Cinsel Yaşam Kadınlar neden oral seks yapmayı severler? (Sayfa 2) Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 217 Kadınlar neden oral seks yapmayı severler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
LaSeRDaNCe Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Karşılıklı olunca muhteşem oluyor aynı anda :) 1 1 Yorumla LaSeRDaNCe +1 yıl Eminim ki sende seviyorsundur :)))) Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seven bana denkgelmedi hiç. Nedense🤔🤔 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kadınları bilmem de, bence erkeklerde sever. 1 0 Yorumla
Angara06BEBESI Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Seveni göremedim 1 kişi yaptı ay midem dedi ya bisi Anlamadim ajshsh 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevmeyenler de var ama hakkıyla yapana helal olsun 1 0 Yorumla
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Erkeğinin mutluluğunu görmek ve hissetmek için. 1 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeginin kontrolunu ele. almak. icin 😀 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ben yapma taraftarıyım bana yapılmasa da olur 2 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her iki cinste ister diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İşte böyle kadınlara tapıyorum resmen ya 0 0 Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Oralsız asla derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Karşılıklı olunca muhteşem oluyor aynı anda :)
Eminim ki sende seviyorsundur :))))
Seven bana denkgelmedi hiç. Nedense🤔🤔
Çoğu sevmez. Çok azı sever.
Kadınları bilmem de, bence erkeklerde sever.
Seveni göremedim 1 kişi yaptı ay midem dedi ya bisi Anlamadim ajshsh
Sevmeyenler de var ama hakkıyla yapana helal olsun
Erkeğinin mutluluğunu görmek ve hissetmek için.
Karşı tarafın zevk aldığını görmek haz verir
Erkeginin kontrolunu ele. almak. icin 😀
Ben yapma taraftarıyım bana yapılmasa da olur
Erkegi mutku ermek yeterli
Her iki cinste ister diye düşünüyorum
Cinselliğe düşkündürler.
Orak yaoan kadın candır
Hiç bilemiyorum
İşte böyle kadınlara tapıyorum resmen ya
Oralsız asla derim
sevdiği için
Yalamak güzel