Kız erkek fark etmez cevaplayın daha önce hiç buradaki biriyle sexting yaptınız mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes herşeyi herkesle yapmakta özgürdür. Yapabilirsin de yapmazsın da bir anda kimse kimsenin güvenini bilemez korkuların varsa programlar var yazdığını birkaç saniyede silen attığın resimleri silen karşı taraftan ne video ne resimlerinin ekran fotosunu çekmesine engel olan programlar mevcut araştırırsin öyle bir niyetin varsa ikinizde kurarsınız programınızı sohbetimizi edersiniz resim mi atarsınız video mu görüntülu mu size kalmış yani güvenip güvenmemek size kalmış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
+1 yılhttps://64.media.tumblr.com/01e09af657a60808bbb6e8dc30733d81/74dcdc1e3be5d344-75/s500x750/4efe378ba35a4fde3426be9e0caa7a4bf997e3ca.gifv
görselle daha güzel oluyor00 YorumlaHayır yapmadım. Yapmayında düşünmüyorum. Ama sonuçta sanal ortam. Ne gibi bir güvensizliği olacak ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Harun abi olduğu belli olanlar haricinde yapıyorum pembe görünümlü erkekler belli oluyor zaten
00 Yorumla
+1 yılYaptım.
Resim vs attık onun hesabı kapandı sonra kaybettim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç defa yapmışlığım var. Ama şunu baştan söylemek isterim..
Sadece yazışarak pek zevk vermiyor.. Görsel bir şeyler lazım.. ya da en azından sesli konuşma olursa daha ateşli geçiyor :)00 YorumlaYuzunu kapat kimse kimse g. tune memene bak sen olduğunu anlamaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. neyin güvenliği bu sonuçta yazı ya konuştuğun şeyde seks yani daha ne olacak yaz konuş engelle olayı bu buranın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptım yapıyorum. Yaşım 32. 20lik ateşli lolitalarla çok keyifli tahrik edici oluyor🔥
00 YorumlaSık sık yapıyorum. Ve kalıcı sexting buddyleerim bile var
00 YorumlaÇok yaptım benle yapan kimsenin güvenini kıracak bir ysklsşımım asla olmadı
00 Yorumla
+1 yılEvet yaptım ama hayal gücü ve arzusu çok yüksek olmalı ki çok tahrik olalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptım sonra bir kızla tanıştım buradan onunla samimileşirken diğerini aksattım fotoları konuşmaları ona atarım dedi ilgilenmediğim içn pişman olduk
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmarım soruya gelmez direk anlar beni
Evet yaptım. İki tarafta ne istediğini bilince çok güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılSonucta sanal degil mi nasil istiyorsan oyle yap
11 Yorumla
Soran+1 yılFotolar falan yayılırsa
+1 yılsexting nedir ya , ne anlıyonuz şundan ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem tabi gerçekte yalatmak daha iyi ama bazen de bu fena olmuyo
- +1 yıl
gerçeğin yanından geçmez, sexting ,
+1 yılHayır hiç yapmadım ve yapmam da
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Saçma sapan bir şey. Burada birisi bana sabaha kadar seksle ilgili mesaj atsa sana şöyle yaparım böyle yalarım şöyle öperim böyle emerim diye bin tane mesaj yazsa kılım bile kıpırdamaz hiç bir şey hissetmem. Gerçekten vereceksen gel yapalım bitsin ne laf salatası yapıyorsun awk
Soran+1 yılTahrik edici foto atsa peki göğüslerini falan
- +1 yıl
Fotosuna bakarım sonra seni bu şekilde görmeme izin veriyorsan canlı olarak görmeme de izin verirsin heralde değil mi? Diye sorarım yoksa meme fotosu görmek istesem Google a yazar bir milyar tane meme götürüm değil mi. Attığın foto ne anlama geliyor ne için atıyorsun o önemli yoksa ne yapayım senin memeni iyi bana göster ama başkası dokunsun alakasız bir hareket
+1 yılsohbet edince tanıyosun biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılteminat iste
referans gostersin
sonra ac00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo, öyle işlere girişmedim girişmem de. saçmalık
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir biriyim
Yaptım
İsteyenle yaparım00 Yorumla
+1 yılSanalda ücretli yaptım
03 Yorumla
Soran+1 yıllaylaylom erkek versiyonusun yani
- +1 yıl
O ne demek
Soran+1 yılKS O#osbuyu sansürlemiş 😂😂
+1 yılDoğru düzgün yapan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksting neki reel seks bile yaptık
00 YorumlaYok hiç yapmadim
00 Yorumla
+1 yılyaptım, kendisi istedi ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Evet yaşadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaptım evet
01 Yorumla- +1 yıl
güvenilirlik kısmı tamamen iki tarafa bağlı bir durum.
Sexting ne
00 Yorumla
+1 yılYaptm sıkıntı olmadı
00 YorumlaYaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yaptım
00 Yorumla
+1 yılYaptık ama
03 Yorumla
Soran+1 yılNe ama kızı mı beğenmedin
- +1 yıl
Tkp at
Soran+1 yılNie ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar daha önce hiç buradaki biriyle sexting yaptınız mı güvenilirliği nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat