Hepsi çok sevmez Genellikle sevenlerde kıymetini bilirler bunun Sebebi çok. basit aslında Sinir ucu sayisi Peniste yaklaşık 4000 Sadece klitoriste 8000 sinir ucu varmis Eh bu kısma yapılan uygulamada aşırı derecede zevk verir kuşkusuz İnanmayanlar için bilimsel araştırmalar mevcut okuyabilirler bir tanesi burda Bilmedikleriniz olabilir
Özel bir an çünkü. Erkek için kadının tahrik edebilmenin verdiği bir hazzı yaşama olayı var.
Kadın gözündense sanırım kendini o an erkeğine bırakıp, onun kendisini kontrol edip kendi bedenin haz kapılarını aralamasının sağladığı bir zevki yaşamanın özelliği vardır diye inanıyorum
Oral seksin en önemli parçasıdır. Ağzındayken muhteşem tadı dudaklarından göğüslerine damlamalı🔥👄 Bundan mahrum kalan kadınlara acıyorum seks yaptıklarını sanıyorlar sadece oysa ne kadar boş bir sevişme yaşıyorlar
Bakımlı ve tertemiz bir kadına oral yapmak aşk pınarından doyasıya şerbet içmek gibidir.. Kadın büyük zevk alırken aynı zamanda kendinle gurur duyar ve erkeğini daha çok sever..
Yani genelde yapılır ama çok sevdiğini ilk kez senden duydum.. eğer öyleyse tek sebebi şudur ki partnerler birbirine zevk vermekten haz alırlar.. çünkü erkek ya da kadin farketmez ne kadar iyi ne kadar istekli hazırlarsan partnerini o kadar iyi sonuç alırsın.. bide tabi onu mahvettim onu erittim ben yaptım düşüncesi de insanın içini fazlasıyla kabartıyor
O an dil darbelerinin verdiği zevkle kendinden geçip daha sonra içine girecek olan penisi hayal ederek sulanmak ve hatta orgazm olmak çok tahrik edici oluyor çünkü bence ;) ayrıca kadının o an kafana bastıra bastıra orgazm olması da mükemmel 😉
oral diyince kadının vucudunun hertarafının özellikle erojen yerlerinin ağızlauyarılmasıdır. kadın daha geç cinselliğe hazır hale gelir buda önsevişmeyle olur
En İyi Cevaplar