AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Genel olarak dediği doğru ama detaylar söz konusu olursa her erkeğe bu damgayı vuramazsın.
Herkes için geçerli değil bu, bu kadına iyi adamlar denk gelmemiş demek..
Doğru söylemiş ve bunu yaşiyan kizlar çok daha sonra ağlıyorlar zirlıyorlar
Bilmiyorum ya, olabilir ama her erkek böyle olmayabilir de.
Cinselliktir. Kadınlarda cinsellik için çağırabilir sevdiği, ilgi duyduğu adamı. Bu sadece erkeklerin yapacağı bir eylem değil ki
Evet neredeyse her erkeğin amacı cinselliktir ama ben vakit geçirmek içinde çağırırım ama içinde cinsellik olsada fena olmaz
Cunku gittigi her evde onunla karsilasmistir Merve Bolugur , kesinlikle dedigine gore de her defasinda ondan bu talepte bulunulmustur.
Bekar evi ise en az 3 saat temizlik yapmak gerekir birini çağırmak için. Sence film izlemek için 3 saat temizlik yapılır mı
En son konsutugum çocuk film bahanesi ile izledi evine gittim dedi aa bilgisayarı götürmüş arkadaşım vs vs bahane buldu yaşlandıktan aradı. Neyse o gün eve üst durayım şişik gittim maske ile zor sakladım.
Yalanciktan aradi*
Üst dudagim
Bu kadın ne diyorsa doğrudur. Aşırı güzel ve çekici ne istediğini bilen olgun tiplerden hastasıyımmm.
Evet eve cinsellik için çağırıyoruz kızlar, eğer erkek sizden hoşlanıyorsa ve eve çağırıyorsa istediği sizinle sevişmektir, eğer sizde onu arzuluyorsanız gidin arzulamıyorsanız gitmeyin
Gelmiştir başına bişey ona binayen dile getirmiştir
Ozaman bir erkeğin evine giden kızında amacı cinsellik yani mantık bu mu...
Niye biz hayvan mıyız. Hey Allah'ım.
Bari daha güzel ifade edilebilse bu tür düşünceler...
O filmin sonunda sende kendini film çekerken buluyorsun hahahah
İlk günlerde o kadar film izlemek istese sinemaya davet eder, ev neden?
Kapalı oldukları için olabilir mi mesela?
@SarışınHukukçu ah 🤦🏻♀️ iyi ki bir sene pandemi çıktı... genel geniş zaman için konuşuyoruz
İnsanların korkusu devam edecek. Bir kaç ay önce sinemalar açıktı akşam seansına kız arkadaşım ile gittim ikimizden başka kimse yoktu salonda. Ayrıca pandemi nedeniyle film gösterimleri dahi olmuyor. Sinemalar açılsa bile yapımcılar filmlerini paralı yayın yapan kanallara satıyorlar. Şu saatten sonra salon bitmiştir 😒
Hiç kaale almadığım oyunculuğunu sevmediğim birisi saçma sapan bir yorum
Ona öyleleri denk gelmiş olabilir ilk tanışma anında hemen cinsellik düşünülmez bence film izlemek. Harika olur ve ben sabahlara kadar film izlediğimi bilirim çoğu arkadaşımla oyunlar oynadığımı vs..
Kişilere göre değişir bu...
Niyeti yatak olan sevmiyorsa,
Sevende zaten romantik bir gecenin sonunda zirveyi hayal ediyordur... 😂😂
O zaman evlenmeden bi erkeğin evine giren kızda o. dur. İkiside ayni şey bence.👍 Yobaz insanlardan sığ düşüncelerden korusun Allah çok zor valla. 👍
burada genelleme yapılmaz, yapılması aşırı saçma, demek ki Merveyi genelde cinsellik için çağırmışlar olay budur.
Ne alaka hemen cinsellik ya ders çalışamazmı çay çorba içip film veya sohbet edemez mi oturup iki kelam edemez mi
Bunu ismi Merve olan birinin soylemesi biraz manidar olmus sanki. Peki kızlar ne yapsın? Mervelere mi gitsin? :) iki yolda ayni kapıya çıkıyor :)
bu nedenle herkesin evine hemen giden kadına toplum ka. şar der ve bir türlü aşk mertebesine yükselemez, bi dolu şerefsizle hayatı tamamlar:)
Sevgiliyle kafeye, parka, sinemaya, alışverişe gidilecek diye bir kural yok. Evde takılmak da güzel, sevişmek dışında da...
Kanka bak "İlk günden" diyo. Siz ilk günden sadece film izlemek için tanımadığınız birini eve mi alırsınız.
Bence kesin konusmak dogru degil. Asla film izlemek gibi yalanlarla cagirmadim ya kahvalti hazirladim ya da kahve mervenin bahsettigi gibi bir niyetim de yoktu olani da icimde tuttum. ama kismen de hakli diyebilirim
Ah be Merve; Mervelere deyip vermelere gidenler derken senden kastedildiğini düşünmemiştim... :)
Film izlemek istiyor da olabilir neden herşeyi oraya bağlarsınız ki
.
Peki Ya;
Kadın çağırır ise biz nasıl anlayalım?
.
Bu kadını ciddiye alamıyorum yazık çok bocalıyor dikkat çekmek için
Kişi kendinden bilirmiş işi. Oda baya tecrubeliymis belliki
Film demişken. Guzel aksiyon, gerilim tarzı film öneren olsada tek başıma izlesem 😀
Katılıyorum tabiki ama bunu kahve içmeye çağıran kadında yapabilir
Film niye izlenmesin ki ya hele ki covid zamanı evde görüşmek çok normal bence
Aunen bu tip erkekler engellenmelidir. El veriyors ismini cikarmak gerekir
Doğru söylüyo kızlar ben gittim Allah kurtarmış OFPDLELDDÖD
Nekadarda meraklı bu türk kızlarını erkeklerden uzaklaştırmaya bu kadin milleti anlamıyorum
O zaman da diyorlar ki masumiyet adamı bulamadık falan gibisinden anladın ne demek istediği mi çok sen :D
Hanımefendi cinsellik dışı kimsenin evine gitmediyse.
genelleme yapmış
herkes aynı düşüncede olmayabilir
Büyük çoğunluktan bahsetmiş ve haklı bence.. arada film izleyenlerde olabiliyor tabi.
Bunu bilmek için Merve boğulur olmaya gerek yok ki...
Amacı kesin cinselliktir demesem de çağırmamalı bence. Çünkü ne gerek var?
Merve Boluğur kendi sapık düşüncelerini kendine saklasın
Bildiğim kadarıyla ilk günden demişti ve hani İlk günden eve çağırılması ise bence de amaç cinsellik
Amacı kötü olmayabilir ama evde tek kalınca konu illaki oralara kayar
her erkek için aynı şey denir mi bilinmez ama kısmen doğru...
Hiç kimse kimsenin niyeti bilemez buna merve boluğur dahildir arkadaşlar
Çağıranın amacı çoğunlukla belli bilerek isteyerek giden kimse sonra sızlanmasın 🤭
Ilk günden eve cagırması sacma tabı fakat kadın da kendini belli etmişse orasını bilemem
Boş yapmış. Kişi kendinden bilir işi. Demekki bişeyler yaşamış ne diyim.
Hayır her insan farklıdır. Belki o anı seviyor. Her erkek de cinsellik düşünür diye bir kavram yok.
İlk günlerde demiş doğru genelde hepimiz nuri alço ya da coşkundan etkilendik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hehe ben direk şirkete çağırıyorum, kızın aklına yanlış bişey gelmesin diye :PPppp
ben: hangi filmi izleyelim
kız: ne filmi sevişmeyecekmiyiz?
temsili değil, hiç öyle erkeklere bok atmayın boşuna
Yani demiyim demiyim diyorum ama Merve hanım bunu bari siz söylemeseydiniz 🤔😂
Merve hnm haksızlık yapıyor %1 oranında gilmde düşünüyoruz
Haklı bence erkekler film izlemekten ne anlar
Film bahane kız şahane
Onu çağıran erkeklerin niyeti öyledir, çoğunluk öyle olsada genelleme yapmak yanlış.
Valla ben istedim yanlış yaptım. Kız benden ayrıldı
sadece merve boluğur bu şekilde düşünmüyo arkadaşlar bu kadar gündem yapmayın bunu