Sanırım burada ne konuşulduğu çok önemli. Eğer geleceğe yönelik ciddi planlar ya da korku endişe gibi şeyler konuşuluyorsa ben tamamen samimiyetimden güvende olduğunu hissettirmek için dokunurum. Fakat havadan sudan konuşuluyorsa keyifler gayet yerindeyse ve karşılıklı ten çekimi varsa hazır mıyız değil miyiz bunu anlamak için dokunurum
Arzudur. Samimiyet olsa duramazsın.😂 Yakınlığa bağlı ya,1 yıl bile olmadan dokunma olması iticidir. Böyle çocukluktan ya da uzun bir süreli dostluk varsa samimiyet olabilir. Belki oda.🤷
Nasıl dokunduğuna bağlı olarak değişir. sadece elini koyduysa bunda samimiyet olabilir ama görseldeki gibi kavrayarak hafif baskılı sıkarsa o zaman arzusunu gösterir.
Bence o an ki duruma bağlı... Kadın morali bozukken, ağlıyorsun teselli etmek için öyle yaklaşan bir erkek olduğunu sanmıyorum... Neyin olduğu değil, nasıl olduğu seni cevaba götürür... 😁
40 yorumda bir begeni espri yetegi olan bir sensin valla bravo yemin ediyorum espriden anlasalar 1 aylik bedava kahkaha stoklari olurdu millete ne olmus corona beyinlerine bulasmis ya cidden berbat sikici oldu