Tamam pozisyon çeşitliliği önemli ama kadının üstte olması mı daha zevkli yoksa erkeğin üstte olması mı?
Kadın üstte olmalı.
Erkek üstte olmalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir süre üstte olmayı severim. Olay kıvamına gelince kesinlikle kendimi partnerime teslim ederim ve onun üstte olmasını isterim
Aşı realist :D Hakettin demiyorum bu sefer gönlümden koptu diyelim. Nazar değmesin :P~
Cevap
12Cevap
Ben bazen üstte olup partnerimi sert hareketlerimle ezmeyi bazen de altta olup partnerimi şaşırtmayı çok severim.
Neden tercih yapmak zorundayız? Hem öyle tek düze seks mi olur? Biz bitirene kadar 5-6 farklı pozsiyona geçiyoruz.
he rpozisyonun ayri bir guzelligi zevki var ustte de olsa alttada olsa konu sevistigin kadinda bitiyor bende... kadin ne kadar iyi biliyorsa hangi pozisyonda olursa olsun o seks baskadir..
Şahsen kadının üstte olmasını isterdim. Yönlendirilen olmak sanırım daha cazip geliyor.
ikisi de ama bence erkek biraz daha baskın olunca daha zevkli
İliski bitene kadar ayni olcak hali yok her ikiside oluyo
Bence hepsinin tadı zevki ayrı o yüzden sırasıyla pozisyonlar arasında geçiş yapmaktan yanayım.
dominant kadınlar kendilerinde olmasını ister kontrolün bazılarında tamamen erkekte olmasını ister kişiden kişiye değişir yani
Erkek kadının üstünde olmalı, hükmetli kadına..
Erkek üstte olmalı genel olarak doggy misyoner tarzı pozisyonlar daha fazla zevk veriyor bana
kontrolün kadında olması daha zevkli bence
Duruma göre değişmeli
Şlap şlap sesi gelsin de önemli deği alt üst :D
erkek üstte olmalı
İkisi de
Yer ayirt etmem hepsini yaparim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?