Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide kadın mı üstte olmalı, erkek mi? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Güncellemeler+1 yıl Kim üstte olmalı daha çok zevkli olabilmesi için cinselliğin? Güncellemeler+1 yıl Güncel Cinsel ilişkide kadın mı üstte olmalı, erkek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Kadın olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadının üstte olduğu pozisyonlar da güzel ama en güzeli kadının erkeğinin altında olmasıdır 🙈 6 21 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Himm Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Ağzının tadını biliyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğimin altında olmak ve beni o halde seyretmesi beni delirtir 🙈 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Alta olsan ezilirsin tost gibi baştan diyim Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Hemde çok fena ezilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğim de o ya zaten... Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Neden gizlisin yahu göremiyorum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görme benii Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstegime şahit olursan fena olursun da ondan shsshsh Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Vayy bakıyorum da ego tavan sende Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Ego yerine libidon tavan olsun yeterli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka ego 😄senin kafa güzel bence yazdığımdan bunu çıkardıysan Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Ben senden hiçbirsey anlamadin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaahah Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Fake misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka asıl sen ne diyorsun Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Hayda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel hislerimi yazmışım senin dediğin şeye bak Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Ne demişim ben Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Profesyonel ve pozisyonlara hâkim olan olan üste olacak ve sevişmeyi yönlendirecek 🔞🔞🔞😈😈😈 6 1 Yorumla Wien34 +1 yıl Profesyonel ve pozisyonlara hâkimim fakat altta olmak hoşuma gidiyor. Böyle konuları yorumlarda konuşmaktan hoşlanmıyorum. İstersen dm'den gel ✌️ Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Bence bu sabit değilde değişkenli hareketli olsa dahada zevkli olabilir 4 0 Yorumla
GunesKylr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Erkek. Hakimiyetin erkekte olduğu pozisyonlar tercih edilmeli 3 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pozisyon zevkine göre değişir ama erkek her pozisyonda hakimiyetini kadına hissettirmeli 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hakimiyet erkekte olmalı 5 6 Yorumla Kenank07 +1 yıl Nick inde bile bı dişilik var 😉 Yorumla Anofel_anofel +1 yıl @Kenank07 yani 😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl Bu işi biliyorsun diyorum 😉 Yorumla Kenank07 +1 yıl Hakimiyet wrkekte olmalı görüşünden ötürü 🙃😉 Yorumla Anofel_anofel +1 yıl @Kenank07 sence kimde oimalı Yorumla Kenank07 +1 yıl Tabikide bende olmalı 😉Hakimiyet bende olmalı ama kadın isterse inleme kivranmanvs ile dozunu ayarlar işini bilen Yorumla
PaFpas Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Pasif üstte olmalı )) 5 1 Yorumla Wien34 +1 yıl Profesyonel ve pozisyonlara hâkimim fakat altta olmak hoşuma gidiyor. Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence pozisyona göre hakimiyet olmalı 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Farketmez bence 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkek ama bazen de kadın çıkmalı üste 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kadın. 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kadını buldun da altı üstü kaldı 😅 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Değişir hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kadın olmalı
Kadının üstte olduğu pozisyonlar da güzel ama en güzeli kadının erkeğinin altında olmasıdır 🙈
Himm
Ağzının tadını biliyosun
🙈🙈
Erkeğimin altında olmak ve beni o halde seyretmesi beni delirtir 🙈
Alta olsan ezilirsin tost gibi baştan diyim
Hemde çok fena ezilirsin
İstediğim de o ya zaten...
Neden gizlisin yahu göremiyorum seni
Görme benii
Neden
İstegime şahit olursan fena olursun da ondan shsshsh
Vayy bakıyorum da ego tavan sende
Ego yerine libidon tavan olsun yeterli
Ne alaka ego 😄senin kafa güzel bence yazdığımdan bunu çıkardıysan
Ben senden hiçbirsey anlamadin
Ahahaahah
Fake misin
Ne alaka asıl sen ne diyorsun
Hayda
Ne güzel hislerimi yazmışım senin dediğin şeye bak
Ne demişim ben
Profesyonel ve pozisyonlara hâkim olan olan üste olacak ve sevişmeyi yönlendirecek 🔞🔞🔞😈😈😈
Profesyonel ve pozisyonlara hâkimim fakat altta olmak hoşuma gidiyor. Böyle konuları yorumlarda konuşmaktan hoşlanmıyorum. İstersen dm'den gel ✌️
Bence bu sabit değilde değişkenli hareketli olsa dahada zevkli olabilir
Erkek. Hakimiyetin erkekte olduğu pozisyonlar tercih edilmeli
Pozisyon zevkine göre değişir ama erkek her pozisyonda hakimiyetini kadına hissettirmeli
Hakimiyet erkekte olmalı
Nick inde bile bı dişilik var 😉
@Kenank07 yani 😂
Bu işi biliyorsun diyorum 😉
Hakimiyet wrkekte olmalı görüşünden ötürü 🙃😉
@Kenank07 sence kimde oimalı
Tabikide bende olmalı 😉
Hakimiyet bende olmalı ama kadın isterse inleme kivranmanvs ile dozunu ayarlar işini bilen
Pasif üstte olmalı ))
Profesyonel ve pozisyonlara hâkimim fakat altta olmak hoşuma gidiyor.
Bence pozisyona göre hakimiyet olmalı
Farketmez bence
Erkek ama bazen de kadın çıkmalı üste
Kadın.
Kadını buldun da altı üstü kaldı 😅
Değişebilir o anki duruma göre
Değişir hep
Kadın üstte