Erkeklerin siyah çoraplı ayağından çok etkileniyorum. Siyah çorabı erkeklere çok yakıştırıyorum, çok çekici ve karizmatik duruyor. Siyah çoraplı bir erkek gördüğümde ayaklarına kapanıp ağlamak, öpmek, koklamak hatta ağzıma sokup ısırmak istiyorum. Erkeğin siyah çoraplı ayağı bende çok cinsel çağrışım uyandırıyor. Sizce niye böyle düşünüyor olabilirim, bu bir fetiş mi? Sizin de karşı cinste buna benzer fetişleriniz var mı?
Erkeklerin siyah çoraplı ayağından tahrik oluyorum, normal mi?
Ya corap etkilenmekte çok önemli marka renk model ilgimi çekiyor sonra ayağına baktığımda kil yok pedikür olmasa da düzgün tırnağı olan mümkünse de 42 numara en fazla olan erkeğin ayağını koksa severim
ıslak külot fetişiyim, bir kadın beni arzulayarak külotunun ıslaması ve benim onu görmem gerekiyor. sonra içimden bir canavar çıkıyor. o ıslak külotu görmen bir kadınla birlikte olamam
sence öyle pratikte çok zor. sen çorap gördüğünde libidon yükselirken, benim durumum çok zor. Önce kadın bulmalıyım sonra onun haz ve duygularına hitap etmeliyim sonra kadın beni külotunu ıslatacak kadar arzulamalı kısaca zor ama buna değer