yine de elimden geldigince karsilik verdim o bana biraz gosterdi nasil yapilacagini. o her konuda cok iyi yatakta. ustune duseni fazlasiyla da yapti. ben hicbir sey yapamadim ama yine de boyle bir laf beklemezdim. onu cok seviyorum iliskimiz duygusal anlamda cok guzel yatakta da guzeldi aslinda ama bir daha yapasim yok
keşke öyle kalsaymış. böyle iş gibi çıkar gibi olduğunda soğutur. herşey içten olmalı. kızda içinden gelirse zaten kendini bulur. bundan haberi yokmuş.
ağır konuşmuş sanki kendisi çok mu mükemmeldi bencil
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kendisi gercekten yatakta cok iyiydi ama ben ona opusmeyi sevmedigimi ve bilmedigimi soyledim. biraz gosterdi yapabildigim kadar yaptim. bugun de bunu soyledi
sadece haklisin diyip whatsapptan ciktim 1 saat falan oldu cevap vermedim sonra anlamis olacak ki aradi ama acmadim ona ilk defa bu kadar kiriliyorum sanirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Lafın gelişi söylenmiş bir sözden dolayı böyle yapman çok çocuksu olur. Takma hiç ve sende isveç tavuğu gibi kıpır kıpır hareketli ol.
Burdan da anlıyoruz ki; seks yaparken partnerimize “ölü balık gibi yatma” sözünü söylersek , dötümüze tekmeyi yer sap gibi kalırız.
konu ne olursa insan sevdigine kirici konusmaz. ben bu zamana kadar onun tek bür seyine laf etmedim
Cok agir bir laf olmus o.. pu bulsun madem kendine seni begenmiyosa
saçmalamış. bu bi iş değil. içten gelerek yapılacak bişey. Ayrıca erkeğin herşeyi yapması daha güzel
evet ben ona bilmedigimi ve sevmedigimi soyledim. yine de elimden geldigince karsilik verdim o bana biraz gosterdi nasil yapilacagini. o her konuda cok iyi yatakta. ustune duseni fazlasiyla da yapti. ben hicbir sey yapamadim ama yine de boyle bir laf beklemezdim. onu cok seviyorum iliskimiz duygusal anlamda cok guzel yatakta da guzeldi aslinda ama bir daha yapasim yok
keşke öyle kalsaymış. böyle iş gibi çıkar gibi olduğunda soğutur. herşey içten olmalı. kızda içinden gelirse zaten kendini bulur. bundan haberi yokmuş.
ağır konuşmuş sanki kendisi çok mu mükemmeldi bencil
kendisi gercekten yatakta cok iyiydi ama ben ona opusmeyi sevmedigimi ve bilmedigimi soyledim. biraz gosterdi yapabildigim kadar yaptim. bugun de bunu soyledi
yani öpüşenin bazı tekniklerini öğrenmen gerek alt dudak misali:)
Yani ne bekliyorsun benden desene kırk yıllık hayat kadını gibi mi sevişeyim ilk defa oluyor yani
Bidahakine kum torbasi gibi yatcam deseydin
sadece haklisin diyip whatsapptan ciktim 1 saat falan oldu cevap vermedim sonra anlamis olacak ki aradi ama acmadim ona ilk defa bu kadar kiriliyorum sanirim
Neye cevap vermedin
ben haklisin diyip whatsapptan ciktiktan sonraki mesajina
Tmmda ne yazdi orfa
instagramdan bir seyler gondermisti bakmadim watsaptan cikinca da nerdesin yazdi
Tam bir sığıra vermişsin kusura bakma
bu yaptigini baskasi olsa asla affetmezdim ama duygusal anlamda iliskimiz cok iyi o yuzden kafam cok karisti
Beklentisi neymiş sorsaydın keşke?
Daha önce onlarca erkekle tecrübe kazanmış olmanı mı istiyormuş
bana opusmeyi ogretecekmis bundan sonra guzel opusecekmisim
Hey Allahım ya
İyi olmuş dicem de kızlık gitmiş
sende kum torbası gii yat
Sende biraz kıvrak ol
yanı ustuen cık zıplaaa
ya gereksiz alınmışsın
yazkı ya
üzülmüştür ama
hic oyle davranmadi sanki o da bunu bekliyormus gibiydi hemen kesip atti