Sevi*meleriniz gerçek bir cinsel birliktelik gibi oluyor mu ve hiç düşündünüz mü karşı cins ile birliktelik yaşamayı yoksa yalnızca kendi cinslerinize karsi mı yükseliyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçek cinselliği hemcinslerimle yaşadım yaşıyorum iyi ki varlar. Kadınlar ilgimi çekmiyor cinsel olarak. Kadınlarla uyumum sohbet muhabbet makara :)))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet tabikide gerçek bir cinsel birliktelik gibi oluyor. Ben gayim sadece erkeklere karşı birşeyler hissedebiliyorum, kadınlara karşı en ufak bir kıpırtı bile oluşmuyor içimde. Önüne gelen erkekten de etkilenmiyorum gayler hetero kadınlara göre daha seçici oluyor genelde.
00 Yorumla
Gerçek bir cinsel birliktelik gibi oluyor elbette. Her kişiye yükselemiyorsun gay olmanın dezavantajı bu. Uzun süreli bi tanışma evresi gerekiyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon dönemde eşcinsel ilişkiler çok fazla ve normal artık ayrıca insan kendi cinsi ile daha tutkulu olur zevk haz noktalarini bilir ayrıca kadınlar erkekleri erkekler de kadınları izlemeyi sever keşke biseks bayan sevgilim olsa
00 Yorumlaeşcinseller kendi cinsleriyle yapar sadece, karşı cins bana çok berbat ve iğrenç geliyor
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Zamanında düşünmüştüm şimdi o kadar çok erkekle birlikte oldum ki kendimden utanmaya başlamıştım
00 Yorumlagerçek birliktelik oluyor tabi ki kendi cinsim harika
23 Yorumla
Soran+1 yılOral yapıyor musunuz birbirinize
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezler şanslı ya birbirlerinin vajinalarını yalayıp anüslerini parmaklıyolar strapon kullanyolar birbirlerine izlemesi keyifli
00 Yorumla
+1 yılGerçek tabiiki bunun yalancıktanı olmazki.. Zevk almazsan ve istemezsen zaten sevişme başlamaz..
Tek dezavantaj güven ve de gizlilik meselesi.. Bunu içinde biraz zaman istiyor tanışma sohbet vs..10 Yorumla
+1 yılHeteroyum ama lez sevisme çok tahrik eder herkesi
03 Yorumla
Soran+1 yılLez biriyle birliktelik ister miydin
- +1 yıl
İsterdim tabiki
- 6 ay
Lezbiyen misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye karşı cinsi düşünelim gayet oluyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılStrapon kullanıyor musunuz peki
Cevap sahibi+1 yılÇok nadir
Soran+1 yılNasıl bir his peki yani sende olan karşı tarafta da var bu hissi merak ediyorum
+1 yılKendi cinsimiz sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence aynı zevki duyguyu yaşıyorlardr
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLez birini hep hayal etmisimdir
02 Yorumla
Soran+1 yılNedennn
Cevap sahibi+1 yılLezker heterolara göre daha temiz ve isteklidir ve de ilişkide her iki tarafı düşünüyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok özel bir soru :)
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler