Üst komşularımız sağ olsun evimizde inleme sesi eksik olmuyor
Nişanlım sesleri duyunca o da istemeye başlıyor olan bana oluyor nasıl başa çıkacağım
Nişanlım sesleri duyunca o da istemeye başlıyor olan bana oluyor nasıl başa çıkacağım
Ver gitsin bacım ne tutuyorsun kendini. Dünya ölümlü dünya. Bugün varız yarın yokuz. Ben sevgilimle aynı evde kalsam gece gündüz sabah akşam seks partisi yapardım😂 Şaka bir tarafa da siz nişanlıyken nasıl aynı evdesiniz onu anlayamadım. Sevgili olursun ailene yalan söyler kalırsın da nişanlıyken sıkıntı değil mi her gün aynı evde yaşamak? Ama bence ver gitsin 😂
Mantıklı aynı evde nasıl kalıyorlar😂😂
Başka bir çiftin cinsel hayatı sizi etkilememeli bence. Bunu nişanlına düzgün bir üslupla anlatabilirsin. Önemli olan ikili iletişiminiz ve istekleriniz :)
Sen de nişanlının kucağına çıkıp tepin de biraz da onlar sizi konuşsun. Hem istekli ve sertleşmeye hazır bir erkeği de reddetme. Dişiliğini konuştur ve kim daha iyiymiş anlasın komşuların...
Sesleri sen duyup nişanlını azdırmak için yazıyorsun. Nişanlın da sana giydirmeye çalışıyor. İçinde bulunduğun durumdan ne kadar memnunsun aslında da burda zillilik yapıyorsun.
Cevap
61Cevap
Bence evlilik olmadan resmi ve dini nikah olmadan böyle bir şey yapmayın hem günah olur hemde pişman olursunuz
Bu bizdede var alt üst komşu ful tempo eşleri ne zaman regl ne zaman istemiyorlar hangi pozisyona hayır diyorlar herşeylerine hakimim
Farkımız ne senle benim isticek kimsemin olmayışı 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Evet iki tarafta yaşları genç ve baya aktifler dün gece çocuk ağlıyo bebekleri dur kızım şimdi sıra babanın bitsin senin diyo 😂😂
Neleri var daha anlatsam bi dinlesen... burda hesabı kapatırlar anlatırsam 😂
Gerçek seni kandırsam elime ne geçecek ben bunları düzenli olarak hep dinliyorum özellikle kutsal cumartesileri
Dana
Sana
Nişanlınla aynı evde kalmayı göze aliyorsan zaten seksi baştan kabul etmişsin demektir.
O sesler olmasa bile nişanlınla zaten ilişkiye girmen lâzımdı. İçgüsel bir şey, tutamazsın ki kendini.
Bsey dcem erkek adamın bu tarz sesler çıkarması inlemesi itici mi gelir
Nişanlınla aynı ev paylaşıyosanız zaten yapmamanız da ılgınç
Sana net ve kesin bir çözüm öneriyim
baş etme
Aynn
Pasta yap? kurabiye corek borek. Daya icine bolca sap. Gotur komsuya her yorgun hissettiginde.
İstiyosan yaparsın istemiyosan yapmazsın bazı sorunlar başkasında fikir almayı gerektirmez bunu paylaşmadan da halledebilirsin yani
Cikican yukarı, ayıp değil mi olan var olmayan var diceksin. ya da bize söylediklerini çıkıp ona soliceksin
Ben giderim acımam valla benim karım olcak yakında ama elletmiyor bile derim baska kapıda alırım solugu oda üst katın kapısı olur komsum Melahat
Ne güzel ne düşünüyorsunuz yasayisin işte anı süper. Çok dusunmeye gerek yok. Sevişin işte ne var ki evleneceksiniz sonunda.
Adamcağız napsın 😂 Yukarı çıkıp gurup mu kuralım desin 😁🐱🏍
Gruba karşıyız😂
Olan bana oluyor nedir ya nişanlından zevk almıyorsan terk et gitsin eğer ten uyumunuz olsaydı sen de her gün isterdin
Ksjsjsjsm çikolata mı bu karşıdaki yiyince diğerinin canı çeksin
Çok basit, arada bi komşunuza evde yemek hazırlayıp ikram edin. Yemeğe her seferinde şap koyun. Daha da kolayı, nişanlınızın yemeğine şap koyun.
Sizde sevişin bu sefer onlar azsın :d karşılıklı inleyin
üst kattan size sizden de alt kata ses gide gide ülke nüfusu alıp başını gidecek bu gidişle :)
üst komşunun kapısının önüne işe akıllansın. Ayıp denen bir şey var
Ohooo kudurmuş nişanlın vermezsen gider üste ki kızı yapar.. amaci evlilik değil
Nişanlın ile zaten aynı evde kalmanız zorken yaşadığın durumun işin üzerine mum dikmiş
Sesinizle onları bastırmayı deneyin, böylelikle nişanlın komşunun sesini duymaz 😃
çocuklarınız bu gidişe aynı ay aynı gün aynı sene içinde olur altlı üstlü :D
Fırçanın sapını al tavana vur onlar anlar🤣🤣🤣🤣🤣
Eline sopa al aşağıdan yukarı vur gürültü geliyor diye.
Daha evli değilsiniz aynı evde kalıyorsunuz böyle olursa ister tabiiki başa çıkamazsın en son tecavüz le sonuçlanır
Ne kadar inandım bilemezsin.
Seni mi inandıracağım hahah
Taşının uğraşılmaz bunlarla tavşan gibiler
Biz de onları etkiliyoruz herhalde bizde sonda onlardan ses geliyor ama evi inletiyorlar azıcık utansalar keşke
Ben taşınayım en iyisi biriniz bitiyo biriniz başlıyo, duvarları kemiriyorum hırsımdan
daha ne istiyon bol bol verecen herife... sende yedikce inlicen ciyaklican birazda komsu dinlesin. komsu komsunun kulune muhtactir
Ne kadar bos bir yorum bu ya üfff
Bi git işine amca ya eşin bekliyor seni
Yanlız burada amca dediğiniz adamlar nişanlınızı sevgilinizi genc kocalarınızı 50 kere cebinden cıkarır canım benim buna bende dahilim ben amca değilim abiyim ama acımam göz yasına bakmam sabaha kadar bagırmaktan gırtlagınız yara olur o yüzden boş yapma 😉sinirlendiğim için bu yorumu yapıyorum madem nişanlısı azıyor Elletmesin miktir git desin basımdan zor bişi değil güzelimm ağzımı bozdurdunuz ya benim. Ayarlarımı da bozma uslu duruyorum bir senedir.
En kısa zamanda Allahına kavusursun umarım tek temennim o bakalım öbür dünyada da bu şekilde konusabilcen mi
@GÖKYÜZÜ_xq gel birlikte kavusalim allah imiza orada huriler yerine seninle takilirz gokyuzundeki huriyem benim :)
Nisanlinla ayni evde mi yasiyon sen awk
Bence sesin olmadığı bir günde tam tersini deneyin... Kısas yapın sonucu görün
Nişanlının sizde ne işi var annen baban yok mu anladık sevişmek istiyosunda bu nasıl bir yalandı
Ne güzel istedikçe ver
Adam da haklı ister istemez canı çeker
Ne güzel ışte tadını çıkar
Ne desem nasıl yavşasam bilemedim...
Aynen tadını cıkat
Bişi derdimde gören var 😔
sen tam ıslanmıyor musun genelde acıya o sebbe olur?
Fazla yapmaktan oluyordur
sanmam ınsan ısteksız ve tam mode gırmeyınce olur genelde sen esmer mısın
yanıtla ama
Esmerlikle ne alakası bar
ne kı ten rengın
Esmer olunca ne oluyor onu anlamadım
Kumral tenliyim
Beyazsa noluyor
@Piremseshatunn etkılenme durumları cok farklı senınkı beyaz mı
Evet
Evlenmeden olmaz de. i
Fake sorularla görüş kasmak mı kral hareket
Dikkatini dağıtmaya çalış nişanlının 😂.
😅😅😅
Siz beraber evde ne yapıyordunuz onu anlamadım?
nişan yapiyorlar 😉😀😀
Nişanlın başkasından gaz alıyorsa vah vah
kendı evınıze yalıtım yaptırın
Başa çıkmaya çalışma keyfini çıkar
Sen etkileniyor musun peki
Evet
O zaman neden nasıl baş edeceğim diyorsun
Gün içinde defalarca yapınca tahriş oluyor
Sen de durdur o zaman yani onu
mm sen istemiyor musun nişanlını?
Sevişin o zaman burdaki sorun nedir
Komşunu mu istiyor anlamadım
Hayır eşinin canı istiyormuş😂😂
Öyle biri değilim tövbeee
Oda değiştirin yapacak birşey yok
Aşkım evlenmeden olmaz
Yabancıyı s. keyim mi
Sevgilini eve atma a q
Nişanlınla aynı evde mi kalıyorsun?
Nişanlınız sürekli sizdemi kalıyor
Ver kız yazık adama verde vursun garibim 😜
Ne yaşıyorsunuz siz ya 😂
Kulaklariniza Pamuk tikayin
ah nerde öyle komşular sdsfsf
Alt komşum sen misin 😂
Nişanlınla aynı evde mi yaşıyorsun
sağlam bi döşe bence yetmezse biz takviye oluruz:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?