Komşumla yatıyorum, 4 sene önce başka bir sehirden taşındık ben 18 yasindayim komşum 28 çok yakisikli kasli dövmeli bir cocuk bende old school rockcu bir tipim saclarimda bandanalar felan çok uyumluyuz tip olarak. Cok cilgin bir seks hayatimiz var annemler bana derslerimde yardimci oluyor sanıyor hatta aylık belirli bir ücret veriyorlar oda parayı bana veriyor :D Sevgili olduğmuzu söylesem konuşmamizi engellerler mi?
Cevabın nedir?
+1 yılGizli kalan öyle çok benzer ilişki var ki özgüvenin için tebrik ediyorum. Zevk alıyorsan zevk veriyorsa istediklerin oluyorsa yap tabi boşver kim ne derse desin zevk eğlence gibi duygular ön plana çıkınca bazı şeyler geri planda kalır. Nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et sonuçta hersey oluyo olabilirde burdan bile tanışıp yapanlar var seninki niye olmayacakmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnene babana yazık.
Onlar ne hayaller düşünüyor kızı ne yapıyor.192 Yorumla
Soran+1 yılDerslerim iyi zaten ya en iyi ogrenciyimde annemlere kotuyum diyom :D
- +1 yıl
daha da kotuyum de belki baska bir komşu daha ayarlarlar grup yaparsin
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç söyleme yoksa çocukla buluşturmazlar Birde komşun Ders hocan
Derslerinde kötü olduğunda Başına kakıp dururlar Hiç söyleme Öyle sürsün bırak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkomşu kızı kardeştir kaldır kaldır yerleştir demişler. söyler isen hem paradan olursun hemde erkeğinden bilesin.
41 Yorumla
Soran+1 yılYok erkegim birakmaz ondan eminimde para kesilebilir evet
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
89Cevap
+1 yılyok guzelim soyleme sonra sondaj islemleri aksaya bilir. komsuna veriyosun marifet mis gbi soyluyon bir de. o ders i almk icin senin bulundgun imkanlari mumla arayanlar var. bir de ailen ders icin veriyo o parayi, cocuk da sana c. kmak icin veriyor döngü super
20 Yorumlaaferin utanmaz
https://i.hizliresim.com/nky8GV.gif90 Yorumlap*rno senaryosu bu. Brazzers e gönderiyorum hemen bir çıtır teen bulsunlar johnny sins bu yakışıklı genci oynasın.
En az kafadan bin dolar verirler oh oh iyi oldu bu.27 Yorumla
Soran+1 yılHayir be :D ben turkiyede yasamiyorum o baska tabi
Soran+1 yılResmini at bir herifin :D merak ettim
- +1 yıl
ahahahaah al:
https://goo.gl/STrbYH
D: :D
Soran+1 yılYok benimkinle alakasi yok bunun :D :D
Soran+1 yılAhahaha
+1 yılBirde guluyorsun
Kizim amac seks zaten soyleyip ne diyeceksin ki25 Yorumla
Soran+1 yılSadece seks degilki ya ben turk degilim. onida bir soylemis oliyim sevgilimde turk degil ask bizde boyle
- +1 yıl
Sende haklisin...
Komsuluk hakki nihayetinde
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılulan arkadaş yıllardır böyle bir komşu bekliyorum ama ne gelen var ne giden :D
08 Yorumla
Soran+1 yılHhaaha yurtdisinda oluyo :D
- +1 yıl
ama bizde istiyoruz böyle heyecanlar:) yazık değil mi bize...:(
Soran+1 yılSevmekle olur belki
- +1 yıl
aman aman sevmek ne kadar yabancı bir kelime bu kadar hak etmeyen insan oldukça..
Soran+1 yılBen mi hak etmiyorum?
- +1 yıl
sen beni mi seviyosun ki?
Soran+1 yılSeni niye seveyim
- +1 yıl
bir yerde yanlış anlaşılma var ama neyse:D
valla sallamıyorum bizim komşu bana sarıyor. 3 tane de çocuğu var. şaka gibi.. değmez mi diyorum, başımı belaya mı sokmaktan tırsıyorum çözemedim.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki engellemezler ama o ders saatlerini unutun :) uyumluysanız devam edin önemli olan mutlu olmanız
02 Yorumla
Soran+1 yılHep yatmiyoruz ya biz birbirimizi seviyoruz o yuzden yatiyoruz
- +1 yıl
tamam ben ztn devamlı yatıyorsunuz demedim seviyorsanız daha güzel ztn :)
Sevgili oldugunuza bişi drmezler bence... ama para verip verip kızlarını becerdiklerini ogrendiklerinde kslpten olurler... dusunsene baban adam seni becersin diye pars veriyo.. hımmmm
12 Yorumla
Soran+1 yılParayi ben aliyom ki
+1 yılBunun gibiler gelip "namusu bacak arasında arama" diyorlar ya kürekle ağızlarına vurasım geliyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben namusluyum demiyorum ama sevdigimle yatmakta kotu bisey degil
- +1 yıl
He tamam namuslu olmadığını kabul ediyorsan sorun yok. Bize laf düşmez. Ama seneler sonra sevdiğin adam seninle evlenmek istemez ise ağlama. "Erkekler bakir değil ama bakire istiyor yhaaa. s. s"
Soran+1 yılYok ben turk erkeklerle ilgilenmiyorum , benim. askim. italyan uff
- +1 yıl
Tamam bebişim şimdi aradım Alessandro'yu seni bekliyormuş. Old school girl aşkım nerede diyor.
Soran+1 yılBu arada adini bildin ama göbek adi ve oyle yazilmiyo :D
- +1 yıl
Ahhh ne yaparsın :'( ben İtalyan olmadığım için... Artık enişte beye çok özürlerimi ilet s. s. s. s
Hayır canım neden engellesinler. Parayı da seni becermesi için veriyorlardır muhtemelen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sorular yalan değilse bütün ks halkı beni ziksin.
31 Yorumla
Soran+1 yılZikin la kizi :D
+1 yılAnnen babandan hıc utanmıyomuusnuz merak ediyorum bide Gulerek anlatıyosun.. ilerde cocukların oldgnda onlarada gulerek anlatırsın sizin anneniz bole bir motordu dıye.
10 YorumlaO zaman sen 3 4 farklı hoca daha bul babandan çok para kazan. Yattığın yerden gelir daha ne.
00 Yorumla
+1 yılBirde. derler. erkekler evlilikten. neden. korkar al. gelde. korkma. midesiz
22 Yorumla
Soran+1 yılMidesiz olan ne?
- +1 yıl
Yahu. bir . sus siIn. gibilerin. yeri. cehenemde. hZir
+1 yılYaş farkından dolayı ön yargılı bakabilirler olaya.
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 yas cok degil ki bavamda annemden 15 yas buyuk
Cinsellik konusunda 334 cevap paylaştı. Her yaptigini ailene soylemek zorunda deilsin bu isler boyle yurumez :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden komşu komşunu külüne muhtaçtı şimdi ise komşu komşunun a mına muhtaç...
20 Yorumla
+1 yılIyi halt yiyorsun arkadaşım durmak yok yola devam:p
10 Yorumla
+1 yılaaynen devam komşuluk daha ölmemiş helal olsun size :)
10 YorumlaCinsellik konusunda 404 cevap paylaştı. he kızım he sen devam et iyi iksin seni bak derslerinde düzeldi derler ücreti iki katına çıkarırlar
30 YorumlaSonra diyorlar ki neden yalnızsın? neden evlenmiyorsun? acaba neden?
10 Yorumla
+1 yılKızın ailesine bak jigolo tutmuş kıza oyuncak ayı alır gibi 😮😮👏👏👏👏
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahhah haberleri yok o baska, yanliz sevgilime jigolo deme biz seviyoruz birbirimizi
+1 yılNe sevgilisi, çocuk seni para karşılığı fucking :)) bunun adı başka ama elim varmadı yazmaya :))
12 Yorumla
Soran+1 yılO para almiyor ki : biz sevgiliydik Babama dedim baba italyancam kötü, alt komsumuz sevgilim yani kökeni italya ve kursu var babamda dedi git kziim sor belki yardimci olur bende kabul etti dedim sonra matematikdede yardimci olucak dedim iste her ikinci gün gidiyorum 1 ay gidiyordu sonra babam dedi olmuyo boyke beleşten calistirir gibi diye sordu ona yok istemiyorum sikinti degil seve seve yapiyorum dedi :D babamda olmaz felan dedi oda fazla dikkat cekmesin diye kabul etti ama gercetkten istemiyor parayi bana veriyor harcligmi kestiler cunku annem ve babam
- +1 yıl
Tamam :/
+1 yılDemek annen baban kızımızí zikiyor diye bide para veriyorlar. babana de ki adam çok yorulmaya başladı fizikte calıştiriyor ücreti artirin de
30 YorumlaCok iyi fransaca ogretirim ders vermek benim isim en cok sewdim bu konda ders vermek bak bir soru mesela sana 3 harflinin ismi ne italyacada ogretimi misal :))))
00 YorumlaBebek belli ki alan razı veren razı aileni neden karıştırıyorsun?
00 YorumlaAldığınız paranın vergisini ödüyor musunuz?
*İşte kayıt dışı hep böyle oluşuyor..00 YorumlaUlan benim komşular bir bardak su vermezler... Milletin komşusu nelerini veriyor mk...
20 YorumlaSeni gibi bir komşumuz olmadı :) ne şans var adamda :) ailene söylersen o çılgın seks hayatının yerine sadece çılgınlık kalır :)
00 Yorumla
+1 yılmercimeği fırına vermişsiniz annene söylesende sen o çılgın seks hayatınızdan vazgeçebilirmisin sanki.
00 Yorumlaçoçuk harbi gösterişliyse annende yatardır senin haberin yoktur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok be oladarda degil :D
+1 yılSöylemene gerek yok. Gayet hoş bir hayatınız var, b*k etmeyin bence :) İyi seksler.
Not : Kıskandım l*n :(00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazıklar olsun sana be
evlenmeye korkar oldum sizin gibiler yüzünden40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu aptalca bir hayal, özenti... okadarmı ailen salak seni onun evine gönderecek?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra bir uyandım sırılsıklamım :D
231 Yorumla
+1 yılseni engellese ne olur engellemese ne olur çoktan yoldan çıkmışsın sen
08 Yorumla
Soran+1 yılSevdigi kisi ile yatmak yoldan cikmislik mi?
- +1 yıl
sevdiğim kişi yatıyorum değil soru başlığı komşumla yatıyorum ve bu seni ele veriyor
Soran+1 yılTMma komsum ama ayni zamndada sevdigim, sevgilimle yatiyorum yazsam bukadar ilgi almazdim ve soruma cevap almazdim
- +1 yıl
hımm bakış açın farklı ama sevgilinin dövmelerinden kaslarından da bahsetmişsin ve bu senin başka dövmeli ve kaslı erkeklerle yatmayacağın anlamına gelmez bence zaafın bu belkide he
Soran+1 yılYok bende dovmeliyim ve bir ara dövmelerimden dolayi amerikada mankenlik yaptim , o yuzden benim gibi birini bulmak cok guzel oldu. Ayrica onu anmamin sebebide ,"o herif sana niye baksin "denilmemesi icindi cok uyumluyuz bence
- +1 yıl
peki seviştiğin erkek için aileni salak yerine koyman ne kadar doğru
Soran+1 yılSalak yerine koymuyorum anneme soylesem sevgilim var yatiyoruz diye bisey demez sonucta annem ve babamda beni yaparken evli degillermis, belki komsumuzun oldugunu ogrenince tuhaf bulurlar cok yakin oldugu icin ve yas farkindan dolayi
- +1 yıl
anladım siz ailecek aşmışsınız bazı şeyleri bende burada boşa nefes tüketiyorum komşunla mutluluklar dilerim bacım :)
+1 yılEn son hangi filmi izledinde etkisinde kaldin desem
01 Yorumla
Soran+1 yılEn son ingilizce bir filim izledim Remember Sunday tavsiye ederim türkcesi var mi bilmiyorum
+1 yılKomşunu istemeden jigolo yapmışsın haberin yok :)))
00 Yorumla
+1 yılbaba banktan daha fazla harçlık kopartmak için güzel taktik. hemde bir taşla iki kuş vuruyorsun.
00 Yorumla
+1 yılMast icin guzel senaryo yazmissin burdaki kizlarda deniyebilir. Emege saygi +rep.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir atasozu vardı kedi ulasamadigi cigere mundar dermis mi neydi?
- +1 yıl
ahuhaha ulasamadigimi nerden biliyorsun ergen?
Soran+1 yılUlaşbilseydin senaryo yazmazdin bence, her ırk turkler gibi degil ;) Yurtdisinda olabiliyor
- +1 yıl
senaryoyu yazan ben degil sensin :) Afferim devam et. Hikayenin devamini bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu rüyayı yorumlayamadım bide babana sor bence o yorumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de komşum bana veriyor ne var ki bunda doğal yani ne zaman istesem elimin altında hayatını yaşa üç günlük dünya...
00 Yorumla
+1 yılKüfür yemek için mi yazdın bunu bebeğim asd
32 Yorumla
Soran+1 yılKimse itiraf etmesede cogu kisinin istedigi hayat benimki
- +1 yıl
Hadi l*n ordan
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet ama evliliği unut sen bu komşunla evlenmez senle
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyee?
+1 yılVicdanin rahatsa iyi artik gorusturmezler ogrenirlerse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde ders calısıyosunuz? Benimde başıma gelmişti efsanedır
04 Yorumla
Soran+1 yılDegisiyir ya :D
Cevap sahibi+1 yılPeki şunu yaptınmı. Annenler içerde ders çalışıyor ayağına odanın kapısını kapatıp yaptınızmı
Soran+1 yılOnun evinde calisiyoruz, bizim ev hep dolu oluyor
Cevap sahibi+1 yılBende anlatmak istiyorum ozelden yazsana
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroller değilsen salaksın mk kullanıyor resmen seni
03 Yorumla
Soran+1 yılKullanmiyor ya biliyorum , biz cikiyoduk ders calisma olayini sonradan uydurduk
Cevap sahibi+1 yılTamam sen uyumaya devam et hamile kalınca da ağlama sakın burada
Soran+1 yılYok testisleri kilitli
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkomşuluk ölmüş..
123 Yorumla
Soran+1 yılParayı ders calistiriyor diye aliyordu sevgilim annemler cok israr etti oda dikkat cekmesin diye alıyor parayı ama gerceken istemedigi icin bana veriyor annemlerde harcligmi azaltti zaten dersler kotu diye iyi oluyor yani
- +1 yıl
bereketini gör
+1 yılinsanın ruhu o* olmasın
32 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var , insan sevdigi ile iliskiye giremez mi
- +1 yıl
insan da Allah korkusu olmazsa her b. ku yyiyebiliyo demkki.
ailenin katil olcagı kesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem oyle degil
Aileni kullanma derim. yazık yazık.
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam oturdugu yerde para sıcıyor
Soyleme sakin devam edin
10 Yorumla
+1 yılOhaa yuh be bu kadarda olmazki
019 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmasin
- +1 yıl
Ben inanmadim niyemi cocuk 28 yasinda kasli yakisikli ama bir 18 yasindaki kizla yatcak öylemi?
Hersey dengi dengine
Soran+1 yılBen mankenim amerikada yasiyorum
- +1 yıl
Sorry but you lying :)
Soran+1 yılYou can think that
- +1 yıl
Mankenin ne isi var bu sitede. ?
Soran+1 yılSorularım var gördüğün gibi bebeğim :* profi degilim baslardayim daha yüzümde dövme oldugu için bir teklif gelmisti simdi dovemelerin sergilendigi bir ajanla calisiyorum @Morcicek123
- +1 yıl
Hem amerikada oturcak ve erinmeden türkce klavye kullancak öylemi? Yemezler yavrum
Soran+1 yılTelefonda cifte klvye var merk etme sen herkes pcden girmiyo
- +1 yıl
Bende telefondan giriyorum... Ve almanca klavyeden türkceye degistirmeye eriniyorum. Saadece DE Tastatur kullaniyorum.
Soran+1 yılTelefonunda sıkıntı var ozaman , tut mir leid :D almanca dersinden bir kaç kelimem var hahaha
- +1 yıl
what does that have to do with the phone? haa?
Soran+1 yılNot every mobile phone has this function , so i would say a lot of
Soran+1 yılDo you want to test my english? 😂😂😂You can test my german if you really want it hehehhehe
- +1 yıl
Ben inanmadim vallahda inanmadim billahada!
Muss nicht sein, wo hast du den die Bestrichsetzung gelernt? Vor dem If sollte ein Komma kommen? Naim?
Soran+1 yılTürkçedede "VallaHa" denilmiyor ona bakılırsa
Ach so es kommt also auf die Rechtschreibung an he? Ich hab in amerika gelebt seit 4 jahren bin ich fest in deutschland ruder aber immernoch zwischen amerika und deutschland habe gemodelt , aber nicht mehr , genug aufklärung?- +1 yıl
Simdide almanyali oldun? Hawara pflanz jemand anderen...
Leider ist deine ausgedachte Lebensweise bzw. Lebensgesichte sehr spannend :D
Soran+1 yılSowas hab ich nicht gesagt :D okey ilk basta ahzimdan kacti so ich leb in amerika diye aber nicht mehr.
Wieso leider und spannend :D bu terste bir islik var.
Neyse ben bu soruyu sormak icin üye oldum siteye inanmak kimine zor geliyo unteranderem sie ahmet bey 😂😂😂 silicem hesabi sarmadı :D bb- +1 yıl
Sil bamsi gardas sill
sen kesin türkiye de yaşamıyorsun dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
ne demişler ev alma komşu al.
20 Yorumla
+1 yılo elini şeyinden çek ve git elini yüzünü yıka :)
10 YorumlaHarbiden ha buneyamk dedirttin
00 Yorumlaaferim. madalyanı ne zaman takalım?
11 YorumlaOzelimizi anlatma yha
14 Yorumla
Soran+1 yılSenle yatacagima ömür boyu bakire kalirim :D
Soran+1 yılVerdiğ cevaba bakarsan anlarsın malım benim :* @TunçEmir
Yattığını söyle engelleyemezler o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılYatmama bisey demezler zaten sevgimle
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı