Daha önce sa*so yaptim 3 erkege ama simdi ciddi düsündügüm biri var, onunla cinsellik falan hic birsey yok, zaten bakireyim. Gecende ilk defa yaptim, bana diyor ki ayda bir kere yap bari diyor, düüsnmem lazim dedim, gecende ilk defa ona yaptim, dedim askim yapamiyorum, agzima alirken biraz kötü oldum falan acemi gibi davrandim baya, birsey anlamamistir dimi sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sevgilinin m*llıgı bi kız hem bakire olup hiç kimseyle opuşmemiz bir sey yasamamis olup direkt senin yaptigin seyi yapamaz ypmaz acemicede yapamwz insan iğrenir tiksinir isterse cok istekli olsun yapmaz igrenc gelir yani
alakasi yok, 7 aydir birlikteyiz simdiye kadar sadece öpüsüyorduk, hic birsey yapmadik, zaten yaparken, kusasim geldi yapamadim onda pek, anlamamistir ve illaki bir gün herkes yapcak bunun yapmaz diye birseyi yok
Ya cinsellik yasamadan opusmeden direkt o dedigin sey yapilmaz yapamaz bir insan igrenç gelir yani once normal bir tensel. temas olmali sonra alışmali anlamistir belkide seni kullanmak. için safa yatiyor
hayir be, oral cinsellikten önce mi geliyor diyorsun? sacmalik, insan öpüsür biraz dokunur ellesme olur sonra oral yapilir, bir nevi ön sevisme, bunu bilmiyor musun?
Bilmiyorum ama oyle degildir ya
yorumunu gordum mastürbasyon yapmam demissin ya bu biyolojik bir sey imkansiz yapmaman buna inaniyorsa zaten sevgilin zeka seviyesi geridedir ya da cok kurnaz safa yatiyor
Sizin şu bakirelik hikayeleriniz bittiğinde ülke muasır medeniyetler seviyesine ulaşacak, inanıyorum
Ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasının tek engeli bakirelikse onu dert etme sen önce diğerlerini düzelt tek dert o kalsın ;)
Aşko ya o da seni aldatıp aldatmadım derse mesela hiç bunu düşündün mü belki o da soru sorar anlamış mıdır aldatmadım dedim diye
E kuzum sen şimdiden onu kandırmaya başlamışsın. İleride bunun dozunuda kaçıracaksın belli. Bu işin sonu nereye varır ki kuzum? 🤩🤩
Anlamamıştır kötü olyorum felan de hatta göründe yarğn yaradılışndan haberin yokmuş gibi davran ben bryamı sokuyordk dedim kız hiç prnoda mı izlemedin dedi kendisi 18. İdi 😄
bende dedim ona bana mastürbasyon yapiyor musun diye sormustu, hayir dedim hic yapmadim dedim halbuki 20 yasindayim, bazen günde defalarca yaptigim oluyor hahahaha ama bilmesin herseyi
Kesinlik bilmesin sonra fazlasını kurcalar ki benimki eşim oldu şu an herşeyi kurcalıyır
Bir dahaki sefere profesyonel şekilde yap beğensin Seni bırakamaz
ikinicide hemen iyi yaparsam anlar ama biraz daha acemi davranmam lazim
Nerede yaşıyorsun merak ettim
viyana
Ne kadar güzel ya hep geliyorum oraya her ay oradayım
Aksjdjd yemin ediyorum siz kadınlar şeytansınız ya , biz kadınlara bi günde küsmedik
jhfkahhfa sizde az fena degilsiniz bu yüzden böyle olduk zaten
Fenasın başa belasın karşim ajsjjd
biliyoruummmm
Dondurma yalamak istersen ısmarlayabilirim sjdjdj
Şeytan gibisin kız yazık çocuğa.3 tane erkeği yalamışsın bi de. bakire ayakları.. inş ayrılır senden amin
Bakireyim derken agiz haric her yer bakire mi simdi
Ona saygın yoksa kendine olsun neden kandırıyorsun adamı kendini onun yerine koy birde
Sonra neden kimseye güvenmiyorum tipe bak
Anlamamistir anlasana ilk kez yapmadığını çakardı
boş ver öyle düşünsün
Anlamamıştır oral seks da iyi misin
Selam. Şeytansın kız 😂
Kandırmıssın elemanı peki bakiremisin
Bilse ondan önce neler aldın azına
😂😂 olm bu kızlar şeytan lan 😂😂 hahahahaha
sizin kadar degil
Hicbirsey anlamamıştır iyi rol yapmışsın
bencede anlamadi
Mutlu edebildinmi
nasildi diye sordum, güzeldi dedi, ilerde hep yapcaksin askim dedi, bende dedim ki zamanla zaten hep yaparsam yaparim her gün bile
Çok fenasınız valla 😅
Ya neden kandırıyorsun ki çocuğu
Her erkek çok sever ya of
ben zaten ayni gün bunun karsisina gectim dondurma yalandim azdi baya, askim o nasil yalamak diyor, sonra benden isterken ayni dondurmayi yalar gibi yala falan dedi
Of of hArikasın ama ya gelsene buradan tam yazamadım herşeyi?
İşini biliyorsun
Yalan söyleme bence
zavalllı erkekler
Anlamamıştır bence
bencede
Seviyomusun oral seks
seviyorum
Şanslı çocuk
Ciddi misin
yalamak zormu