Ne zaman durmam gerektiğini anlayamıyorum. Klitorise baskı yapıyorum. Islandıkça daha sert sürüyorum ama çok yumuşak davranınca doruğa çıkmıyorum. Tırnağımla böyle hızla sürüyorum bir an dünyadan kopma gib bir his ve titreme geliyor. Çok hassaslaşıyor klitorisim. Hem acıyor hem devam ettikçe titremeye devam ediyorum. Ama acıyor diye devam edemiyorum. Bırakıyorum ama hala hassaslık ve kasılma hissediyorum. Nerde durmalıyım ya bi şeyleri yanlış mı yapıyorum? Boşalıp boşalmadığımı anlamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kasılırsan ve sonrasında rahatlama hissi geliyorsa orgazm olmuşsundur. Ama sonrasında klistorise dokunamaman gayet normal bende dokunamiyorum ve sanki kasılma devam eder gibi oluyor o zamanlar birakcaksin dokunmayı bir 5 dk sonra yine aynı şekilde yapıp orgazm olabilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yıltamamdır sağ ol :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılYani boşalma noktasına geliyorsun ama boşalamıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Devam etmelisin acı çekmeden rahatlayamazsın eğerek partnerin yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlaştırıcı bişeyler kullan mutlaka oval bişeyler varsa onlardan da yardım alabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYumuşak yapınca ama çok zevklenmiyorum bastırıyorum o zaman da çok hassaslaşıyor. Senin dediklerin yumuşatıyor
Cevap sahibi+1 yılYumuşatsın ama sen sert yap istersen o zaman duyduğun acı ya da yanma azalır biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBıraktıktan sonra rahatladığını hissetmiyorsan yapamamışsın
18 Yorumla
Soran+1 yılHissetmiyorum devamını istiyor gibi ama aşırı hassaslaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBunu bir kaç kişide daha duydum hassaslaştıktan sonra devam etmeye çalıştın mı hiç
Soran+1 yılDenedim biraz titremeye devam ediyorum ama fazlasıyla acıyo
Cevap sahibi+1 yılPeki bu acı sana zevk veren tatlı bi tarzda mı yoksa istemiceğin şekilde mi
Soran+1 yılOrtası 😂
Cevap sahibi+1 yılBence acısa bile bir kez sınırını geçmeyi dene ve bırakma ne olcak görürüz 😂 bu arada karşında bi erkek olsa daha kolay olabilir çünkü onun eli ağzı veya penisi senin kontrolünde değil 😂
Soran+1 yılGörürüz bir gün bilmiyorum umarım oralda böyle olmaz
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya oral yaptırırken karşındaki erkeğin ağzını sen kontrol edemezsin yani bence yaşıcağın şey güzel ve tatlı bi acı veren oral olur karşındaki erkekte bundan hoşlanır
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar arka arkaya orgazm olabiliyor. Yani tekrar yaparsan yine isteklenirsin. Boşalma sırasında bir titreme, vücudunda esneme olur. Hissetmen lazım. Konuştuğum kızlara sorduğum kadarıyla böyle. Ben de bakirim daha fazlasını bilmiyorum :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yorulunca dur kanka. Çokta kurcalama tahriş olmasın aman dikkat🤭
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun için duruyorum ama rahatlayamıyorum
Soran+1 yılHayır bayadır yapıyorum ama eskiden düşünceyle bile rahatlarken, şimdi yetmiyor. Kalıyor orda
Soran+1 yılDeliricem artık he 😂 verdim verdim olmuyor işte napayıml
Çok ıslak baskı yaptığın için zevk kayması yaşıyorsun odağın dağılıyor
11 Yorumla
+1 yılBoşalınca krem kıvamında olur
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor demek ki 😂
- +1 yıl
Nasi olmuyo ya🤣
Soran+1 yılBilmiyorumm
- +1 yıl
Anladmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu ben de yaşıyorum cevabını bulabilirsen lütfen bana da söyle...
15 Yorumla
Soran+1 yılTakipte kal :/ tek başına keşfedince böyle oluyor galiba
Cevap sahibi+1 yılBir de ben yoruluyorum bir sure sonra, sana da oluyor mu?
Soran+1 yılDuruşuma göre değişiyor. Yani illaki yoruluyorum ama önceleri yorulmadan hallediyordum rahatlıyordum şimdi yarım hissi oluyor hep
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYa öyle güzel anlatmışsın ki nasıl anlamazsın :))
18 Yorumla
Soran+1 yılHaha işte anlamıyoruz gerçeğini bilemeyince :))
- +1 yıl
Pişmanlık hissi geldiğinde anla ki bosalmissindir, Nirvana’ya ulaştıktan sonra devam etme isteği geliyor ve yapamıyor hassaslasiyrssn birakmalisin. Vücut istem dişi bırakıyor zaten. Bir de beyin olarak bosalmsya odaklanma, kendini bırak hayal dünyasına, rahatlama derdin olmadan yap emin ol geleceksin ağır ağır yap, ve aklındaki düşüncelere engel olma
Soran+1 yılGüzel açıklamışsın ) teşekkürlerr
- +1 yıl
Rica ederim, düşüncelerini paylaşabilirsrb daha somut örneklerle yardımcı olabilirim
Soran+1 yılDediklerini gayet iyi anladım iki olayı da yaşadım çünkü daha önce
- +1 yıl
O zaman ara ara herkesin gireceği buhranlı zamanlarındasin :)
Soran+1 yılDemek ki..
- +1 yıl
Cikmazdaysan sohbet amaçlı dinlemek yardımcı olmak isterim:) istegimi buradakilerle karıştırma ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitreme gelince elini çekme yavaşda olsa devam et, zaten beyaz yapışkan bir sıvı gelmeli o an.
00 Yorumla
+1 yılTitreşim şart, kontrolün sende olmaması lazım
10 Yorumlasal relax ol rahat ol
10 YorumlaDurma
117 Yorumla
Soran+1 yılYaşım doğru değil 20 ve ilişki yaşamadım
Soran+1 yılOnun için ilişkiye girmiş olmak gerekir sanki. Sonunu anlayamıyoruz ki skskdks
Soran+1 yılNeden öyle bir şey yaptı ya manyakmış biraz 😂 eskiden oluyordu bu dediğin aslında ama artık olmuyor doyumsuz oldum diye korkuyorum
Soran+1 yılE sonuçta bir erkek var onun karşısında daha rahat zevke gelmesi normalmiş
Soran+1 yılYapmam ki. Yapacak olsam da yan yana öyle duramam muhtemelen birlikte yapmak varken üstüne atlayasım gelir skskakös o yüzden uzak duruyoruz
Soran+1 yılYol mu yapıyorsun yoksa :)) hahah
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılBugünlük yetti uyuma zamanı :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanını yakmadan yapmalısın
16 Yorumla
Soran+1 yılE yanıyor ama
Cevap sahibi+1 yılFarklı teknikler kullan
Soran+1 yılMesela
Cevap sahibi+1 yılYastığa oturup sürtünmek
Soran+1 yılOnlar hafif kalıyor sert olmayınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılEtkili başka bişey var
+1 yılBoşalana kadar durma devam et 😉👍
00 Yorumla
+1 yıluygulamalı gorsem yorum yaparım
00 YorumlaYaz yardımcı olurum