Herkes aynı şeyleri mi yapıyor? Eşinizi nasıl hazırlıyorsunuz?
Herkes yapıyor mu?
Herkes yapıyor mu?
burada da anlatılmaz şimdi ama sözün özü penetrasyon ne kadar sürüyorsa onun 2 katı sürede tutmaya özen gösteriyorum genelde 15-20 dk sürüyor penetrasyon o yüzden de 30-40 dk da o sürse seks toplamda 45 dk 1 saat falan sürüyor herşeyiyle işin aslı ben zaten mümkün mertebe uzasın istiyorum ki tadı çıksın mastürbasyon değil ki bu oturalım çabuk çabuk halledelim bitsin haa çok uzatmanın da manası yok da işte öpmelerle başlayıp yalamalarla devam edip emmelere geçiyorum en sonda zaten artık dişler dahil oluyo o an canım nereyi isterse veya kız nereyi isterse.
Cevap
22Cevap
İliskisi olan herkes on sevisme yapmiyor cogu hemen yatakta işi yapıyor cogu kadinda zaten bundan sikayetci zevk alamadim diye
Tahrik evresini uzun tutmayı seviyorum ben, ayrıca, uzun uzun öpüşmek, oral yapmak, tepeden tirnaga dokunmak aşırı haz verici
Sınırım yok her zerresini tadarak keşfetmeyi severim temiz ve beğendiğim fizikte ise uçuk derecede ön sevişmeli yaşarım
Boyun öpücüğü dudak göğüsleri emme daha sonrasında kasıkları öpme oral falan elleşme biraz sonra bam bam ya sen?
Neler yapmiyoruz ki😂 yarım saatten fazla oral, 69 filan..
Bu soruyu burada sormanın saçmalığı herkes sallıyor kesin abaza dolu nede olsa.. m görmeyen bile yorum yapıyor.
Oral, sevişme, öpüşme, dans...
öpüşmek, oral tarzı şeyler
Özel olarak detaylandırabimşrim
öpüşme oral emme falan tam teşekkürlü hizmet
Sonuç aynı. Ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklı.
Kulak memesi kıvamına gelene kadar öpüyox işte 😂
Anlatılmaz, yaşanır ve yaşatılır.
30 dakikalık ön sevişme programını başlatıyoruz
Dilini iyi kullan
Önden sevişiyoruz
Dokunuş ile
Kısmen öpüşme oral herkes bunları yapar
Sadece bir öpüşme
burada anlatılmaz
Oral ile en iyisi
ön sevişmede ön sevişme yapıyorum
Yapmadım hiç