Selams
Ay öyleymiş ya, cinsel hayat yokmuş ve aldatmak zorunda kalınıyormuş.. yersen.

Selams
Ay öyleymiş ya, cinsel hayat yokmuş ve aldatmak zorunda kalınıyormuş.. yersen.

Tabi ki değil.
Cinsellik çok tatmin edici ve iyi bile olsa sadece farklı tatlar peşinde koşanlar da var, duygusal olarak başka kişilerde kendisini bulanlar da. Hatta bu ikisinden farklı sebepler de olabiliyor artık göründüğü kadarı ile farklı fantezi anlayışları sebepli.
Cinsel hayat olmaması sebepli aldattığını söyleyenler o kişiyi cinselliğe ikna etmeye çalışıyor ve bunu kullanıyordur.
Aldatmak ve kandırmanın hiçbir zaman geçerli bir sebebi olamaz. Yaşamak isteyen bunu ifade eder, ayrılır ve yaşayabilir. Beğenmeyen gider, bu kadar insanın ve karşı cinsiyetin olduğu dünyada kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Her durumda olasiliklar değişkenlik gösterir.
Mesele ilişkide uyumlu cinsellik varsa tabi ki de bir süreye kadar aldatılma ihtimali çok düşüktür.
Ama işin özü aslında kişilerden geçiyor maymun iştahlı biriyleyseniz aldatılmamanız imkansız isterseniz dünyanın en iyi kadını erkeği olun böyleleri için farketmez.
Olasılığı artıran azaltan ilişkide olduğunuz kişinin karakteriyle bağlantılı bir şey.
😌 katıldım
Hayır değil :D
Yapma şunu :D
Sen bana porsuk mu dedin dolaylı yoldan :D parçalarım
Bö bö bö, sen ol porsuk o zaman :D ozomlo conlooo
Ben de yodayla hdhs
Çalışıyorken bu kadar oluyor :D
Selams ✌️ hayır tabi ki de.. bunu kim diyorsa muhtemelen aşk hakkında insan karakteri hakkında hiç bir şey bilmiyor demektir.. cinsellik olan da gider aldatır ki bir çok örneği var zaten haberlerde bile görebilirler.. insanın karakteri varsa hiç bir şekilde ayrılmaz ya da aldatmaz.. ha sorun varsa gider konuşur boşanır ya da ayrılır ilk önce.. ama insanın karakteri yoksa hiç bir şekilde tutamazlar
Ne yani ilişkimde cinsellik yaşamıyorum diye aldatılmam an meselesi mi :(
Aldatmak tamamen karakter ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Eşler arasında cinsellik olduğu halde neden aldatma var o zaman diye sorarım.
Cevap
66Cevap
Yersen işte, aldatılmasa ivana sert aldatılmazdı
Aldatma işi karakter meselesidir.
İyi bir cinsel hayatı umursamaz.
Ne kadar aşık olduğunu ve onu ne kadar sevdiğini umursamaz.
Ona çocuk vermeni umursamaz.
Onun seni ne kadar sevdiğini umursamaz.
Bir kişi kendine güvensiz ise mutlaka mazeret bulup kendi vicdanını rahatlatıp gidip aldatacaktır. Kadın erkek farketmez. Çünkü o kişinin sorunu ilişkisiyle değil, tamamen kendisiyledir. Onay almalıdır. Ezilmiş erkekliğini/kadınlığını bastırabilmek için diğerlerinden olumlu tepkiler almalıdır. Başka kadınlarla flört ederek, buluşarak yatarak onay almaya çalışırlar.
İyi bir cinsel hayat varsa aldatılma olayı yaşanmaz. Bazı kadınlar herşeyim mükemmel, manken gibiyim, bütün erkeklerin gözü üstünde, seksiyim vs. ama beni nasıl aldattı diyorlar. Bu tip kadınlar genel olarak yatakta iyi olmuyor. Doğru dürüst cinsellik yaşamadıkları halde, kendilerini mükemmel sanıyorlar. Ben zamanında yaşadım bunu.
Aslında cinsel hayatı iyi olup, yeterince “iyi” olduğunu düşünmeyenler var. Sevgilinin/eşinin verdiğinden veriyor, başka bir olay yok yani.
Sence ayda 1 ya da 2-3 ayda 1 iyi mi?
Öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
örneğin diyorum yaniii
Herkesin “iyi” seksten anladığı farklıdır ayrıca konumuz bu değil.
Yani ayda 1 ya da 2-3 ayda 1 kez yaşanan cinsellik, cinsellik sayılır mı?
Aslında direkt konu bu. Bunların arkasından aldatılma geliyor genelde :d
Şu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ki.. cinselliğin zirvesini yaşatsak ne yazar.. haftanın dört günü oral çek dur adama. .. şu bir gerçek ki öngörülmez bir hayat yaşıyoruz.. hislerimizle.. tahminlerimizle.. hayallerimizle.. yaşıyoruz.. kesin bak da gör böyle olacak diye diye .. belki de falcılardan medet umarak.. kesin gözüyle bakılan şeylerde bile... ama gel gör ki.. hayat öyle bir yerden vuruyor ki.. çakıyor ki tabiri caizse. .. silleliyor ki herkesi.. ne olduğumuzu şaşırıyoruz..
Cahil tartışması 🙄

😅 helal kız
Karaktersizlik sardıysa birinin ruhunu, ne yaparsan yap aldatır. Kimse kimseye öyle bir garanti veremez. Yıllarca sevdiğine dokunmadan bekleyenler enayi mi? Bunu kullanarak aldatmayı normalleştirenlerin beynine tüküreyim.
👏
Soru başlığına hitaben; evet, doğru! Akademik araştırmalar doğrultusuna dayanarak, çoğunlukla evli çiftler içerisinden bir kişinin, ilgisizliği, cinsel tatminsizliği, farklı zıt düşünceli olmayı bahane ederekten aldatma yollarına yelken açtığını doğruluyor.
Cinsellik yoksa zaten baştan ilişkiye uzak dururum. Benim ya gerçekten çok etkilenmek gerekir ki bu gene arzuya ve cinselliğe çıkar ya da beni diğer türlü ikna edip hızlı bir evlilik yapmamız gerekir. Bunu da şu an yaşayan herhangi bir kadının yapacağını daha doğrusu uğraşacağın düşünmediğim için ilişkiye başlamamak mantıklı olanıdır. Ayrıca cinsellik yaşandı diye aldatılmayacağını düşünmek saçmalık eheh aldatan her türlü aldatır.
Hayır değildir, bence daha çok aldatılma bu sebepten oluyor erkek hemen kendini başka bölgeye yönlendiriyor yani şeytan işe karışıyor, ben öyle değilim beni biliyorsun ben sadece tek bir kişiye cinsel bağlılık göstereceğim o da kalbime giren bana evet diyen eşim olacak 😊😂
Şu görseldeki şeyi yapmayı özledim🙈😂 neyse konumuza dönecek olursak
Aldatmak kişisel bir olay yani birinin içinde aldatmak varsa onu istediği kadar cinselliğe doyur yine de aldatır
O yüzden aldatmayan bir kişiliği olup olmadığını iyi analiz etmeye çalışmak lazım ama tespit edilebilirmi bilemiyorum
Sadece karşılıklı aşk ve güven varsa aldatılmamak garanti olabilir. Cinsel açıdan haris ve doyumsuz insanlar da var maalesef. İlişkinin, evliliğin temeli karşılıklı aşk ve güven üzerine kurulmalı her zaman bana göre..
Büyün ilişkiler aldatma garantilidir 😉hatta çok sevdiğim bir arkadaşım şöyle der aldatıyorsa evdeki karısını da s...🤣🤣
Doyumsuz şeytanın oğlu 😃
Yoo, aldatan insanlar olmadan da olur.
arkadasında fenaymıs
Değil. Öyle olsa evli hiçkimse aldatılmaz. Ki ben sevgili olduğu kişiyle aynı evde yaşayıp ilişkiye de girip yine aldatılan birini tanıyorum.
En çok da evliler aldatıyor ya zaten
Evli olup aldatanlar da çok da bence evlisi bekarı yok. Artık sanki herkes herkesi aldatıyor gibi geliyor.😂😂Resmen ilişkilerden soğudum.
Her şey olmuş; cinsellik.
Aynen
Cinsellik olmadığı halde aldatmayan kişilerinde olduğuna eminim.
Aldatmanın bahanesi olmaz.
Çok çok çok az..
Hayır bu kezde derler ki "istediğimi karşılamadın, tatmin olmadım"
Bir şaplatacaksın ağzının ortasına djdj
Dökülsün dişleri jdjd
hahah
bu dediğin çoluk çocuğun ilişkilerinde geçerli olan bir sav. Normalde aldatmalar zaten ilişkinin yaşandığı birlikteliklerde olur bizim gibi yetişkinler yapar onu hem de çok daha fazla sayıda gençlere göre...
Senin gibi birisinin yapması çok normal evet
@ssyyogodlyd ne o eski karıcığım geri mi döndün?
Karıcığım deme bana ne alaka 😡
@ssyyogodlyd peki sevgilim olsun
Başka sevgililer bulmuşsun hiç gerek yok canısı, takiplestikletinle takıl mutluluklar
Garanti değil tabıkıde kusursuz ilişkilerde bile aldatanlar var ama bana göre karakteri bozuk değilse genel olarak cinsel yaşamı kötü çok az bırlıktelık ve ılgısızlık aldatmaya yoneltebılıyor ne kadar doğru olmasada
İlişki iki tarafın bir alış verişidir.. Cinsellik, duygusallık, ilgi , alaka , saygı hepsi.. Bunlardan biri eksik olursa aldatılırsın.. Ama bunlarında önem sırası var.. Bu sıraya göre cinsellik te epey önde..
Erkek kadın fark etmez şahısların çinde bir hafif kadın çocukluğu varsa eğer her türlü yapar.
Çin’de mi djdjs
Cinsellik yaşayınca olmuyor diyenin beynini açıp bakabilir miyiz :D
Aç bak diyecem ama hayal kırıklığına uğramanı istemem djdj
Olmadığını biliyoruz belki az bişe koyarız yerine hdndjs
Yetmez çünkü kullanmasını da bilmek lazım jddj
Haklısın hsnsjsnjd bir yere kadar idare eder belkim
Çok iyi niyetlisin dkdk
Biraz doğru aslında ama bu aldatmaya bahane olmaz ayrılmaya gerekçe olur. Kimisi için önemlidir ve bunun cinsiyeti yok. İlişkiye başlarken bunlar konuşulup onaylanmışsa sonradan değişmek sadece ayrılığa sebep olur.
O konuda garanti verilmez ama cinsellik yoksa garanti verilir 🤣
Cinsellik yoksa bile aldatmak yerine ayrılmayı seçebilirler
Seviyorsa aldatmaya yeltenemez.
Aynı yerde dönüp durmanın anlamı yok. Ben cinsellik önemsiz demedim fakat sevgi hani fedakarlık ister, emek ister vs ya, o sebepten “seviyorum ama cinsel hayatımız kötü, ben de aldatmak zorunda kaldım” diye bir şey olamaz. Zaten aldatmak karaktersizlik o da üstüne tuzu biberi. Birini gerçekten seviyorsan, onu üzmek kırmak istemezsin, ondan başkasına dokunmayı bırak aklının ucundan dahi geçirmezsin.
Bi kere canım diye hitap etmezseniz sevinirim. İkincisi hayat değil kötü olup büyüyü bozan, kötü olan insanlar.
Hahahhahahah güldüm 😆 aldatmak kendi eksikliğidir eşinin değil.
Öyledir
Hayır değil. Yapamadıklarını başkası ile yaparsın yine aldatırsın.
Shakira'yı bile aldattılar. Daha ne denilebilir ki. :D
adrıana lima
Yok tabi ki garantisi olmaz
Annemin bi lafi var "Adam sabaha kadar kız becerip, sabahina kadin giden cinsdir " diye işte değişik huyda olanlar var
Sabah-akşam evde öğlen hastanede her gün düzenli olarak seks yaptığım kocam beni en yakın arkadaşım dediğim kızla aldattı diyeceklerim bu kadar nxmdmxmdmdmd
Sevgililik ilişkisinde seks yoksa yapılması gereken başkalarıyla yatmak değil, ayrılmaktır. Hem, dediğin gibi olsa en başta evli çiftler birbirini aldatmazdı.
Shakira'yı aldatmışlar bee
O oradan oraya hoppidi hoppidi wakka wakka diye şov yapıyordur onu da aldatmışlar XVDHZSGZSVGG
Karakter meselesi keenks.
Aldatılmamak garantili bir ilişki yok ancak evet beraberlik bu oranı düşürmede erkendir özellikle ten uyumu da varsa
Merhaba,
Hayır katılmıyorum hiç alakası yok ve çok çok çok saçma! 😅
Lanet olası pislikler! 😅
Cinsellik yoksa daha bir garanti. Cinsellik isteyip bakire kızları hayatına alan erkeğe de yazıklar olsun.
Hiç alakası yok.
Şeytan o kadar işsiz ki, kişiler bunun arkasına saklanıyor. “Şeytana uydum” yerseeeenn
Hayır doyumsuz ve karaktersiz insanlar var. Zaten sadık olmayan birini cinsellikle elinde tutmaya çalışmak çok alçak bir hareket.
Evliliklerde aldatma nasıl oluyormuş o zaman. Aldatmak en büyük karaktersizlik ve bence ilk, belki de tek nedeni.
hiç bir şeyin garantisi yoktur. bir yerde sorun ve çatırtı olduğu zaman eğer saygı da yoksa aldatılma kaçınılmazdır.
Değil elbette. Aldatan her türlü aldatıyor. Gözlerini oyucaksın anca öyle düzelir. Bu sefer de sesi daha güzel diye gidiyo dimi? Durduramıyosun 😅
İki insanı getiren şey zaten cinselliktir. Aldatmak tamamen karaktersizlik bu farklı bir şey bence
aldatma meselasi karakter meselesidir kendine sahip olamıyan cinsel hayatı varkende sahip olamaz
hiç bir şey garanti değildir.. o tutku bi an biter... o içki biter o şey biter tutkuyu da bir anda götürebilir.. olur yani
Alakası yok. Aldatmak isteyen her şekilde aldatıyor. Cinsellik olsun olmasın.
Hiçbir şeyin garantisi olmaz. Bu aldatma meselesi kişinin karakteri ile alakalı. Kişi kendisine olan saygısını kaybetmişse her türlü aldatır.
Hayatta hiçbir şey garanti değildir , en güvenilir insan bile zamanla değişebilir
herkesin son kullanma tarihi var.. işin özeti bu... diğer bahaneler gö. tüm ayağı
Hayir değil. Bir ilişkide ten uyumu varsa aldatilmamak garanti:')
Cinsellik yetmez iyi kaliteli cinsellik gerekiyor bunun için
Aldatmak niyetindeyse mükemmel bir cinsel hayat varsa da aldatır
Alakası yok bence karakterle alakalı bı durum eşşeğe altın semer vursan gene eşşek
Alakası yok , ama cinsellik partnerleri daha çok bağlıyor bu da bir gerçek.
Bu sadece karaktersizlikdir cinsellik yaşayıp da aldatan çok var
hayır maalesef tam olarak öyle değil
bu karakter meselesi
Bu tamamen erkek yalanı laz kızı. Çapkın adam Alexis Texas'la çıksa yine aldatır.
Hiçbir şeyin garantisi yoktur. Bu devirde herkes geniş rahat ve doyumsuz
Belki de en saçma şey. Bunlar zaten olacak seyler ama sabırsızlığın bir anlamı yok.
Dünyanın en iyi cinsel hayatını yaşat. Karaktersiz olduktan sonra yine aldatır
Degil hiç bişeyin garantisi yoktur ne kadar iyi olursan ol mutlaka sebeb olacaktir
Tabikide hayır bazı insanlar cinsel hayatlarında hiç bir sorun olmamasına rağmen aldatıyor
Aldatılmamanın hiç bir garantisi yok 😄 hayatında ki kişinin karakteri ile alakalı
Hsktir ordan ! Tamamen yalan dolan!!
😄😄
Aldatma karakter eğitimi ile alakalı bir şey