Siyah çorap erkeklerde çok seksi, erkeksi ve karizmatik duruyor bence. Siyah çoraplı bir erkek gördüğümde etkileniyorum, ayaklarına kapanıp öpmek, çoraplı ayaklarını ağzıma sokmak istiyorum. Hatta ayağında siyah çorap varken seks yapması da çok güzel olur… Saçma olduğunun farkındayım, fakat niçin bundan etkileniyorum, bu bir fetiş mi?
Erkeklerin siyah çoraplı ayağından tahrik oluyorum, normal mi?
Her insanın cinsel tercihleri ve fetişleri farklı olabilir. Eğer siyah çoraplı ayağı görmek ya da dokunmak gibi bir isteğiniz varsa, bu bir fetiş olabilir. Fetişler normal olarak kabul edilir, ancak eğer bu istekler hayatınızı ya da başka insanların hayatlarını olumsuz yönde etkiliyorsa, o zaman bir sorun olabilir.
Ancak, bir başkasının ayaklarına dokunmak veya ağzınıza sokmak için izni olmadan hareket etmek, kabul edilebilir bir davranış değildir ve başkalarına saygısızlık etmek olabilir. Bu nedenle, bir başkasının sınırlarına saygı göstermek ve rızalarına saygı duymak önemlidir.
Ayrıca, eğer bu düşünceler ya da hisler sizin günlük yaşamınızı etkilemeye başlıyorsa, psikolojik yardım almak faydalı olabilir. Bir cinsel terapist ile konuşmak, bu konudaki sorularınızı yanıtlamanıza yardımcı olabilir.
Senin fantezin saçma değil Yani tamamen kişisel bir şey bu bir başkasının ne düşündüğünü önemsememen lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet bu bir fetiş türü, male foot fetish yazarak araştırabilirsin. Ben de kadınların benim ayaklarımla ilgilenmesinden çok hoşlanıyorum. Ayaklarımı, çoraplarımı, iç çamaşırlarımı, koltukaltımı vs. koklaması beni çok azdırır.