Evlenilecek kızlar eylenilecek kızlar meselwsi var maalesef ki toplumumuzda. Erkekler konu cinsellik olduğunda partneri ile her haltı yapmak istitor ama konu evliliğe geldiği zaman bekarete önem veren tiplere dönüşüyor. Peki ya kadınların bakir erkekle evlenmek istemisene ne demeli. Kadınların dikkat ettiği kadar erkekler dikkat ediyor mu acaba. Kadına günah olan şey erkeğe değil mi? Ama toplumumuzda aferim oğlumanerkek adam yapar düşüncesinden dolayı kızlarımız sevgililerini bekaretkerini bozdurmadan tatmin etmeye çalışıyorlar sanki nikahında olmayan birinin iki dakikalık zevkini tatmin etmek onlara kalmış gibi. Gerçekten seven erkek sevgilisinin namusuna leke getirmez. Bırakın bu işleri. Kocasız mı kaldınız yahu. Çok isteyen erkek için ortalıkta bu işi yapan kadın dolu. Ama çoğu bu işi bedavaya getirmenin derdinde seviyorum nidaları atıyor. Sanalda reelde bu işi yapmaktan, kendini kullandırmaya bayılan kadınlarla saatlerce eylenirler ama evlenmeye geldiğinde el değmemiş inci ararlar. Ben olsam kimsenin madkarası olmazdım evlenmeden. Tabi karar senin. Bende kullanayım herşey karşılıklı dersen senin bileceğin iş.. hayat neticede senin. Her koyun kendi bacağından asılır.
37 Yorumla- +1 yıl
En iyi bot seçimi ve eig hakediyorsun 😂😂
- +1 yıl
@Mehmetkr98 teşekkür ederim bot seçer belki ama soranın görüşünü bilemem
- +1 yıl
Seçmezlerse savaş çıkar 😂😂
- +1 yıl
@Mehmetkr98 Bilemem ama karşıt görüşte olup cinselliğin etgenlikten itibaren yaşanmasının bekaretin bir zar parçası olduğundan ibaret olduğunu savunablarda olacaktır muhakkak. Seçilir seçilmez takılmıyorum böyle şeylere ama dünyadan gidipte dönen yok. Kimse bilniyor. Ama bu benin fikrim, nesillerdir süregelen, öğretilen. Ama doğru ama yanlış.
- +1 yıl
Cinsellik eğitimi alınması gerekiyor ama ayıp karşılandığı için hep saçma ve absürt durumlar olmuştur aslında insan doğası gereği olan bir durum neden ayıp tabiki edep önemli ama bu kadar iğrenç bir algı oluşmak ne oluyor sonuçta herkes bir gün bu duyguyu tadıcak regl oldu diye kızına tokat atanda var tebrik edende var ne kadar birbirine uzak bir durum değil mi
- +1 yıl
@Mehmetkr98 naalesef ki öyle
- +1 yıl
Seçilmedi görüşün knk 🚬
En İyi Cevaplar
Bu koşul yok ancak dünyadakı yaşam öncelıkle üreme üzerıne evrılmıstır her canlı üreme içgüdüsüne sahıptır yoksa yaşam olmazdı asla bu anlamda kımse cınsellık ve üremeyı ıkıncı plana atmamalıyız. Bu aldatma aslında sadece cınsel anlamda olmaz o en son safhadır aldatma önce beyınde başlar zaten bu başladıktan sonra gerısının pekde bır anlamı kalmaz. Fakat cıftler arasında bence uyumlu cınsellık mutlu beraberlık ve saglıklı evlılık ıcın oldukca önemlıdr erkeklerınde kadınlarında içgüdüsel olarak cınsellık hormonları sız ıstemesenızde sizi kamçılayabılır. Tabı buraya beın ve otokontrol sıstemı devreye gırıyor kendını ıyı yetıstırmıs bır erkek ya da kadın aldatmaya yönelmez ben bekar ve lıbıod sevıyesı oldukca yuksek bır erkek olarak şuana kadar hıc bır kız arkadaşımı aldatma ya da bu tarz şeylerın ıcıne gırmedım ortdada bır cınsel uyumsuzluk varsa bunu aklı başında ıkı ınsan gıbı çözmek lazım benım acımdan tek sıkıntı benım gıbı lıbıdosu yuksek bır bayana denk gelmez ısem ya da tam tersı cınsellığe soguk bır kadınla uyumu yakalayamayabılır ama bu aldatmak ıcın sebep olmaz olmadı der herkes yoluna bakar fakat şahsım adına duygu uyumu kadar ten ve cınsel uyum cok önemlı benım acımdan
00 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine ayrılamayı niye tercih etmiyor sevdiğin madem mutlu değil gitsin mutlu olacağına sana ihanet ederek canını bile isteye acıtmak için aldatır anca ve gerçekten de pişman olur mu onu Allah bilir ha ben şahsen eğer anlık bişeyse affederim çünkü onun mutluluk veya mutsuzlukla alakası yoktur gerçekten bir hatadir ve bunu erdemli bir şekilde yüzleşerek hatasından ders alarak gelen sevgili baş tacıdır ama sırf can acıtmak için bunu yapandan sevgili olmaz zaten bunun için yaparsa aldatrsa ayrıl bas tekmeyi zaten 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılAslında hayır ama maalesef çoğu insan aldatıyor çok gördüm. İnsanlar artık birbirine fedakarlık olsun sabır olsun saygı olsun 0 0 0 yani evlenirken iyi günde kötü günde cart curt diyorlar ya artık herkes iyi günde sadece
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılseks evliligin 50%, ama bu yinede aldatcagin anlamina gelmiyor, cinsellik olmuyorsa bi iliskide bana gore baska problemlerden dolayi olmuyordur.
Atiyorum erkek gun icinde esine yeterince ilgi vermiyordur veya mutsuz bi iliskileri vardir ama yataga gelince sevismek istiyorsa o kadin/adam ona yanasmak zorunda degil (onu mutsuz eden kisiyi neden opsun, neden tatmin etsin?).
Once konusarak diger problemleri cozunki, seks hayatinizda duzgun duygulu gecsin💓20 YorumlaCinsellik çok abartılıyor. Kimi evlenince kimi evlenmeden. Bu insanların inanç ve kişisel görüşü iki taraf buna saygı duymalı ki bu öyle birşey iki tarafında arzulamasi gereken birşey yoksa taciz tecavüz den farkı ne kalır? Ama şöyle bir gerçek var bunu sevgili konusunu dahil etmiyorum. Evlilik konusundan bahsediyorum cinsellik de sevgi ilgi gibi bir duygu iki tarafında birbirini tatmin etmesi gerekir ki uzaklaşma olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikle alakası yok. Bence o kişinin karekteriyle alakalı. Ve sana tavsiyem kendinden ödün verirsen hep kaybedersin. Bunu nerden mi biliyorsun dersen ben sevgilimi o kadar çok tatmin ettim ki sonunda benden nefret etti. Ya bütün arkadaşlarım da öyle. Ne çok anz yaocaksin ne de her dediğini yaocaksin. Canın nasıl istiyors onu yap cunku ne yapsan degersizlesiyoorsun. Ayrıca aldatmak karektere bağlı bişi cinsellkle alakalı değil
10 Yorumla
+1 yılHayır. Kimse kimseyi tatmin ediyor olmak, yatak beklentilerini karşılıyor olmak zorunda değil. Aldatmak da yakışan bir durum değil memnuniyetsizlik varsa ayrıl daha memnun olabileceğini düşündüğün insanlara şans ver.
20 Yorumla
+1 yılEğer sevgilim veya kocam beni tatmin etmiyorsa aldatmam da ayrılıp boşanmamda.
Ama ben tatmin etmiyorsam da yolu açık olsun50 Yorumlahayır değiliz çözüm arayan çözüm bulur bahane arayan ise bahane bulur. seven erkeğin şartlar ne olursa olsun gözü dışarıda olmaz. cinsel ilişkisi olmamasına rağmen yine de başkasına gitmeyen bir çok erkek vardır
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet maalesef erkeği cinsel yönden iyi tatmin etmek gerekir, görevimiz ne ki zaten; erkeği iyi hissettirmek ve onu memnun kılmak, gerekirse zevk almayıp zevk almasını sağlamak, gönlünü hoş tutmak bi dediğini iki etmemek gerek
40 Yorumla
+1 yılher yönden 10/10 bir sevgili olmama rağmen ben niye boynuzlandım o zaman? Erkek milletine yaranılmıyor cinselliği kendin istediğin için yaşa boynuzlayan her türlü boynuzluyor.
29 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Etmezsek ifadesinin detayi önemli. Nedenler, nicinler.. vs olayın seyrini belirler. Cinsel özgürlüklerin kısıtlanması zaten başlı başına bir aldatilma nedenidir. Bunun yanına başka negatif durumlar da eklenirse aldatilma kaçınılmaz olur.
00 Yorumla
+1 yılİyi de sadece cinsel yönden tatmin edilmez ki biraz farklı davranmalısın yani o sana muhtaç olmalı sen ona değil böyle bir hava yaratmalısın
30 YorumlaLan sevgili senin neyin de cinsel yönden tatmin edecen nikah mi var arada ne var?
Seninle cinsellik düşünenden kaçacaksın33 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaması gereken bir olay, zor bir durum, konuşulması ve net bir çözüme götürülmesi gereken bir olay, kimsede eşek değil evli olup 1 hafta karısının koynuna girip kardeş gibi yatıp, hiç bir sorunu yokken, kusurada bakma, keyfi adamı rezil edecen, oram buram, sonra aldattı, yani karşınızdakini de tanıyın artık, gerçekten aldatanların harici konuşmalarım onlar zaten aldatıyor sebepsiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim beni cinsel yönden tatmin edemiyordu ama ben aldatmak yerine ayrıldım, aldatmak bence büyük haksızlık ve sonradan vicdan yapılabilecek bir durum, ayrılmak varken neden aldatıyım ki
40 Yorumla
+1 yılsevgiliyi cinsel yönde memnun etme gibi bir görevin yok
40 Yorumla
+1 yılBence aldatmanın hiçbir gerekçesi ve bahanesi olamaz. Beğenmiyorsan ayrılırsın biter yani.
40 Yorumlahayir dokundurtma kendine, sevdigini anlarsin oglanin.. sktirsin gitsin ozmaan.
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka? Siz aldatılmaya çoktan razısınız görüyorum ki, tatmin olamıyorsa aldatmak yerine insan gibi konuşabilir. Kaldı ki eşiniz bile değil sevgiliniz siz onla bir şey yaşamaya ya da onu tatmin etmeye mecbur değilsiniz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiline karşı bir kadinlik görevin yok şu an birbirinize olan tek göreviniz sadık kalmak ve uyumlu olmak tabi görüş senin evliliğin amacı kalmıyor bu düşünceyle
30 YorumlaSevgiliyi tatmin etmek nedemek bende sevdim eşimi 3 yıl bekledim karşındaki seni adam gibi seviyormu sevmiyormu mühim olan mesele bu
10 YorumlaAldatılmaya davetiye çıkarır mısın bu biraz sevgilinin yapısıyla alakalı ama mutlu bir ilişki olmayacağı açık.
10 Yorumla
+1 yılEvet ama aldatmak yerine ilk önce ayrılmak ve daha sonra bu beklentilerini karşılayacak birini bulmak daha mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılTatmin etmek degil de ufak ufak şeylerle onu dizginleye bilirsin nede olsa nikahlisı degilsin ve zorunda da degilsin
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle cinsellik yaşamak zorunda değilsin onu bi kafandan sil. Aldatırsa kendi kahpeligii her şey cinsellik değil.
00 Yorumla
+1 yılKimse aldatılmayı hak etmez kendi sevgilisi eşi veyahut ailesinden biri aldatılırsa kendi ne duruma düşer insan hep bunun bilincinde olmalı
00 Yorumla
+1 yılEvet, bu karşı taraf için de geçerli. Kocası artık cinsel olarak hiç ilgilenmiyor diye aldatan çok kadın var.
00 Yorumla
+1 yılTabiki mecbur degilsin aldatcak olan her turlu bahaneyi bulur aldatir yeter ki niyeti olsun... tut onunla konusmasi hosuna gider aldatir, senden cekicidir aldatir yani aldatmak icin bahane cok en azindan yol yakinken aldatip yuzunu gostiriyor.
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap yinede aldatılırsın. Boşa düşünme bunları. O yüzden çizginden şaşma nasılsan öyle davran. Daha gençsin biraz daha yaş ilerleyince anlayacaksın. Erkeklere ne adriana lima olaanda aldatılırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevgilini öpmek zorunda bile değilsin
Aldatacak insan evli olsanda aldatır30 Yorumla
+1 yılCinsel yönden tatmin etsen de, yatakta amuda kalksan da aldatmak isteyen gene aldatıyor.
20 YorumlaHayır, değiliz. Gidip bir başkası ile birlikte olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey varsa anlatılır, ayrılırlar. Bu, bu kadar basit. İş aldatmaya gitmemeli.
10 Yorumla
+1 yılsiz sadece cinselliği onunla yaşayın. aldatacaksa herkes aldatır. ona takılmayın
10 Yorumla
+1 yılAldatacak oldu mu tatmin etsen de aldatıyor sadece sebep arıyorlar iste bence alakasi yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle birşey olsun ki. Tatmin edemeyen etmeye uğraşsın diğeri de yardımcı olsun
00 Yorumla Allah akıl fikir versin böylelerine ne kadar gereksiz şeyler hayat uckurdan ibaret değil.
00 Yorumla
+1 yılMahkum değilsin fakat başına gelme olasılığı maalesef ki yüksek bir ihtimal 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle sorular görünce deliyorum. He vermediğim için aldatıldım. Verseydim de aldatılırdım. Bir insanın zihniyeti pislik olmasın yeter ki. Kendisini aldattı mallll. Allah önüme getirdi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmak yerine sorunu söylesin çözümlenmiyorsa ayrılın. Diğer türlü karaktersizliğe girer.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani karşındakinin tatmin olma sınırı da önemli ama tabi ne olursa olsun aldatılmayla olöaz
00 Yorumla
+1 yılZamanla o da düzelir. Biraz pratikle çözülecek birşey.
00 YorumlaHayır tabiki seviyorsa saygı duyması gerekir ve evliliği bekler. Başkalarına gidiyorsa en başta kendine saygısı yoktur s
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu yapan erkek sapık ve yavxşak oluyo
Aldatmaya mahkum muyuz diye bi şey yok
Ne hadlerine de aldatıyolar şeref yoksunları?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatanları nasıl haklı buluyorsunuz aptal şeyler aldatan erkekler de ahlaksız karaktersiz aldatılmayı hak ediyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAptalık değildir iyi mi davranmalılar aldatan birine?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu ancak onursuzlar yapar. Beğenmiyorsa usulüne uygun gitmek varken. Aldatmak niye?
10 YorumlaKesinlikle evet sen doyuramazsan dısarda doyururlar...
10 Yorumla
+1 yılSevgili değil o sizin dediğiniz cinsel beraberlik flört
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgililer ne yapar peki
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterine bağlı zaten sevgili ise ihtimal yüksek tatmin etsende
00 Yorumla
+1 yılsevginiz cinsellik üstünemi kurulu
42 YorumlaHayır, bence sevgi böyle bir sey degildir.
30 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun kimse aldatilmayi hak etmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSildirip gidebilir😄
10 Yorumla Tabikide evet , taraflar birbirini doyurmalı
10 YorumlaSevgili ve cinsellik...
00 Yorumla
+1 yılCinsellik düşünen bir sevgiliyse maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. mahkum değilsin ama bu risk var her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili yerine keşke "eş" kullansaydın
10 Yorumla
+1 yılAldatma demiyelimde isteğini giderme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok aldatmak çok aşağılık bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabı gider birine çakar
😀00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ama sevgiline de bağlı bu durum.
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat