Sevgilim askerden gelecek 2 ay sonra. Mesajla konusuyoruz neler yapacagimizdan ama askere gitmeden önce biseyler yapmadik. Ben hayatm boyunca kimseyle bisey yapmadim o yüzden heyecanliyim. Ne yapacagimi bilsemde yapabilcekmiyim ondan emin degilim. Sorum genelde kizlara aslinda ilkiniz nasildi ilk oraliniz ilk sevismeniz? Erkeklere sorum şu; hicbisey yasamamis bir kizla sevismeniz nasildi, oraliniz?
Cevabın nedir?
- tek bir odak noktası var gibi gözükse de, erkeklerin de birden fazla erojen bölgesi vardır ve hepsi ilgiyi hak eder.
- dişlerini kullanma!
- ön sevişme sadece erkeğin kadına uyguladığı bir ön uyarma evresi değildir.
- seks, erkeğe verdiğin bir ödül değil, karşılıklı yaşanan bir paylaşım durumudur. alış-veriş sitesinde gördüğün bir hedeyi aldırmak için kullanma. orta ve uzun vadede sonuçlardan memnun kalmayabilirsin.
- yatakta ceset gibi yatma. emeğe saygılı ol, bak adam çalışıyor, sen de biraz aktif ol ama dozunu da kaçırma.
- fantaziler ayıp değildir ve erkekler bu yüzden (çok tutucu olmadıkça) kadınları yargılamaz.
- dürüst ol (bu aslında genel tavsiye)
- bakımlı ve temiz ol. kıllarla savaşı kazan. o bölgende bu duruma özen göster.
- engellerini yık ve kaldır.
- adamı yönlendir. sadece "orası olmaz" şeklinde değil, neresinin "olduğunu" da belirterek yap.
- maça pozisyon zenginliği kat.
- beklenmedik girişimlerde bulun. çıplak karşılama olabilir, adam duş alırken bir anda yanına girebilirsin vs...
- takdir edilmekten herkes hoşlanır..
- şu belinizi kırmayı öğrenin arkadaş. bu kadar zor olamaz bu iş !
- kontrollü olma. "ay orayı elleme, vay burası acıyor" diyip b. kunu çıkarma. sıkıntı olan şeyi konuşmadan çöz. mesela mıncıklanmasını istemediğin yeri konuşarak dile getirmektense o eli ordan alıp istediğin yere götür.
- son olarak erkek her halükarda tatmin olabilen bir varlık. o yüzden kontrolü elinde tut. kendi keyfine göre ilişkiyi şekillendir. ''ön sevişmeyi kısa tutuyosun mahmut'' deme yani. uzun istersen uzun tut. herifin nabzını yoklamasını bil.43 Yorumla- +1 yıl
- 1 ağzın, 2 de elin var. onları da işin içine dahil et. odun gibi durma.
- bütün dişlerinizi söktürün. (şaka olim, söktürmeseniz bile hassas bir noktaya temas ettiğinizi unutmayın. yazık onaa.)
- "ama muzla denediğimde daha da alabiliyodum." diye düşünüp köküne kadar almaya çalışmayın, öğürmek seksi değildir.
- adamın uyumadığından emin olun, arada dürtükleyin, ses falan çıkarsın.
- adam çok sarhoşsa hiç uğraşmayın, emeğinize yazık, bırakın uyusun beyinsiz.
- arada sırada tükürün ama bu, ne sizi kaşar yapar ne de adamı rocco, fazla gaza gelmeyin, dozunda bırakın.
- adamı parmaklamaya çalışmayın. her kuşun eti yenmez. aranızda bunu yapanlar var, biliyorum!
- alt kattaki "2 yetimi" de unutmayın.
- bir diliniz olduğunu unutmayın, sadece dudaklarınızla çalışmayın. biraz çaba canım aaa... - +1 yıl
DEVAM..
-adam başınızı bastırabilir, saçınızı çekebilir, canınız yandı diye hırsınızı "ondan" çıkarmayın. sakin olun.
- "bitse de gitsek" havası vermeyin, elinizden bıraktığınız an başka bir kadın kapacakmış gibi hırslı olun...
- tüm bunlara rağmen beceremiyorsanız, uzatmayın, lezbiyensiniz demektir.
- kısa tutmayın, çok da abartmayın. sonraki aşamaya geçilecekse 10 dk. iyidir.
- takıları ve özellikle kolyelerinizi çıkarın.
En İyi Cevaplar
+1 yılEn fazla zevk aldığım ilişkilerim daha önce hiç sevişmemiş olan kızlarlaydı. O endişeli ve tecrübesiz halleri çok tatlı oluyor. Eğer erkek doğru yönlendirirse ve anlayışlı davranırsa iki tarafta sevişmeden büyük haz alır. Oral yapmaları konusunda ben hiç talepte bulunmadım. Bu onları bir anda tiksindirebilir çünkü. Önce ben onlara yaptım, hem bunun zevkini yaşamaları hem de doğal bir şey olduğunu hissetmeleri için. Sonrasında onlar yaptı kendi arzularıyla.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana tavsiye, orali ilk o yapsın hiç kendin yapma girişimnde bulunma bir gör bakalım seviyor mu sevmiyor mu yapıyor mu ilk sen yaparsan hep bekler ister ne uğraşcan.. Türk erkekleri oral yaptırtma ama oral yapmama hedefindeler yem olma. Helede amaç seks ise bir adım geri dur ne yapıyor nasıl yapıyor bir gözlemle bakalım
zaten burada en iyi görüşte bir arkadaş söylemiş : son olarak erkek her halükarda tatmin olabilen bir varlık. o yüzden kontrolü elinde tut. kendi keyfine göre ilişkiyi şekillendir.16 Yorumla
Soran+1 yılKarsilikli oral yapcaz. Yani o istiyor ki önce ben yapayim sonra o yapsin. Bana oral yapmayada cok istekli.
Cevap sahibi+1 yılya yanlış anlamada.. niye ilk o oluyormuş , bana burdan ego tatmini gibi geldi onu bile söylemiş yani adamın kafasında akışına bırak bile yok.. yem olma sana tekrar söylüyorum.. karşılıklı olcaksa altmış dokuz pozisyonu yaparsınız madem öyle..
Soran+1 yılYani mesajda biseyler konusuyoruz ya. Hadi gel üstme falan diyor. Oyle olunca ilk ben yapiyorm. Ondaki egoyla alakali degl. Yani asker ya, ilk önce bir bosalmak istiyor sanirim.
Cevap sahibi+1 yılama işte düşün yani amaç sadece boşalmak mı doya doya seve seve sevişmek sevmek mi.. kafanda o askerde diye extra bir iki puan veriyorsun ama unutma sende seks yapmamışssın çok da farkın yok ondan.. üç beş elle oynasan ya da kayganlaştırıcı sürsen o adama boşalır zaten madem o kadar azgın.. severek sevişmeyi bir türlü öğrenemedi bu türk erkekleri ya yazık, kadınlarda anlamlandıramıyorlar tabiki.. karar tabiki senin ama unutmaki hayatta herşey gibi sextede isteklerini dinle seviyorum diye taviz verme , taviz anca eşe çocuğa anneye filan verilir.. evlenin düşünürsün sonra tavizinin boyutunu ;)
Soran+1 yılAmac sadece bosalmak olsa isini iyi yapan bir sürü kiz var. Onlarla isini görür. Onun istegi ben üstte olayim, oda bana anca oyle karsilik versin, gögus emme falan oksasin oyle yani.
- +1 yıl
evli misin?
Mesajlaşarak seks te neler yapıcağınızı mı konuşuyosunuz?
23 Yorumla
Soran+1 yılSeks degilde. Oral , ön sevisme falan iste. Adam askerde olunca konusuluyor iste.
Soran+1 yılİlk 7 8 ay falan bizde hicbisey konusmadik. Surda 2 aydir falan konusuyoruz.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir şey yaşamamış bir kıza oral yaptırdım ve onun gibisi bir daha karşıma çıkmaz harika yaladı ve aynı videolarda olduğu gibi yaptı yani kendinden beklemeyebilirsin ama eline alınca iş değişir kendini ver yaparsın merak etme
112 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde oyle diyor. Bide sen hicbisey yasamadigin icin daha cok biseyler yapmaya calisirsin, cok fazla zevkli olur dedi.
Cevap sahibi+1 yılhaklı yani belki içinden mütiş bir cevher çıkıcak sakın engelleme kendini bırak ve rahat ol o eğer başından tutarsa ileri geri yapmak için bırak yapsın hep daha iyi yaparsın daha mutlu olur ama iyi yaparsan bunu zevkle de yapar ben yapmıştım
he bir de bu çok önemli bence ağzına boşalmasına izin ver çünkü oral yaparken gelirse dışarıya boşalmak berbat birazcık dayan bu hususta
Soran+1 yılAgzima bosalmasini istemiyorm. Oda oyle diyor zaten istersen bosalirim ama igrenc bisey bence eline gögsüme bacagina falan bosalayim dedi.
Cevap sahibi+1 yılbak tadı tuzluymuş galiba sevebilirsin de benim kız sevdi işte yuttu falan ama sen bilirsin istediği yere boşalmasına izin ver ağzın hariç madem istemiyosun
Soran+1 yılAynen istemiyorum. İleride belki.
Cevap sahibi+1 yılona sürtünmeyi sakın unutma. yatır yatağa üstüne çık vajina dudaklarının arasına al ileri geri yap
Soran+1 yılHosuna gider mi ki?
Cevap sahibi+1 yılooo bayılır delisi olur bunu yaparken ya memelerini emdir ya da dudaklarını öp ölür gider samimi söylüyorum
Soran+1 yılPeki bisey sorcam diyelim ki ciktim üstne. Basladm dudaktan öpmeye, vücudunu falan öptm sonrasinda penisini oksayp daha sonra üstne cikip sürtnmem mi gerek yoksa oksamama gerek kalmadan direk mi sürtüneym?
Cevap sahibi+1 yılistediğini yapabilirsin de özele gelir misin şimdi çok açık şeyler yazdık engel yicem istiyosan yazıyım burdan nası istersen
Soran+1 yılGizliyiz ki. Adimida açik edemem.
Cevap sahibi+1 yılben açıyım sen yaz bana olur mu şimdi açıyorum
Cinsellik konusunda 726 cevap paylaştı. hiç birşey yaşamamış kız yeteneklide olsa çekingen olur onu açmak lazım açınca ne olduğu ortaya çıkar portakalı soymadan içinden ne çıkıcak bilemezsin =))
10 Yorumlaİlkler hayatına eş diye adadığın insanla yaşanîr ilkinde sonunda o olur. Benim için òyle en azından
52 Yorumla
Soran+1 yılBu adamla biseyler yasayim. Baskasiyla evlenmem zaten.
hiç bir şey yaşamamış kız sıfır km araç gibidirçok şey bilen tecribeli kızdan çok daha zevkli ve hayacanlıdır
16 Yorumla
Soran+1 yılCok daha heyecanliyim emin olun. Yapamamktan korkuyorm
Soran+1 yılOda oyle diyo. Hicbisey yasamadgn icin biseyler yapmak icin daha fazla cabalayacaksin o yzden cok daha zevkli olcak korkma diyo.
Soran+1 yılHersey guzel olur umarm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılona oral yaparken penis ucunu vakumlayarak emmeyi ihmal etme, bundan zevk alıyorlar fazlasıyla
ayrıca 69 yapabilirsiniz41 Yorumla- +1 yıl
tecrübe kaç yıllık
+1 yılAblacim sana sunu soyliyim.. Bey abi askerden geliyormus, kuvvetle muhtemel seni pert eder...
11 Yorumla
Soran+1 yılOda sabaha kadar yapcaz dinlenip dinlenip yapcaz diyo.
+1 yılHerşey güzel olur Yeterli birbirinize samimi olun yapmacık olmasin
10 YorumlaBiraz daha zor oluyo. Adım adım yürüyosun korkutmamak için. Ama zevki farklı
10 Yorumla
+1 yılplanlı yapılan hıcbır sey zevk vermez. robotık olmayın. akısına bırakın.
10 Yorumla
+1 yılİlk öpüşme çok güzeldi.
Eminim ki ilk oral de güzel olur.
Acemilik heyecanı farklı olur.00 Yorumla
+1 yılYaşamafım hiç ama ilkler özel olur biraz acemi olur ama iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye sevişme oral? niye ilişkiye girmiyorsun? evet ahlak bekçisiyim
014 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey yasamadim. Direk iliskiye girmek olmaz. Zamanla oda olur, söz Nisan falan olur oyle yani.
Cevap sahibi+1 yılağzına almak olur ama direk ilişkiye girmek olmaz öyle mi.
Soran+1 yılAgiza almakta cok zor hicbisey yapmamis kiz icin. Ama iliskiye girmek cok daha zor.
Cevap sahibi+1 yılsen bunları yaptığında söz nişan olacağını mı sanıyorsun?
- +1 yıl
kavga etmeyin ayırmam
Soran+1 yılO sevgilisiyle istedigi herseyi yapmak isteyen biri. Benden önce 3 yillik iliskisi olmus onunlada yasamis cogu seyi. He ayrilmislar kiz terketmis cnkü.
Cevap sahibi+1 yılben onun görüşünü sormuyorum senin görüşünü öğrenmek istiyorum. sevişeceksin ona oral yapacaksın ve sonunda ayrılırsanız pişman olacak mısın olmayacak mıısn?
Soran+1 yılOlucam. Hatta büyük ihtimal baskasiyla evlenmicem.
Cevap sahibi+1 yılo zaman ben de sana diyorum ki pişman olacaksın. çünkü sen bunu ona yaptığında o istediğini almış olacak ve senden uzaklaşacak soğuyacak.
Soran+1 yıl1 senedir hicbisey yaptirmadim. herhanhi bir sıcaklik baglilikta görmedm. Tam tersine bu cinsel seyleri konusmaya basladigimizdan beri tam bir sevgili givi davranmaya basladi, kiskancliklar falan. Hatta askerden geldiginde abimle tanismak istedigni söyledi.
Cevap sahibi+1 yılben sadece sana şunu söylüyorum üzüleceksin.
Soran+1 yılBilmiyorum. Yasamayip herseye hayir dersemde cok mutlu olacgimizi sanmiyorm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılah su daha once hıcbır sey yapmayanlar bır tanesının oralının tadı hala aklımdan gıtmıyor onun gıbı yapana daha da rastlamadım
028 Yorumla
Soran+1 yılYapabildi yani.
Cevap sahibi+1 yılşöyle tecrübeliyim böyle geçmişim var diyenler yanında halt etmiş yaşadığım tattığım en iyisiydi bir daha da kendisine rast gelemedim. Yetenegın varsa yaparsın yanı kasma kendını zamanla da gelısır
Soran+1 yılAnladm. bizimde guzel olur umarm
Cevap sahibi+1 yılumarım guzel olur zaten partnerın saygılıysa zorluk cekmezsın sana yardımcı olur ama bılemem karsıdakı nasıl bırıdır
Soran+1 yılO konuda skıntı yok. Anlayisli, saygilidir. Yardimci olcaktir bana.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar guzel sanslı bırısın umarom bol guzel keyıflı dakıkalar yasarsınız karsılıgında onun da sana oral yapmasına ızın verecek mısın
Soran+1 yılEvet oda yapcak.
Cevap sahibi+1 yılO en guzelı ıste daha once yaptırmadın degıl mı
Soran+1 yılYok daha önce kimseyle bisey yasamadm.
Cevap sahibi+1 yılyat ve kendını ona bırak ısını ıyı yaparsa kendınden gececeksındır bır bayanın o kendınden gectıgı halını cok severım bakalım senınkı nasıl olacak
Soran+1 yılGuzel olacagndan şüphem yok.
Cevap sahibi+1 yılUmarım olur. Ama guzel olmazsa ne yapmayı dusunuyorsun
Soran+1 yılSevgilim yaparda guzel olmazsa mi. Olur. Cunku ona aşigim dokunmasi bile yeter. Daha once hicbisey yasamadigm icin her turlu hosuma gider. Cok iyi olmasina gerek yk
Cevap sahibi+1 yılElbette guzel olur ama olmaya da bılır bellı olmaz yasamadan baskasıyla yasamayı dusunur musun sadece karsılıklı oral olarak hem sevgılınle yapmak ıcın de tecrube kazanmıs olursun
Soran+1 yılAşık oldugum adamla yaparim sadece. Amaci sadece zevk olan biri olsam önüme gelenle yapardim. Ama ben aşik oldugm adamla yaoarm, baskasini aklimdan bile gecirmem.
Cevap sahibi+1 yılElbettekı aşık oldugun adamla yapmak en guzelı gelebılır. Ben de oyle dusunup oyle yapmıstım ta kı aşık oldugum kısı sırttan vurana kadar daha sonrasında ıse pek onemsemedım aşkı cunku cınsel ıstegın yogun oldugu donemler soz gecıremıyordun kendıne. Boyle benım gıbı dusunerek yapanda olabılır veya asık oldugum adama karsı tecrubelı olarak gıdeyım dıye dusunerek te yapılabılır
Soran+1 yılHayir bu igrencligi yapmam. Baska adamla bisey yasayip sevgilime gidersem. Bu o. rospuluk olur.
Cevap sahibi+1 yılNeden. rospuluk olsun bundan sevgılının haberı olmaz kı hem soyle dusun tabı ıstenmez ama oldu kı sevgılınle bırseyler yasadıktan sonra ayrıldın hayatına kımse gırmeyecek mı elbettekı bırılerı gırecek onlarla da bırseyler yasayabıleceksın sen parayla bu ısı yapmıyorsun kı neden boyle bırsey olsun
Soran+1 yılPardonda sen sevdigin kadina oral yapcak olsan, hayatinda sen varken gidip baska erkekle oral yapsa sana gelse sonra. Byle bir kadinla evlenirmisin? Gavatlik olur bu
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım da o kadın nıye bana boyle bırsey yaptıgını soylesın kı ve ben veya sen kım yaparsa yapsın gıdıp bırlıkte oldugu kısıye ben boyle boyle yaptım demez kı halıyle karşıdakı bılmedıgı ıcın nıye kabul etmesın
Soran+1 yılPeki diyelim ki ben boyle bisey yaptm, sevgilimdende bunu gizledm. Onu aldattigimi gizledm yani. Sence ben iyi birimiyimdir?
Cevap sahibi+1 yılYani durumuna gore degısebılır uzun zamandır dolmussundur ıhtıyacın vardır sevgılınden uzaksındır farklı sehırdesındır bılemem yanı sonucta senın karar verebılecegın bırsey bu elbette su da var burada bır ılıskıden soz etmıyoruz aldatma dıyorsun ama bır ılıskı degıl sadece karsılıklı bır oral tabıkı olması ıyı mı kotu mu bunu yıne yapan kısının kararı kalbı belırler
Soran+1 yılKarsilikli olarak yapmam sevgilimi aldattigim anlamina gelmiyor yani. Sevgilin senden habersiz biriyle oral yapsa aldatmis sayilmayacak yani. Anladim sana gavatlikta basarilar dilerim. İyi aksamlar.
Cevap sahibi+1 yılAldatma anlamına gelmıyor demedım. Aldatma kadar buyuk degıl dedım. Sonuc olarak karsında ıkı sık dursa sevgılının senı aldatmasını baska bırıyle olmasını mı secersın yoksa baska bırıyle karsılıklı oral yapmasını mı secersın. Ayrıca bu bır ıhtıyac yanı sen henuz yasamadıgın ıcın tadına bakmadıgın ıcın bu sekılde rahat olarak konusabılıyorsun ancak 1 kez yasadıktan sonra ustunden bıraz zaman gectıkten sonra bu ıstek senı kaplayacaktır karsılayamadıgında da bunu yapmaya mecbur kılacaktır ama dedıgım gıbı şu an tuzun kuru oldugundan hıc yapmadıgından boyle bır zorlanmadıgından bu sekılde soyleyebılıyorsun
Soran+1 yılBen biseyler yasayim. Azsam genede baska erkege gitmem. Gerekirse kendi isimi kendim görürm. Neysr daha fazla yorumlasmayalim bence. Herkesin kendi rahatligi düsnceleri. İyi aksamlar.
Cevap sahibi+1 yılİşte sunu anlatmaya calısıyorum sen bırseylerı yasadıktan sonra uzerınden bellı bır zaman gectı ıstegın cok yogunlastı azdın deyelım. Bırseylerı yasadıktan sonra mast senı tatmın edemez kendı kendıne ıhtıyacını karsılayamazsın sevgılın yanındaysa ona kosarsın yoksa sabredersın ama bır noktadan sonra da baskasına bakarsın. Mesela bız senınle konustuk gorustuk anlastık dıyelım bulustuk ve karsılıklı oral vs tatmın ettık bırbırımızı guzel zaman gecırdık ayrıldık bu senı. rospu benı g. vat mı yapacak yanı
Soran+1 yılYa cok sacma düşncelerin var yani. Hayatimda biri varkendr yokkendr ben gidip erkeklerle oral yapiyosam bu beni o. rospu yapar. Ayrica sevdigine sadık her kadin azsada baska erkege gitmez. Erkek gider ama her kadin gitmez. Neysre daha fazla uzatmayalim. Yorum yazsanda cevao vermicem. İyi aksamlar.
Cevap sahibi+1 yılNeyse ıyı aksamlar konusmaya devam etmek ıstersen veya fıkırlerın degısırse tecrubelı bır karsılıklı oral vs yapmak yaşamak ıstersen yazabılırsın ozel mesajım acık
ilk öpüşme sonra yavaştan alt taraflara dogru agırdan aldım zaten 14-15 yaşlarında oldu
00 Yorumlaöğretmen-öğrenci ilişkisi oluyor.
20 Yorumla
+1 yılhiç bişey yaşamamış kız çokheycan yapıyor
10 YorumlaHicbise yasamamis kiz candır 😂
10 Yorumlailkler düğün gecesi olur
10 YorumlaSen birlesyer yapmaya karar verdin mi
015 Yorumla
Soran+1 yılTam manada iliskiye girmeden yasayacagz biseyler.
Soran+1 yılEvet. Ön sevisme oral falan iste.
Soran+1 yılSanmiyorum. Yani askerden geliyor olmasi riskli bir durum tabide. Tutariz kendimizi herhalde. Korkmuyor degilim aslinda.
Soran+1 yılİstememeye caliscam.
Soran+1 yılBilmiyorum. Tutarm kendimi gibi geliyor.
Soran+1 yılBilmiyorm. Tutarm insallah.
Soran+1 yılYazayim anlat.
+1 yılTecrübesiz kızlarla zevk cıkmıyor
00 Yorumla
+1 yıloral beceremezsın hemen
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. yala gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı ben :)
08 Yorumla
Soran+1 yılYasadin mi biseyler sonrasinda.
Cevap sahibi+1 yılaskerden geleli ay kadar oldu. öncesinde biz de bişi yaşamamıştık. o askerdeyken mesajlarda felan konuştuk şöyle yapalım felan diye. işte askerden geldi ve hafta sonra seviştik. birleşme olmadı. ara ara yapıyoruz. ben ilk korkuyodum nası yapcam felan diye ama o an işin büyüsüne kapılıp yapılıyor ya :)
- +1 yıl
sevişmeyle mi yetiniyosunuz :)
Soran+1 yılİliskiniz nasil peki. Hani herhangi bir uzaklasma falan?
Cevap sahibi+1 yıluzaklaşma felan olmadı. aksine daha da bağlandı bana. bikaç saat aramasam hemen arar napıyosun diye :))
Soran+1 yılHic korkmadn mi o askerdeyken ya amaci sadece cinsellikse, ya askerden gelince sevisip beni birakirsa diye?
Cevap sahibi+1 yılkorkum beni bırakacağı yönünde değil de hakkımda kötü düşünür mü diyeydi. ama çok şükür ki öyle olmadı. ama tanımadan sen de bişiler yaşama derim. her erkeğe güven olmaz
Soran+1 yıl1 seneden fazla oldu tanisali. Askerden gelince abimlede tanismak istedigini soyledi. Niyeti kötü degildir herhalde.
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası