İlla ayrılır mıyız sizce? Yaparken iyi de sonradan adı şey olur mu diye tereddüt ediyorum hemen yattı falan...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu partnerinin karakteri ile alakalı bir durum. Ama bizim erkeklerimizin büyük çoğunluğu, ilk buluşmada sevişen partnere pek iyi bakmıyor. Hevesi bitince çekip gitmek gibi bir durumu ritüel haline getirmiş. Bence bunu pek kafana takma. Sevişmek iki taraflı bir eylemdir. Kimse kimseyi buna zorlayamaz. Sen bu işten zevk aldığın için yapmışsın. Keyfini çıkar. Eğer bu ilişkinin sonunun olumsuz olacağını düşünüyorsan da yapmayacaktın. Bir eylemin sonucu olumlu da olabilir. Olumsuz da. Eyleme başlarken bunun bilincindeydin. O zaman sonuçları da kabullenmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam. İşin sonu ne olur size kalmış. Bu soruyu sen sorduğuna göre (daha doğru ifade edelim) erkek arkadaşının zihniyetine kalmış. Eğer sana sadece seks amaçlı yaklaşmışsa ayrılır ya da fuckbuddysi ilan eder, e yani seninle sevişmek için devam eder. Ama duygusal bir şeyler beslemişse sevgili olabilirsiniz. Çocuk senle ne düşünüyor bu nokta mühim. Ve bunu bilmeden ileri gitmen bence üzücü olmuş. Baksana henüz onunla seviştiğin için seni basit bir kadın olarak tanımlar mı diye soruyorsun? Gerçekten fikirlerini bilmediğin bir adamla beraber olman bence onur kırıcı bir durum. Ama senin hayatın. Her neyse.
Yaşam tarzını bilemem ama hislerinden emin olmadığın biriyle seviştiysen sonuçlarını da göze almışsın demektir. Senden ayrılırsa harbi karaktersiz çıkar tabi orası ayrı. En azından birbirinizi tam manasıyla tanıyıp öyle karar vermelisiniz. Sürpriz yumurta yani. Kırmışsın acele etmeden ama izle bakalım çürük mü çıkacak, sağlam mı. Zaman gösterecek.
Hoşçakal. 😊🍀100 Yorumla
Selam
Burada önemli olan nasıl bir adamla beraber olduğun ve karakteridir. Sana saygısıdır ilgisidir
Eğer adam gibi bir adamsa bu onun için doğal bir durumdur ve ilişkiniz duygusal ve fiziksel olarak gayet güzel yürür mutlu da olursunuz.
Ancak eğer ergen kafasında biri ise ve ilk buluşmada beraber olan kadının basit ve ucuz olduğunu düşünecek kadar BASİT VE UCUZ BİR ADAMSA zaten hal tavrı belli eder.
Ancak lütfen kendinle ilgili bir tereddüte düşme olur mu! Sana kendini kötü hissettirmesine izin verme.. Biraz davranışlarını izle bakalım nasıl olacak30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç umursamıyor ayağına yatman gerekiyor. O seni bir iki ararsa ben normalde böyle ilişki yaşayan biri değilim. Ciddi ilişki insanıyım. O yüzden devamı gelmez dersin. Sen de ciddi ilişki yaşayacak biriysen belki bir şansımız olur. Yoksa benim için bu burada kalır dersin. O zaman belli olur ne olacağı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsa devam edecektir. İstemiyorsa ikiniz yolları ayırırsınız. İyi taktik ikisinde de sen kazanıyorsun ajdjd
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
108Cevap
Herkeste bu durum böyle olacak diye bir şey yok, toplumsal düşünce size de fazlasıyla işlemiş. Bu işin erkeni ya da geç olmasının bir anlamı yok zannımca, sonrasında olsaydı da bunu düşünecek gibisiniz sanki bu sorudan da o çıkıyor.
İlişkinizin tadını çıkarın boş verin böyle şeylerle kafa kurcalamayı, karakteri düzgün biriyse zaten güzel bir birlikteliğe yelken açarsınız. Ayrıca seviştiniz diye bunun ayıplanacak bir tarafı yok. O andan insan zevk almışsa gerisi bence önemsizdir. Şu düşünce tamamen Türk toplumunun uydurması, insanların aklını kemiriyor ''yatarsan değerini bilmez, cinselliğin olduğu ilişki değersizleşir'' gibi gibi bir sürü şeyler söyleniyor. Bunlara kulak asmamanızı öneririm, bu gibi şeyler ilişkide huzur kaçıran hareketlerdir, zihninizden uzak tutun aklınızdaki bu düşünceleri, Umarım ilişkinizde her şey yolunda gider, bu telaşınız da boşa çıkar. İyi günler :)10 Yorumla
+1 yılBence ilk bulusmada sevismek yanlis yani opusmek bile yanlis. Cok bir sey bekleme o iliskiden, kendi cinsel ihtiyacini karsilarsin sadece ama evlenmek falan filan ciddi bir seyler olmaz artik o kisiyle
70 YorumlaBunun sonu belli. Sonu olmayan bir birliktelik içine girmekte ilk adımı atmışsın
Ilişkinz cinsellik üzerine kurulu gider.
Bundan sonra her buluşmada sana tamamen bedensel odaklı yaklaşacaktır. Çıkar ilişkisi bir nevi aşk ve sevgi duymaz sana karşı alacağını alıp senden bıkana kadar ilişkiye devam eder10 Yorumla
+1 yılErkeğin hayata bakışına göre değişir.
İlk buluşmada sevişmek, gerçekten ülkemizde kadınlar için çok soru işaretleriyle dolu bir konu. Çünkü ciddi şekilde yargılayıcı erkekler ve maalesef kadınlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz.
Oysa bu konuya, sağlıklı ve çekim duygusu daha ilk buluşmada oluşmuş bir ilişki olarak bakmayı bilsek ve bu durumu yargılamasak herkes mutlu olacak. Mutlu çiftlerden oluşan toplumda da bir çok şey otomatik olarak daha ferah ve pozitif olarak ilerleyecektir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun karakterine bağlı ulasilmaz degilsin ama hic çaba sarfetmeden istediğini verdin Yine isteyecek seni yine olursunuz sonra o eline erkek eli degmemis biri ile evlencek sende ole arkalarindan aglarsin
Demem şu biraz agirdan sat artik kendini hemen istedi diye olur deme ya da kimseye baglanma sevme üzülürsün senin için diyorum kizma bana22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOle olur ya ulkede konusmadik kiz birakmaz
Evlenmek olunca bakire kiz ister hakkimiymis gibi sanki
Batsın bole zihniyet- +1 yıl
Erkek yapıyorsa kadında yapacak o kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla sevgilimle daha sevgili olmadan seviştik. 1,5 yıldır birlikteyiz deli gibi de aşık bana. Karşındakinin zihniyetiyle alakalı bi durum tamamen.
126 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusuzkızz ne nasıl yani?
- +1 yıl
Yani nasil sevgili olmadan
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusuzkızz Baya. Flört döneminde seviştik, 2 hafta sonra sevgili olduk.
- +1 yıl
En azından ten uyumunu denemissiniz
- +1 yıl
bence aklını almıssın cocugun tadında guzelse kopamamıstır
Basit Kadın imajına büründüğün aşikar. Bundan sonra senin yerinde olmak istemezdim. Ben olsam her yerden engeller bir daha görüşmezdim. Tüm ipleri çocuğa verdin artık. En ufak buluşma da istediği gibi eller seni.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize ne amaçla yaklaştığına bağlı. Eğer cinsellik amacıyla yaklaşmışsa siz ben sevişmek istemiyorum diyene dek devam eder, istediği bu çünkü. Büyük ihtimalle de öyle gözüküyor.
Burada 'ne zaman olduğu önemli değil, tadını çıkar' diyenlere fazla itibar etmeyin zira kendileri evli insanlarla yatan insanlar. :)
İlişkinizi cinsellik üzerine kurmamanızı tavsiye ederim.10 Yorumlakesinlikle ayrılırsınız bi süre sonra senden alacağını almış artık durmaz ki en azından başlarda naz cilve felan yapsaydın evlilik öncesi cinsel ilişkiler evliliği öldürür çiftlerin birbirine saygısı kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle ciddi düşünmeyeceği kesin, erkekler böyle iki yüzlü. Bu işin sonu ne olur dersen cinsel ihtiyaçlarına cevap vereceğine emin olduğu birini buluncaya kadar ateşini sende söndürür.
51 Yorumla- +1 yıl
Uyuyordum benim günahım ne 🥱🤷🏼
+1 yılHemen yattı diyecek biri bırak da s*ktirsin gitsin sanki o hemen yatmamış oldu 😄
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks olursa evlenmek zorundasınız benim adı lazım değil artık yalan mı dedi bilmem ben çok uyarmıştım beni dinlemedi onunla otele gitmiş tehdit etmiş hamile bırakmış belki yalandır birşeyleri saklamak için
30 Yorumlailk bulusmada sevistiysen şu an seni basit birisi olarak goruyor ve mutlaka cinsellik icin goruscek seninle
34 Yorumla- +1 yıl
sacma
- +1 yıl
bellı bı yastan sonra sevısmek sart gibi oluyo ama
+1 yılBu sadece cinsellik için yaşanılan bir ilişki olarak devam edilir. Canı istedikçe ve senden sıkıldıkça sana gelecek ne zamn senden bakacak o zaman vazgeçecek sonrada senden kötüsü olmayacak
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma da sevişmek mi?
Muhtemelen seni basit biri olarak görüyordur. Bu ilişkinin ömrü çok az.20 Yorumla
+1 yılBu illalı 1., 5., 10ncu buluşmada olacak diye bir kaide yokki. Erken yapan çok yapar hepsi bu. Sonunda zaten bir önceki yapan gibi ayrılıp bir sonraki yapanla olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılBunu diyen erkek karakter yoksunudur bence sen onunla güvenerek bişeyler yaşamışsın bu senin ona verdiğin değer güven anlamına geliyor tabi bunları düşünürse
00 YorumlaSeni basit biri gibi algılayabilir ve bu şekilde tavır sergiler...
30 Yorumlahemen mi yattı he o yattı sen izledin mi xd işin sonunu düşünsen ne ise boş ver aldığın keyife bak geç
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu biraz erkeğe kalmış.. devam etmek isterse devamı gelir ama tek gerçeklik olarak değerlendirirse biter.. aranızdaki muhabbete bağlı biraz..
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam sa sahip çıkar bi söz verdiyse dozunda durur... yok sadece seks icin arkadaş olduk derseniz isin zor
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılArtık amacına ulasan bır aslan var karsında avını yakaladı ve indırdı daha ne olsun sımdı dıger avlara bakacak
10 Yorumla Bence bozmadıysa sorun yok birakirsada boşver ama önemli olan bozmamış olması eğer bozup ve terkederse o zaman hapı yuttun
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen burdaki en doğru yorum bu
- +1 yıl
terk etmez ya her erkek
- +1 yıl
Bozulmamış olmak mu önemli
- +1 yıl
Yapmalarına kızmıyorum, bu onların kendi hür iadesi. Her haltı yapıp bakireliğini koruyan insan müsveddelerine bu lafım.
- +1 yıl
Tamam kjhgdl.
Yani ilk buluşmada sevişmek biraz basit kadın gibi gösterir bence.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılZevk aldıysan, bedenini ve ruhunu doyuracak şekilde senin hakkını verebiliyorsa ne güzel. Öyle şipşak işiyse sıkıntı.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılYahu niye ayrılık olsun ne alakası var? Ama sende haklıdın çoğu kişinin zihniyeti bu yönde işliyor malesef
00 Yorumla bence öyle olmaz, işin sonu evlilik felan olmuyor böyle olunca, sevişmeye devam edip zamanı gelince ayrılırsınız
00 Yorumla
+1 yılYav kardeşim kime ne? Salla gitsin. El sözüne bakma hayatını yaşa
15 Yorumla- +1 yıl
@Darkxxside sith lordu falan mısın
- +1 yıl
ahahsjkskkskakakk
- +1 yıl
@Darkxxside nasıl da hoşuna gitti. Mesaj atmayın demişsin. Buradan takılıyoruz işte
- +1 yıl
hoşuma gitti derken? random attım ya kuyruk mu salladım evet mesaj atma atarsan da at ya LEZBİYENİM benden sana bişey çıkmaz
- +1 yıl
@Darkxxside çıkmasın zaten 🤣🤣
Adamin amacı oydu zaten yormamışsın. Baska kizlarla gönlünü hoş eder senle de takilir.
15 Yorumla- +1 yıl
herseyı alırsa neden baskasıyla takılsın
- +1 yıl
sevgılısınden alamazsa gider baskasına
- +1 yıl
ask olur
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşmada vermek nedir ya anan sana hiç demedimi göster ama elletme diye
11 Yorumla- +1 yıl
neyini beyenmedin nur_4 daha ilk kez gördügün birine vermiş sorgulamak bana düşmez ama normal bişey deyil sonra müge anlı ugrasıyor ana baba perişan soruyu ben sormadım bak soruyu kendisi sordu
Ben olsam asla bırakmam ama kesin terkedileceksin..
10 Yorumla
+1 yılAdamına göre değişir Benim gibi biriyse daha çok sahip çıkar...
10 Yorumla
+1 yılKeşke konuşmaktan ileri gıtmeseydın. Bence boyle.. Nişanliyken bıle olmamalı.
00 YorumlaCinsellik konusunda 307 cevap paylaştı. Yani olabilir gözünde biraz basit birisi olmuş olabilirsin
00 YorumlaSıkılan kadar seviş zikişini yap doyana kadar doyduktan sonra pzaten ilişkiniz bitecektir
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmadan sevişmeye karşı değilim iki tarafın arzulu ve uyumlu olduğunu gösteriyor bence
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada seks olursa bu basitlik anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılBu işin sonu iki den üç olur.
Döner poponu, kuş olur.
Pek hayra alamet değil ortalık00 Yorumlaiki gün sonra tülaay nolur geri dön diye ağlarsın gg
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk bulusma da sevismek ii cesaret hakkinda ii dusunmez
00 YorumlaBöyle şeylerin sonunu düşünerek yapmamak gerekir. İnsan hayatını içinden geldiği gibi yaşamalı.
00 YorumlaCinsellik konusunda 529 cevap paylaştı. Şansa bırakmasaydın iyiydi ya enazından bozdur mamışsan
00 YorumlaBravo ilk buluşmada yatarak değerini karşı tarafa aksettirdin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılZaman ilerledikçe anlayacaksınız bunu ama sakın ilişkinin fuckbudy tarzına dönmesine izin verme
00 Yorumla Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevişmenin bir zamanı yok o an çekim gücü olmuş ve yattınız bu kadar ince düşünme derim
00 Yorumla
+1 yıle tabi ilk buluşmada şey omuş adın ne olacaktı başka
00 YorumlaTamamen size bağlı bir durum, uyumunuza ve karşındaki kişinin karakterine
00 Yorumla
+1 yılYaparken iyi de sonradan kadınlara kötü gözle bakılıyor ne yazık ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada yatmayı biliyorsun
Yanlış yapmışsın kullanıp kullanıp atacak senj kendini hazırla10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu dönmez o yüzden sakın yüz verme ki peşinde dolansın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ilk kişin de değildir zaten direkt seviştiğin, öyle zannetse ne olacak? -ki artık neredeyse herkes böyle-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir tabi başka şeyler görüp gözü açılınca acaba hep mi böyleydi gibi düşünüp bırakırsa şaşırma, erkeklerde olan bir drum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence yanlış yapmışsın ama ne olacağını zaman ve karşındaki kişinin karakteri belirleyecek bence.
10 Yorumla Bazısı daha çok bağlanır bazısı için ulaşmış ve bitmiştir. Kişinin karakteri önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğe göre değişir benim de olmuştu tabi bundan benden başka kimsenin haberi yoktu o kişiye bağlı yani
00 Yorumla
+1 yılşıkılana kadar devam edersiniz herhlde
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşma sevişme ikinci yatak böyle giderse sonunuz batak
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAmaan bol bol sevisin nereye kadar yalnizliktan kuruyacagiz 😂
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşmada sevişen kıza her erkek basit der ama bunu sen asla duyamazsın arkadaşlarına böyle anlatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke yapmasaymışsın. Adam hastalık taşıyıcısı mi bunu bir sorgulasaydın
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem