Partnerinin erken gelmesi seni buna itiyor olabilir,, ya da erken bosalmasa dahi yeteri kadar seni uyarmiyor olabilir ilişki sırasında,, seks sadece girdi ciktidan ibaret değildir,, icerdeyken bile vücudunun değişik yerlerini uyarabilir partnerin
Tüm herkeste öyle değil bazı kızlarda denk geldim ama içine girip çıkarken eliyle de okşuyordu sonra anladım bir daha ki seksimizde önce onu deli gibi emerek okşadım öyle boşalttım sonra yavaş yavaş alıştı :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zamanında çok mast yaptığın için işte. Rabbim neden günah kılmış bu mastı, bi düşün.
Sorun eşinde mi sence 🤔 Bence bunda en büyük sorun erkeğin bencil olması ve ön sevişme, oral seksin az oluşu ve tek taraflı oluşu en büyük etken haksız mıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Partnerinin erken gelmesi seni buna itiyor olabilir,, ya da erken bosalmasa dahi yeteri kadar seni uyarmiyor olabilir ilişki sırasında,, seks sadece girdi ciktidan ibaret değildir,, icerdeyken bile vücudunun değişik yerlerini uyarabilir partnerin
genelde böyledir
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c&ab_channel=Sa%C4%9Fl%C4%B1kBazi baynlar gec ucarlar onunda yontemi vardir erkege cok iş duser
Evlimisin? Eşine durumu anlat ona göre destekleyici şeyler yapsın
Tüm herkeste öyle değil bazı kızlarda denk geldim ama içine girip çıkarken eliyle de okşuyordu sonra anladım bir daha ki seksimizde önce onu deli gibi emerek okşadım öyle boşalttım sonra yavaş yavaş alıştı :)
Zamanında çok mast yaptığın için işte. Rabbim neden günah kılmış bu mastı, bi düşün.
mal mısın jdkdjdk
@asklqkslskdk soruyorum işte bende sana sustun
soruyu soran ben değilim, ama cevabınız beni ben'den aldí
Erkeğin aptallığı kızla alakası yok bence çoğu kadın orgazm olamıyor
Benim partnerde öyle yok olmuyor. O kadar yalamama rağmen.
Hangi pozisyon da yapıyorsunuz ve ön sevişme süresini kısa tutmayın
Seks yapacağın zaman haber ver bende elimle titreteyim
İşini yapamayanların şuçu
İstersen yardım edebilirim😅
Erkeğin iyi vuramıyor.
Kloritial mastürbasyon mu yapıyorsun yoksa vajinal mı?
Kendini ona odaklıyorsun çünkü
Bende aynı durumdayım 10 yildir hemde
Evli misin
@Zevkli_dokunuşlar evet
Sorun eşinde mi sence 🤔
Bence bunda en büyük sorun erkeğin bencil olması ve ön sevişme, oral seksin az oluşu ve tek taraflı oluşu en büyük etken haksız mıyım
Mast yapmaya alıştığın için olmaman çok normal
Yanlış uygulamalardan kaynaklı
Sende sorun var
Çoğu olamıyor