Bosaltik derken seks falan yapmadik. Onunki kalkinca elledim oda benimkini elleyerek öpüşerek bittik. Ama ben pişmanım işte saat kaç oldu hala mesaj bile atmadi. Mesaj atsa dünden bahsedermi acaba yine ben unutulsun istiyorum. Biraz tedirginim nedense kendimden utanıyorum ondanda utaniyorum onu boşaltmak ne. biliyim kendime yakistiramadim sanki kötü kadinlar gibiymisim gibi geliyor bana. Sizce yanlış mi düşünüyorum?
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılilk kez böyle bişi yapmanın getirdiği heyecan ve kararsızlık psikolojisi. ama aslında iki sevgilinin yapacağı en masum cinsel aktiviteyi yapmışsınız. isteyerek yaptığınız sürece yani ortada zorla bişi yapılmamışsa pişman olmayın. ama eğer istemiyorsanız da bir daha yapmak zorunda da değilsiniz tabi. bunu anlayışla karşılaması gerekir sevgilinizin. belki o da sizin gibi aynı duygular içerisinde o yüzden yazmaya çekiniyordur. siz hiç dünün konusunu açmadan normal bir zaman gibi mesaj atın korkmayın, gerisi gelir zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. İyide istemişsiniz olmuş, hem bence ilk değil devamıda gelir nesi kötü yani mesafeli olmuş, sonuçta ikinizde birbirinizi zorlamadınız.. ama mesaj atmaması ilginç olmuş hala?
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye atmıyor oh nasil olsa bunuda yaptim artik elde mi diye düşünüyor
- +1 yıl
Bikere artık elde demesi saçma, sadece birbirinizi rahatlatmışsınız olabilir bu doğal.
ama tabiii ben yaptım bitti şimdide uzak kalayım mantığındaysa yanlış, baktın saçmalıyor yol verirsin gider ama gidipte pişmanım derse affetme, yoklukta olunca dönmesin..
ama sanmam bekle bakalım ne yapacak zaten anlarsın yazdıklarından ya da görüştüğün zaman..
Soran+1 yılYazmasi gerekirdi ama demi
Soran+1 yılBana dün ile alakali hiç birşey yazmasin
yaa kendinden tiksineceğin nefret edeceğin bir şey yok karşındaki sevgilin o an yaşadıklarınızdan ikiniz de keyif almışsınız yaşamışsınız hepsi bu..
eğer ondan hoşlanmadığın bir tepki alırsan bir daha yazmaz ve konuşmasın kapatırsın konuyu..
eğer onun aramaması senin canını sıkıyorsa da sen ara dün yaşadıklarını daha önce kimseyle yaşamadığını ve aramadığı için kendini kötü hissettiğini söyle. neden aramadın diye sor? ne kaybedersin01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kendimi temiz hissetmiyorum kullanılmış gibi hissediyorum ben eski ben olmak istiyorum :((((
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişme yasamissiniz sıkıntı etme hayatım pişmanlık olduysa da daha yapmazsin olur biter elbette mesaj atıp konuyu açacaktır.. En azından bir bakıma neyin ne olduğunu farkında olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
😃😃😃😃
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
42Cevap
Mast sonrasi pismanlik gibi bisey. Ilk oldugu icin utanman kotu hissetmen normal. Herkesin yasadigi seyler bunlar. O da bu durumunu biliyo ve biraz kendi basina kal diye ses etmiyo simdilik
00 YorumlaDavula vur ama patlatma dozunu bilmi demem lazım yoksa yapma evlendigin adamla yapmı demem lazın bilemedim şimdi yani senin kararın sen ne istiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen
+1 yılYapıp yapıp da bir kenara atmak da ilginç. Şu erkekleri anlamıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılEn son 11.34 girmiş bise
- +1 yıl
Yazarsa yüz verme. Olur şey değil.
Soran+1 yılPeki bundan sonra onun yüzüne ben nasil bakicam
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi kadında değilsin...
bu çocukla evlenmeyeceğin kesin ileride temiz bir erkekle evlenecek olursan ona şunu mu diceksin eski sevgilimle birbirimizi boşaltttıkmı diceksin yüzün kızaracak mı utanacakmısın...
ya da sen düşünebiliyormusun?00 YorumlaBiranda olduysa ve planlamadan yapilan birseyse ve ilk o baslamissa utanman normal
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte onunki kalkti. öyle başladı mevzu
bu soruları samimi bulsam gerçekten noralim bozulur ama samimi bulamadığından şöyle bir yorum yapabilirim. " ne güzel farklı bir boşalma yasamissin ve erkek ark. da bosaldigini şahit olmusun ne mutlu senin için.
10 Yorumla
+1 yılIyi halt yedin. Erkek seni kullandi iste ve seninle isi bitti. Atsa bile dahi bir daha yapacak unutmaz asla gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Seni denedi simdi baska kime bosalttirabilirim diye arastirma yapıyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma 6 aydir beraberiz
Soran+1 yılEvet ilk kezdi
Cinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Yapın yapın sonra ben pişman oldum diye ağlayın Ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun
01 Yorumla
Soran+1 yılTama
Cinsellik konusunda 621 cevap paylaştı. Güzel vakit geçirmişsiniz, bazen bende anlamıyorum benim kız arkadaşım beni aramamıştı. İnsanda suçluluk psikolojisi doğuyor ister istemez...
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteği gelince tıpış tıpış gelir. O zaman hiç bir şey yapma yoksa kullanıp atar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yapmicam ki bende deli gigi kudurmuş azmış olsam bile yok birşey
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hala o anı düşünüp masturbasyon yapıyordur bitince yazar
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmasın keyfi bilir aslında
Yanlış düşünüyorsun evet sevgilin değilmi sende isteyerek yaptın sonuçta dimi
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez oluyor ya belki ondan
Soran+1 yılEvet kulodumun içine soktu elini öylece zevk alip islandim
Soran+1 yılSanane niye soruyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha isdedgni vrmssn ne mesaj atck daha cok beklen 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılKesss
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun bu işi yapan herkes kotu kadın değildir kötü kadın yuva yıkan kadındır erkeğin rızkını yok eden kadındır
06 Yorumla
Soran+1 yılBen niye öyle hissediyorum o zaman onun seyini tutan ellerimden cekiniyorum artik keske tutmasaydim diyorum şimdi
Soran+1 yılErkeğim mesaj atmiyor ama bak
Soran+1 yılAtti
+1 yılya hem yapıyon sonra bari utanıyom yazma burdan tabiki bahsetcek sana sorcak zevk aldınmı nasıldı felan diye yani
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mesaj atmaması ilginç seni kullanıyor gibi bir düşüncesi yoktur umarım
00 Yorumlaİlk oldugu icin oyle dusunuyon normal ama belki bidaha isteme ihtimali yuksek
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimle bizde ayni şeyleri yaşamıştık. Sonrasında da defalarca yaptık bence arkası gelir sizinde
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildiniz mi peki
Cevap sahibi+1 yılEvet ayrıldık
+1 yılSevişmek kötü birşey degil . sorun olmaz ama tabi ciddi dusunuyorsaniz
14 Yorumla
Soran+1 yılAma kötü hissettiriyor beni su an
- +1 yıl
yas 18 sevismek kotu bir sey degil diyor
- +1 yıl
@Obsesifkisilik112 lan bir sg surdan sana bakan olmadığı için sevişmek nedir bilmezsin mk malı ya orda her yazan yasa inanma bence
- +1 yıl
ah daha cok kucuksun
+1 yılÜnlü oldun el salla 🖐
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun
Normal şeyler bunlar zamanla alışırsın
14 YorumlaAlisirsin zamanla bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEllerimden igreniyorum ama onun şeyini oksadim ya
oha kötü yola düşmüşsün :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyin ya :(((
+1 yılÇok ilginç neden yazmadı ki hiç
015 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte en azindan birşeyler yazip beni rahatlatsa üzülüyorum ben burda çünkü
- +1 yıl
Ah kıyamam tatlım
Soran+1 yılDün çok güzel ilgilendi benimle ama şimdi ilgilenmiyor ilgilenmesi gereken şimdi ki zaman aslinda
- +1 yıl
Evet. Sen yazsana bakalım ne dicek
- +1 yıl
iste klasik okuz... sana deger vermeyen biriyle berebarsin... boyle bir durumda senin gibi ilk kez bunlari yasayan birine karsi ozellikle cok daha fazla ilgili ve ozenli davranmali... birak sabahi beklemeyi, aksam bile uyuyana kadar seni yalniz birakmamaliydi mesajlariyla... ve sabah daha sen uyanmadan gozlerini guzel sozlerle acacagin bir mesaj atmaliydi... uzgunun ama bunlari yapmiyorsa sana senin dusundugun kadar deger vermiyor demektir...
Soran+1 yılBen ne yazicam banane ellerimden utanıyorum artik aletini oksadim ya dunne gece keşke oksamasaydim
- +1 yıl
@aboutlife evet çok doğru konuştun
Soran+1 yılYazdi arkadaşlar
- +1 yıl
Ne diyo kız
Soran+1 yılİş yerinde yogunmus işte
- +1 yıl
Way tatlım iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanıyormuş he ya he senin gibilerde utanma ne arar yakında verirsinde
00 YorumlaÇok ilişki bitiyor böyle
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye yazmadi acaba
Soran+1 yılNe. yazicam ya ben adam çevrimci olmuş ben yazicam bide
Soran+1 yılUfff söyle ne yaziyim?
Soran+1 yılKonuştuk bugün işyerinde yoğunmus aşkım
Soran+1 yılEvet ama ben. kendimi temiz hissetmiyorum o nolcak
+1 yılAmacına ulaştı demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün yazdi
Ne var bunda ne guzel iste :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUtandim ama şimdi daha çok nasil yüzüne bakicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesaj atmamadi neden acaba ilginç?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kiişte dün gece bende travma oldu
Cevap sahibi+1 yılevet dun yasandi bitti ama. Şu an . neden cevap atmaz esas sorun buu. ve cevap atmamais hic. hos degil. senin yerine. koydum kendimi bende
Soran+1 yılCevap değil ben ona yazmadim ki birşey günaydın bile demedi daha sen olsan ne yapardin
Cevap sahibi+1 yılacikcasi soyle dusnurm. yasadik birşeyler demek ki bunu tadana kdr ilgi
Cevap sahibi+1 yılburdan o cikio var ters birsyeler. klasik erkek kafasi. turk erkegi kafasi. yabanci erkekler daha da baglanur. bizm. aptallat meseafe koyar bu durumda. zaten. cekinmis. utanmis olan kiz daha da yerin dibine sokukur. alcagimz. zevkten bile pisman oluruz
Cevap sahibi+1 yılökuzmus kusra bakma. sakin canini skma. bence eger bu olaydan sonra degiscekse valla sana tavsiye iyi olmus derm. ve oyle. bir okuzle devam etmememi. tavsiye ederm. niyeti. belli dern
+1 yılsevgilinde senin gibi düşünüyordur
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlamadim?
- +1 yıl
utanıyordur
Soran+1 yılO daha önce yapmış seks
- +1 yıl
aferin ona :) sevgili değilmisiniz sen ara neden bekliyorsun
Soran+1 yılYok havalara girer şimdi dun boşaltım memnun kaldi ariyor şimdi falan der
- +1 yıl
evet doğru düşünmüşsün bekle biraz daha
Soran+1 yılKonuştuk biz
- +1 yıl
aradımı
- Cinsellik konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılis isten gecmis. daha ileri gideceksiniz artik
01 Yorumla
Soran+1 yılDahasi ne. ki
+1 yılİlk defa mı böyle oldu hayatında yakınlaşma
03 Yorumla
Soran+1 yılEvey
- +1 yıl
hmmm sana sarılıp bu durumu anlayarak, sahiplenmesi, konuşması sevdiğini söylemeliydi bence... Ve sen istemedikçe hiçbirşey olmayacağını bu denli...
Soran+1 yılKesinlikle belki iş çıkışı gelir eve ama gelmesinide istemem
+1 yıllan belki adam ölmuştuk pozitif dusunun ya.
00 Yorumla
+1 yılyine olsa yine yapar mısın peki zevk almadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmam
- +1 yıl
bence yaparsın
Sakso da çal bundan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil
Çocuk musun sen?
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım ama ilk kez yaşıyorum
Soran+1 yılNormal ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüperayda mı? kutmala gibi olmuş :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNe demek o
Cevap sahibi+1 yıl
alisirsin daha neler yapcan
00 YorumlaVe devamı gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak söylüyorsun bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılya içine alsaydın ne olacaktı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun artık sürekli ister
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmam ama
+1 yılAbartıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılTemiz değilim artik
- +1 yıl
Kalbin temiz olsun.
Normal seyler bunlar
011 Yorumla
Soran+1 yılAma kendimi kötü hissediyorum nasil elledim ki ben :(
Soran+1 yılEvet ama şimdi utanıyorum nasil bakicam yüzüne artik onun çünkü dun gece çok fazla şey yaptim ona şimdi kendimi oro. spu gibi hissediyorum orallar oksamalar goguslerime degdirmeler şeyini. Bunlar çok geldi bana şimdi hakkimda kötü düşünür mu acaba bu bunlari nerden biliyor falan diye
Soran+1 yılNe anlatcam
Soran+1 yılDun geceden hiç bahsedilmesini istemiyorum açıkçası
Soran+1 yılBugün mesaj atti
Soran+1 yılKonuştuk işte işte olduğu için yazamamış
+1 yılYazik
10 Yorumla
+1 yılmerak etme sorun yok
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılYok ya takılma
00 Yorumla
+1 yılSonuçta sevdiğin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kirlendim
+1 yılamcıgı unutamamıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
Neler yaptınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlattim yukarid
Yazık sana
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Cinsellik konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kall
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılçok doğrusun
00 Yorumla
+1 yılAferin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen boşaldin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dedik ya
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kolay mı bosaliyon
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı