1 aydır evliyim her gün deniyoruz yok olmuyor o kadar ıslanmama ragmen onun da o kadar yavaş olmasına rağmen dayanamıyorum acıdan. Öncelikle bunun organ büyüklüğü ile alakası yok bu arada. Ne yapacağım ya regl gayet duzenli sağlıklı kadınım. Çok istiyorum. 1 aydır evliyim gel git bile olmadi cinsellik hissi nasil onu bile bilmiyorum:( liseliler gibi sadece sevişip sürtüşüyoruz. Bilseydim evlenmezdim ya. Sevgili kalırdım yine aynısını yapardık ne de olsa.😏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı problemi yaşadım çok uzun bir ön sevişme gerekli evet ama bununla birlikte eşinizin de işini bilmesi lazım. Bacağını omzuna at biraz zorlu oluyor ilk ama yavaş yavaş girmeye başlasın acele etmeyin böyle yaparsanız olur. Vajinismus olduğunuzu sanmıyorum biraz beceriksizlik gibi geldi bana
04 Yorumla
Soran+1 yılBacak omuza yapınca daha çok daralıyor acıyor erkek beceriksiz diye oluyordur di mi bence bu
Cevap sahibi+1 yılYani öyle tabii sen alamazsın ki durduk yere onun doğru biçimde yerleşmesi lazım. O halde iyice ıslandığından emin olduktan sonra üste çık yavaş yavaş sen oturmaya başla o da biraz ittirsin. Benim başta canım çok yandı ama sevgilim cesaretli olmasaydı girmek için uğraşmasaydı hâlâ yapamamış olurduk. Her şeyi yavaş yapın yırtılma olmaması için ama hemen pes etmeyin de
Soran+1 yılYa aslında bu şeyi eski sevgilimle 2 kez denedim burdaki mallar kınamasin diye kocam dedim. Zaten nefret ediyorum ondan en yanlış insanı seçtim ileride de böyle olurmu diye düşündüm sadece 2 kez denedik bir de sokmaya çalışında idrar deliği kısmına baskı oluyor yanıyor o taraf hiç acı uokmus gibi oranın şeyini çekiyorum bu erkegin beceriksizliğimi ileride aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBence kesinlikle erkeğin beceriksizliği. Bende diyorum ya aynı şeyi yaşadım ilk denedigimizde giremedi bende buraya yazdim herkes vajinismus dedi iyice korktum ama ikincide biraz canımı da yaksa girdi. Yani bence vajinismus değilsindir burada yazılanlara bakma doğru yaparsa sevgilin kesinlikle olur ama dediğim gibi dikkat et yine de vajinada yırtık oluşturmasın daha tecrübeli biriyle yapsan keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajinismus bu işiniz zor sizin, yakında bıkar bu durumdan ve tartışmalar başlar.
00 Yorumla
+1 yılbence vajinusmus bu 🙄
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Acıya biraz katlanman lazım bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. vajinismusa doğru gidiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen başkasını arıyorsun sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmadımı oolmyor iştee neyle beslediyse artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkasıyormusun kendini peki girmeye çalışıyormu
05 Yorumla
Soran+1 yılIster istemez kasılma oluyor ama elimden geldiğince hafifletiyorum bunu. Yavaş yavaş yapmaya çalışıyor evet
Cevap sahibi+1 yılön sevişme çok uzun sürmeli ıslanmayla değilde 30dk flan uğraşmalı
Cevap sahibi+1 yılsana anlatıyım eğer öyle olmuyorsa hiç olmaz ama kesin olur o şekilde sapık flan değilim yazarsan anlatıyım
Soran+1 yılYazamam kardeş
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin
+1 yılAcele etmeyin, çözersiniz kısa zamanda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Daha bakire misi
00 YorumlaDoktora git
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef canım sıra yok özelde de devlette de
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin olunca ne değişti ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı