Aşırı istekliyim ama sanki partnerim benim kadar istekli değil. Onunla sevişirken müthiş keyif alıyorum o da alıyor ama beni gördüğü her yerde üzerime atlamıyor. Geçmişinde de pek bir cinsellik deneyimi olmamış. Sizce bu durum sorun yaratır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
'Yanlış anlama ama', hep senin gibi bir sevgilim olsun istedim. ve evren bana, hep benim istek duyduğum kızları gönderdi. Ne yazık ki bu durumun, çok uzun ömürlü bir birliktelik getirdiğini söyleyemem. Benim istediğim kadın, tıpkı senin gibi aşırı, hatta en uç düzeyde istekli ve ateşli bir kadın. Umarım bir gün senin gibi bir kız hayatıma girer.
Partnerine gelecek olursak, net bir çıkarımda bulunmak oldukça zor. Muhtemel sebeplerden bazıları; Baba olmak istemiyordur ya da henüz hazır değildir. Yani dediğim gibi, net bir çıkarımda bulunmak bence çok zor. Partnerin ve sen sevişirken ve keyif alıyorsanız ve seviştikten sonra, daha sonra, partnerinle senin arana soğukluk girmiyorsa. Akışa bırak kendini ve anı yaşa. ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır soğutmasını gerektirecek bir neden değil.
Ancak bazen ruhsal durumlar insan motivasyonunu düşürebiliyor. Fiziksel yorgunluğa kimi zaman teslim olabilecek insanlar da var.
Partnerine üstü kapalı bir şekilde, yaşantısında bir sorunun olup olmadığını ve onu dinleyebileceğini söyle. Nedenini sorduğunda ise, bunu bilmeden istenmedik bir davranışta bulunmak istemediğini söylersin. Deneyimle alakalı bir durum olabileceğini sanmam. Ancak değişikler iyidir buna da dikkat edersiniz. Mutlu kalın...00 Yorumla
hayır hanımefendi sizin istekli olmanızda bir sorun yok bu sağlıklı ve onu ne kadar çok arzuladığınızı gösterir ama partnerinizin size olan durumu yani isteksizliği çok fazla belli oluyor veya sizi önemsemiyorsa altında yatan bir sebep vardır bunu bulmalısınız ve onunla konuşmalısınız bu önemlidir ilişkiniz için ve aşkınız için
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her insan farklı kimisi fazla kimisi olması gerektiği kadar istekli sekse düşkün oluyor..
Her gördüğü yerde atlaması pek hoş bir durum olmazdı sanırım.. çok fazla bunu dile getirirsen zamanla sorun olabilir..
Belki burada herkes aradığım desede çok inanma zamanla çokta istenmiyor.
Sen deneyimli yapacaksın bildiklerini ona öğretecek seks nasıl yapılır öğrendiğinde zevk aldığında o da seks yapmak isteyecektir her fırsatta..01 Yorumla- +1 yıl
sen kadar olursa zaten erkeğin bayramıdır bu durum bayan. Saygılar:)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
169Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun olur
Gitgide senin isteğin normal olsa bile
Onunki azalır
Azalır derken erkeklerin aynı partnerde istekli olması sebebiyle libidosu düşük olunca çabuk bıkkınlık gelir
Sonradan sonraya sen hadi yapalım dedikçe o yok yorgunum şöyle böyle der
Bı ihtimal spor ve bal ceviz fındık vb ile bunu artirabilirsin ama aşırı bir fark bekleme
Herkes bizim gibi gördüğü yakaladığı yerde yapacak diye bişe yok 😁🙈
Yüksek ihtimalle senin hep aklında o iş var ama o sen istemeden pek istemiyor dertleniyorsundur11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyeti yok çok aşırı istekli olan taraf her zaman diğer tarafı kendinden uzaklaştırır bu böyledir.
52 Yorumla- +1 yıl
Neden olabilir ki
- +1 yıl
kullanılmak diye tabir ediliyor
+1 yılMerhaba 😇
Sanırım aranızda zihniyet farkı var. Yani kafa yapılarınız aynı değil. Sen her fırsatta onun bedenine dokunmak birlikte olmak istiyorsun. Belki her gece belki gün içinde bir kaç kere... Ama ona göre bu bir ihtiyaç ve çok da sık olmasına gerek yok.
Senin bu istekli halin onu soğutmaz belki ama ilerde senin için sorun olur. Çünkü belli bir yaştan sonra bu zihniyet değişmez. Sen isteklerinin karşılığını alamamaya başladığın zaman sıkılmaya başlarsın.
#tutku80 Yorumla
+1 yılHer an istemesi de çok normal bir durum olmaz. Her şey dozunda güzel. Önemli olan birliktelik anından keyif alabiliyor olmanız, sorun olacağını sanmıyorum.
70 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Her insanın cinsel isteği farklıdır. Kimin oldukça yüksek ve erken artarken kiminin daha düşük ve geç yükselir..
Bunun birebir eşit olma şansı yok.. Sorun etmemek lazım.. Çünkü bunun değişme şansı yok. Böyle düşünmek gerekiyor.. Zorlayınca da zevkli olmaz..
Orta yolu bulmak lazım.. Bir adım o atar bir adım da sen..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz erkeklerin testislerinde sperm üretimi yapan bir fabrika var ve beslenme alışkanlıklarımıza göre fabrika iyi ya da vasat çalışır. Bir erkek kadını ilk tavlarken çok uğraşır çünkü depo çok doludur, tavlar ve birliktelik başlar sonra depo boşalır. Depo boşalınca spor, beslenme ve dinlenmene iyiyse birde kötü alışkanlık yoksa işte o erkek her gün bilemedin günaşırı üstüne çıkar. Yaşı ilerledikçe bu durum azalır, olgun bir erkek her gün yaparken 50 ila 55 ten sonra yavaş yavaş azalır. Fiziksel olarak yorulmayan bir erkek her gün ve günde üç veya dört posta atabilir hatta boş vakti olursa ve çok tutkulu ise saatlerce üstünden inmez bile ;) tabi bu noktada biraz seninde erkeğini gazlayıp isteklendirmen gerekir. Sen aşırı istekli olup nefes aldırmazsan o zaman işler tersine dönebilir ;)
20 Yorumla
+1 yılEvet yaratır bence. Erkeklerin hayır dediğine bakma, ilk aylar evet canına minnet geçer. Ama zamanla rutine biniyor genelde. Bak evli çiftlere, geneli sence de rutin ve sıkıcı bir hayat yaşamıyor mu? Bir şeyi sürekli yapmak zararlıdır.
85 Yorumla- +1 yıl
kaç erkekle evlendin
- +1 yıl
Kadın doğum uzmanı erkekler var, onlar kaç kez kadın oldular da bunu yapabiliyorlar?
- +1 yıl
kadın dogum uzmanımısın yasamıs etmiş gibi konusuyonda :D
- +1 yıl
Bir kedinin kuyruğu kesildiğindeki acıyı hissedebilmek için, daha önce kedi olmuş olmam mı gerekiyor? Neyse haklısın, cahile laf anlatılmaz.
- +1 yıl
kedinin kuyruguyla evliliğin alakası ne? cahillikle suclayan cahildir esas akıllı olmaksa bilmekle değil bilmiyorum demekle baslar bize felsefe yaptırma burada simdi yasına veriyorum daha toysun :D
Bende senin gibiyim. O yüzden anlıyorum seni. Bence sevgilin halt etmiş. Senin gibi sevgilisi var, şükretsin buna. İnsan bu yaşlarda doya doya sevişmek, hayatın tadını çıkarmak istiyor. Libidosu düşük erkekleri çekemiyorum şahsen. Senin için büyük bir sorun yaratıyorsa ayrıl gitsin. Zaten evli veya nişanlı değilsin. O yüzden ayrıl ve gerçekten ten uyumun olan biriyle takıl.
100 YorumlaKadının çok istekli olması soğutmaz aksine daha mutlu eder bence keyif alır erkek bu durumdan , iş kadında bitiyor , kadının istekli olması daha güzel hale getirir durumu sorun yaratmaz aksine keyif aldırır , artık bunun ve senin kıymetini bilmeyen erkekte ne biliyim gitsin kendini bir yerden aşşa atsın 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBu hep böyle olması yüksek olması normal değil.
Hayat seks değil. Ve ilişki sadece seksten oluşmaz. Elbette seks önemlidir. Ancak her şey de tadında güzeldir.
Tadı kaçıyor ise, an lık yaşama döner. Sonuçlarını hiç kimsenin bilmediği, alkolik travmatolojik, korkusuz bir yürümeye neden olur ki.
Sınırlarımızı bilmezsek, sinirlerimizi ve başka şeyleri kaybedebiliriz.10 Yorumla
+1 yılSağutmaz, erkekler açık sözlü ve cesur kadınlardan hoşlanırlar. Bir kadın ne kadar istekliyse erkek o kadını o kadar çekici bulur. Yatakta düz gibi yatan, bitse de kurtulsam diye bakan kadınlar onları cinsellikten soğutur asıl. Bence gayet güzel. Kendini üzmene hiç gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılbaşkasının gözünden bilmem kime ve neye göre güzel seviştiği herkese göre değişir bana çok güzel sevişiyor gibi gelebilir ama bir başkası için belki de içler acısıdır burada belirleyici olan tek şey duygularım hislerim önemlidir, hayal gücüme hazlarıma, arzularıma ve zevklerime ne kadar hitap edebiliyorsa o kadın benim için baştacıdır..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleri istekli olmazsın yabancı kadınlar çok iyi der. Sevişmek istersin hatta sevişirken harika olursun bu sefer de o... gibisin derler. Türk erkekleri tuhaf...
91 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok fazla yakın olmak sürekli yapış yapış olmak bir süre sonra herkedi sıkıp soğutabilir kanka biraz seni özlemesi için fırsat vermelisin.
Özellikle hep ilişkiyi başlatan taraf sen isen bunu sorgulamalısın dişil enerjisi yüksek bir kadın biraz daha nazlı ve kendi içine dönük olur. İkinizin eril enerjinizin de yüksek olması da itebilir.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. adam üzerine atlasa aklı fikri seks dersiniz atlamasa beni arzulamıyor mu dersiniziz sizin sorununuz yanlış insanlarla beraber olmak her şeyi bir arada istiyorsunuz istekli olsun yakışıklı olsun güzel sevsin güzel s.. ksin iyide böyle biri yok ki zaten eğer seni her gördüğü yerde üzerine atlayan birini istiyorsan bundan ayrılıp istediğin gibi birini bulacaksın ama bu defa fa onun başka bir yönünden şikayetçi olacaksın
velhasıl ı kelam siz kadınlar enteresan sınız..00 Yorumla
+1 yılPartnerin o kadar istekli değilse zarar verir bence
61 Yorumla- +1 yıl
Evet bir süre sonra uzaklaşırsın istemeden de olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sorarsan arada yarım bırak kaç canım istemiyor de kendini naza çek
O zaman yarım kalmanın etkisiyle her gördüğü yerde üstüne atlar :)70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi Erkek bana çok istekli kadın kaşardır onunla evlenmem biz erkekler o kadın hakında iyi düşünmeyiz demişti. Bu kafadaki erkeklerden kaç zaten
76 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni her gördüğü yerde üzerine atlayanla kaç one ya
- +1 yıl
Hem de direk kaç
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli kadını öyle kötü gören erkek aldatır zaten evleneceğim kadın çok istekli olmasın ister sonra istekli kadınla aldatır
- +1 yıl
Tam tersi aslında değerini bilmesi gerek
- +1 yıl
Öyle demesi ve bu tarzda söylenmesi hoş değil her erkek öyle değil öyle demez o tarz konuşmaz
Cevap sahibi+1 yılHer erkek böyle demedim zaten bana bir erkek biz böyleyiz dedi
Beni soğutmaz aksine iyice bağlar Ama bu kişiye göre değişir Senin ki yeterince istekli değilse daha sonradan da değişmez bu sorun olur ileride yetmeyince aldatmaya başlayabilirsin aranızda ten uyumu olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBaşlangıçta bazı durumlar soru işareti oluşturabilir
İki tarafın sevip sevmediği bilinmeyen durumlar falan aranızda bunu bir gece itirafı gibi paylaşabilirsiniz tabi kırmak kırılmak olmadan olumlu sonuca ulaşmak için00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının çok istekli olması erkeği soğutmaz.
Kadının çok isteğine kapılıp, erkeği sürekli yatağa atması erkeği soğutur.
Tıpkı 3 hafta lahana yiyip "-Gel bugünde lahana yiyelim" demek gibi.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye seni gördüğü yerde üzerine atlasın yahu ne alaka skslsl
81 Yorumla- +1 yıl
Kadın ruhu işte öyle şehvetli hissediyorsa😀
+1 yılErkek seks yaptıktan sonra bedenine ağırlık çöker
Bu iş hayatına
Okul hayatına da yansır
Seks mastan sonra yaklaşık 1 gün boyunca yorgunluk biner üstüne112 Yorumla- +1 yıl
@sǝɯɐǝɯou uyku hali biniyor
Biyolojik bir şey
Ama libidosu yüksekse ve işi rahatsa
Yorgun gezmeyi göze alır
Her gün mala vurur - +1 yıl
Düşün adamın stresli bir işi var
Ya da futbolcu güreşçi filan
Bu adam ne edecek? - +1 yıl
@sǝɯɐǝɯou her gün olmaz bee
- +1 yıl
@sǝɯɐǝɯou ard arda 4 yapanın büyük ihtimalle süresi kısadır
- +1 yıl
@sǝɯɐǝɯou her gün olmazsa olur
Biraz da yaşla alakalı
Yaşi gençken yapar
- +1 yıl
Sabah turp gibi kalkamaz be
En basitinden belki 2 saat
Beliyle git gel yapıyor
Bu bile adamı yorar
- +1 yıl
Ama sporcuysa daha iyi performans gösterebilir
- +1 yıl
@sǝɯɐǝɯou kim bu kişi yav
Oyu kafani oksim utangac - +1 yıl
Senin için iyi bir deneyim olmus
- +1 yıl
@sǝɯɐǝɯou rica ederim😃😃
+1 yılErkeklerin çoğu şimdi aksi yönde görüş beyan edebilir ancak şöyle bir realite varki, kadın histerik derecede istekli ve doyumsuz ise bir süre sonra bu durum soruna yol açacaktır..
00 Yorumla
+1 yılAslında bunun cevabı onun psikolojisinde ve hormonların da gizli. Önce onu tanıman lazım. Bu şekilde olmasını çözmen gerek. Ne kadar süredir birliktesiniz. Ne kadar zamandır sevişiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAllah allaah derler böyle kadına can kurban anam derler
30 Yorumla
+1 yılAhhh hayır aşko, daha da hoşuna gider. Benimkinin öyle oluyor en azından
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılKarşılıklı bir istek yoksa sorun olabiliyor, cinsiyetin hiçbir önemi yok... uyum önemli
30 Yorumla
+1 yılBence sıkıntı başlamış bile. Ben erkeklerin istekli kadın seviyorum demesine inanamıyorum. Yalan çünkü.
10 Yorumla
+1 yılHayır aksine eşimin istekli olması beni soğutmaz beni daha da teşvik eder onu doyurmaya çalışmak daha geçen güsül aldım oldu mu bu soru😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bazı erkekler icin sogutucu etken kımılerının hayalı
20 Yorumla
+1 yılBence zarar vereceğini sanmiyorum sadece seni cepte garanti seks makinası gibi görür hepsi bu
25 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah çok doğru
- +1 yıl
Sen beni taktir edermiydin bakayim
- +1 yıl
Ahahhah ettim bu seferlik
- +1 yıl
Başarılarının devamını dilerim 😂😂
- +1 yıl
Ahahhah 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrubesiz kadınlar daha cok hoşuna gidiyor erkeklerin sanırım. Utanan sıkılan bi bok bilmeyen cunku onu egittigini düşünüyorlar kendını erkek gibi hıssettırıyor bu onlara bencr yanı. Ondan uzak duruyor olablr
02 Yorumla- +1 yıl
Tam aksine tecrübeli kadın daha hoş
- +1 yıl
Doğru
+1 yılCinsel performans arttırıcı alsanız? Aktardanda alabilirsin çayı falan var bilmiyorum belki faydası olur diye söylemek istedim.
00 Yorumla
+1 yılÇekinceler olabilir. Hastalık var mıdır bulaşır mı? İstenmeyen hamilelik olur mu? Vs. Kaygıları olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvet kadının fazla istekli olması erkeği biraz soğutuyor ilişkide o yüzden akışına ve erkeğe bırakmak daha iyi ve doğru olandır.
00 Yorumla
+1 yılHayat seksten ibaret değildir. Her cinsiyetin kendine özgü sorumlulukları var elbette her zaman her şeyi aynı performansta beklemek de yanlış olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Sorun yaratır tabi ki ☺️
Ebedi sıcak bşr yere doğru gidebilirsin hatta bütün tanıdıklarında yanında olabilir ☺️00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimden ve p*nisimden utandığım için hiçbir zaman sevişemeyeceğim ama adam şansının değerini bilmiyor. Ne güzel, onu arzulayan partneri var. Sizin, insana zevk veren bir olayı istemeniz de gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılSoğutmaz ama onu sana karşılık veremiyor diye çok dile getirme ters tepebilir. Akışına bırak ve hoşgörülü ol 👍
00 Yorumla
+1 yılyahu neden soğutsun. keşke öyle bir kadınım olsa derim. çok nadir bitik erkekler gücü yetmeyeceği için istemeyebilir.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir kadın beni mutlu eder ancak herkes farklı. İstekli olmak karşı tarafı arzulamayı gerektirir ve arzu edilmek güzel bir şey 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimse gördüğü her yerde birbirinin üstüne atlamıyor ama tabi istek düzeyi farklı olunca tam karşılanmayınca sorun oluyo...
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok onemli karsilikki istek arzu erkegi sogutmaz ama kizi sogutur heve si kursaginda kalinca
10 Yorumla
+1 yılOlur mu öyle şey tam tersi istekli hale getirir daha çok sogumaz isinir erkek
10 Yorumla
+1 yılher şey dozunda güzeldir, ne o öyle ya, gördüğü her yerde üzerine atlamasini beklemek ne!!!
10 Yorumla
+1 yılHayır. Beni yüz kat daha çok tahrik eder ve aşırı zevk alırım. 🔥🙈🔥
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra, kadın her ne kadar çok istekiliyim dese bile zamanla onun da isteği azalıyor.
40 Yorumla
+1 yılArzuyu canlı tutan aslında ulaşamamaktır. Sürekli ulaşabileceği bir şeyi insan uzun süre arzulamaz.
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Kolay elde edilen şeylerin, kıymeti de o derece düşük oluyor
+1 yılHayır. Bu sebepten soğuyacak erkek cinsel yönelimlerini ve takımlarını gözden geçirsin. ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. E tabi kadın dediğin biraz nazlı olacak ağırdan satacak kendini
00 YorumlaO erkekten erkeğe değişir erkeğinde çok istekli olması lazım
00 YorumlaHer gün mastürbasyon yapan birisi olarak tam benlik bir kadın olurdu, böyle bir kadın olsaydı. 😂
00 YorumlaÇoğu erkeği soğutmaz ama aralarda isteksiz erkekler çıkıyor onlar sogur biraz
00 Yorumla
+1 yılHayır Sogutmaz, Ama Ben İsteksiz İşlem Eşitsizlik Olabilir 🤔🤔🤔🤔
00 YorumlaNormal de hoşuna gitmeli ama kişiden kişiye değişir bu durumlar.
00 YorumlaSeni seven bir erkek senden basit aebepwşeren ötürü soğumaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Bunu sen onu egiterek asabilirsin ufak fantezi dokunuslariyla onu seks manyagi yapabilirsin
00 YorumlaYani kadınlarda su anlayış var erkek makine her zaman hazır
00 Yorumla
+1 yıllibidosu yüksekler olarak toplansak ukraynayı fethederiz zaten ne zamandır gözüm orada
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem