Oyuncak kullanmak istemiyorum mastürbasyon bile sürekli aynı şekilde yapılınca ilişkilerde olduğu gibi monotonlaşıyor az önce duş başlığı ile yaptım ama sanki eksik bir şey var tatmin etmemiş gibi farklılık nasıl kata bilirim değişik bir şeyler denemek istiyorum ama bildiğim çeşitleri zaten yapıyorum sizin var mı tavsiyeniz kendinize yaptığınız "aa işte buda benim fantezim" diye bileceğiniz öneriler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnce kadına faydalarını sayalım-1-adet sancılarını aza indirir (uzman görüşü bu)-2-bağışıklık sistemini yeniliyor (Buda uzman görüşü)-3-rahat uyku sağlıyor (bu benim görüşüm)-4-kendini rahat hissediyorsun (Buda benim görüşüm)-5-cinsel yaşamda fantezi hayatının gelişmesini sağlıyor!!!
Gelelim soruya yastık, illa cinsel oragna dokunmaya gerek yok, bacak kasları, vaginal kasları haraket ettirebilirsiniz, oyuncağınıza prezervatif takabilirsiniz, bir seferde kıyafetlerin ile denemelisin, beynimiz en önemli cinsel organımızdır, herşeyi o planlar, sevdiğiniz bir parçayı açıp bütün duyu organlarınızı kullanın (mesela ben Vivaldi winter2 dinliyorum)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence fazla kurcalama, duş başlığının sana yaşattığı hazzı sekste yaşayamazsan problem olur, hayat boyu sadece mastürbasyondan zevk almak istemezsin sonuçta.
Eşinle birlikteyken duş başlığını özlersin filan.11 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler. ✨
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Penise benzer yumuşak naylon bir şey bulacaksın ve onu süreterek yapacaksın o zman zevk alırsın.. O naylon penis benzeri şeyi dudakların arasına sıkıştırıp sürtünür isen gerçek yaşıyormuşsun gibi olur.
11 Yorumla
Bugün senin şanslı günün.. günün geri kalanı için... Yeni Yıl Gecesini Yalnız Geçirecek Tüm Kadınlar İçin Nefes Kesen Mastürbasyon Tüyoları
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim denediyim masturbasyon şeklini senin yapma imkanın yok çünkü erkek deyilsin 😊 eyer tatmin etsin ve birazda acısın istiyorsan kalın salatalık s*k vajina ya da koltuk altı parfüm şeyi s*k, erkeyin üstüne çıkmış gibi koltuk kenarına sürtün, veya büyük kalın dildo sok, geçende kız arkadaşıma birini sipariş verdim hoşuna gitti güzel fantazi oluyor beraber olunca
01 Yorumla- +1 yıl
Vibratör ve dildom var 5 6 tane benim bahsettiğim farklılık katmaktı şiş ya da salata değil
+1 yılMastürbasyon kesmez seni 2 kişinin arasında tost olman lazım
22 Yorumla- +1 yıl
AHAHAHA peki - +1 yıl
İki kişi bul 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın olmak ne zor arkadaş. Bizim ne güzel manuel mode, sağ el yorulunca , sol ele geç bitir işi rahatla oh mis. Kanka senin artık titreşimli aletler kullanma seviyeye geçiş vaktin gelmiş.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cokfenasin insani sozlerin bile tetikleyebilio:))
Bilmem disarda denedinmi..
Mesela arac icerisinde halka acik biyrde haff kendini saklayarak haff gorunerek oksasana orgazm olmaya calis heyecan yakalanma korkusu10 YorumlaBu aralar kızlar titreşimli yüz temizleme aleti ile yapıyor diye duydum 5 kademeli falan oluyormuş ve haz doruklarda diyorlar
20 YorumlaDoğru mastürbasyon konusunda uzman bi doktorun videosu var izle. Aslında biz erkekler de yanlış yapıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılVucutta buz gezdirme 🔥 yastik ustunde ayni karsisinda rodeo yapip sürtünme kendini izleme ve sexting ile renklendirebilirsin.
10 Yorumla
+1 yıl@jcometopapa bu sitede patlıcan havuç rollon kullanan var
Birde KS erkeklerini kullananlar var21 Yorumla- +1 yıl
Kullandırmayı sevyiorum
+1 yılBakire değilsen şekil verdiğin buzu ileri geri yaparken içinde eritmeyi dene. Kız arkadaşım bu taktikle uçuyordu ve yanımda bile yapıp sadece onu izlememi istiyordu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hafif haşlanmış muz dene. Soymadan, hafif çipliği kalsın, sonra elinle karıştır. Wafflının tadına bak bakalım 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Baya yaratıcısın sen ya gsgshanshd
- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılSana sesli bir fantezi anlatırım sende hem dinler hemde mastübasyon yaparsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş bir soru, tabi benbyine geç gördüm.
Aykırı fantaziler hayal edebilirsin. Suç içeren şeyler genelde zevk de veririr. Zevk almak için sapık olmak gerekiyor. Sanalın yaygın oluşu herşeyi elinin altında bulmak çabuk sıkılmaya sebep oluyor.00 Yorumla
+1 yılHer sabah iki saat p*rno izliyorum. Konulu olanlar insanı uçuruyor. Merak edersen yaz anlatırım
20 Yorumlaİnternet'e gir yaz oraya cinsel ürünler diye oradan beğen sipariş ver.
02 Yorumla- +1 yıl
Onlar cinsel ürünler diye değil erotik shop yazınca çıkıyor ve var benim zaten sadece kullanmak istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. buz tutmuş su şişesini denemelisin eriyecek içinde ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlız bunu diyen başkası var var mı cidden böyle bir şey üşürüz yoktur bence
- +1 yıl
prezervarif al içine su doldur sonra ağzını bağla buzluğa at donduktan sonra dene veya partnerin varsa partnerden kastım yalayacak biri sıcak suda vajinanı buruştursun sonra bal döküp yalamaya başlasın benim bilgilerim bir kadını delirtir çok fazla erotik film izliyorum çok fazla taktik var denenebilecek sayısını ben bile bilmiyorum sen söyle yanar dönerli pozisyonlar clipsler ufak elektirk vermeler felan bir sürü şey var çok araştırdım biri olursa diye ama bilgi var uygulama imkanlarım olmadı önerdiğimi yapıp memnun kalanlar hep oldu
Bende bi erkek kullanmalısın 😉 ben bayan kullanıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuş başlığının altına kese tak, başlığı ileri veri yaparken. onlarda vurur iyi olur
10 Yorumla partner bul kendine her şey monotonlaşır zaten tavsiye olarak salatalık iyidir :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzel bayan yalamak zevk getirmek ilişki şart değil
22 Yorumla- +1 yıl
Yalayan birini bulmak okadar koly değil🥺 yoksa bende isterim bacaklarımın arasından çıkmayacak birini😭😭
- +1 yıl
@Mrs_elibon o kadar çokmu istiyorsun?
mastürbasyonun yetmediği bir safhaya geçmişsin bence, reel deneyimlere yönelmelisin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle de bir durum var. Tünele otobüs girer araba girer tren girer ama uçak giremez. Öyle şeyi sokup sokuşturma. Az çeşidin olsun daimi olsun. Anladın mı kuzum
00 YorumlaTitreşimli traş bıçağı alıp başlığı çıkarıp titreşime start verip kullan baby
00 YorumlaAklına gelmeyecek bir şey var ben de öğretirim
13 Yorumla- +1 yıl
Öğrettt
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilin varsa onundayardımıyla muazzam tatmin olur monotonluğuda yenmiş olursun buda sana işte oyuncaksız fantazi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbirşey y... ğın yerini tutamaz eksk olan bu
32 Yorumla- +1 yıl
Bulmak çokmu kolay sanıyorsun: ( eksiği kapatamayınca bizde kendi kendimize yerini dolduruyoruz
Cevap sahibi+1 yılOndan kolay ne var be sen bi el salla biziim millet sana sperim banyosu yaptırır
Gizli Üye(36-45)+1 yılRoll on şişesi kullan
Cam sağlıktır denendi onaylandı uçurur10 Yorumla
+1 yılKendi kendine şişe çevirmece oyna...
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendime yetmiyooo
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. P*rno ve yastık veya deorant şişesi gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Dildolarım varken onlarla uğraşma
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Küçük oyuncaklar titreşimli heyecan katar
12 Yorumla- +1 yıl
Var zaten ama bazen yetmiyor: (
+1 yılsanal bilen birisiyle güzel olur eğer teksen.
10 Yorumla
+1 yılOyuncak al ya da bul birini oral yapsın
10 Yorumla
+1 yılsanal denedin mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Çooook şu an da yapıyorum sanal ama yetmiyorrr
- +1 yıl
tırtıllı eldiven denedin mi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda bir yazım var okumak ister misiniz
10 Yorumla neden mast? öyle soruyor ya kızlar :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kısa hali yazmaya mi uğraşalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞarjlı diş fırçası ile dene
11 Yorumla- +1 yıl
Vibratörüm varken ona gerk duymam sjdnhdhp
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Deodarant şişesini kremle üstünde sürtün
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek sesinden daha etkilisi olamaz😉
21 Yorumla- +1 yıl
Sence erkek olsa bunlarla mı uğraşırım hem daha güzel yerleriniz varken sesiniz çok yetmez😋
Herkesin zevk alma yöntemi farklıdır...
00 YorumlaTecrübeli bir partner ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Titreşimli bir şeyler dene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekt seks yapsana niye uğraşıyosun
12 Yorumla- +1 yıl
Sik*nmi var yapalım
Cevap sahibi+1 yılBen varım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDil olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
Dili olan birini bacak arama bekliyorum ozamannn
- +1 yıl
Beğeniyi geri çekip tekrar beğenme 🙂
- +1 yıl
Bor kurbağa değilim ama yinede 😜😉😉
Buzla dene ateşi alır
01 Yorumla- +1 yıl
2 kişi demiş bunu senle birlikte var mı cidden böyle bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendine ve vücuduna eziyet ediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılMüziklerle ve gözlerini kapatıp hayal ederek
00 Yorumla
+1 yılPrezervatifin içine su koyup yan koy altına :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sexting
10 YorumlaSextingle 🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayTek başına yapma bence
00 Yorumla
+1 yılyastığa sürtün?
12 Yorumla- +1 yıl
O bana yetmiyooo
- +1 yıl
Ooooo 2 ay olmuşşşl😂😂
Deodorant 🙂
22 Yorumla- +1 yıl
Dildolarım varken gerk duymuyirum
madde kullanıyor msun?
04 Yorumla- +1 yıl
Ne maddesi?
- +1 yıl
Ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yoo
+1 yılp*rno izle
11 Yorumla- +1 yıl
İzliyorum zatenn ama yetmiyoo
+1 yılOral yaptır birine😁
11 Yorumla- +1 yıl
Imm yapcak biri olsada keske yaprırsamm
+1 yılBanyoda Tazyikli Su dene
01 Yorumla- +1 yıl
Onu daha 1 2 saag önce yaptım yazdım hatta oraya
patlıcan
04 Yorumla- +1 yıl
Sebze dışında: ) patlıcan fala istesem di*do kullanırdım onun yerine
- +1 yıl
Yastık tatmin etmiyor beni 🤦🏻♀️ hissetmiyorum bile evdekiler hep yumuşacıklar diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yaptır kendine
12 Yorumla- +1 yıl
Yaptırıyorum zatennn ama yetmiyorrr
Cevap sahibi+1 yılFazlasını iste
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanal olarak
00 Yorumla
+1 yılFilm izle yaparken
00 YorumlaNe gerek var kendine eziyet etmene?: )
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler