Yaklaşık 5 senedir evliyim ama beş yıldır bitmeyen bir sıkıntım var eşime ben dokunmasam ben istemesem ben üstelemesem asla benimle olmuyor defalarca oturdum konuştum nedenini öğrenmek istedim açık açık ben yapamıyor muyum sana uyum sağlamıyor muyum pis miyim dikkatini mi çekmiyorum diye sordum alakası yok bir nedeni de yok seni niye istemeyeyim diyor sürekli ben sürekli ağlayarak kalkıyorum yataktan normal şekilde evliliğimiz çok iyi çok iyide anlaşıyoruz ama yatakta adam hiç ben gelmeden gelmiyor deliricem artık bu neden böyle yardımcı olun almadığım kiyafet denemediğim şey kalmadı tükendim 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini yetersiz hissediyordur. Psikolojik bir sıkıntısı vardır sana diyemeyecegi bir sıkıntı geçmişte bir travma yaşamıştır. Seni arzulamıyordur. Hiç mi yaklaşmıyor yoksa erken mi boşalma oluyor sorun tam olarak nedir?
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. şimdi hep beraber beyin cimnastiği yapalım;
ilk sebepde eşin çapkınlık yapıyor,
---cinsel performansını senin dışında hovardaca kullanıyor ve sanada posası mı kalıyor?
böyle bir ihtimal varsa kadında olsa erkekde olsa s. KS istemeyecektir... hatta haşin bir iliski oldu ise vücudunda morarma ısırılma gibi belirtiler olacaktır... çok ısrar edersen ve seni geri çeviremeyecek durumda ise karanlığı tercih edecektir...
---böyle bir ihtimal olmayabilir de... hep gözünün önünde duruyor ve şüpheli hiçbir hareketi yoksa o zaman cinsel performansı düşüktür... gittikçede düşecktir... fazla uzun olmayan bir aürede kendinle başbaşa kalabilirsin... bunuda canlandırmak için bir şeyler yapmanız, iliskiye heyecan katmanız gerekir...
----son olarak eşinin aklından geçen ama sana söyleyemediği marjinal fantazileri vardır ve her geçen gün o tarafa akıyordur...
aklıma gelen bunlar...00 Yorumla
+1 yılAranızdaki duygusal alanda ilişki düzgünse o zaman biraz zaman tanı ona belki canı istemiyor şimdilik. Kocanın seninle ilişkiye girmesi istek ve sevgiden değil artık monoton görevden geliyor bu yüzden biraz zaman verilmesi lazım kendi istesin kendi arzulasın. Eğer bunun hiçbirisinin faydası yoksa onun neye meyilli olduğunu anla ve ona göre davran, mesela değil kıyafet bir kostüm bile onu çıldırtabilir, belki oryantel dansı seviyordur denesene bir defasında ve mimiklere çok odaklan biz erkekler mimiklere dikkat ediyoruz. Ve işte bazı yöntemler umarım aranız güzel olur inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce birine gerçekten çok aşık olmuşsa ve ona ulaşamamışsa sonrasında ise evlilik çağında seni görüp onu unutmaya çalışıp seninle evlenmişse bu yüzden istemiyor olabilir. Yani geçmişinde çok sevdiği bir kadın olabilir.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
110Cevap
+1 yılSimdi herkes birsey yazar yorumlarida okymadim detay veremem burada ama
Şunu bil cinsel problemi olan biri evlenmez sen istesende sabaha kadar saksoda ceksen penisi kalkmaz
Demekki adamin oyle bir problemi yok
Diger sebebpler senle olabilir ailesiyle isyerinde cocuklarinizda adamin kafasini seksten cok daha buyuk problemler meskul ediyodur
Unutmayinki erkekler araba kadin şoför ve benzin (penisi kaldiran kadinin yataktaki performansidir)
Bizim penis kalkmasi icin istek lazim cilve lazim sevgi lazim
Ama kadinlar zevk almasada bosalmasada seks yapmak icin bacakalrini acmasi yeterli oluyor 🖒00 Yorumla
+1 yılNe desek doğru olmayabilir çünkü bu durumun pek çok sebebi olabilir ereksiyon sıkıntısı olabilir erken boşalma olabilir aseksual olabilir belki aldatıyor olabilir hiç yok artık sendee deme ama kendini kadın gibi hissediyor bile olabilir bunu kendin öğreneceksin
20 YorumlaBunun birçok sebebi olabilir. Ama sebepleri sorgulamak yerine sonuçlara odaklanmalısın. Bu durum seni çok yıpratmış. Buna izin verme. En önemlisi sensin kendi değerini bil ve de bilen biriyle ol 🌻
00 Yorumlaesınde aynı ten bıtme sendromu baslamıs senı sahıp lenmıs sevmıs sıkıntı yok ancak sen onunla sevgılı gıbı olamassın sureklı ıstemez evlıklıkte cok yan yana kalmak sureklı aynı kısıyı her halıyle goz onunde gormek onu cekmez bılır herseyı merak uyandırmaz.. faklı yolları dene takıple yazabılırsın sorucakların varsa farklı yontemler var ama bıraz rısklı
00 YorumlaCok zor bi durum bu birlikte piskologa evlilik terapistine ya da cinsel birliktelik icin bu durum icin de bi piskolog dali vardi ama beraber gitmeniz onemli yoksa siz 5 sene daha dayanamazsiniz kotu olursunuz evlilik ucurumdan asagi gitmeden cozum arayın
00 YorumlaÖnce kocanla sakin bir şekilde problem olup olmadığını, çözülecek bir şey varsa birlikte çözmeye çalışın. Eğer sana açılmayı reddediyorsa psikologdan destek alın. Eğer buna da karşı çıkıyorsa, elinizdeki tüm taşlar dökülmüş demektir. Bir başka birisine verdiğim öneri gibi siz de ona ters psikoloji uygulayın. Siz de isteksiz davranın. Bakalım tepkisi ne olacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Senden bir şekilde bıkmış ama bırakmak istemiyor sana saygı duyuyor hayallerin yıkılmasın diye seni kırmayıp oluyor büyük ihtimalle seninle evlendiğine pişman olmuş ya da birini seviyor gönül bağlamış zor ihtimalde yapıyor diyorsun seksten soğumuş inşallah gay değildir
10 Yorumla
+1 yılKocan Allah katında senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Kıskandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi ve cinsel çekim bambaşka şeyler. Eşinin açık şekilde içini dökmesi lazım , ama doğru cümleleri bulamıyor muhtemelen. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti ve kız arkadaşıma o yaklaşmadıkça yaklaşmıyordum. sonra düşününce buldum sebebini. Bir defa yeltenmiştim ve o gece reddedildim. O anı bir daha yaşamamak için asla yaklaşmadım ondan sonra. O gelirse gelir dedim. O duruma düşmeyi kaldıramadım.
20 YorumlaYazık Üzüldüm
kocan
1. Sana karşı cinsel olarak isteksizdir
2. Başka bir kadın hep hayatındadır
3. erkeklere ilgisi vardır
bunlardan biridir sebebi50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. walla 5 senedir böyle gelmişse geri kalan yıllarda da böyle gider konu senle alakalı değil adamın cinsel dürtüsü yok resmen insan yanında yatan kadına hiç el sürmez mi şaka gibi. üzgünüm ama sizin bu durum çözülmez iki ihtimal war birincisi gidip kendine dildo alcan kendi işini kendin görcen diğeride fuckbuddy yapcan başka çare yok
00 YorumlaÇocukken cinsel istismara uğramış olabilir.
Bundan dolayı, cinsel anlamda güven sorunu yaşıyor; ilk adımı atamiyor olabilir.
Biraz hoşgörü, sabir ve saygı hakikatin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl yardım edelim sana abla, kocana cilve mi yapalım azdırıp sana mı yollayalım yemeğine bi şey katıp adamı enerjiden delirtelim mi her bi şeyi denemişin işte tık yok biz ne yapcaz
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm haline... benimde esimde vajinusmus varmis evlendik 6 ay hic iliski yasamadik ne foktora gidiyor ne psikologa... konus tartis derken bi gun ben neyayim dedim doktora gitmiyorsun psikologa gitmiyor yakin kadin srkadaslarindan yardim iste diyorum yspmiyorsun ben ne yapayim dedim... ihtiyacim var... gerisini anlatmiyim... isin zor ama
02 Yorumla- +1 yıl
Hala aynimi reis
Cevap sahibi+1 yıl@Lütfettinizefenim simdi iyi ama normal bi kadin gibi degil soguk isteksiz
Kadınların yatakta utangaç olması zamanla erkeği soğutuyor utangacmisiniz veya eşinizde öz güven eksikliği olabilir sizi tatmin edemediğini düşünebilir buda isteksizlik yapabilir başka sorun yoksa sizi begenmiyodur veya hormonlar la ilgili problem olabir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin de kadının da şehvetlisi denk gelsin kardeşlerim
70 Yorumla Evliliğin ve cinselliğin monotonlugu diyelim, bazen mastürbasyon yapmak bile seninle ilişkiye girmekten daha iyi gelecektir ona bir süre ara verin ilişkiye 1-2 ay eski ilişkiler unutulur ve tekrardan bir başlangıç olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBişa kendini yorma. Düzelmiyorlar. Hatta sen üzerlerine düstükçe daha çok bitiyor herşey. Bosa kendini yıpratiyorsun diyim sana...
40 Yorumla
+1 yılİkna edebilirsen psikolojik bir destek almanizda fayda var. Lakin kocanizin bunada yanasacagini dusunmuyorum. Duzenli bir cinsel hayat evliliklerin idamesi acisindan da onemli bir etkendir. Umarim bu sorunlar evliligin bitmesine neden olmaz.
00 Yorumla
+1 yılDemekki kocan azgın degil seksi ikinci planda tutanlardan aldatildiginida düşünmüyorsun demekki eşin sekste tembel
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidosu düşük demekki. cinsel gücü arttırıcı yiyecekler vs dene. yuksek enerjili yani.
82 Yorumla- +1 yıl
aslanı ıyı besle yanı
- +1 yıl
Hangi yemekler onlar 😁
+1 yılBelki eve yorgun geliyordur. Bu iyi niyetli bi düşünce ama bir de işin kötü bir yanı var eşin masturbasyon bağımlısıysa ve senden habersiz sürekli masturbasyon yapıorsa istememe gibi bi durum olabilir. Bu senin eksik bir yanın olduğu anlamına gelmez eşin alışkın olduğu bağımlısı olduğu yöntemle tatmin oluyor olabilir. Bence bunu bi araştır.
00 Yorumla
+1 yılİlaç kullanıyor mu herhangi hastalık vs var mı? Eğer varsa bu etkiler iktidarsızlık yaşıyor olabilir solucana dönüşmüşse zaten adam utanır onu sana göstermeye 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herseyi denemiş ve 5 yıldır bu sorunu çözememişsin inan diycek birsey kalmiyor ya kabulleneceksin ya da vazgeçeceksin son bir ihtimal uzman terapisi zor bir durum senin için...
10 Yorumla
+1 yılHaklısın hayatta en korkutucu şey tutku olmayan bir ilişki bence
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle durumlarda genelde kadınlar sıkılıp başka birini buluyor. farklı cinsel eğilimi olabilir kocanın. ya da bu konularda isteği olmayabilir. hepsi normal şeyler. normal olmayanı evlenmeden önce bunu sana anlatmamış olması. umarım mutluluğu bulabilirsin :/
20 Yorumla
+1 yılinsallah ben evlendimde oyle bir kadin denk gelmez hemen bosarim cunku ikdidarsizlik kotu bir durum cunku duzelmesse bosan tabi yuva yikilmasi iyi degil ama kusura bakma esin tam bir malmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkeklerin özgüvenleri cinsellikte düşüktür sanki ilkdefa yatıyomuş gibi cekinir karşıdn bekler bide onu cinselige suruklüycek dogru heycanda gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik ten uyumu yok sorununa benziyor ya da aseksüel, homoseksüel. Bunu anlaman çok zor kendi söylemezse. Tek yol başka bir kadını üstüne sal bakalım onla nasıl sevişecek.
00 Yorumla
+1 yılBen evli değilim ama evli olsam bi yerden sonra karımdan sıkılırdım heralde. Tamam başka bi kadına bakmam ama sıkılabilir insan. Sende her defasında üsteliyomuşsun. Biraz bırak özlesin seni. Sürekli bunaltıp durma eğer böyle yapıyorsan. Yeni evli olduğun zamanları düşün belkide hergün ilişkiye giriyodunuz zamanla azalır haftada bir ya da 2 haftada bir olur. Bu söylediklerim dışında kalıyorsa ilişkiniz biraz destek almanız şart olabilir uzmanlardan.
00 Yorumlaİki sebebi var. Ya size dürüst davranmıyor, belli ki sizin bir huyunuz veyahut tutumunuzdan hoşnut değil, ya da testosteron hormonu seviyesi yeterli değil.
00 Yorumla
+1 yılSeni aldatıyor olabilir bu yüzden erkekler eşlerine karşı bir soğuma yaşar daha iyilerini gördükçe.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Belki borlikte oldugu biri vardir belki de kadınlardan ilgi duymuyordur insan sonradan değisebilir malesef
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Cinselliğe karşı isteği tükenmiş sanırım. Her şeyi denemişsin düzelmemiş, bir uzman belki yardımcı olabilir, o da çözemezse kaderine razı geleceksin. Sen istediğin de yapıyorsa bu bile iyi bence.
00 Yorumla
+1 yılherşey olabilir gay olabilir, cinsel sorunu vardır, aldatıyordur herkes birşey söyle ama önemli olan kocanın söylemesi sen azdırıcı birşeyler ve öyle besle enerjisi yerine gelirse belki :)
00 Yorumla
+1 yılBenimde doyumsuzlugum. var. niye böyle oluyor anlamiyorhm mast yapsam 10 dk sonra tekrar istiyorum bıktım yaa
00 Yorumla
+1 yılKocan seninle zikişmek istemez belkide 5 yıldır evli olabilirsın sen ateşlide olabilirsin seninle illgenmiyo yani değilmi çocuk var mı
00 Yorumla
+1 yılEvli oldugun icin ommasın? Sen neyin kafasini yaşiyorsun yshu evlikle seksin ne alaksi var. Ne guzel anlasiyorsunuz iste belani mi ariyorsun
00 Yorumlaüzüldün senin adına. kimisinin eşi var kıymet bilmez. kimisi evli olsamda sabaha kadar kadının koynundan çıkmasam der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni o kadar iyi anlıyorum ki benim de eşim senin kocanın aynısı o kadar zoruma gidiyor ki ne yapacağımı şaştım gizliyim ama konuşmak ister mısın bilmiyorum istersen konuşalım ben bir türlü yıkamadım bu olayı aldatmaktan korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılYa bunun tersi durumu çok duydum ama bunu da yeni duyduk...
İktidarsız da değil...
Böyle evlilik de olmaz ki00 YorumlaYatakta yaklasmiyorsa bir erkek bu büyük bir sıkıntı bende yaşadım zamanında ama şimdi durum fena değil diyebilirim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılazgın teke otu libidoyu arttırıyomuş. "sağlık için bitki çayı içelimmmm" deyip demleyip önüne koy istersen
30 Yorumla
+1 yılkeşke bu konuyu evlenmeden önce konuşsaymışsın
eşin büyük ihtimalle aseksüel10 Yorumla
+1 yılArzulamıyodur vajinan kararmış bakımsızsan istememesi normal
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynısını bende yaşıyorum 1 ay dokunma umrunda değil her seferinde off puff herşey yolunda yatak hariç sen ne kadar iyi olsanda seks isteğini belirtince ne zaman bitecek temelli diyor sadece çocuk yapmak için olsa yeterli bence diyor delirtiyor 🙄
00 Yorumla
+1 yılErkekliğinden şüphelenmeli. Sağlıkli bir erkeğin yapacak bir seyi degil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Valla eşin seni aldatma durumu yok ise ciddiyim, yüksek ihtimalle aseksüel yapıda olabilir ve bunu çözmek gerçekten güç. Psikolojik açıdan destek almanızı öneririm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte asıl zulüm, cinsel iktidarı olmayan birinin evlenmesi veya eşini cinsel yönden tatmin etmemesidir. Böyle birinin evlenmesi caiz olmaz.
20 Yorumla
+1 yılNasıl bi kocan varmış senin kesin senden sakladığı bir şey var
00 Yorumla
+1 yılNedir son durum tahrik olduğu bişeyler illa ki vardır :)
00 YorumlaAdamın kapasitesi o kadarmış. Daha fazlasını alamazsın. Yetmiyorsa başka yollara bakacaksın.
00 Yorumla
+1 yılkaç yılllkk ilişki adam sıkılmış demekki ben hep diyorum evlilik iyi bişi değil al işte nolcak şimdi
00 Yorumla
+1 yılİlginç bir durum. Genelde kadınlar ilişkiye girmek istemez böyle şeyi ilk kez duyuyorum
00 YorumlaProfesyonel yardım alın pek tavsiye ile olacak gibi gorunmuyor
00 Yorumlaseni kendisinden mi sakınıyor acaba kıskanç mıdır yani giyimine ne kadar karışır mesela
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocanın iktidarsızlığını niye erkeklerin geneline malediyorsun
00 Yorumla
+1 yılYa sen güzel ve çekici. değilsin, ya da kocan erkek değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon alılkanlığı vardır. Ya da gün boyu birileri ile sanal veya reel seks yapıyordur
00 Yorumla diyecek birşey bulamadım ama beraber bir evlilik danışmanına gitmenizi tavsye ederim..
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam benimle ilişkiye girmiyor, erkekler neden ilişkiye girmek istemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne