Hiç utanmadan açıkça soracağım İkiniz de baskınsanız ve partneriniz her zaman altta olmayı kabul etmiyorsa ama siz de altta olmak istemiyorsanız nasıl ilişkiye girersiniz nasıl yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar alt üst derken konumdan bahsetmiyorum aktif-pasif gibi iştee anlayın
Baskından kastın hakimiyet kurmak istiyosun sanırım. Ve üstte olunca iplerin senin elinde olduğunu düşünüyosan haklısın. Ama istek olarak söylüyosan Oral okşama ağırlıklı olduğu için de altta ya da üstte olman bişeyi değistirmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu sorunun tam tersini ben çok sık yaşıyorum. Pasifim ve hoşlandığım kişiler de pasif çıkıyo. Maalesef konuşmayı kesiyolar
birbirinizi becermeye çalışırken çok tatlı olursunuz bence :D ekfnewhj biraz fazla yaoi izliyorum sanırım ewfjknfw
Jdjsjs yaoi yi ilk defa duydum. Şimdi internetten baktım. Ben de izleyecem :D
gay misin?
Yes
pasifsin ve daha önce hiç yaoi izlemedin mi oha seni cennetinle tanıştırdım o zaman dostum denkjwdnw türkçe veya ing altyazılı bulabilirsn
Çok teşekkür ederim ☺️
rica ederim iyi izlemeler bu arada ben biseksüelim
Kadın kadına ilişkilerde üstte altta olmanın önemi yok yani baskın olan baskınlığını üstte olmayla gösteremez. Oral seks ağırlıklı çünkü
neden elle boşaltma yok mu
Alttayken de oluyor o dediğin.
Baskından kastın hakimiyet kurmak istiyosun sanırım. Ve üstte olunca iplerin senin elinde olduğunu düşünüyosan haklısın. Ama istek olarak söylüyosan Oral okşama ağırlıklı olduğu için de altta ya da üstte olman bişeyi değistirmez.
okşanmak istemiyorum işte kardeşimm
Genede alet kullandığınızda alt üst sorunu olmaz. Sen cevabını bunu yaşadığın kişiyle konuşarak çözmen en mantıklısı.
Ayakta veya kucakta yaparım
offf nefjnwkf boş yapma
😂😂😂Sirayla yapın bi sen alta geç bi o geçsin
altta olmak istemiyorum ama ya
Sırayla olsa bisy olmz sende istersn
Diğerini fazla uyaran işi bilen kazanır xdfssff
Cehennemlik onlar cehennemlik
Sırayla olur. Bi o, bi ben:))
Girmem o zaman
heterosexsualy geçiş yaparsın o zman AS:FGA:SG:A