En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa bir cinsel ilişkiye girmişsen ya da ilk 2 3 seferde giriş sağlanamayabiliyor. Benim ilkimde olmamıştı asla ve asla girmiyordu çok korkmuştum ama 2. Denemede oldu canım yandı ama kendimi kasmamam gerektiğini fark ettim. Partnerim beni rahatlattı güvende hissettirdi. İlk 2 veya 3 seferde hemen kendinize teşhis koymayın olabilir gerginlik heyecan vs durumlardandır karşı tarafın sabrı ve güvende hissettirmesi inanılmaz önemli
57 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz tabiki gizliden çıkıyım
Soran+1 yılİstek yolladım
Cevap sahibi+1 yılTamamdır kabul ettim
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBen atıyım
Cevap sahibi+1 yılAttım mesaj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılÇözülür tabi, elini ayağını bağlasın biraz da içki içirsin sana, sonra hafif çakır keyif halde içine girişini izlerisn
20 Yorumlakaygılarını tanımlayabiliyorsan internette doğru videoları izlersen kendi psikolojini düzeltebilirsin. ama en doğrusu cinsel terapi uzmanı. bence imkanınız varsa bir uzmanla özel bir terapi seansı uygulamanız.
00 Yorumlaiki kadınla karşılaştım bu konuda biraz zaman aldı her ikisiyle de. biraz zaman alan bir şey ama olay erkeğin anlayışında ve kadının sabrında bitiyor. kısacası çözülüyor.
00 Yorumla
+1 yılEvet çözülür öncelikle dalının bebek yağını al on sevişmeyi uzun tut ve eşinden yavas hareket etmesini iste
10 Yorumla
+1 yılsorunu kendinizde çözebilirsiniz, fakat yinede cinsel oyuncaklar ile birde sözlü destek ile rahatlıkla atlatabilirsiniz.
00 YorumlaHayatım ben kendi kendime 4 senede anca çözdüm. Özgürlük bana bi cesaret verdi
10 Yorumla
+1 yılsağlam bir irade lazım diyecemde sağlam irade zaten kolay kolay vajinismus olamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de çözülür. Bu konuda yapabileceğiniz her şeyi anlatabilir, yardımcı olavbilirim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidip profesyonel yaklaşmak varken ne gerek var?
00 Yorumla çözülebilir yeterki kendine güvensin ve kendini gevşeltmeyi öğrensin
00 YorumlaEvde lahmacun nasıl yapılır gibi olmuş. Bence bunu erkek arkadaşın veya kocanla konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bir uzmandan yardım almanız gerekir bu durum utanılacak bir şey değildir
00 YorumlaMeditasyonla evde çözülebildiğini duymuştum
20 Yorumla
+1 yılBelki psikolojik kismi
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözebilirim
- +1 yıl
Kendini rahatlatmaya calis cok cok gevsetici ilac icebilirsin
- +1 yıl
@seytan22 him
- +1 yıl
@seytan22 olur
çözebildinizmi yardımcı olabilirmiyim
00 Yorumla
+1 yılyou solve it with the help of the man
00 Yorumla
+1 yılÇöze bilirsin tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDil lazımsa getirilir 😋
00 Yorumla Kördüğüm yapmadıysan çözülür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. partnerin var mı evli misiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır değiliz
Soran+1 yıl2 kere denedik sadece
+1 yılEvet fakat erkeğin çok sabirli olması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılDestek almadan atlatmanız zor
01 Yorumlatabii ki
00 YorumlaOne biri aydınlatsın
00 Yorumla
+1 yılVajinaya bağlı
00 Yorumla
+1 yılben çözüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsokakda denemeyin
00 Yorumla
+1 yıledersin evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçözüle bilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Vajinismus elbette kendi kendinize aşabileceğiniz bir şey (hatta kendinizin aşacağı bir şey, biz eğitimden başka bir şey yapmıyoruz, yapıyorum diyene itibar etmeyin) ama bunu pek tavsiye etmem. Çünkü vajinismusu kendi kendine çözmek çok yalnız bir deneyim. Yalnız değilsiniz. Bir uzmandan destek alın lütfen.
Vajinismusla ilgili kime gideyim diye düşünüyorsanız bir kadın doğum uzmanı olarak bir ruh sağlığı uzmanına gidin diyorum. Her ruh sağlığı uzmanı vajinismusu bilmez elbette ama en azından bu konuda tecrübesi olmadığının bilincinde zararlı iş yapmaz size.
Aynı şeyi kadın doğum uzmanları için diyemeyeceğim maalesef. Hem çoğu kadın doğum uzmanı vajinismus konusunda bilgi/tecrübe sahibi değil hem de bildiğini, çözebileceğini sanıyor. Bu anlamda büyük paralar da talep ederek kadınların rızası tam olmadan bir takım girişimler yapıyorlar. Ben devlet hastanesinde oldukça fazla sayıda vajinismus hastası görme şansına sahip oldum.
Bu tür 'tedavi'lerden zarar görmüş öyle çok kadın geldi ki...