Cinsel Yaşam Sekste üstte kadın mı olmalıdır yoksa erkek mi? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sekste üstte kadın mı olmalıdır yoksa erkek mi 🤔#CinselYaşam Kadın Erkek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sekste üstte kadın mı olmalıdır yoksa erkek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadının üstte olduğu pozisyon sayısı az zaten genelde erkek üstte. Öyle de olmalı bence. 3 4 Yorumla Maceviral +1 yıl aaa sizi dominant bilirdim ben Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl şimdi şöyle ki, ipleri elime almayı severim ama yatakta baskın olmak gibi bir derdim yok. Hakimiyet erkekte olabilir, yer yer ben alırım onu teslim. Yorumla Maceviral +1 yıl anladım karışık eviyorsunuz ama ben hep o baskın olsun isterim. erkekler nasıl ister acaba. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Genellemeyelim ama baskın olması seviyorlar sanki. Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İki taraf da zevk alıp zevk veriyorsa kimin üstte kimin altta olduğunun ne önemi var? 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Birinin uste olacak diye bir sarti yoktur seks zevk meselesidir. O an oistekte ne yaşanılmak isteniyorsa o olmalidir. Biri uste olacak diye şart koymak sadece seksi zevksizleştirir.. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Tercih meselesi. Ayrıca hareket etmek şart olduğundan seyrine göre de değişir hani 😄 3 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. toprağın altında olmak istiyorum ben 2 6 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Tövbe tövbe 🙄 Yorumla bsrtpl +1 yıl ne var🤧🙄 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Niye toprağın altı 🥺 öyle deme Yorumla bsrtpl +1 yıl öyle olması gerekiyor diyelim Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 🥺🥺 bence öyle olmamalı senin için iyi şeyler olacak inanıyorum Yorumla bsrtpl +1 yıl sanmam Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Sırayla ama kadın diyim 5 1 Yorumla aypipim +1 yıl Kaşık en iyisi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. zaman zaman değişse de erkek üstte olmalı 1 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Erkek 4 1 Yorumla Asude-m +1 yıl sen zevki biliyorsun Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Farkeder mi 2 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. kadın tabiki 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kadının üstte olduğu pozisyon sayısı az zaten genelde erkek üstte. Öyle de olmalı bence.
aaa sizi dominant bilirdim ben
şimdi şöyle ki, ipleri elime almayı severim ama yatakta baskın olmak gibi bir derdim yok. Hakimiyet erkekte olabilir, yer yer ben alırım onu teslim.
anladım karışık eviyorsunuz ama ben hep o baskın olsun isterim. erkekler nasıl ister acaba.
Genellemeyelim ama baskın olması seviyorlar sanki.
İki taraf da zevk alıp zevk veriyorsa kimin üstte kimin altta olduğunun ne önemi var?
Birinin uste olacak diye bir sarti yoktur seks zevk meselesidir. O an oistekte ne yaşanılmak isteniyorsa o olmalidir. Biri uste olacak diye şart koymak sadece seksi zevksizleştirir..
Tercih meselesi. Ayrıca hareket etmek şart olduğundan seyrine göre de değişir hani 😄
Kanun mu bu ne alaka isteyen istediği pozisyona girebilir
toprağın altında olmak istiyorum ben
Tövbe tövbe 🙄
ne var🤧🙄
Niye toprağın altı 🥺 öyle deme
öyle olması gerekiyor diyelim
🥺🥺 bence öyle olmamalı senin için iyi şeyler olacak inanıyorum
sanmam
Sırayla ama kadın diyim
Kaşık en iyisi
zaman zaman değişse de
erkek üstte olmalı