Merve Boluğur Enes Batur ile katıldığı bir programda “İlk günlerde eve çağıran erkeğin amacı kesinlikle cinselliktir. İlk günden oturup film mi izleyeceğiz.” dedi.Sizce de ilk günden eve çağıran adamın niyeti sadece cinsellik midir, evde oturup film izlemek istemez mi?
Merve Boluğur “Eve çağıran erkeğin amacı kesinlikle cinselliktir.” dedi. Erkekler eve film izlemeye çağıramazlar mı?
Bugüne kadar bir çok kız arkadaşım oldu ve eve çağırdığım kızlarda ilk amacım bu olmadı desem inanır mısınız? Şöyle açıklayayım.. Ilk buluşma nerede olur? Akla hemen cafe tarzı yerler geliyor değil mi? Tamam buluştuk. Ne kadar oturmalıyız? Bir şeyler içildi, yenildi derken bir saat geçti diyelim. Normal sürece dönsek, sinema vardı değil mi? Sinema hoş keyifli ama ben şahsen film izlemektense konuşmayı sohbet etmeyi tercih ederdim. Çünkü sinema 2 saat desek o da en az oldu bitti derken cafe süreciyle etti 4 5 saat.
Peki eve çağırdığım da ne mi oluyordu?
Istediği bir müzik seçmesi için onu müzik köşesine oturtmak bile, bir saat ek muhabbet açıyordu bize. Sonra kahveyi beraber yapmak, Dışarıdan bir şeyler mi söyleyelim? Yoksa sana bir şeyler yapayım mı? Teklifi ile gelen o alışılmadık merak uyandıran aşçılık hobi sergileri.. Ve ve ve. Yani herşeyden öte, ortam rahat. Tepemde dikilen sürekli sipariş vermek zorunda olmadığım bir ortam var. Hatta sohbet devam ederken , bir sandalye veya koltuğa oturan değilde, kanepede bağdaş kurarak oturmaktan ya da uzanmaktan çekinmeyen bir partner ise ne âla. Bu arada cinsellik olursa da artık yapacak bir şey yok. O 'da zaten ikili olan bir durum. Bu arada merak da etmedim değil? Merve hanım ı nasıl bir ortamda ağırlamışlar da aklında bu kalmış?😀
Sen böylesin diye her erkek senin gibi olmak zorunda değil. Senin aklında cinsellik olmaya bilir. Karakterine yorum yapmak kimsenin haddi değil zaten. Ama bakış açın tamamen yanlış.
Yani hakli da haksız da . Kişiye göre ve şartlara göre değişir. Su an sokakta buluştuk sayalım. Kafeler kapali restorant lar kapai maskesiz durmak yasak. Sigara içmek yasak hayal etsenize ne yapacak buluşan iki genç. Evde ikramda bulunulur oturup sohbet edilir film izlenir eski fotoğraflara bakılır. Evinden statüsü zevkleri anlaşılır. Ailesi varsa tanışilir yoksa evde bile o insani daha iyi anlarsin. Ama tabi eve çağırıp birlikte olma hayali kuran da yok değildir . Ama yinede ben inanmıyorum adam elini bile tutmadığı kizi çağırıp onuna cinsellik yaşamayı hayal etmez. Oncesinde sen adamla öpüşürsen sevisirsen tabiki evde daha fazlasını yapacağını hayal eder. Haksiz da sayılmaz. Birde isin maddi boyutu var olan var olmayan var. Disarda pandemi olmasa bile 2 kisilik orta sınıf alt sınıf yemek 100 tl iki sinema bileti 60 tl 2 kahve en az 20 tl kizi taksiye ya da arabayla götürsen en az 50 tl bir buluşma bugun 220 tl nin atinda değil. Ayda 4 pazar var buluşma maliyeti aylik 1000 tl eder. Gençlerin maasi 3 binin yukarisinda degil.
Büyük olasılıkla doğru... Yalnız burda giden kadını da, tamamen masum diyemem...
Geçmişte (evli olan) arkadaşım bana kasıtlı bir soru sordu; "(Dul) kadın arkadaşım beni evine elektrik arızasından dolayı çağırıyor ve bende gidiyorum. Fakat arkadaşımın evdeki planın farklı olduğunu gidince fark ediyorum. Birlikte olmayı teklif ediyor. Sen bu durumda olsan ne yapardın" diyerekten sordu... Bende dedim ki; " 1. Sen tam gerçeği söylemiyorsun. 2. Eğer öyle birşey var ve yardım etmek istiyorsan o zaman yanına eşini alda git. 3. Her iki tarafta öyle şeylerin akıllarından geçirmediğini söyleselerde, riskli olduğunu" kendisine söyledim...
İki tarafın istemesi olsun, tek tarafın istemesi olsun, hatta her iki tarafta tam tersi istemese de, risk mutlaka vardır...
Birincisi dinen nikah düşen (namahrem olan) kadın ve erkeğin yalnız başlarına kalmaları sarılıp dokunması bile günahtır bundan dolayı değil cinsellik nikahsız yaşamak başbaşa kalmak bile günah olduktan sonra ne niyetle olursa olsun uygun değil. Ama sorunun cevabını ben şu şekilde veririm başbaşa kalacağım kadın nikahlı eşim olacağı için filmde izlerim sarılırım da sevişirim de diğer türlüsü hiçbir şekilde olmaz onun için kimseyi eve çağırmam 😉
Ben bunu tamamen bir genelleme olduğunu düşünüyorum Sonuçta benim de zamanında arkadaşlarım oldu sevgilim olmadı ama sonuçta bugün karşı cins bir arkadaşı eve çağırmak da yanlış bir olaydır ama ben hiçbir zaman insanlara farklı bir şey yapmadım ya da farklı bir şey içimden geçmedi yani bu tamamen bir genellemedir bence ve insanla göre değişen bir durumdur
İlk günlerde tabiki eve romantizm yaşamak için çağrılmaz. İlk günlerde daha birbirini tanımaya çalışma dönemleri, duygular yoğun değil cinsellik odaklı olur. İleriki zamanlarda sevdiğin insanla baş başa kalmak için evde vakit geçirilebilir, beraber yemek yapılır, çay içilir, muhabbet edilir ama başlarda bence de cinsellik yaşamak için eve çağrılır.
Şöyle, tabii ki insanlar birlikte evde oturup film izleyebilir ama burada şöyle bir handikap var. Topluma artık İlk buluşmadan eve gitmek isteyen erkek sevişmek istiyordur. diye bir kod işlenmiş. Sanki bu gizli bir şifre gibi bir şey, o yüzde haklı olabileceğini düşünüyorum.
Ya genelde erkekler eve çağırdıklarıni kızların %90 ı ile sevişme & seks yoluna gittiği için doğru demiş bence. Evde izlenen filmlerin büyük kısmı sevişmeyle sonuçlanır.
"Ben evde televizyon izliyordum benim ne suçum var" geldi aklıma şuraya bi bırakayım dedim 😅😅😅
Ya şimdi elbette ki tek amacı bu olmayan milyon erkek var ama işte genelde seks için en güvenli ortam ev olunca akıllarda da "eve gel demek seks demek) gibi kaldı.
Tamam haksız bir beyan değil ama yani dediğim gibi en güvenli mekandır ev eğer seks yapmak isterseniz öyle değil mi yani.
Gitmeden yine bırakayım şuraya sokak röportajında ki gencin dediği gibi;
"Ben evde televizyon izliyordum benim ne suçum var" yani. 🤷
İlk gün, konusunda katılıyorum, biraz ekstrem bir durum... Olabilir mi? belki, düşük bir ihtimal,... Cesaret meselesi, karşılıklı herşeyin çok güzel olması, iyi anlaşmak, daha çok tanımak... Zaten bu daha fazla isteği yüzünden olur, herşey insani anlamda... Ama bu kadar hız bana göre değil... Yaşam değer, sevgi, saygı ve birlikte paylaşımla bir bütün... Daha durun bir bakalım, henüz tırtılsam ve kelebek olmamışsam, bu uçusun sonu çakılmadır... Çünkü ev benim için çok daha özel... Kişiyi evinden eşyalarından, seçimlerinden, dinlediği müzikten, hazırladığı yemekten, en iyi tanınabilir... Fakat risklimidir, belki ileriki buluşmalarda olabilir, ilk buluşma bu anlamda, riskler içerir. Henüz dostluk bağı arkadaşlık bağı oturmamıştır. Kimi insanı da böyle özel bir alana dahil etmek istemem çoğu zaman, gerek yoktur yani... Birde hep erkeğin niyeti de cinsellik olmaz, kadının da olabilir... Artık toplumsal olarak ta ciddi bir değişim içindeyiz, bunu da kabul etmek gerekiyor...
Ya bu kız neden hep böyle şeylerle gündeme gelmeye başladı. Başka bir marifeti yok mu acaba. Artık dizi film teklifi falan gelmiyorsa demek ki.. Ne yapacağını şaşırmış, sürekli yok erkekler film değil cinsellik düşünür, yok erkekler şöyle yok kadınlar böyle... Bundan mı öğreneceğiz biz neyin ne olduğunu.
Ne alakaya ben çok gittim sevgilimin evine beraber kahvaltı yaptık, yemekler yaptık, evi temizledik, televizyon izledik vs vs... Hakan Sabancı'nın bir gecelik elinin kiri olup tüm erkekleri hedef göstermek kadar zavallıca bir durum olamaz.
Film izlemek bahane kesinlikle. "Benim amacım sadece film izlemek." Diyen erkekler de ne kendini ne de başkasını kandırsın. Hayır, genelleme yapmıyorum. Başka amacı OLAMAZ. Film izlerken ufak tefek yakınlaşmalar muhakkak olacaktır. Kardeş kardeş film mi izlenecek sanıyorsunuz?
Sevdiğim kadını eve çağırma nedenim eğer o ise bu onu bilir zaten.. bilerek gelir isteklerimizi başka bir şeylerin altına gizlemeyi ben sevmem.. Kaldı ki şu virüs ortamında evde güvenli bir şekilde vakit geçirmek isteyen bir erkek sevgilisini eve çağırabilir Ancak böyle etiketler hoş değil Bide sanatçı olacak bir hanım.. kendisi biraz daha ön yargısız bir yorum yapmalıydı
Aslında sorulması gereken şu: kız ilk günde eve gitmek ister mi? Bu filim izlemek olsa bile? İlk günden güvenebilir misin? Sonuçta ne insanlar var, bence bunu tekrar düşünmek lazım. Her erkek ya da kadın aynı değildir tabi, ama bana garip gelir ilk günden eve çağırmak. Pandemi de çok yardım etmiyor tabi bu durumda alternatif de yok 🤣🤷🏻♀️ Karar sizin kızlar
Kendisini sürekli eve çağırıp s*ktikleri ortada. Aksi takdirde her eve davet edenin niyetinin bu olduğu iddiasında bulunmazmış.
Kendi içindeki bastırılamaz SEKS düşüncesini ortaya çıkaran ise " İlk günden oturup film mi izleyeceğiz" cümlesi olmuştur. keza kendisi izlemek yerine oyunculuğunu göstermeyi düşünen bir zat anlaşılan. Ee kolay gelsin o zaman
türkiyede genel olarak böyle ama istisnalar da vardır. İlk buluştuğum gün evine kahve içmeye gittiğim ya da arabasına bindiğim sevgililerim oldu hiçbir problem yaşamadım ama tabi tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. temkinli yaklaşmak gerekiyor. güven bir anda oluşan bişey değil o yüzden kızlar siz siz olun hemen güvenip başbaşa kalmayın
Hayatı boyunca hep o tür erkeklerle muhattap oldu ve çevresi bundan ibaret demekki. İnsanın bir kaç kişiden baz alıp bütün bir erkek toplumuna yakıştırma yapmasida ne derece mantıklı ve doğru bilmiyorum.. bu tarz açıklamaları yanlış buluyorum.. bu yakistirmayi kendi babasına yapsan bu seferde ahlak bekçisi kesilir.
Kesinlikle katılıyorum aynen öyle kız onu film izlemek için çağırır mesela erkek şey der bu beni eve çağırdı ne yaparsan razi olur halbuki kız tamamen iyi niyetle çağırmıştir erkeklerin zihniyeti hep cinsellik yani haklı kadın yanlış diyen de ne biliyim 🙄
cinselliktir nedir ya... sevişmek desene. Bu kadına gerçekten bir şeyler oldu ya, gayet tatlı bir oyuncuydu ama şimdi saçma sapan youtube videoları falan çekiyor böyle videolarının ses, görüntü ve içerik kalitesi de b*k gibi... gerçekten psikolojik destek alması lazım yani. Bu arada her erkek aynı değil yani arkadaşım olarak gördüğüm bir kızı çağırıyosam gerçekten sohbet muhabbete çağırırım ama farklı gözle bakıyorsam da sevişmek için çağırıyorumdur.
Tabiiki çağırırlar. Sonra film izlerken yavaş yavaş kolunu omzuna atarlar. Derken bi Bakmışsın sarılmış. İlerledikçe omzundaki eli göğüslerine falan değer. Farkedip kızarsan "Filme dalmışım, farketmedim. " derler kızmazsan o el artık göğüslerini avuçlamaya hazırdır. Ve...
Kendisi kaşar diye, bütün erkekleri genelleyerek kötülemesi absürt bence. Yani bir kahve bahanesiyle eve erkek atan hiçmi kadın yok? Kendileri yapınca "burcularda ders çalışıyorum" oluyor da erkek yapınca neden hemen cinsellik oluyor? 🤣 😂 🤣 😂
Tecrübe konuşmuş demek isterdim. Ama yakışık almaz. Yıllardır yalnız yaşıyorum. Evime yüzlerce insan gelip gitmiştir. Temizliğe yardımcı olmaya gelen kız arkadaşım da oldu yemek yapmaya/yemeye film izlemeye gelen de. Böyle göz önünde olan bir kadının bu şekilde bir önyargısının olması hiç hoş değil.
Eve çağırıp aklında cinsellik olmayan erkek de normal değildir bence. İlişkide belli bir zaman geçince birbirine güvendikçe tabi ki beraber zaman geçirilir
Erkeğin doğası gereği ilk aklına gelecek şey cinselliktir. Genelleme yapılmaması elbette gerekir. Ama 97% u böyledir erkeklerin. Merve Boluğura katılıyorum. Erkeklerle normal sohbet etmek çok zor. Konu bir yerden sonra mutlaka cinselliğe geliyor.
Böyle şerefsizler için temiz kalpli bizleri üzdünüz kızlar
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekten erkeğe göre değişir. Kaldı ki artık sadece erkekler eve film izlemeye çağırmıyor. Kızlarda kendini zorla davet ettirmek isteyen de var kendi evine kahve içmeye çağıran da var. Yani bu söylediğiniz, daha doğrusu bu merve gacısının söylediği genel bir koşullanmadır. Bu söylediği tamamen kişisel niyet okumaya girer. Boş yapmış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet eve çağiran erkekler kötüdür öcüdür böcüdür sakin kanmayin kandirilmayin evlerine gitmeyin kizlar erkeklerin amaçlari belli iğfal edecekler ve sonra seni şutluyacaklar yaani bir erkek seni evine cağiriyorsa ona pişiiiiiiiiiik yemezler de o anlar :):)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
PANDEMİDE evden başka rahat görüşebileceğimiz adam akıllı yer mi kaldı ak😒 Dışarıda mekanlar hep kapalı!.. Yolda mesafeye dikkat et!.. Banklara oturma!.. İki odun gibi MESAFELİ sadece yürü... Ne güzel bir ilişki ak, çok kıskandım 😋
Birkaç olumsuz haberin etkisi altında kalarak bu açıklamayı yapan Merve'nin de beyninden şüphe duyuyorum, tıbben incelemesi şart 😏
Bunu hep kandırıp basmışlar zamanında. Tamamen yanlış düşünce ben çağırıp da kahve içtiğim oturup cinsellik dışında başka aktiviteler yaptığım çok oldu
Demek ki o öyle erkekler ile tanışmış. Benim çevremde her tür insan var mesela bir erkek arkadaşımın evinde yemek de yedim oyunda oynadım uyudum da... Yani hiçkimse aynı değildir.
Elbette cinselliktir kızda bunun bilincindedir ne olmuş yani 2 tarafında ihtiyacı. Zaten masum olsa iki tarafta birbirini sinemaya götürür , ayrıca bu devirde film izleme bahanesiyle fingirdeşme kaldımı valla pes doğrusu.
Katılıyorum. Vizyonsz tiplerdir 🤣 kızı güzel yerlere götür evde çağırmak nedir ya. Biri beni eve çağıracak ben de ayağına gideceğim. Bana bunun teklifini yapsa hemen ayrılırım. Yani balık baştan kokar.
Kesinlikle öyle bir şey yok ben de çağırırım kız arkadaşlarımı evime yemek yemek çay kahve içmek için sohbet muhabbet için Her eve çağıran illaki cinsellik yasayacak değil. Demekki kendisine hep öyle denk gelmiş.
doğru demiş eve gelmeyi kabul eden kadın sevişmeyi kabul etmiş sayılır erkek dünyasında yazılı olmayan kurallardandır bu kim ne derse desin şimdi mutlaka medeni medeni yorumlar yapanlar olacaktır ne alakası var diye yemeyin işin aslı budur
Çağrılan erkeğin amacını ne biliyor... Ben çağrılarsam art niyetli olmam geçen çağrımdım lamba bozuk. dediler aldım takim çantasını gittim yaptım çıktım hani bu arkadaşın çevresi bozuk
İlk zamanlar da böyle bir şey derse tabikide cinsellik. Ama 1-2 yıl geçtiyse ve sen erkekte en ufak cinsellikle ilgili bir şey sezmediysen, erkek senden adım bekliyordur.
Eski bir kız arkadaşım ailesiyle kavga edince gel bana dedim beraber yemek yaptık takıldık sonra yatıp uyuduk sabah ben işe öğlende o evine gitti 🤣 her erkeği abazan sanmak nedir.
Valla bi kadın arkadaşım var, bir kaç defa size gidelim pizza yiyelim film izleyelim dedi, olacakları az çok tahmin ettiğim için geçiştirmiştim. Ama tabii genelde o istek ön plana çıkar, bu genelleme doğrudur.
Eğer dediği gibi ilk günden çağırıyorsa hiç bi kız arkadaşımız o erkeğe inanmasın ve terk etsin direk. E tabi işine gelenler oluyorsa onu bilemem ama Merve hanım haklı
Kadın çağırınca Abi bak benle birlikte olmayı istiyor eve çağırdı dediğini duyan kadın aklınız fikriniz orada onun için çağırmadım derken Erkekten nasıl sadece cinsellik bekliyorsunuz
kiz her eve gidip seks partileri yaparsa kimseye guven tabi kalmaz benim sevgilimde geldi tam tersi tatliliklar yapar film izlerdik yemek yapardik sarilir keyfini cikartirdik ama bunu esinizle yapmak daha guzel olur hep istemisimdir
Erkek çağırıyor kadın gidiyorsa herşeye açık olması lazım bence ilk randevu ev niye açık ve net işte aradan 2 3 ay geçer eve çağırır tamam kahve film içilir izlenir ilk buluşmada eve çağırmak net cinselliktir
Yuh yani o kadarda çabuk olmaz tabii eşşek sürmenin bile bir yolu yöndemi var yani, oda istedi diye hemen vermeye hazır herhalde, kadın kısmı biraz kıydırır
Teyze yi eve davet eden herkes seks objesi olarak görmüş... Evime çok kız geldi gitti... Hiçbiriyle o tür bir ilişkide kurmadım düşünce de de bulunmadım... Göreceli bir durum yani
Şu saçma düşüncelerden kurtulun artık biraz modern olun be erkek seks istiyorda kadın cenaze törenimi istiyor kardeşim? Kadında erkekte seks ister kadının tek farkı sevdiğiyle seks ister erkek ise kime denk gelirse
Bunun gibi feminaziler yüzünden kız arkadaş yapınca eve çağıramıyoruz arkadaş. Bunların kuyruk acısı neyse artık 2 tane erkeği tüm topluma genelliyorlar.
Evet öyle. Uzun yıllar önce bilmiyodum bunu yeni sevgilim filme çağırdı gittim. Baktim niyeti farklı falan beklemiyodum yanaşmadım. Sonra pişman oldum tabi yanaşmadığıma
Hayatım boyunca cesaret edemedim bir kızı eve çağırmaya ki zaten çağırsam yediğim haltları göz önünde bulundurduğum için babam falakaya çeker beni sanırım 😊
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Merve Boluğur “Eve çağıran erkeğin amacı kesinlikle cinselliktir.” dedi. Erkekler eve film izlemeye çağıramazlar mı?