Cinsel Yaşam Kadınlar oral seks yaptırmayı neden sevmez? TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bizim Türk kadınları oral seks yapıyor ama kendilerine yaptırmıyor bunun sebebi nedir neden yaptırmıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Kendinize güvenin kızlar önyargılarınızı yıkın Güncellemeler+1 yıl Vajinanızdan utanmayın karşınızdaki iğrenir diye düşünmeyin Kadınlar oral seks yaptırmayı neden sevmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çünkü güvenmiyorum. Ne kadar temiz de olsan o an gelen sıvı kötü olabilir 0 3 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Yooo bence bana göre çok lezzetli Cevap sahibi +1 yıl İşte güvenemiyo insan TamBirErkek11 +1 yıl Bence güvenmelisin tadı tuzlu ekşi karışımı bişey
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çünkü ya kokarsa vs endişe ederiz zevk alamayız düşünmekten zaten 0 10 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Yooo gayet de güzel kokuyor o bölgeniz ben çok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine has bir kokusu vardır ve bu çiçek gibi değildir 😅 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Çiçekten daha güzel kokuyor bence 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek olsam bende severdim belki. Penis kokusuz ama sanki. Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Bakımlı olursa koku olmaz gibi ama benim hoşuma giden bakımsız değil de kokulu olan 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakımla alakası yok lazerli 0 tüy olsa duştan yemi çıkmış olsa bile vajinanın iç kısmında oluşuyor Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Ama o doğal ona yapacak bişey yok hem onu özel yapan o kokusu zaten 😋🤭 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Ben o bölge için deodorant kullananlar gördüm ama çok zararlı değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su bile içine temas etmemeli Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Aynen çünkü onun kendine has doğal suyu var Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seviyorum ama karşımdaki iğrenir diye korkuyorum nedense 0 6 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Dünyanın en gereksiz korkusu 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır vajinam şekli biraz tuhaf vajina dilim birazcık dışarıda karşımdaki iğrenirse diye kafama takılmıyor değil Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Hayır korkmana ve çekinmene gerek yok her vajinanın kendine has şekli kokusu ve dokusu vardır oda onu özel yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet haklısın teşekkür ederim Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Vajinan ile barışık olmaya çalış 😌 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Vajinanı sev 😌 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kendi vajinamızı sevmediğimizden 0 1 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Neden sevmiyorsun vajinanı mesela
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yooo seviyoruz 0 5 Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Sana yapılmasını seviyor musun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fazla hemde, en zevk aldığım şey Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Türk kadınlarının %95i sevmiyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanılıyorsunuz Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Yok be baksana diğer yanıtlara Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çünkü güvenmiyorum. Ne kadar temiz de olsan o an gelen sıvı kötü olabilir
Yooo bence bana göre çok lezzetli
İşte güvenemiyo insan
Bence güvenmelisin tadı tuzlu ekşi karışımı bişey
Çünkü ya kokarsa vs endişe ederiz zevk alamayız düşünmekten zaten
Yooo gayet de güzel kokuyor o bölgeniz ben çok seviyorum
Kendine has bir kokusu vardır ve bu çiçek gibi değildir 😅
Çiçekten daha güzel kokuyor bence 😅
Erkek olsam bende severdim belki. Penis kokusuz ama sanki.
Bakımlı olursa koku olmaz gibi ama benim hoşuma giden bakımsız değil de kokulu olan 😅
Bakımla alakası yok lazerli 0 tüy olsa duştan yemi çıkmış olsa bile vajinanın iç kısmında oluşuyor
Ama o doğal ona yapacak bişey yok hem onu özel yapan o kokusu zaten 😋🤭
Ben o bölge için deodorant kullananlar gördüm ama çok zararlı değil mi
Su bile içine temas etmemeli
Aynen çünkü onun kendine has doğal suyu var
Seviyorum ama karşımdaki iğrenir diye korkuyorum nedense
Dünyanın en gereksiz korkusu 😐
Hayır vajinam şekli biraz tuhaf vajina dilim birazcık dışarıda karşımdaki iğrenirse diye kafama takılmıyor değil
Hayır korkmana ve çekinmene gerek yok her vajinanın kendine has şekli kokusu ve dokusu vardır oda onu özel yapar
Evet haklısın teşekkür ederim
Vajinan ile barışık olmaya çalış 😌
Vajinanı sev 😌
kendi vajinamızı sevmediğimizden
Neden sevmiyorsun vajinanı mesela
Yooo seviyoruz
Sana yapılmasını seviyor musun yani
Çok fazla hemde, en zevk aldığım şey
Türk kadınlarının %95i sevmiyor ya
Yanılıyorsunuz
Yok be baksana diğer yanıtlara