Ben bir hata yaptım geçtiğimiz gece en yakın arkadaşımla beraber oldum hayvan herif içimden geçti kendimi zor kurtardım çok ciddiyim sakın dalga geçmeyin oturamiyorum paytak paytak yürüyorum her yerden engelledim ulaşmaya çalışıyor şimdi onun zoruyla oldu bu. Bu kadar ağrı normal mi hâlâ kan geliyor doktora gitmeye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önden ilişkide seni iyice oral yaparak sulandırip yavaş yavaş giriş yapıp ağrı durumu varsa zar yirtilinca birakmasi 4-5 gin sonra sulandirip rahatça girebilirdi olması gereken buydu. O sulandirmadan birden kökleyip hen zarın komple yırtılması ve sulanmadan yapılınca iç kısmında hasarlanmasinw sebep olmuş iç cidari hasarlandirmiş bence enfeksiyon için antibiyotik al kanama kesildiyse on gün süreyle ilişki yaşama oradaki yaralar iyileşsin. Aslında büyük hata yapmış sen böyle travma yaşaman uzun süre ilişkiden keyif alamaz bu yaşadıkların aklına gelir. Olması gereken güzel sevisme ve sulandirip giriş yapıp kanama oldu açılınca bırakıp 4-5 gün iyi olması gerekirdi böyle yapıp 5 gün sonra sulandiri girseydi oda sende keyif alırdınız. Acilen 3 gün sureyle antibiyotikle infeksiyonu engelle geçmiş olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIlk iliskide yumusacak yavas olmaliydi ve uc veya dord giris cikis yapip birakmasi gerekirdiki bunu yapmamis icinde cok zorlanma olmus agri bundan cok kan gelmeside durmadan bakire olmayan bir kadinla iliskiye girer gibi yaptigi icin icinize tampon koyun ki kanamayi kessin cok tahris olmus icin okuzun altina yatmissin gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılnormal değil hala kan gelmesi hiç normal değil acilen doktora gitmelisin belli ki biryerlerde yırtılma var resmen tecavüze uğramışsın bu nasıl hayvanlık böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki doktora gittigimi ailem görebilir mi yani goremezler demi
- +1 yıl
hayır göremezler
+1 yılManyak mısınız abi siz bu iş böyle barbarca mı yapılır. Dediğin gibi hata yapmışsın geçer umarım, üzüldüm senin adına. Hiçbir kadının ilk tecrübesi böyle olmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden çok büyük hata yaptım o da bende cahiliz :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğrı normal ama kanama normal değil yani içinde yırtık çatlak falan olmuş olabilir ne kadar zaman oldu ilişki olalı
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 gece
- +1 yıl
Kanama devam ediyor mu hala tekrar ilişkiye girdiniz mi
Soran+1 yılSence tekrar ilişki mümkün mü hayır tabiki
- +1 yıl
şu an halen kan geliyorsa doktora git bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu bildiğin sana tecavüz etmiş anal yaptıysa ağrı normal yapmasını bilmeyen öküzlerle beraber olma bir daha
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu ona söylediğimde yaziklar olsun dedi
Soran+1 yılHayır analdan yapmadık
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Üşenme istersen Kurtulma şansını artıranilirsin doktora göstermen gerek Muhtemelen fazla yırtılma olmuş içeride bişey yoktur umarım
00 YorumlaNormal
Evlenince kocan sıkıntı çekmez hazır ilki asmissin00 Yorumla
+1 yılO yüzden ilk ilişkiler soft olabilir. Normal bu şekilde olması zorlanmışsın
00 Yorumla
+1 yılOradaki kılcal damarları zedelemistir. O yüzden yara olmuştur. Kanama ondan kaynaklıdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü, niye öyle. oldu. doktora git, normal değilsin
00 Yorumla
+1 yıldaha beter ol
00 Yorumlailk olduğu içindir geçer bi kaç güne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir... bir hafta sürer sonra düzelirsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora görün, öylece durma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl onun zoruyla oldu onu anlamadım?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hayır. Yırtılma olabilir.
00 Yorumlaanal yapmış seni
00 YorumlaO zenci miydi
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla Ağladın mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam