Peki siz bu adımları atarken nasılsınız?
Aceleci bir an önce sonuca varmak isteyen
Ağır ağır ilerleyen her anın keyfini çıkartan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Asla acele etmem... Detaylı ve özenli ön sevişme tercih ederim... Kadının ağdalı bacaklarındaki kıl köklerinin dudaklarımı okşaması bile beni fazlasıyla çıldırtıyor... Oral yapmaya asla ve asla doyamam... Kadın vücudu gerçekten mükemmel bir hazine...
Değerini bilene...
Nabza Göre Şerbet Vermek deyimini burada kullanmamın doğru olduğunu düşünüyorum. Her anın tadını çıkararak temas edilmemiş yer kalmayana dek karşımdaki partnerin yükselişine göre hareket eder kendim ise her türlü mutlu olurum.
Ağır ağır acele etmeden kendinden emin ve itaat ettiren biri oluyorum
Ağır ağır ilerleyen her anın keyfini çıkartan
Cevap
43Cevap
Çok aceleci davranmam kendimi o ana teslim ederim
Ağır ağır biraz soft geliyor bana, o yüzden aceleci diyeyim hard bir şekilde..
Tutkulu, her anı tadını çıkararak zevkle yaşamak istiyorum.
Çok fazla önem verdiğim şey değildir. Olmazsa olmazım değildir önsevişme. Aceleciyim
Yavaş yavaş olan. Ama karşı taraf dayanamıyor birden saldırıyor 🙈
Ağır ağır ilerleyip tadını çıkartan biriyim zatwn anlık zevk ile sonuç odaklı sistemle erken boşalma çabuk bitme tat alamama ve hatta tatminkarsızlık vs doyuma ulaşamama oluyor haliyle birsürü sıkıntıyıda zincirleme getiriyo
Malesef çoğu aceleci davranır. Oysaki zaten kadın senin elinde ve kaçmıyor. Anın tadını çıkara çıkara vücudunun her bir noktasıyla ilgilenmek okadarda zor olmamalı.
bence keyfini çıkarmak lazım o anın
ağır adımlarla ilerlemeli..
hedefe giden yolda.. iyice kontrolden çıkmalı
Valla ön sevişmesiz bir şey düşünemiyorum. Yani iki tarafında hazırlığı için bence olmazsa olmaz. Bazen yavaş yavaş yapıp tadına varırsın bazen de çok arzuladığın için kısa tutup mevzuya girersin.
Ağzının tadını biliyosun
Vauvvv
Sekste ne kadar hızlıysam oral sekste tam aksi ağır adımlarla ilerleyip partnerimin her zerresinin tadını çıkarmayı severim.
Tensel bir masaj sonra dudaklara yapılan minik öpücükler sonrası güzel bir oral seks ve devamında sıcaklığın varlığını hissetmek. Aceleye gerek yok.
Uzun yıllar önce izlediğim bir filmde hanımefendi önce yavaş diyordu tecrübeli birisi olduğu için onun izinden gidiyorum önce yavaş 🤣
Detaylara girmeden, asla acele etmem. 😎
Tutkulu olduktan sonra Sabaha kadar sürebilir. Birleşmeden 1000 kat daha zevkli benim için
Bu tamamen karşımdaki partnerin yapısına, anlaşmamıza, sevişmenin ilk ve sonraki seferler olması gibi parametrelere göre değişir.
ön sevişme sanattır. hissetmek lazım. diğer türlüsü ön sevişme değil bence
Vakit önemli boş ve bol zamanım varsa tadını çıkarırım.
kişiye göre burcumdan kaynaklı önce partnerim. : bu yüzden bu 2 side seçeneğim değil.
Kadını seks tanrıçası yaparım ben onun seks kölesi olurum sınır yok yasak yok ve ayıp yok.
Acele etmemek lazım tadını çıkarmak en iyisi eninde sonunda zirveye varılır sonuçta.
Acelem yok sakin sakin bazen ateşi körükleyerek ilerliyorum
Hızlı seri vahşi ve hırçın sözler söylüyorım. Aynısını o da yaparsa ne ala güzel olur
Duruma bağlı bu. Zaman sıkıntım yoksa sindire sindire
Birleşme.öncesi kesinlikle. oral. ile. orgazma ulastırmak başka oluyor partnerimi
Hiç yapmadım sadece fikrim ve öyle yapardım
Acelesiz ve tüm detayları ziyaret ediyorum
Uyuyan güzel olabilirim
Yavas baslar hizli biter
Biz yaşamadık pek, şans yok.
Anın tadını çıkarırım
Heranin keyfini çıkara çıkara
Oldukça romantik biri..
O an kafama göre değişir
Acele etmem genelde bu esnada bende hazır oluyorum
Aceleye gerek yok :) acele işe şeytan karışır
Aşağılara doğru ilerleyen biri oluyorum.
Hayatımda hiç sevişmedim
Yavaş başlayıp hızlı bitirmek.
ağır ağır her anın tadını çıkaran biriyim
Ne tesadüf !😅
bende mesela dondurmayı böyle ağr ağır tadını ala ala bitiririm. Aslnda kimi zaman ısırırımda😁
https://youtu.be/AHLb1wu2Slg
Diggad et bebeğim😅 acıtmadan tabi 😁
Her zaman anın keyfini çıkarırım
Duruma göre değişebiliyor
Ön sevişme sikişden daha önemlidir
Acelem yok 😁
keyif cıkaran
Gözüm saatte olur
Hiç sevismedim abla
Anın keyfi yaşanmalı
Cellattt
eşsiz doyum