Cinsel Yaşam Cinsel ilişki sonrası kasıklarda ağrı normal mi? sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Cinsel ilişki sonrası kasıklarımda çok fazla ağrı oluyor. Herkeste böyle mi? Cinsel ilişki sonrası kasıklarda ağrı normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal evet 1 0 Yorumla
Admcn Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Şu ayak yüzükleri çok tatlı duruyor be. Çok hard geçtiyse normal 1 4 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Evet ama normalde bu kadar olmuyordu bu çocukla ilk defa olduk Yorumla Admcn 1 yıl Alet büyük sanırım o zaman veya cidden sert yaptınız Yorumla sumeyyeklc 1 yıl İkisi de Yorumla Admcn 1 yıl Hahaha anladım.. ama olsun agrı da olsa sana yeteri kadar zevk verdiyse bu ağrıya değer Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim kasıklarım degil direk orası acıyor 9 8 Yorumla Burak0234 1 yıl Kendini çok kasıyorsin o zaman Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Benimde orası da kasık yazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Burak0234 bilmiyorum. (( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sumeyyeklc O zaman normaldir heralde. Yorumla Burak0234 1 yıl Ben biliyorum 😃🙈🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Burak0234 kasmadıgımı düşünüyorum ama emin degilim zorlaniyorum içime alırken kasılmak böyle bir sey mi Yorumla Burak0234 1 yıl Detaylı anlatım sana istersen Yorumla Loverfeet 1 yıl Çok sert ilişkimi yaşadın Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Soru ve resim çok geç gıcıklayıcığım Eminim bu resmi Gören ve bu yazıyı okuyan çoğu erkek masaj çok iyi gelir istersen kasıklarına masaj yapabilirim rahatlaman için diyecektir 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Çok sert ve hızlı ilişki yasadiysan ya da kendini çok kastiysan psikolojik yapar sanırım 💋 👣 👣 👣 0 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 98% 1 yıl Bir sürü sebebi olabilir sağlık yönüde var iltihap falan filan enfeksiyon gibi ama bi nedeni daha var 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzun süre ara vermiş olman ve partnerinin penisinin büyük oluşundan kaynaklanıyor. Normal bir durum. Keyfini çıkarmışın. Bu kadar da olur. 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normal değil ve cinsel ilişkiniz uzun sürüyor ya da partnerinin penis boyu haddinden fazla büyük bu da sana zorluk çıkartıyor almakta 0 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl orgazım olamayınca ağrı olur veya ilişki 5dk sürüyordu 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Tam rahatlama olmadıysa agrir bendede oluyor çoğu zaman 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır normal bir durum değil muhtemelen kist veya yumurtalıklarda bir şey vardır 0 0 Yorumla
AhmetBahcivan1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Ayaklarin çok güzel ve çekici ilgilenmek isterdim ayaklarinla 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İlişki olunca değil de 1 hafta süre falan ilişki olmayınca ağrı oluyor bende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Normal tabi, oraya bir şey giriyor ve azda olsa deforme oluyor. Haz geçtikten sonra biraz ağrı olabilir. Buna tatlı bir ağrıda denir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Pozisyonla alakali olabilir doggy pozisyonda yapınca bizde de oluyor yani partnerim bıçak saplanir gibi kasiklarinda ağrı olduğunu söylüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Konudan alakasız ama Galatasaray forması hangi dönemin? Ne zaman aldınız yani? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok mu büyüktü ya da baya sert mi çalıştı 1 4 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Bu çocukla ilk defa yaşadık. Eski sevgiliminkine göre baya büyüktü evet ama uzun süredir yapmamıştım sanırım onla da alakası var. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daraldıysa biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bir şey sorabilirmiyim sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayağına yüzük takan kadınlar çok çekici oluyor 1 1 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet erklerde aynı durum mevcut yaşanıyor direk mideye vuruyor aşırı zorluyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sulanmadan sert yaparsa ağrı yapar 0 2 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Onla alakası yok Yorumla Hadiiyani 1 yıl Birazda büyükse olur Yorumla
Furgan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl O ayakları alır sabaha kadar yalarım 0 2 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Sebep? Yorumla Furgan 1 yıl Ayak fetişm var ve çok güzeller ondan dolayı rahatsız ettiysem özür dilerim bir an tutamadım kendimi de Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Eğer sert bir seks olmuşsa evet normaldir. 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sertmi yapıyor ne kadar süre ağrı oluyor 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. On sevişme zamanı kısa herhalde 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cok fazla sert sert soktuysa agrı normaldir 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Normal 1 1 Yorumla TheMedeni 1 yıl Erkek oral ve ön sevişmeye özen göstermeli Bu şekilde kadın yeterince gevşer ve ağrısı minimum olur veya hiç olmaz Yorumla
ebru_çiçek2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kaç cm yedin 2 2 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Ölçmedim de 17 civarı vardı Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Bana yazsana bir şey decem Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sert mi vurdurdun 0 2 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Biraz terbiyeli olun ya Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Yatağın terbiyesi olmaz öğrenmedin mi 34 üne kadar Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Fazlami zorladin:) 0 2 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl O biraz zorladı aslında Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Neyi? Yorumla
3435aurora Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Mastta bile olmuyo mu çok hırpalarsan 0 2 Yorumla sumeyyeklc 1 yıl Hayır bu öyle değil Yorumla 3435aurora 1 yıl Hım. Farklı pozisyonlarda acı oluyo mu? Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet normal 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sert olduysa evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zorladın mı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sert mi yapıyorsun? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
normal evet
Şu ayak yüzükleri çok tatlı duruyor be. Çok hard geçtiyse normal
Evet ama normalde bu kadar olmuyordu bu çocukla ilk defa olduk
Alet büyük sanırım o zaman veya cidden sert yaptınız
İkisi de
Hahaha anladım.. ama olsun agrı da olsa sana yeteri kadar zevk verdiyse bu ağrıya değer
Benim kasıklarım degil direk orası acıyor
Kendini çok kasıyorsin o zaman
Benimde orası da kasık yazdım
@Burak0234 bilmiyorum. ((
@sumeyyeklc O zaman normaldir heralde.
Ben biliyorum 😃🙈🙈🙈
@Burak0234 kasmadıgımı düşünüyorum ama emin degilim zorlaniyorum içime alırken kasılmak böyle bir sey mi
Detaylı anlatım sana istersen
Çok sert ilişkimi yaşadın
Soru ve resim çok geç gıcıklayıcığım Eminim bu resmi Gören ve bu yazıyı okuyan çoğu erkek masaj çok iyi gelir istersen kasıklarına masaj yapabilirim rahatlaman için diyecektir
Çok sert ve hızlı ilişki yasadiysan ya da kendini çok kastiysan psikolojik yapar sanırım 💋 👣 👣 👣
Bir sürü sebebi olabilir sağlık yönüde var iltihap falan filan enfeksiyon gibi ama bi nedeni daha var
Uzun süre ara vermiş olman ve partnerinin penisinin büyük oluşundan kaynaklanıyor. Normal bir durum. Keyfini çıkarmışın. Bu kadar da olur.
Normal değil ve cinsel ilişkiniz uzun sürüyor ya da partnerinin penis boyu haddinden fazla büyük bu da sana zorluk çıkartıyor almakta
orgazım olamayınca ağrı olur veya ilişki 5dk sürüyordu
Tam rahatlama olmadıysa agrir bendede oluyor çoğu zaman
Hayır normal bir durum değil muhtemelen kist veya yumurtalıklarda bir şey vardır
Ayaklarin çok güzel ve çekici ilgilenmek isterdim ayaklarinla
İlişki olunca değil de 1 hafta süre falan ilişki olmayınca ağrı oluyor bende
Normal tabi, oraya bir şey giriyor ve azda olsa deforme oluyor. Haz geçtikten sonra biraz ağrı olabilir. Buna tatlı bir ağrıda denir.
Pozisyonla alakali olabilir doggy pozisyonda yapınca bizde de oluyor yani partnerim bıçak saplanir gibi kasiklarinda ağrı olduğunu söylüyor
Konudan alakasız ama Galatasaray forması hangi dönemin? Ne zaman aldınız yani?
Çok mu büyüktü ya da baya sert mi çalıştı
Bu çocukla ilk defa yaşadık. Eski sevgiliminkine göre baya büyüktü evet ama uzun süredir yapmamıştım sanırım onla da alakası var.
Hmm olabilir
Daraldıysa biraz
bir şey sorabilirmiyim sana
Ayağına yüzük takan kadınlar çok çekici oluyor
Teşekkür ederim
evet erklerde aynı durum mevcut yaşanıyor direk mideye vuruyor aşırı zorluyor
Sulanmadan sert yaparsa ağrı yapar
Onla alakası yok
Birazda büyükse olur
O ayakları alır sabaha kadar yalarım
Sebep?
Ayak fetişm var ve çok güzeller ondan dolayı rahatsız ettiysem özür dilerim bir an tutamadım kendimi de
Biraz sert geçmiş galiba gece
Eğer sert bir seks olmuşsa evet normaldir.
Ayağında oje var ellerinde niye yok
Onu bilmem ama ayak çok güzel
Sertmi yapıyor ne kadar süre ağrı oluyor
On sevişme zamanı kısa herhalde
cok fazla sert sert soktuysa agrı normaldir
Normal
Erkek oral ve ön sevişmeye özen göstermeli
Bu şekilde kadın yeterince gevşer ve ağrısı minimum olur veya hiç olmaz
Kaç cm yedin
Ölçmedim de 17 civarı vardı
Bana yazsana bir şey decem
Vay be şöyle bi eşimşz sevgilimiz olmadı 😂