yaptığınız yada yapmak istediğiniz olağandan farklı fantazileriniz var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılkalabalık bir ortamda çaktırmadan yapmak isterim sanırım yakalanma duygusu daha fazla heyecana sebep verdiğinden olsa gerek ( etek giymişken kucağımda oturabileceği ben içindeyken belki hafif bir müziğe eşlik edercesine salınması işimizi kolaylaştırır ve bunu işi bilen kaslarını kontrol edebilen birinle yaşamak isterdim sanırım tek sorun onun sularının akıp benim pantolonumda bırakacağı ıslaklık lekesi olacaktır )
birde arzulayıp ona ulaşmadığım ama bunun farkında olan bir kadının beni başkasıyla biraz görebileceği onda merak uyandıracak ölçüde teşhircilik hoş olur20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kelepçeyle kolarifer peteğine bağlamıştım. Sonra tam ilişkinin ortasında, "Benim canım çikolata çekti" deyip, üzerimi giyip bakkala indim. Çikolata aldım, sigara içtim, biraz oyalandım. Sonra gelip kelepçeyle bağlı ve kudurmuşluktan ölmüş biriyle kaldığım yerden devam etmiştim. Çok etkilenmişti.
00 Yorumla
Ben hintliler gibi şarkı söyleyip dans ederek ya da Çinliler gibi Kung -Fu yaparak havada seks yapmak isterdim :).
Aslında yapmak istediğim en ucuk şey çatıda sevgilimle sadece ikimizin sığacağı kadar bir yerde dengeyi kaybedersek düşmemize neden olacak ama düşmemek için çok dikkatlide olmamızı gerektirecek şekilde seks yapmak, bir de yamaç paraşütünde seks yapmak .02 Yorumla- +1 yıl
Beyaz gelincikte mehmet günsür yapıyordu o damdaki fantezini ailesi yakalıyordu sanırım ordan esinlendin...
- +1 yıl
Ölümüne seks diyorsun sen de pehh :)
yapmadım ama yapmak istediğim birçok fantezim var :) artık isyan edip kaçarmı yoksa durur mu onu bilemem
06 Yorumla- +1 yıl
O kadar uçuk mu ya merak ettim bak...
- +1 yıl
Aklınca susturmaya çalıştığın o cümleyi görmeyeli uzun yıllar oldu. sanırım ilkokuldu ee herkes aklı yettiğince cümlelerini tuşlar "klavyede" ...
- +1 yıl
polyanna:)) nikin sımdı gercek oldu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
54Cevap
Sıradanları henüz yapmadığımdan sıradışıları erteledim.
74 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:)
evet var hem sevgılımı hemde yengemı ıkısını bırden aynı anda sex yapıyoruz yengem agzına alıyor benımkını sevgılımın bacak arasını agzıma oturtup vajınasının ıcını yalıyorum ıkısınıde hem arkadan hem onden yapıyorum çok yoruluyorum ama çok zevk alıyorum onlarda
00 Yorumlakapıdan girer girmez boynuna atlayıp kucaklayarak duvara yaslamak koridorda başlayıp sevişerek soyunarak yatak odasında biten ilişki kadar fantazili ilişki olamaz
00 Yorumla
+1 yılfantezi dediğin (ki sen fantazi demişin) zaten sıra dışı olur. Mesela avatara gögüs profili koymak garip bir fantezidir. Ama yok ya herkes nasıl şeyler isterse genelde benim de öyledir yatak yiyişme sevişme falan.
00 Yorumla
+1 yılBizim fantazileri bırakta göğüs odaklı profil fotolarıyla sen neyi amaçlıyorsun onu anlat
49 Yorumla- +1 yıl
Çalıntı galiba onlar...
- +1 yıl
+1
41 yaşında hatunum taş gibiyim imajı o - +1 yıl
:) ahaha
- +1 yıl
ya birisi seni göğsünden tanırsa
- +1 yıl
dikkat etmediniz mi kaç kere değişti profil resmini değişti hep göğüs dekoltesl var...
- +1 yıl
yüzün gayet güzeldi ne gerek var göğüs bacak göstermeye
- +1 yıl
+1
Performansimi zorlayacak kadar cok birliktelikte mola olsun diye tv acip partner ile elim sende oynarim ;) taki suleyyymaannn...:)
00 Yorumla
+1 yılvar tabiiki olmazmı
ama onları burda açıklamaya kalksam aklımdan şüphe edersin
türk halkı bunları kaldıracak yada yababilecek aşamada değil
istisnalar kaideyi bozmuyor10 YorumlaSınırsız fantazi çeşitleri vardır bende, asla paylaşmam, yazsam roman olur. ama ilerde bigün insanlığa sunmayı düşünüyorum:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Çok uçuk kaçık olmasa da vardır her insan gibi.. :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Olmaz olur mu yaşanmış veya yaşamak isediğim mi düşündüğüm mü
00 YorumlaEn sıra dışı fantazim senin yanında yatmak ama hiç bir şekilde cinsellik olmadan uyumaktır :)
029 Yorumla- +1 yıl
senin yanında yatıpta bu güzel göğüsleri görüp birşey yapmamak ilginç ben olsam yataktan çıkmam
masturbasyon yaparken bir kadının beni izlemesi süper olrdu çok heyecan verici
00 YorumlaAnkara'da fantazi yapmak yeterince fantazik zaten :)
00 Yorumla
+1 yılbenım en cok hayal ettıgm kot mını eteklı bır kadınla ılıskıye gırmek ama etegını soymadan ve kılodunu yana sıyırarak
00 Yorumla
+1 yılböyle soru sorduğuna göre sende çok uçuk fantaziler var heralde... ben senin uçuk fantazini merak ediyorum doğrusu ?
15 Yorumla- +1 yıl
merak olmadan öğrenmek olmaz...
- +1 yıl
ben çok mazbut bir insanım ve ufku geniş fantazi dünyası geniş olan arkadaşlardan feyz almam lazım...
Deniz kenarı... sıcak kumsalda dalgalı bir gece yarısı ay ışığında sevdiğimin vücuduyla bir olmak vardı..
00 Yorumlaben yazarsam banlanırım :( yarattığım efendi, hayatı erol evgin tadında yaşayan adam imajım zarar görür :(
10 Yorumla
+1 yılsıra dışı fantazi var tabi profilini gördüğüm günden beri seni düşünüyorum :)
05 Yorumla- +1 yıl
sağol düşünceme katıldığın için ama ne yapayım gördüm bir kere unutamıyorum :)
- +1 yıl
Saygı duymaktan kasıt ne gerçekleşecek mi desperadonun hayali...
- +1 yıl
normaldir kıskanması böyle güzellik gördükten sonra :) bu arada bacaklarını olduğu resimde vardı profilinde gördüm hep aklımdasın :) bu arada teşekkürler...
+1 yılyavaş yavaş ayakkabılarından başlayıp onu soyduktan sonra ayaklarını güzelce yalamak :) ve daha sonra defalarca partnerimi ona oral yaparak bosaltmayı cok istiyorum :)
00 Yorumlaselam sıradışı fantazi olarak: şunu söyleyim bende bir hastalık oluştu sanırı, ayak yalama ayak gördüm mü dayanamıyom,tedavisi olsa hemen tedavi olucam.
11 Yorumla
+1 yılYorumumu silmişler sebep belirtmeden böyle bişeye hakları var mı ki?
00 Yorumla
+1 yılvar da mesafe uzun olunca kumanda edilmiyo ki offfffffff
13 Yorumla- +1 yıl
O başkasıyla fantezi yapıyordur şimdi yazık sana...
- +1 yıl
valla onu bılmem ama bana ters anca ayrılırsam yaparım yoksa ölsem yapmam
- +1 yıl
Helal olsun mert kızmışsın...
mesela kadının ağzına verdiğimde burnunu elimle kapatıp penisimi nefessiz kalana kadar ağzında tutmakk
00 Yorumlaaçıkçası fantazlieri çok severim,ama bir clubta sevişmek yaşamış olduğum sıradışı fantazilerin sadece bir tanesi...
00 Yorumlagece dere kenarında çınar ağaçlarının ve ay ışığı altında sevişmek isterim
00 Yorumlatanımadığım bir bayanın emri altında olmak ve ayaklarını öpmek istiyorum
11 Yorumla
+1 yılben senin için çok düşüncelerim var denemek istermisin canım
20 Yorumlane kadar vereceğine bağlı görev adamıyız sonuçta :p
00 Yorumla
+1 yılevet aşkım senin uzerinde denemek isterdim çok fantezilerim var bana yaz
01 Yorumlanou campta 80bin kişinin önünde ilişki yaşamak istiyorum:)
10 Yorumla
+1 yılGece Ay ışığı denize vururken denizin içinde ? nasıl fikir :)
10 Yorumlavar neden olmasın ama bunu karşılıklı yaşamak lazım zorla olması gereken bişe değildir fantazi
00 Yorumla
+1 yılhele biri olsun düşünürük...kendi kendine düşün düşün nereye kadar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacaklarımdan başlıyacak boynuma kadar öpecek sonra yatağa bağlıyacak ben onu oda beni sonra
00 Yorumla
+1 yılharem kurmak istiyorum 50 100 kişilik kadar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılmonkey bar hep ilgimi çekti
11 Yorumla- +1 yıl
hım ılgınc
+1 yılYazarsam yine mesaj yağıcak.
12 Yorumla- +1 yıl
o kadar uçuk mu fantazin?
- +1 yıl
yok ya kimse sana mesaj filan atmaz sıradan seyler cunku senınkıler
+1 yılyes.top secret fantasys
00 Yorumla
+1 yılUçaktan atlayıp havada yapalım istiyorum mesela.
03 YorumlaVar sadece öğrenmek isteyene anlatırım
10 Yorumlaolmaz mı? saymakla bitmez
11 Yorumla- +1 yıl
R.İ. filminden :100 çeşit balık var bu denizde. Say lan o zman :D
ya su kremsantiyi bi sokamadik :) hayatimiza.
00 Yorumla
+1 yılen büyük fantazim ve tutkum külotlu çorap
10 Yorumla
+1 yılVarda alet edavat lazim uzun iş:-D
00 YorumlaSıradışı derken; Ayak bileklerini ovmak ve öpmek
02 Yorumlamesela afrikada yerlilerle sex fantazim var
20 Yorumla
+1 yıldenizde olabilir mesela:)
10 YorumlaOksijenli alev Silahı :))
10 Yorumla
+1 yılAmuda kalkıp sevişmek istiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Halterci filan mısın? Eğer değilsen belin kayar ömrün boyunca yatarak takılırsın...
- +1 yıl
Ellerinin üzerine kalkma el yerine ayaklarını kullanıyosun...
- +1 yıl
Abi inanmıyorum ya ciddiye almışlar yuh :)
otobanda yolun kenarında
00 Yorumlaburdan yazamam bunları
00 Yorumla
+1 yılİncir ağacına çıkarmak.
00 YorumlaVAR ÇIK VAR AMA BURAYA SIĞMAZ
00 Yorumlaresiminden çıkartabilecekmisin bakalım fantezimi:)
00 Yorumlaarabada istiyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. klasiğim..
00 Yorumlaayak fetişizmim var
10 Yorumlavar olmazmı..
00 YorumlaDil ısırmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalıncak
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi