Neden anal ilişkinin kadını aşağılayıcı bir ilişki türü olduğu düşünülür? Böyle düşünenlerin sebeplerini tartışalım. Altındaki hissiyat nedir? Anal ilişki kabul eden kadın gözden düşer mi?
Neden anal ilişkinin kadını aşağılayıcı bir ilişki türü olduğu düşünülür?
Bir kız arkadaşım vardı. Yemeyenin malını yerler’ diye sevgilisiyle anal yapıyormuş, zevk de almıyordu. Bekaret mevzusu falan... Kendisine saçma olduğunu söylediğimde aynen böyle demişti ‘yemeyenin malını yerler’. Bu kaybetme korkusuyla kendinden ödün vermektir, kendini feda etmektir. Bu aşağılayıcı durum değil de nedir? Sevdiğiyle insan sevdiği için olmalı değil mi? Bekaret mi? Bence ‘b’ harfi bile kalmaz bu durumda... Erkek istiyor diye ödün veriyorsa, aşağılayıcıdır... başta kendini kendi aşağılıyor. Sevgilisi de bunu takdir edilesi durum olarak gördüğünü hiç sanmıyorum. zevk alanlar da varmış, ama afedersiniz o küçücük deliğe o koca şeyin girmesi için onca hazırlık falan... ne bileyim ya, aklım almıyor benim bunu. Ne gerek var? Sokmayacağı delik kalmıyor bedeninde))) aklı mantık çerçevesinde çalışan, doğaya ters olmayan şekilde de zevk almayla tatmin olan insan olmak varken iyice işin pohunu çıkarmak denir bana göre..
doğada var yalnız anal ilişki hayvanlarda. hatta eşcinsellik bile var. üstelik onların ki iç güdüsel. ama anlattığın durum da haklısın böyle olursa insanın kendine saygısızlığıdır.
doğaya ters dendiği için söylüyorum. biz insanız işte herşey bizim için. buradaki konu tercih değil ki. insanın tercihidir anal da yapar insanın tercihidir hiç bişey yapmadan ölür. bu işin saygı duyulması gereken kısmı. ama arkadaşın anlattığına gelince bende doğru bulmadığımı söyledim. kendisi zevk almıyor ve bunu zorla yapıyor kısmı hiç ama hiç doğru değil. kaçamıyorsan tecavüzden zevk almak mı oluyor.
Oral seks için de deep throat içinde aynısı söylenir. Yok argo kadını aşağılar yok blowjob kadına hakarettir🤣🤣 Seks yapmayalım madem... Canım kardeşim, ben erkeğime istediğimi söylemişsem anal seks neden bana hakaret olsun. Karşılıklı rızadır önemli olan. Bunu söyleyenler de ilk davette koşa koşa gelir o da ayrı 🤣🤣🤣
Ama sen birleşmede kadını zorlamışsındır işte o aşağılamaktır hatta tacizdir!
Kimine göre aşağılamak kimine göre değil. Sizin zevk almanız her kadının zevk alması demek değil. Hiç seks yapmayan ve yapmayacak olan kadınlar var. Oral seksi de vajinal seks de iğrenç bizim için. Senin ne yaptığına karışmıyoruz. Sen de bizim ne yapmadığımıza karışamazsın. 'Koşa koşa gelirler'diyerek iftira atamazsın. Erkekler her türlü hakaret ediyorlar zaten kadınlara. Bir de siz kadın olarak kadınlara hakaret etmeyin
Her kadını kendiniz gibi sanmayın. Emin olun çağırsalar koşa-koşa gelecek olan sizsiniz. Siz zevk alıyorsunuz diye zevk almamanın mümkün olmadığını düşünüyorsunuz. İnsanların tercihlerine saygı duymuyorsunuz. Valla siz sevgilinizin idrarını içseniz de biz karışmayız. Siz de bize karışmayın. İftira atmayın.
Kadının zevk almadığını düşünüp, sadece erkeğin zevk alması adına yapıldığını sananların fikri bu.. Ayrıca sağlık açısından da akıllarda soru işaretleri kalıyor.. Buna saygı duyulmalı ama zevk ve aşağılayıcı olma konusuna katılmıyorum..
Boş rüzgâra başvur temaya gerek yok. Mevzu burada kadına anal sekste sahip olmak değil. Hele de kadını aşağılamak gibi böyle bebeğim yapsa zaten olamaz bir ilişkide. Bakış açım bir kadın kim olursa olsun eğer ki benimle birlikteyse ve beni seviyorsa ben de onu seviyorsan kadın her türlü benim olmalı %100. Bir ilişkide %90 diye bir şey olamaz her konuda. Kadınlara Şu soruyu yönelttiğimizde sevgilinizin size %100 kalbi ruhu duygusu her şeyiyle Size bagımlımı olmasını istersiniz yoksa %90. Olmasını kabul eder misiniz. Tabii ki çoğu kadın %100 isterim diye cevap verecektir bu anan sorunda aynı o şekil. Sekste sınır olmamalı.
Sadece erkeğe zevk verir diyenler hiç yapmamış ya da yolunu yordamını bilenle yapmamış. Onları geç.
Haram diyenler. Sanki herşeyiniz dine uygun da bi bu eksik kaldı ya. Onları da geç.
Sağlık açısından diyen o zaman sıçarken de ıkınmasın. Ikınmak adım adım rektal prolapsus demek. Onları tümden geç.
Gelelim seksi oral anal vajinal diye ayırmaya... Arkadaşlar seks sekstir. Doğası gereği hayvani ve dürtüseldir. Artık şuna mantıklı ve insancıl yaklaşmayı bırakın. Sevişin ve bu içinizden geldiği gibi olsun. Seksen zevk almanın tek yolu gevşemektir. Yani sektir edin sınırları. Ve kendinizi bırakın. Bedeniniz herşeye hazır. Hazır olmayan aklınız.
Tabikide toplum baskı ve dayatmalardan ötürü hatta bunu isteyen erkeğe gay derler veya sırf fantazi amaçlı kendisine yaptırmak istese kadın tarafından veryansın taşları atarlar yani iki taraf içinde aynı şey söz konusu kaldıki daha biseks olan varlıkları demedim bile neyse konu uzar gider şöyle örnek vereyim doggy pozisyonu ve oral yapan kadınlar kötü hayat kadını isteyende kadına kötü muamaele düşünen erkek diye derlerdi eskiler gülerdim ama işte tabu ve dayatmalar anca yeni yeni kırılsada bu dayatmalar daha çok zamanı var aşmak için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğer müslümansanız bu dinde yasaklanmış bir ilişki türüdür. Bu bağlamın dışında tıbbi olarak her ne kadar hijyen falan filan densede sakıncalıdır. @mehcab ağabeyimizin dediği olaylar yaşanabilir. Çünkü anal giriş çiftleşme yolu değildir. Zevk sinirleri anal bölgelere kadar uzanabilmektedir ama asıl odak noktaları vajina ve penisin baş kısmıdır. Burada erkek için bir sorun yoktur , kayganlaştırıcı kullanıldığında gene kadının tenini hissedeceği için aynı zevki alabilir ama kadın için ağrı sancılı olabilir olmasa bile sonrasıda kötü kokulu akıntılara maruz kalabilir. Dışkılama uzvu olduğu içinde kötü sürprizlere karşılaşmak ve kokudan tiksinti oluşmasına karşı yapılması sakıncalıdır.
Ben öyle düşünmüyorum. Anüste sinir uçları olduğu için kadin da erkekte zevk alır (erkek dominant hissettiği için veya kalçanın ve sırtın görüntüsünden dolayı zevk alır genelde.) Alınan zevk kanıtlanabilir de ama sağlık açısından zararlı olduğu düşünülüyor ve tam olarak kesin değil. Bu yüzden ben karşıyım, sevmem ama aşağılama gibi ağır bir durumda yok bence.
Kadın analdan Zevk almaz kadın için işkence erkek için zevktir çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır ilk yaparken yavaş olmak gerekir temizlik iyi olması gerekir alıştırmak gerekir Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler zevk aldığını sanıyor aksi halde analın pek çekici bir tarafı yok ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir
Anal’ı bakire kızlar bekaret korumak için yapar Evli çiftler değişiklik olsun diye yapıyor dost hayatı yaşayanlar yapıyor ama bir kadın Anal’dan veriyorsa o erkeği çok sevmiştir
Hiç öyle düşünmedim sadece sağlık açısından sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. O da zaten herkesin kendi tercihi. Ama aşağılamakla hiç alakası yok bana göre. Kim nerden çıkarmış anlamıyorum. İlişkide sınırlarını zaten baştan koyar her iki tarafta. Artık gerisi mıy mıy ne aşağılanacaksın ya cinsellik yaşıyorsun zevk almaya odaklanmak lazım.
Gözden düşmesi için her hangi bir sebep yoktur benim için. Dünya'da yüzlerce farklı cinsel eğilim varken anal ilişki neden yadırganır? He kadın istemez sevmez tarzı değildir sonsuz saygı duyarım. Fakat yapanada acayip bir göz ile bakmam. Aksine hoşuma gider çünkü erkeklerinde hoşuna gittiği bir konudur. Aşağılacı bakan insanlar kendi sığ dünyalarında sıkışmış tiplerdir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır, ben öyle düşünmüyorum. Her iki taraf da isterse olabilir. Sekste neden aşağılayıcı pozisyon olsun ki o zaman oral seks de yapılmasın. Haksız mıyım? Sekste aşağılayıcı pozisyon yoktur haz vardır sadece.
Bu bizim toplumda yaygın olan bir durum. Seven erkek dokunmaz, anal olmaz, oral olmaz, doggy desen barbarca. Nedense bunların çoğu bizim toplumdan çıkıyor. Halbuki analdan zevk alan ve isteyen kadınlarda mevcut. Ama kişiler buna ıyyyy berbat işim olmaz diye düşünüp zevki kenara attıkları için böyle bir düşünce doğuyor.
Böyle düşünen bir erkek olma ihtimali var mı diye soruyorum açıkçası! Anal ilişkiye izin veren kadın 1-0 öndedir bence. Anal ilişki denen tabu ağza bile alınamıyor çoğu yerde. Yatakta partner istermisin deneyelim dese şahsen ben çok mutlu olurum. Bizim bildiğimiz erkek istediği halde kadın kabul etmez ve erkeği aşağılar.
Kadının makatına son derce zarar verdiği için.. ne yazık ki bu nedenle abdesini tutmayan bir kaç defa ameliyat geçiren çok kadın var yazık değil mi? İki organ bir biri için yaratılmış yap istediğin kadar..
Bu yorumun alnı olsa da öpsem. Günümüzde insanlar o kadar doyumsuzlaştı ki artık hiçbir şeyden tat alamıyorlar doyuma ulaşamıyorlar. Birbirinin sağlığını bile hiçe sayıyorlar zevkleri uğruna. Kaldı ki burda maalesef kadınlarımız suçlu çünkü bunu kendine yaptıran onlar ve onlar kendi sağlıklarını kendi canlarını düşünmüyorsa erkeğin neden umurumda olsun ki.
Anal ilşki olunca. bayana sanki tam olarak sahip olmuş gibi bir his veriyor biliyorsunuz anala bayanlar pek yanaşmaz genelde anal da olursa artık tam anlamı ile ona sahip oldum gibi bir his işte aşalamak yanlış bir olay kim aşalar derseniz peşinde baya bir koştuktan sonra kızıda sevmiyorsa bir şekilde anal yaptıktan sonra ulan ben senin arakanı yaptım beni baya bir bir peşinde koşturdun ama en sonunda aldım diyen tipler aşalama gibi düşünebilir ama yinede yanlış bir şey aşalama duygusu
Orası onun yeri değil. Bakireliğini vermek istemeyen kız anal yapınca sözde bakire deniyor ve bu basitleştiriyor anal yapanı. Bu sebeplerinden biri bence.
Kişinin tercihine kalmış sağlık ve dini açıdan sakıncalı ama kadını assağılayıcı denilemez. O zaman bunu yapan erkekte bu aşşağılayıcı duruma sebep görülebilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence alakası yok iki tarafta isterse yapilabilir yani ama yapılmamasi bence en ideali vajina varken anal nedir hep büyük günah belki zevki fazla dar doğru ama afedersin diski gelen yere girmek yapmak hiç doğru değil
Türk kıslarinin buna gücü yetmez yabancı kızlar efsane aliyor içine. anal sexs çok iyi bence kendine güvenemeyen kızlar yorumlara dizilmis zaten. bu bir güven meselesidir.
anal iliskiyi kendi istemeyen hic bir kadına bunu teklif etmem ama cinsellikde asagilayici hic bir pozisyonda birlikdelikde olamaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Vajinal seks de anal seks de kadının aşağılanmasıdır. 'Anal seks kadının aşağılanması değildir' diyen erkek varsa bir-birleriyle denesinler ve ya kız arkadaşları onları dildoyla becersin. Kendilerinde denesinler bi. Aşağılanmış hissedecekler emin ol. Sadece kendileri aşağılanmak istemiyor ya. Kadınları aşağılamak istiyorlar. Bu yüzden kendilerine sokulmasına izin vermiyorlar
Öyle nüksettirilir. Ezik 2. sınıf gibi anlatılır yapan kişi kendi sevmediği için kimse sevmesin ister. Partneri kötü olduğu için herkezi öyle sanır ve ön yargılar
Çünkü kadınların cinsel organı dışında bir yerin tercih edilmesi kadın tarafından farklı algılanabiliyor. Anal ilişki ile vajinal arasında tabi ki farklar var ama aşağılayıcı düşünmek büyük hatadır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
E asağılayıcı o yüzden. Anal seks sadece erkeğe zevk verir o yüzden. Erkegi elimizde tutalım diyen kadınlar ancak anal yapar
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilim tam bir anal delisiydi. Aşağılanma olayı bence saçmalık. Bildiğin kendinden geçerdi, beni de bitirirdi..