Cinsel Yaşam Uçuk, çılgın, tehlikeli fantezileriniz neler? kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 uçuk fantezileriniz var mı? neler yaptıklarınız neler asla yapamam ama her zaman hayal ederim dedikleriniz neler. ? Güncellemeler+1 yıl güncelll Uçuk, çılgın, tehlikeli fantezileriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Site kurallarına göre bu soruya istediğim ve hayallerimi süsleyen fanteziyi yazamıyorum.Öyle... 2 1 Yorumla kırmızıayıcık +1 yıl maalesef anlıyorum seni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adamın ellerinden bağlayıp benim şey yapmam ösmxjıopşaöxmc 7 2 Yorumla dwade17 +1 yıl aranan kadın :) Yorumla kırmızıayıcık +1 yıl böyle isteklerde var mıymış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kadını baba evinde babası ve kocası sohbet ederken yan odada kadını becermek harika olurdu 1 2 Yorumla kırmızıayıcık +1 yıl biraz sapıkca ama fantezi fantezidir :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden sapıkça ya Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl O evet hepsi de uçuk kafalar 🤣🤣 4 2 Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Veremem örnek 🤣 Yorumla kırmızıayıcık +1 yıl peki sorduğum şey örnekdi zaten ama neyse :) sende kalsın kendine sakla artık :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Site kurallarına göre bu soruya istediğim ve hayallerimi süsleyen fanteziyi yazamıyorum.
Öyle...
maalesef anlıyorum seni
Adamın ellerinden bağlayıp benim şey yapmam ösmxjıopşaöxmc
aranan kadın :)
böyle isteklerde var mıymış
kadını baba evinde babası ve kocası sohbet ederken yan odada kadını becermek harika olurdu
biraz sapıkca ama fantezi fantezidir :)
neden sapıkça ya
O evet hepsi de uçuk kafalar 🤣🤣
Veremem örnek 🤣
peki sorduğum şey örnekdi zaten ama neyse :) sende kalsın kendine sakla artık :)
Ucakta
bu iyimiş
Değişik fantazilerim yok
Olmasın olurmu