Dışarıdan kıyafetle fiziğim hoş duruyor dolgun vs. Ama kıyafetsiz tam bir hayal kırıklığı. Göğüslerim sarkık popom şekilsiz bacaklarım kalın göbeğim var. Sırf bu yüzden sevişirken rahat olamıyorum karşıdaki hayal kırıklığına uğramıştır kesin diye düşünüyorum. Nasıl rahatlatabilirim kendimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de şeyim çok heybetli duruyor kıyafetten ama yamuk. Böyle saçma ve basit şeyleri kafaya takarak seks hayatınızı daha berbat ve daha kötü hale getiriyorsunuz. Bence bu kadar basit şeyleri düşünmeyin, zateen sizi beğenmiyor olsa o yatağa girmez bile.
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin ol o an karşındaki bunları düşünmüyordur sen kafana fazla takıyorsun. Eğer karşındaki fiziğini beğenmemişse zaten sevişmez bi daha senle ya da o an hevesi kaçar anlarsın zaten rahat ol biraz. Benim de kıyafetliyken iyi ama çıplakken çatlaklarım batıklarım var bacağımda onlardan çekiniyorum ama erkekler bunları görmüyor adını bile bilmiyor bazen çok da dikkat etmiyorlar yani o azgınlıkla
150 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir özgüven sorununuz var. Bu konuda size destek olabilecek abla, anne ya da yakın arkadaş varsa ondan yardım isteyin. Yoksa bir terapi desteği almanızı öneririm. Bunun için imkanınız var mı?
10 Yorumla
Herkes manken gibi fiziği sadece çekici buluyor diye bir durum yok. Balık etli dolgun kızlar da çekici olabiliyor. Herkesin zevki farklı sekste, bunu unutma.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
59Cevap
+1 yılBir kere kendini bu şekil suçlamayı bırak Malsın çünkü Şunu unutma ki İlla ki herkes Evet kendine cinsellikte bir Kriter koyar şöyle bir fiziğe sahip olsun böyle bir vücuda sahip olsun işte şöyle bir yüze sahip olsun boyu kadar olsun ama sana şu kadar söylüyorum eğer iş sadece cinsellik değilse Yani bunun için düşünüyorsan bizim erkeklerimiz için söylüyorum hormonları tavan yaptığı zaman artık böyle çok fizik ayırt etmiyor yani bir de olayın Bu açısından bak Çünkü sözkonusu bizim Türk erkekleri 😄😄😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. eskı gorustugum kısıde boyleydı yanı kıyafetlı ıken cok cekıcı ve tahrık edıcıydı ama sevısırken cok farklıydı cıplak ıken ılk seferde bana ıtıcı gelmıstı ama sevısırken onun asırı ısteklı olması ve tahrık edıcı konusması argo konusması benı etkılıyordu. tabı boyle konusarak tamamen cozume kavusamazsın ılk once kılo vermelısın spor yaparak kalcanı dıklestırebılırsın ve goguslerın cok sarkıksa estetık olabılırsın yanı kendın cozum uretebılırsın. baskalarını laflarına bakıpta kendını salma hanı derler ya bosver senı seven boyle sevsın dıye sakın o sacmalıga ınanma senı seven olmasa bıle dıs gorunusunu kendın ıstedıgın ıcın bıle degıstırebılırsın bu gayet normal. egerkı bunlarda olmuyorsa ozaman sevısırken kıyaetle sevısırsın tamamen soyunmazsın.
00 YorumlaZihnini tamamen boşaltmalısın. Herkesin kusurları vardır. Öncelikle kendinle barış. Sonra da kendin için bir şeyler yap. Mesela spor ve sağlıklı beslenme ile istediğin fiziğe yaklaşabilirsinnn 🌸
10 Yorumla
+1 yılben de tam tersi doğal severim. cansız manken gibi her yeri taş gibi sevmem.
kadın dediğim biraz göbeği olacak eti budu olacak. kadın dediğin memesi hafif sarkacak. yahu akıl ile göz çatışmamalı. memenin bir ağırlığı var. yer çekimi diye bir de kuvvet var. meme dim dik havada durursa akıl ile bağdaşmaz. çünkü onun sarkması gerek. o nedenle gördüğüm ile aklım bağdaşmalı.
yani doğal olmalı. senin gibi.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu o tür şeylere takılmaz ayrıca bu saydıkların çoğu erkeğin isteği aslında. Ben kalın bacak ve sarkık göğüs severim mesela. Sadece vajina çeşiti çok fazla onlardan bazıları çok itici oluyor ama onu bile pek sorun etmez erkekler. Bu dediğin ancak evlenirsin çok sene geçer yaş ilerler o sıralar biraz sorun olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kadınlarda çok yaygın bu dediğin. Ben sağlıkçıyım sağlıkçı forması pijama gibi ya onu giyince mesela popo sarkıyor ama kıyafetlerle disdiri, çok var öyle iş arkadaşı.
Eğer karşındaki seni gerçekten seven biriyse bunların pek de bir önemi kalmıyor yani en azından kalmamalı (ha yargıladığımdan değil de tek gecelik ilişkide falan bilemem tabi).
Ayrıca kalın bacağı veya göbeği seven erkekler de var yani kendini hemen yerme bu kadar. Seni sen olduğun için seven biri çıkar illa ki.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım yüzğ akneden muzdarip tesettür lü bie kadınım 182 97 kg selülit lerim var göğüslerim sarkık ama eşim özgür adam gibi adam ben seni HEr şeyinle seviyorum diyor vevorgazm dan orgazma koşuyoruz bu kafada biter
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlari merak ettim, bende oyleyim ve seks hayatım yok fakat şunu düşün. Herkesin bir sorunu var. Tvdekiler gibi kimse değil onlar bile ya fotoshop ya da estetikli. Ayrıca partnerin çok mu harika hiç mi kusuru yok bunu düşün.
78 Yorumla- +1 yıl
Herkesin bir derdi var tani..
Cevap sahibi+1 yıl@dumencihaydar senin derdin ne haydar?
- +1 yıl
Zaman..
Cevap sahibi+1 yıl@dumencihaydar yani? Hangi anlamda. Erken mi oluyor yaş mı
- +1 yıl
Kendimize kalmayan zaman. Keşke erken olsada olsa 😅
- +1 yıl
Ama seni takdir etmeliyim. Kendinle barışık olman gayet iyi. Olması gereken👍
Cevap sahibi+1 yıl@dumencihaydar tamamda soru görünüm. Zaman başka birşey
- +1 yıl
Soru görünüm ama ona harcadığımız şey zaman. Kendine vakit ayırmayanlarız diyorum :) ama konumuz soru değil zaman.
Zaman tek gerçek kavram, yaşadığımız her an tamamen ücretsiz ama biz kendimiz yerine hep başka şeylere harcıyoruz. 🙃
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Dünyada şeyin varsa yeter kafasında çok erkek var. Bunlar snei rahatsız eden şeyler ise eğer, göbek vs için spor yaparak bunu net bir şekilde çözersin. Bacakları çarpık olan bir sne yoksun onu salla. Göğüs içinde bir ufak operasyon kafi olacaktır. Altını çiziyorum kafanı takıp bunları psikolojik olarak dert edindi isen çözümleri var. Çaresiz derdin olmasın yeter ki.
00 YorumlaSen kendini bu şekilde kanullenip sevmediğin sürece bu durumu alamazsın. 2 çözümü var spora başlayıp vücudu istediğin şekle sokacaksın ya da kendini olduğun gibi kabul edip ben buyum ve böyle çok güzelim diyerek kendini seveceksin.
10 YorumlaKendine oz guvenin yok bu yüzdende ne yaparsan yap asla beğenmeyeceksin hatta karşındaki insanında sana öyle bakmasına neden olacaksın ilk baş kendini sevmeyi ve beğenmeyi denemelisin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence kendine haksizlik ediyorsundur. Acimasiz olma, vucudunun oyle oldugunu sanmiyorum ama diyelim oyle olsa bile ben boyleyim, begenmeyen almasin gibi dusunursen...
birde hic yaparken birakan erkek oldu mu😉 onu dusun00 Yorumla
+1 yılSevişecegin kişi de bir kıvanç değildir yani çok da takma yani v😂
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa aynı sorun bendr de var cidden kıyafetle ne ğzel fiziğin var diyolar ama gerçekte benim de dediğin gibi meme sarkık selülit göbek çatlak bu yüzden çekiniyorum
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa sorun ediyorsun. Ayrıca kullandığın görselin sahnesi efsane 😂😂
40 Yorumla
+1 yılyaşın kaç daha kendini toparla
iş o raddeye geldikten sonra kimse a bu böyle miymiş demez rahat ol zevk almaya ve zevk vermeye bak21 Yorumla- +1 yıl
Sadece zevk almaya baksın bence...
+1 yılKalın bacak kötü değil ayrıca bir insanla sevişirken neden hayal kırıklığına uğrasın eros mu bunlar :D
20 Yorumla
+1 yılBence birisi seni beğenip seninle sevisiyorsa demekki begeniyor seni sen kafana bosa takıyorsun onu senin su anki durumunu beğenen ve seks yapmak için can atanlarda var
00 Yorumla
+1 yılBoşver be anın tadını çıkar zaten o raddeye getirdigin birisi bırakıp gidecek değil ya gerçekten sevende öyle kabul eder şekillenmesini istiyorsan biraz kilo vermen yeterli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Bir insan seni istiyorsa zaten anlarsın Ozaman o çok takılmaz ama düşüncesinide önemse çok takılıyorsan spor yap 4 5 evde sıkılaşırsın kendine gelin rahatlan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de tam tersi bir durum söz konusu:) Dışardan 45 kilo sıska birşey görünüyorum. Ama bacaklarım düzgün olduğu ve spor da yaptığım için sıkı olduğu için fena durmuyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsettiğin durum çaresiz bi durum değil. Madem bu kadar rahatsızsın şekillendir bedenini. Elbiselerin manipülasyonuna sığınma daha fazla. Püf noktalar ve incelikler için yardımcı olabilirim. Cidden, herhangi bir niyet çerçevesinde söylemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılo ana kadar kıyafetlerini çıkarma ışığı mümkün olduğunca loş tut işler hızlanınca allah ne verdiyse yapıştırırsınz 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Üslubun o kadar iğrençki
- +1 yıl
cinselliği açık Seçik konuşunca iğrençmi oluyor herkes yaşıyor bunu sonuçta
- +1 yıl
@Dila_nurr teşekkürler 🙏
Bosver kendinle barışık ol zinanın dibine vur
Sonra hic bisey olmamiş gibi kendinle barisik sekilde byrasi önemli hayatina devam et00 YorumlaSevgi acayip biseydir, gören gözü kör eder sev ve sevildiginden emin ol, emin ol dünyanın en güzel kadını sensin
00 YorumlaBunların hiçbir önemi yok, hatta kimi erkek için çok çekici bile gelebilir. Sorun yapmamalısın, mükemmel sevişebileceğini düşündüm nedense...
00 YorumlaRelax ol seni olduğu gibi kabul eden insanları kabul et Mesele olmaz. Hiç birimiz mükemmel değiliz ayrıca
00 Yorumla
+1 yılBence bunlara takılma sevişecek bir kadın olduktan sonra o söylediğin detaylar görüşmeyecek kadar ince detaydır. Kimse senin hayatını yaşamıyor ki rahatına bak... tadını çıkar. Nerden girdim bu cinselliğe yav 😅 neyse dediğim gibi sıkma canını 😉
00 Yorumlaspor ve diyet seni en mutlu edecek şey
bugün başla 6 ay sonra tekrar yaz buraya10 Yorumla
+1 yılKendini iyi hissetmek için bir şeyler yapabilirsin mesela... Diyet ve spor gibi...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde yüzümde ben ler olduğu için kötü hissediyorum cinsel anda karşımdaki soğuyacak gibi geliyor hastaneye gidip aldiramiyorum da ailem yüzünden. Gel beraber ağlayalım kanka
01 Yorumla- +1 yıl
Yok be ben seksi gösterir, dert etme sen.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim etrafa bir bak istersen dışarı çık söyle bir bakın etraftaki bütün bayanlar manken gibimi sanıyorsun takılma böyle şeylere sen kafanı rahat tut
00 YorumlaSende onu fizinginle deilde disiliginle ve azginliginla buyule fazlaliklarin goze gozukmesin.😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Dert ettigin şeye bak inan bu dedıkkerının hepsi yoktur cok güzel fizigin vardır sana öyle gelıyıdur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine olan güvenini çıplakken de sürdürebilmelisin. Omuzlarını asla düşürme. Duruşu en iyi omuzlar gösterir
10 YorumlaÇoğu dolgun kadın böyle. Sevişirken hareketli olan sen ol çok az dengeli beslen ve beğenmediğin bölgelerin adını Google'a yazarak bölgesel egzersiz yap. Muhteşem sonuç verdiğine şahidim
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hareketli olucam ki aklımda sürekli vücudum oluyor o an çekiniyorum
- +1 yıl
Tamamen karanlık bir oda seçebilirsin, utanma duygun zevk duygunu bastırıyor bunu aşmak için partnerinle istek arttırıcı ve geciktirici kullanabilirsin ellerini bağla üste çık o an utanma yerine daha çok zevk almak için daha fazla hareket edeceksin üstelik uzun süre. Bol su iç vücudu toparlar eğer maddi gücün yetiyorsa eve spor ekipmanları al tabi senin tek bunlsrı istemen yetmez birinin seni destekleyip harekete geçirmesi lazım bu da partnerine düşüyor zor bir şey değil yaparsın
Soran+1 yılKaranlık oda pek olmuyor genelde gündüz oluyor çünkü ama teşekkür ederim tavsiyelerin için
- +1 yıl
rica ederim fantezi bahanesiyle partnerine geceleri insanların ışığı görmemek için gözüne taktığı benimsin şeylerden geçirebilirsin. Başta anlam veremezse bile onun kör oluşu senin dilediğin gibi hareket etmene dolayısıyla onun daha çok zevk almasına neden olur ilişki bitiminde hoşuna gidecektir kasma o kadar erkekler pek takmıyor aşırı bir şey olmadıkça kendince birçok çözüm bulabilirsin onlarca yol var. Tekrar rica ederim sağlıcakla
- +1 yıl
bahsettiğim ürün; www.google.com/search
Sacmalama ya disaridan kiyafetli tarzin guzelse ici de guzeldir kuruntu yapiyosun ulas bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ilişkide bu tarz fiziksel görüntü pek sorun olmuyor zaten sorun eden varsada öyle biri ile beraber olma
00 Yorumla
+1 yılBeğenmeyen sevişmesin, niye takıyorsunuz ki kafaya? Bir kişinin beğenmesi yeter bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam da adam dışarıdan kıyafetle gördüğü kadarıyla beğenir ama çıkarınca hayal kırıklığı olur işte sorun bu
- +1 yıl
Tamam, çok doğal... Duygusal bağ varsa sorun etmez ki.
Soran+1 yılNasıl doğal böyle birşey çok olmuyordur bence genelde dışarıdan gözüktüğü gibi çoğu kişinin vücudu
- +1 yıl
Hiç de öyle değil...
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılHay ben senin derdini seveyim be tek derdin bu olsun boşver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok denk geldi bana böyle kız, soyununca kalkan şey iniyor a. k. :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBak keyfine seni sadece vücudun ççin istiyorsa vur kıçına tekmeyi takma kafana
00 Yorumla Zaten anlarsın seni sen olarak seven birini Eğer zaten niyeti başkaysa işini görüp Çekip gider
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri kafanıza takmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin sadece olaydan zevk almamana sebep oljr. Sonucta karsi taraf senle birlikte olup zevk aliyo. Zevk almaya bak
00 Yorumla
+1 yılNeden hayal kırıklığı?
04 Yorumla
Soran+1 yılKıyafetle göründüğü gibi değil çünkü
- +1 yıl
İşte onu soruyorum detaylar nedir?
Sonuçta sporla her noktanı fit hale getirebilirsin, bir kadının çıplak iken güzek ve seksi olması için illa profesyonel manken olması gerekmez
Soran+1 yılDetayları soruda yazdım
- +1 yıl
Bunların hepsini sporla halledersin
+1 yılTakmayarak. Kime ne senin fiziğinden.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılspor yap fiziğini sıkılaştırır
10 Yorumla
+1 yılMerek etme Türk erkeği o kadar seçici değil
00 Yorumla
+1 yılYasın 30 üstü falan mı acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Kiyafetle arzulanirsin zatenn kiyafetsiz degil
00 YorumlaKilonu verebilir.
Spor yapabilirsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Seksi kıyafetler sana yardımcı olur bence
00 Yorumla
+1 yılSpor yapın biraz şu korseleride çıkartın lütfen
00 Yorumla
+1 yılVücut hatlarını belli edecek şeyler giyme
00 YorumlaSewisme kafan rahat olsun😄😄
00 Yorumla
+1 yılspor yap emin ol düzelir canım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılToplamda kaç kişiyle yattın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Peki hiç sevistin mi yoksa çekiniyor musun
00 Yorumla
+1 yılSen biriciksin, vücudun da sana özel!
20 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kıyafetsiz fiziğim bir hayal kırıklığı. Bu yüzden sevişmeye utanıyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım