30 kiloya yakın kilo verdim. Dışarıdan iyi görünüyorum yuzum falan guzel. Ama vücudumda çatlaklar var. Ozel bir seyler yasamaktan utanıyorum. Siz sevgilinizde görseniz sogur musunuz?
Bacaklarımdaki çatlaklardan utanıyorum, bu erkekleri soğutur mu?
Sevgilim yok. olmayacakta. Bekara karı boşamak kolaydır. Bu yüzden hayır diyorum. Şaka bir yana bu tarz şeyler insanın kendine ket vurmak istemesiyle alakalı. Kimse işin bir şey ifade etmiyor bunlar. Evet kusursuz görünmek herkes ister. kusursuz görmek herkes ister de ilişki esnasında hisler daha önemli değil mi
Manken gibi kadınlar var. Her yeri pürüzsüz. Her ırktan. her ten renginden. Gidersin parasını verirsin yaparsın o zaman ilişkini. İlişki yaşamak kolay da anlam bulmak kolay mı ve anlam bulan böyle şeyleri takar mı. elbette herkes kendine bakmalı dikkat etmeli de çatlaklara yapabilecek bir şeyin yok.
Sen elinde olanları en iyi hale getir. Elinde olmayan şeyleri kafana takma. Mesela yara izi. Filmlerde, senaryolarda karizma olarak verilir. Bir hava verilir. O yara izinden Rahatız olmazsın. Hoşuna gider. ama o yara izi gerçekte kendinde olsa rahatsız olursun. Dünya algı ile ilerliyor. Gerçekliğin bir önemi yok. Kafanı toparla elinde olmayan şeyleri düşünme
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ciddi manada takıyorum. Kim sever ki seni bu kusurlarınla diyorum. Kendimi değersiz görüyorum
Anlayabiliyorum. Ben de hiçbir zaman kimsenin göremeyeceği şeyleri takabiliyorum ama bu bunun saçmalık olmadığı anlamına gelmiyor. Yani yaptığımız şey ağır saçmalık.
Kafanı dizayn edersen bundan zevk alabilirsin tahrik olabilirsin. senin rahatsız olduğun şeylerden bir erkek tahrik olabilir. Bak arkadaşım tekrar ediyorum seni anlıyorum ama bunlar algı meselesi kendimi üzmek istiyorsan devam et ama şunu söyliyim.
KIL VARYA KIL. Bu kıl cildi koruyan normal bir yapı. ne iğrençliği ne kötülüğü var. ama öyle bir algı var ki Kıl nasıl görülür biliyorsun. EĞER BU ALGIYA KURBAN gitmeseydi insanlar o kıl inan bana kötü addedilmezdi.
kedimde kıl var gayet seviyorum. köpekte kıl var gayet seviyorum. rahatsız etmiyor bizleri. Algı algı algı. detaylı düşünerek yazmıyorum ama söyledim zaten bir erkek seni sevip seninle ilgilenirken o bacaklarına keyifle yağ sürüp masaj yapar. çok yanlış şeyleri takıyorsun seni anlasam da bu böyle.. yanlışşşş
Evet. Sen kendine iyi bak. elinde olan şeyleri iyileştir. Doğru kişiyi seversen promosyon olarak sevilirsin. Ayrıca çok takıyorsan da loş ışık takarsın odana keyfince eğlenirsin.