Yatağa yüzüstü yatırarak Ellerini ve ayaklarını bağlayıp, ağzını da kapatıp yapmak isterdim
12 Yorumla
Soran+1 yılMüthiş 😋
Gizli Üye(30-35)+1 yılKışın karda dondurm yemek
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha harika afiyet olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılben yalamayı çok severim o nedenle de iki kızla olma tutkum var. birini üzerime almak diğerini yüzüme oturtmak isterim.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yaşarsın ben de aynısının 2 erkek versiyonuna bayılırım 😋
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sabah 7 de kalkıp gece 12 ye kadar çalışmak. Vazgeçilmez fantezim 😑😑😑
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlardan dayak yemek, acı çekmek ( kanlı manlı değil tabi )
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir kadının o*rospusu olmak istiyorum beni bağlayıp istediğini yapsın t*cavüz etsin bana ses çıkaramayayım
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun ne diyeyim 😃
Cevap sahibi+1 yılumarım çxföbsşelrgm
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu askılardan almıştım ama cokda matah değildi. Ama biri izlerken yapmak hoş olabilirdi
00 Yorumlastrapon, deneyim olmadı ama istiyorum çok
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim ile yapıyoruz 😋 hoş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsadist bir dom olarak.. bdsm severim..
00 Yorumla
+1 yılİkimiz amuda kalkicaz ve o şekilde yapicaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn şiddetli şekilde bdsm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun güzel olur. 😄🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçiçeğine tarak sokmalı (penisime kendim yapıyorum)
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılsite sansürlemiş, vajinaya tarak sokmalı diyelim
Soran+1 yılHahah tamam
Cevap sahibi+1 yılsence ekstrem mi? sen tarak sokuyor musun msela, ben ancak penisime sürtebiliyorum
Soran+1 yılPenisine nasıl sokacaksın bilmiyorum dildom var ve sevgilim var tarağa gerek yok
Cevap sahibi+1 yılpenise sokuyorum demedim sürtüyorum dedim ve dildo ile tarak aynı şeyler değil. Taraktaki kadar uzun tırtıkları olan bir dildon varsa bilemem tabi
Soran+1 yılSürtmek hoş olabilir p*nise ama v*ajinada garip olabilir denemek lazım
Söylemem
04 Yorumla
Soran+1 yılTüh 😋
Soran+1 yılTamam canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaba kız ensest "fantezisi"
012 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet ettim
Cevap sahibi+1 yılExtreme fantezi diye sorunca ne olmasını bekliyorsun yanyana yatıp sevişmeyi falan mı? Rahatsız olduysan şikayet kısmından bu yorumu görmek istemiyorum deyip silebilirsin adı üstünde "fantezi" hem sorup hem de taşlıyorsunuz acayipsiniz
Soran+1 yılEnsest extreme fantezi değil psikolojik bir hastalıktır bunu öyle görüyorsan senin normalleştirmen mide bulandırıcısın
Cevap sahibi+1 yılSenin erkek arkadaşına strapon kullanman da biyolojik olarak normal değil o zaman? Kimsenin bişeyi normalleştirdiği yok adı üstünde fantezi diyorum yani gerçek hayatta yapmayacağımız ama hayal ettiğimiz şeyler lütfen yorumumu sil
Soran+1 yılStraponla kıyaslaman baya komik
Cevap sahibi+1 yılSenin extreme deyip de mide bulandırıcısın demen kadar komik değil
Soran+1 yılYapacağın tek şey kanıbozuk olduğunu kabul etmen extreme ile sapıklık aynı şey değil düşük iqlu
Cevap sahibi+1 yılYorumumun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıkla bu yorumu görmek istemiyorum de silinir aptal yorumum
Soran+1 yılŞikayet ettiğim için silinmiyor
Cevap sahibi+1 yılBunu görmek istemiyorum deyince silinir şikayette alakası yokda neyse kusura bakmayın aptallık ettim fantezi yaparak
Soran+1 yılBir soru sor önce şikayet et sonra silmeyi dene madem daha önce şikayet ettin uyarısı çıkıyor yazma daha fazla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu sil o zaman ne diyim öfff
+1 yılAnlatayım sana
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Özel bu
Soran+1 yılPeki sen bilirsin
- +1 yıl
Yazarsan anlatirim
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Peki