hemde 2 aydır bır kızı sevdım bu yuzden bırakmak ıstıyorum
ınanmıyan okumasın
Çok enteresan ya bir kadın asla çıkıp ben fahişelik yapıyorum diyemez, ama erkekler çıkıp ben jigoloyum diye reklam yapabiliyor. Ayrıca evli bir kadın asla bu riske girmez. Hikaye de tutarsızlık var. Yeniden yazman gerekecek :)
dostum evlı kocasıda bılıyor bızle yatıyor bazende ızlıyor kocası karı 38 kocası 50 yasında
veımkansızlıktan gırdım ben bu ıse şu an hedefıme ulastım durumum cok cok ıyı yoruldum bırakmak ıstıyorum
Muskara
a. k. sızler elınızı zıkmekten baska ne bılırsınız kı
dısarı cıkında dıssardakı hayat nasıl gorun bılın
Dediklerine inaniyorum sonuna kadar inan benimde basima geldi yanliz bir konu var kadindan cok adam daha cok istiyo sen adami ikna etmeye calis
hele sukur bır tane anlıyan cıktı be :)
mılletın basına gelmemıs a. k. ellerını zıkmekten baska bırsey yapmmıslar gelıp burada falan fılan dıyorlar öküzler
anladım dostum ıyı taktık
a. k. ben para ıle hastaneden rapor bıle alırım tanıdaklar var hastanede
eyvallah dostum sagol ya :)
baskan bu çiftle 2 senedır beraberım evımı aldılar arabamı aldılar bayagıda para yaptım hesapta yeter a. k. bır kızıda sevdım 2 aydır konusuyoruz bu yuzden bırakmak ıstıyorum
rapor ayarlarsam kendılerı benden kacar supersın konusmaya bıle gerek kaalmaz :)
eyvallah sagol tekrardan :)
Cevap
4Cevap
Bana havale edermisin o birisini bakalim nende hedeflerime ulaşabilecek miyim. aslinda bende cok istiyorum bunu ama bir türlü nerden nasil başlanır bilemediğim için yerimde sayıyorum
hacı ben yardım edeyım senın gorevı ben ustlenebılırım
keske kabul etse ben dunden razıyım
yalanını s*keyim kendi popona mı yapıyon jigolouk
Başkasını bulacak sın seni rahat bırakması için
a. k. or osppusu kabul etse erkekten bol ne var ıstemedıgı kadar bulurum
Evli birimi
evet
38 yasında
Kocana anlatirim de
durum karısık kocasının da haberı var zaten
Ooo kotu o zaman
yanı korkacagı bırsey yok tecrubeden doleyı bırakmıyor
azgın or ospu
Twlefonunu falan değiştr ulaşamasin sana
sırf telefon degılkı oturdugum evıde onlar aldı aılem ıle yasadgım evıde bılıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?