Merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. 2 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve hiç zevk alamadım daha çok acı oldu hatta. Sonra kasık ağrım başladı ve kaşıntım, bugün de hafif kahvemsi kanama geldi. Daha 1 ay önce smear yaptırdım temiz çıktı yara falan da yok muayene olmuştum. Basına gelen var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selam
İlk ilişki sonrası enfeksiyon çok görülen bir şeydir. İlk oldu diye düşünüyorum. Aksi bile olsa fazla sert davrandı ise dokular zedelenmiş olabilir ya da dediğim gibi mikrobik bir durum oluşmuş olabilir03 Yorumla
Soran+1 yılİlk değil sert oldu ama zevk almadım ve Şu an hala ağrı var
- +1 yıl
Neden sert olmasına izin verdiniz ki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterli ön sevişme olmadıysa ıslanma olmamıştır sende. Uzun süre de cinsel ilişki yoksa ve sert olduysa kılcal kanamalar olmuş olabilir. Kaslarda genişleme sebebi ile ağrı olabilir. Dar ise vajinan.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kanama 2 gün sonra başladı yani bugün evet sert oldu ve ilk defa sert ilişki yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılİçeride ki kılcal kanama sonrası vajinan kendini temizlediği için ancak atmıştır akıntı da olabilir kan olduğundan emin misin kahverengi akıntı da olabiliyor. Sert ve hızlı giriş olduysa ağrı da bundan kaynaklıdır ki ilk defa sert ilişki olduğunu belirtmişsin.
Soran+1 yılBaya adet kanaması gibi ve adet sancısı gibi ama henüz adetim biteli 1 hafta oldu
Cevap sahibi+1 yılİstersen doktora git kontrole belki içeride zorlama sebepli yırtılma olmuştur devam ediyorsa en kısa süre de gitmen daha iyi olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılBu ilk deneyiminiz ise eğer, acı hissetmen normal, kendini kastiysan, erkek arkadaşın biraz acele ettiyse penetrasyon için, ağrı olmasi kacinilmaz,, kanama normalde böyle uzun surmez,, çok fazla da gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkim değil ama sert oldu ve ilişki sırasında acıdı kasıklarımda ağrı hissettim. Dün ve bugün hala kanama geliyor
- +1 yıl
İlk olmamasına rağmen kanama olması, tabiri caizse eğer hor kullanmayla ilgilidir, aşırı sert davranması doku hasarına neden olmuş olabilir, kendinizi bir müddet iliskiden uzak tutmanız toparlamak açısından faydalı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZevk almadığın için vajinanın yağlamamış ve o şekilde ilişkiye girdiğin için vajinanda sürtünmeden dolayı tahriş olmuş kanamada o yüzden
00 Yorumla
+1 yılbakireysen normal, değilsen penis boyu vajina yapısının etkisi olabilir. ağrı sürerse uzmana görünmelisin
00 Yorumla
+1 yılGebelik olabilir, yerleşme kanamsı deniliyor. Sperm rahme yerleştiğinde regl kanamasından daha kahvemsi bir sıvı gelebiliyor
00 Yorumlabırıne 10 gun acı cekceksın dedımde ınanmadı bak kadın daha yenı yırıldı hala acıyor canı
00 Yorumla
+1 yılOglan hayvan gibi dalmış notmal yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini çok mu kastın?
012 Yorumla
Soran+1 yılYani çokta kasmadım ama cinsel ilişki sırası acı hissettim ve suanda da kanama var 2 gündür de kasık ağrım vardı
Cevap sahibi+1 yılIlk ilskiniz miydi?
Soran+1 yılHayır değil
Cevap sahibi+1 yılAnldim partnerin acemiy mis o zaman
Soran+1 yılAcemi değil aslında, 2 gün sonrası neden kanama gelmiş olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılBizde de olmuştu gzliden ckyim knslm olur mu?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılNe oldu?
Soran+1 yılYazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTp ed
Cevap sahibi+1 yılHadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal geçer birkaç güne bende de aynısı olmuştu
08 Yorumla
Soran+1 yılKanama kaç günde geçmişti
- +1 yıl
Kızlar sert olunca kılcal damarlara zarar gelebiliyor
Cevap sahibi+1 yıl4 günde
Cevap sahibi+1 yılAyrıca birkaç ilişkide yine kanamalar oldu
Soran+1 yılDoktora gittiniz mi peki doktora gitmem gerekiyor mu
Cevap sahibi+1 yılGitmedim gerek duymadım çünkü geçti normal deniliyor zaten neredeyse herkesin ilk ilişkisinde yaşadığı bir şey bu ama eğer kanama yoğunsa elbette gidilmeli kahverengi ise önemli değil o çok normal
Soran+1 yılİlk ilişkim değil ki
- +1 yıl
İlk ilişkiden değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert davranmıştır, ilk ilişkin mi
00 Yorumla
+1 yılMantar ya da enfeksiyon olabilir.
00 Yorumla
+1 yılIlk ilişkin falan mi
02 Yorumla- +1 yıl
bencede yoksa o kadar ağrı olmaz
ya da enfeksiyon vardır
Soran+1 yılHayır ilk ilişkim değil ama sert oldu baya ve hiç orgazm olmadı