İlk öpüşmede baya erken bence. Gerçekten uzun bir ilişki düşünüyorsanız bunun için bolca vaktiniz olacaktır. Ne o tek gecelik ilişki gibi hemen baldıra dalmalar falan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru bende oyle düşünüyorum
Birbirini isteyen insan zaten yapmak ister ama emin olmak benim için daha onemli
Zaten hislerim mantıgımı gecemez asla dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEllemeye gönlün var onay mi bekliyorsun 😀 hadi verdik onayı elle😀
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin karar verebileceginiz durum yapmak ya da yapmamak tabikide sana kalmış erken olduğunu düşünüyorsan erkendir
01 Yorumla
+1 yılCanım zaten öpüşürken ister istemez elin oraya gidiyor kendini tutamıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılbu ifadeyi açıklamayı yapan birisi için erken olur tabiki hemen güvenme erkekelre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar naif giden detay bir anda penis ellemeye döndü ya
04 Yorumla
Soran+1 yılO istedi dokumamı ama ben erken oldugunu soyledim
Ama pantolondan dokunca daha fazla ister diye erteliyorum
Beni yanlış biri olarak anlamasından korkuyorum
Ben herşeyi sınırlar içerisinde yaşayabilcegim ciddiyet istiyorum en onemlisi inanç iki kişi arasında- +1 yıl
Onu demek istemedim hiç ellemicekmiş gibiydin :) ne zaman ellersen elle yanlış anlayan gene anlar. Zaman değil kişi önemli
Soran+1 yılAma dokunmak ve oral yapmak istiyorum tabi ki sadece mantıkla ilerlemek istiyorum
- +1 yıl
Neyse konuştukça benim kafa gidiyo
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabikji istediğini alana kadar elinden geleni yapar bunu bilmeyen yok herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten canın istiyor belli buluştuğunuzda zaten ister istemez ellersin ve onu şekilde görürsen oral bile yaparsın, oral yaparsanda dayanamaz ilişkiye girersiniz...
00 Yorumladokunduğun andan sonra dudaklarında hissedersin.. temkinli olmanı tavisye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılİste oral yapmaktan iğrenmem severşm de yaparım da isteyince
Ama vakit erken diye düşündüm
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden erken olsunki sende istiyorsan oda sana dokunmak isticek bırak kendini yaşa
07 Yorumla
Soran+1 yılAma ben herkesle bunları yaşayan biri değilim yaşamadım da
Dokunmak vs ilk defa olucak beni yanlış tanımasından korkuyorum oyuzden- +1 yıl
Ne tanıcak onla oldun diye basit görcekse hiç hissettirme kendini
Soran+1 yılEvet bundan dolayı işte
Sizlere sormak istedim oyüzden- +1 yıl
İstediğin herşeyi sorabilirsin mantıklı samimi birisin
Soran+1 yılBen bana sadece bunun için yaklaşmasından endişeliyim
Evet hemen aşık olmam ama insan psikolojikmen etkileniyor- +1 yıl
Bunları onada söyleyebilirsin hala ısrar ederse sadece seni elde etmek niyeti
Soran+1 yılAynen ona izlenimini verdim zaten buluşunca konusu açılır elbet ozaman da söyliycem
Ya ne alaka bunun zamanı mı var hissettiğini yaşarsın. İşte 1 ay geçti pantolondan dokunayım 4 ay geçti artık tamamen dokunabilirim ne saçma bir görüş. Cinselliğin asla bir zamanı yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Erken bir kere dokunursan belki bırakamazsın
415 Yorumla- +1 yıl
Bırakamasın hayat yaşlandıkça güzel neyi beklicekki
Soran+1 yılBen zaten düşkünüm yeterince
hem öyle hemde öyle olunca daha cok ister diye
- +1 yıl
Daha çok istemesi kötü değil ki o istesin sende her istediğini verecek değilsin elinle de rahatlatabilirsin
Soran+1 yıl@Ferhat0380 bişey sorcam bu el ile rahatlatma olayınca nasıl ıslatıcam malum oralda agız ıslak oldugu için bi şekilde yapılıyor
- +1 yıl
Nemlendirici krem en iyisi çok kaykan kemen kurulmuyor bebe yağı daha kaygan ama tabi tercih senin anal ilişkide bebe yağı kullanırım hep ne kadar dar olursa olsun çok iyi kayganlaştırıcı
- +1 yıl
@Ferhat0380 sen direk ilişkiye soktun ya
Soran+1 yılEllerimle boşaltınca bebek yagı yani öylr mi
- +1 yıl
E zaten sonu ilişyle biticek iki taraf istiyor ne kaybeliecekki boşuna araya mesafe koymak saçma oral la başlasınlar gerisi onların tercihi :)
- +1 yıl
Evet baya kaygan rahat avucunda kayar hem içindeki kayhanlığı hisseder gibi olur
Soran+1 yıl@Ferhat0380 sence amacı cinsellik mi
- +1 yıl
E yani karşı cins her zaman arzulanır cinsellik olmasında seni sevmiyor anlamına gelmez
Soran+1 yıl@Ferhat0380 bakalım öpüşme sırasında ne yapacak
Ben olmaz demeye getirdim ama düşüncemi ne kadar kaale alıyor bkıcam- +1 yıl
Bak tabi sende emin olursun sana bişeyler yapmak için zorlarsa o zaman bitir ama senin gönlünü alarak yaşamak isterse bence kendini ona bırak
Soran+1 yıl@Ferhat0380 aynen bakalım
- +1 yıl
Tutma kendini sende istiyorsan bazı şeyler yaşlandıkça daha güzeldit
Bunun için nie süreye ihtiyacın var ki istiyosan yap. Şahsen kuru kuru öpüşmek boş geliyor bana benimde onunda elleri kayacak ki tadı çıksın..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladamın tek derdi sevişmek
senin için sorun olmuyorsa istediğini yaparsın00 Yorumla
+1 yılBence çok erken değil
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmamız olacak 2 ay flört olduk
Öpüşmek bile bana erken geldi ama beni düşünmesini istedigim için öpüşücem boynuna kulagına vs dokunucam ama penisine dokunursam daha fazla ister aç der bu sefer
Ben istiyorum ki hayatımdaki insanla bişeyler çerçevesinde yaşayabiliyim ama benimle ciddi olsun
Bunjn izleniminide verdim ama erkeklerin düşünceleri farklı erkekten erkege degişiyor- +1 yıl
Yani yine de istiyorsun sen de işte. Karşına gelen ilk insanla ömrünün sonuna kadar birlikte olmayı hiç boşuna umma. Denemek istiyorsan yap istemiyorsan yapma. Seni bunun için kimse terk etmez. Daha fazlasını isteyebilir belki ama sonuçta orda senin de isteyip istememene bağlı istersen dahası da olur istemezsen olmaz. Ben ilk bulusmada oral seks yaşadım bir keresinde kötü gelmedi gayet güzeldi çok güzel bir ilişki olmuştu sonra ayrıldık ama iyiydi yani yanlis anlaşılacak birsey yok
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin. dfsfdsdds
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişilerin stegine göre degişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılellenebilir sana kalmış kişiye yani
00 Yorumla
+1 yılİlk son farkeeder mi 🙂😝
00 YorumlaVay arkadaş laflara bak hizaya gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düşünüyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanun maddesi yok böyle
00 Yorumla
+1 yılTabiki daha zefkli olur 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDirek dal orala😂
46 Yorumla- +1 yıl
Zevkli kız başka ya anı yaşamak lazım :)
Soran+1 yıl@Ferhat0380 evet ama beni yanlış tanımasından bırakıp gitmesinden korkarım
(Terk etmesi mesele degil bunun için beni yanlış anşayıp gitmesi koyar)- +1 yıl
Yanlış anlaşılacak nesi var çok etkilendiğini onun gibi etkileyen biri olmadığını söyle daha çok bağlanır senin için özel olduğunu
Soran+1 yıl@Ferhat0380 öpüşme sırasında söylenecek güzel bir söz
- +1 yıl
Sen oyle mi yapiyrsn
Soran+1 yıl@parçalayanpuma konuşuyorum öpüşünce delirtmek için
+1 yılİlk kez mi dokinucab
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBu kişiye hiç dokunmadım ama daha oncesinde güvendigim birine dokundum tabi
+1 yılİsteğin varsa elle
02 Yorumla
Soran+1 yılVar ama hemen elledi ben bunu yataga atim kafasına girmesinden dolayı yapmıyorum
- +1 yıl
Hayur bence güzel olur oda seni okşar ve güzel bir heyecan olur sen ıslak ıslak eve gidip onu düşünerek mast yaparsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de erken
336 Yorumla- +1 yıl
Kendiliğinden olucak bişey arzuluyor sa iki taraf zaman önemli değil
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhat0380 bu arzulama ve an’da gerçekleşen bir şey değil, çocuk önceden planlıyor ve o beklentiyle gelecek
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Evet zaten o beklentileri olmasa bi ilişki ilgi olmaz sonuçta kadında yaşıcak o anları kötü değilki bu
Soran+1 yıl@Ferhat0380 önceden planlaması hakkında ne düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhat0380 kötü diyen olmadı zaten, hiçbir şeyde beklentiye girmek iyi değil, seni yıkıma uğratır. Bırak normal gidişatta ana bağlı ne oluyorsa olsun. Ayrıca erkenden yapınca ilişki de aynı oranda erken tükeniyor, atlı mı kovalıyor her şeyi koştura koştura yapıyorlar?
- +1 yıl
Herşey olması gerektiği gibi diyosun senin gibi sevgilisi olan adam çatlar ha bugün ha yarın diye
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhat0380 çatlasın 3 günde gideceğine böylesi daha iyi
- +1 yıl
Yani haksızda değilsin elde edince gizimi biter zaten oda doyuma ulaşır anlamı kalmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Ferhat0380 yaniii, sırf karşı taraf şu an olsun dedi diye isteksiz şekilde yapacağıma gerçekten böyle bir hissim olduğunda yapıyorum, her iki tarafta mutlu oluyor ve biraz olsun zamana yayılmış oluyor
- +1 yıl
Çok haklısın karşılıklı olması önemli inan bende karlılıklıysa doyumsuz oluyor herşeyi senden beklemeyen istekli kadın benimde vazgeçilmezim olur hep onla olmak isterim
- +1 yıl
Öyle durumda biri bitince diğeri uyandırıyor sabahlar olmasın isteniyor
Soran+1 yıl@Ferhat0380 ben de istekliyim karşımdaki insanın gözünde bişey bırakmam sevişme olarak ama hızlı ilerliyor olması beni düşündürüyor
Zamanla zaten o soylemese ben yapıcam
Bu yönden- +1 yıl
Önce güven olması lazım sonra karşılıklı dediğin gibi istekli bi kadın tanımak güzel benimde bir sene kadar çıkıp hiç yaşamadığım kadın birden tişörtünü kaldırıp başımı göğüslerinin arasına koymuştu sonrasında taytını sıyırdığımda hiç hayır dememilti
Soran+1 yıl@Ferhat0380 aynen öylr
- +1 yıl
Sende zevkli kadınsın özel olucak ama erkekten bi hareket gelmeden bi anda senin sokulduğu oldumu ya da seni istiyorum deyip o şekilde bi ilişki yaşadınmı
Soran+1 yıl@Ferhat0380 bi ilişkime inandıgım biri vardı onunla olmuştu kendini bana bırakmıştı ve cok mutluydu tabi bende (birleşme olmadan) bakireyim bozmayı düşünmüyorum da
Bununla da iyi olacagına inanıyorum ama bana cinsel anlamda yaklaşmasından korkuyroum ilk buluşmadaki izlenimle ya da öyle düşünüyorssa da düşünmemesini saglamak- +1 yıl
Düşünür ama sende o konuda sert davranma ve zamana bırakmasını söyle hazır olduğunda daha güzel olucağına söyle
Soran+1 yıl@Ferhat0380 aynen zaten
İnanmak istiyorum inanırsam ikimizde her anlamda çok mutlu olcagımızdan şüphen olmasın dedim
Ama inanmadan sevişme vs ya da oral vs olmaz bunu biliyor- +1 yıl
Anlayış göstermeli o kadar çok seviyorsa beklemeli kendini ispatlamalı madem eline almadan pantolon üzerinden ikiniz dokunun zamana bırakın gerisini
Soran+1 yıl@Ferhat0380 aynen öyle işte
Bunun olması için gercekten benim inanamam onemli o erkek gurur yapmaz cıkar gider ama ben kullanıldım diye kafaya takarım
Daha yeniyiz aşk yoktur ama ilgi var şu an belki aşka dönüşür belki dönüşmez
Bende sadece şu an öpüşme olur gibisinden konuştum dokunma vs sonra olacak seyler dedim
Ama opüşürken dokunsam pantolonla bu sefer ikna etmeye çalışıp kasık agrısı oluyor diyip sakso ister
Sorun sakso yapmak da değil seve seve boşaltırım ama daha yeniyiz
Aynı iş ortamndaydık 1 senedir ama tanışmıyorduk gitti şimdi- +1 yıl
Senin gibi kadını beklemesi lazım her kadın versede sakso yapmaz işine geliyorsa çok istiyorsa beklesin derim şahsen ben olsam önden arkadan yapmaksa seve seve sakso yapıcak kadını ömür boyu bekler bende onunkini bal döker yalarım o isteyince
Soran+1 yıl@Ferhat0380 konuşmalarımıza bakılırsa onunla inandıktan sonra bişeyler yaşarız izlenimi verdim ama buluşunca tekrarlarsa hareket olarak sert çıkışıcam
- +1 yıl
En güzelini yaparsın basit kadın düşünmesin onun için özelden hayır olmanı beklemeli
Soran+1 yıl@Ferhat0380 aynen öyle tutkulu biri oldugumu anlamıştır zaten konuşmalarımızda
Merakı da vardır elbette ama erkekelr hep ister ben frenliycem
Bende cok düşkünüm bi erkek gibi ama üzülmemek için yapıyorum- +1 yıl
İstekliysen tavsiyem kendini boşaltıp buluş ön sevişmeden sonra oraya dokunulmasında kendin ne olucak sa olsun diye bacaklarının arasına onu alırsın bakire istekli kızlar bile dayanamıyor çoğuyla ters ilişki yaşadım bi sefer zevkini hazzını aldınmı da hep canın çeker
Soran+1 yıl@Ferhat0380 aynen öyle oluyor maalesef
Haklısın mastürbasyon yapıp gitmek mantıklı
Ters ilişkiye alışacagımı hiç düşünmüyorum ama seks bagımlılık yapacagı kesin
Ön sevişme bağımlılık yapıyorsa o nasıldır kim bilir- +1 yıl
Harika ötesi bişey tabi olmazsa olmazın olur anala alışmazsın erkeğin işini biliyorsa alıştırır önce seni arkadan alman için tahrik etmeli ve özen göztermeli yumuşayıp iyice kayganlaşması için ve tabi aceleci olmamalı ilk sertliğiyle girmemeli ve başını soktuğun da kendi kontrolünde sana bırakmalı ilkinde zorlamamlı zaten zamanla kendin rahat zevkle alırsın
- +1 yıl
Eşiyle bile hiç anal yaşamamış kadınların bile ilki oldum iki taraf içinde tutku haline döndü
Soran+1 yıl@Ferhat0380 haklısın ama ben karşıyım
Normalde çekici bir kızım zaten direkt dikkatleri üzerine alan biriyim sekstede iyiiym aynı zamanda ama herkesle yapmam bugune kadar 2 sevgilim oldu sen düşün
Buluşunca uzun gömlek giyicem elbise gibi altıma şort ve siyah ince corap parlak ya da ten parlak corap altına postal bot
Tahrik etmeyi cok seviyorum- +1 yıl
Tahrik olmamı mümkün değil o şekilde sana adam çatlar sana sahip olmamak için anala karşı olmana üzüldüm hem sen hem erkeğin o darlığından mahrum kalacak eminim gömleği kaldırdığında poponu görünce önden çok oda arkanı yaşamak için herşeyi yapar
Soran+1 yıl@Ferhat0380 ben öpüşmekten cok öpücük kondurmasına izin vermeyi düşünüyorum aslında
Dokunmasına da izin vermiycrm dokunsun tam hoşuna giderken hayır bırsk diycem
Soran+1 yılGece düşünsün
- +1 yıl
Adam çatlar ya o zaman böyle bi durum olmuştu yüzüstü yatırıp vüdumla bastırıp poposunu sıyırıp aletimi ıslatıp kalçalarının arasına sürtmüştüm şimdi değil hayır derken zevkten boşalmıştım girmeden tabi sonraları girse acır mı diye o bana soruyordu
Soran+1 yıl@Ferhat0380 güzel fanteziler gercekten var ama evlenince rahatca yaparım heralde
- +1 yıl
Aynen aynı evde yatakta süresiz herşeyi denersin ama o zamana kadar hepsini yaşamazsanda kendini o kadar tutma
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok erken bir zaman daha
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapan cok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elle
00 Yorumla
+1 yılAcelen yok
00 Yorumlamillet yalıyor bile
00 Yorumla
+1 yılBakalm kalkack mi
27 Yorumla
Soran+1 yılÇekici oldugumu söyler çevremdeki herkes kız erkek fark etmez dikkat cekici bide
Ve öpüşürken bile karsımdaki insanı cok etkiliyorum- +1 yıl
Sen oyle olabilirsn ama bazı erkeklern o an kalkmz
Soran+1 yılEllerime almamı istiyor ama ben erken dedim
Zamana takılma dedi
Bende önemli olan ikimizinde evet dogru zaman düşünmesi dedim
Bunlar benim için özel şeyler dedim- +1 yıl
Sen iyi demisin öptü mü
Soran+1 yılDaha buluşmadık ama buluşcaz bikaç güne ben öpüşmeden ileri gitmemek için tabiki kendimi tutucam
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl21
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Ellenmez sonra elle
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem