Cinsel Yaşam Komşumla yatak ilişkisi istiyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hiç bi fikrim yok komşuyla nası olcak o iş yatak ilişkisi olsun istiyorum aramızda Güncellemeler+1 yıl mastürbasyon yaparken camı açıyorum inleme sesim alt komşudan duyuluyor ve azdırıyor mudur Komşumla yatak ilişkisi istiyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Git direk söyle mik beni diye ama dikkat et aşiret olarak kullanmasinlar seni 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kız mı kalmadı ya alt tarafı bir kaç kere birlikte oluruz aonra o yoluna ben yoluma Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Hahh sen erkekleri tanımıyorsun galiba bir kere tadını alınca birakirmi sanıyorsun aksine seni sahiplenir karısı gibi Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum cevremdeki kızlar hep bir kere kullanıldı atıldı Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Peki senin tercihin başarılar Yorumla Soran +1 yıl Tsk Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Çok sıkıntı işler. İleride bir sorun olsa anında tahdit şantaj üstelik komşu, akıl alır gibi değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nolcak ki Yorumla SailorSai +1 yıl Farz edelim ileride aranız bozuldu ve sen vermek istemedin komşun bu durumu kullanıp ailene söylemekle tehdit edebilir senden her türlü faydalanmak ister. Yorumla Soran +1 yıl Söylesin umrumdacolmaz Yorumla SailorSai +1 yıl O zaman yelkenler fora, tam gaz ileri. Bunu dışarıda sanki tesadüfen karşılaşmış gibi yapacaksın sonrası gelir Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Senin gibi komşu neden bana denk gelmezki yahu çatır çutur ohhh 😂😂 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bı bahaneyle evine git biseyler hazırla falan kapıda ver içeri davet ederse zaten sana da yol olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kürt mu komşun evli mi adamı beğeniyor musun sen bende kürdüm taktık veririm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evli degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evli misin ekle beni 1 hafta da onu hayatına koyarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha neler başkası da duyar 😃 Yorumla Soran +1 yıl En de evli degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ayarlarim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yaz bak gör 1 hafra Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kocası Konya da çalışıyor kadın var bakıyor ama ilgilenmiyorum 2 tane çocuğu var belli ki dayanamıyor 0 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Dışarıdan duyulur alttan değil 😂 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. alt komşudan duyulduğunu nerden biliyorsun. dedi mi sana çok sesin geliyor diye 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Duyulmaz mı bi keresinde konuşuyodu biriyle camı açık ben inleyince konusmayı kestiler Yorumla armada +1 yıl hayal dünyasında yaşıyorsun. o düşünce varsa bütün apartman duymalı hatta karşında ki evler vs Yorumla Soran +1 yıl Üffff tm Yorumla
graywolf38 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Domalıp 3 kere hahooo deyip hayat boştur lo demen yeterli 😃 0 0 Yorumla
varmııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Başka birini bul o iş için şart mı o 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sesini hep duydugum için aklımda o var Yorumla varmııı +1 yıl Anladım ben dahil herkes yatak arkadaşı arıyor çünkü ondan dedim 😂 Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kız istedikten sonra ne zorluğu var ki 😂😂 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. eve yatak tamiri icin cagir sen onu 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Hiç denemedim bir erkeği azdirmayi bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fifududjbkhse neye azarsın Yorumla ErayCsrr +1 yıl 2 memeye tav olurum nfusnfisnc Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Sen kaç yaşındasın ki? 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Açıkça soyle neyi bekliyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni basit görmesin Yorumla styxworld +1 yıl Ne alaka , bir şekilde durumu izah edeceksin sonrasinda süreklilik arz edecek ve bastırılmış olan ne varsa hepsi dışarı çıkacak Yorumla
Uc_harfli Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kaç yaşında 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Uc_harfli +1 yıl Yaşına göre taktik geliştir 😂 Yorumla Soran +1 yıl 30 larda herhalde Yorumla Uc_harfli +1 yıl Herşeyin farkında bu iyi taktik veririm Yorumla Soran +1 yıl Ver Yorumla Uc_harfli +1 yıl Buradan olmaz detay bilmem lazım Yorumla Soran +1 yıl Ben de detay bilmiyom kurt 30 lu yaslarda bu kadar Yorumla Uc_harfli +1 yıl Evleriniz konumu ne senin fizik nasıl neler yapabilirsin bunlar takip et Yorumla Soran +1 yıl Alt komşum Yorumla Uc_harfli +1 yıl Takip et konuşalım Yorumla
KARANLIKKRALI Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl az ahlak 0 1 Yorumla KARANLIKKRALI +1 yıl az edep
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl frikik ver bolca 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl duyuyorsa oda sana eşlik ediyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Git direk söyle mik beni diye ama dikkat et aşiret olarak kullanmasinlar seni
Kız mı kalmadı ya alt tarafı bir kaç kere birlikte oluruz aonra o yoluna ben yoluma
Hahh sen erkekleri tanımıyorsun galiba bir kere tadını alınca birakirmi sanıyorsun aksine seni sahiplenir karısı gibi
Sanmıyorum cevremdeki kızlar hep bir kere kullanıldı atıldı
Peki senin tercihin başarılar
Tsk
Çok sıkıntı işler. İleride bir sorun olsa anında tahdit şantaj üstelik komşu, akıl alır gibi değil
Nolcak ki
Farz edelim ileride aranız bozuldu ve sen vermek istemedin komşun bu durumu kullanıp ailene söylemekle tehdit edebilir senden her türlü faydalanmak ister.
Söylesin umrumdacolmaz
O zaman yelkenler fora, tam gaz ileri. Bunu dışarıda sanki tesadüfen karşılaşmış gibi yapacaksın sonrası gelir
Senin gibi komşu neden bana denk gelmezki yahu çatır çutur ohhh 😂😂
Bı bahaneyle evine git biseyler hazırla falan kapıda ver içeri davet ederse zaten sana da yol olur
Kürt mu komşun evli mi adamı beğeniyor musun sen bende kürdüm taktık veririm
Evli degil
Sen evli misin ekle beni 1 hafta da onu hayatına koyarim
Yok daha neler başkası da duyar 😃
En de evli degilim
Tamam ayarlarim seni
Bana yaz bak gör 1 hafra
Kocası Konya da çalışıyor kadın var bakıyor ama ilgilenmiyorum 2 tane çocuğu var belli ki dayanamıyor
Dışarıdan duyulur alttan değil 😂
alt komşudan duyulduğunu nerden biliyorsun. dedi mi sana çok sesin geliyor diye
Duyulmaz mı bi keresinde konuşuyodu biriyle camı açık ben inleyince konusmayı kestiler
hayal dünyasında yaşıyorsun. o düşünce varsa bütün apartman duymalı hatta karşında ki evler vs
Üffff tm
Domalıp 3 kere hahooo deyip hayat boştur lo demen yeterli 😃
Başka birini bul o iş için şart mı o 😂
Sesini hep duydugum için aklımda o var
Anladım ben dahil herkes yatak arkadaşı arıyor çünkü ondan dedim 😂
Evlimisin? Vermeye hazırsın yani.
Kız istedikten sonra ne zorluğu var ki 😂😂
Davul zurna çalarım zılgıt çekerim
eve yatak tamiri icin cagir sen onu
Hiç denemedim bir erkeği azdirmayi bilmiyorum
Fifududjbkhse neye azarsın
2 memeye tav olurum nfusnfisnc
Biraz tahrik etmeye bak frikik ver
Sen kaç yaşındasın ki?
Are you ezbirçime
Açıkça soyle neyi bekliyon
Beni basit görmesin
Ne alaka , bir şekilde durumu izah edeceksin sonrasinda süreklilik arz edecek ve bastırılmış olan ne varsa hepsi dışarı çıkacak
Ne alaka Kürt türk
Kaç yaşında
Bilmem
Yaşına göre taktik geliştir 😂
30 larda herhalde
Herşeyin farkında bu iyi taktik veririm
Ver
Buradan olmaz detay bilmem lazım
Ben de detay bilmiyom kurt 30 lu yaslarda bu kadar
Evleriniz konumu ne senin fizik nasıl neler yapabilirsin bunlar takip et
Alt komşum
Takip et konuşalım