Görücü usulü olarak tanışınca biri ile Evlenmeden önce hiç bir şekilde cinsellik yaşamadan cinsel uyum olup olmadığını nasıl anlarız? Evlendikten sonra cinsel sorunlar yaşamaktansa önceden öğrenmek iyidir diye düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu sorun hakkında şunu düşünüyorum severekte eglensem evlenmeden önce cinsel uyum olup olmadığını anlayamaz bunu anlamak için önce cinsellik yaşamak gerek bence bu yüzden her iki türlüde kapalı kutu sonuçta kimse ben kötüyüm demez bu yüzden sans ve basıktır ama her daim olgunluk ve tecrübe insanları on plana çıkarır bence
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik görücü usulü de olsa sevgililik dönemi sonrası da olsa cinsellik sizin için önemliyse konuşmadan ziyade küçük bir deneyim olması çok daha doğru sonuçlar verir. Özellikle hemcinslerim bu konuda fazla konuşur ama çoğu bayanın da dediği gibi sözler gerçekleri yansıtmayabilir. Birçok bayan bu konuda pişmanlık yaşamaktadır. O yüzden öyle bir durum varsa evlilik öncesi çözüme kavuşturmaya bakın.
10 Yorumla
+1 yılOnunla görüştüğünüzde bir çekim oluyorsa cinsel mânâda, seni uyarıcı bir etkisi varsa anlamış olursun zaten..
Beklentiler konusunda da konuşarak anlarsınız birbirinizi..
Açıkça ortaya koymak gerek bunu. Görücü de olsa, bunları paylaşmak yasak değildir..00 Yorumla
Aslında anlamak zor değil. Yanyana iken heyecanlanmak, birbirine istemsiz şekilde dokunmak istemek, öpüşme vb gibi bir durum yaşanırsa daha fazlasını istemek ten uyumunun olduğunu gösteren belli başlı durumlardır. Ayrıca cinsel hayattan beklentiler, korkular, endişeler açıkça konuşulmalı bunu da eklemeden edemeyeceğim.
147 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum ☺️☺️☺️
- +1 yıl
Estağfurullah lakap değil sadece tek bir yoruma özel espri mahiyetinde yakıştırma diyelim gülücük emojini de koymuştum zaten makara olduğu belli olsun diye 😊 bilgi birikiminizden faydalanmaya devam edelim lütfen bizi bundan mahrum etmeyin sık sık aydınlatın temennisiyle iyi geceler efendim saygılar 🙏🙋♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de aynı durum söz konusu erkekler haftada en az 2 kere yapmadan duramaz sanırım e öyleyse beni de yarım bırakmaz herhalde diye düşünüyorum e birbirimizden hoşlanıyoruz da
Hayırlısı artık28 Yorumla- +1 yıl
kafan güzel herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo Neden böyle dedin?
- +1 yıl
hiçbir şey anlaşılmıyor çok bilinmezlikler var konuşmadınız mı hiç bu konuları aranızda
- +1 yıl
Karşılıklı olmalı iki taraf da birbirini mutlu etmeli bence
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo Henüz konuşmadık düğünede zaman var zaten
Cevap sahibi+1 yıl@birsarkidabanasoyle Öyle tabi ki daha çok sorumluluklarını bilen biri olmasına güveniyorum
- +1 yıl
deneme yanilma yap sende
Birlikte arkadaşınız evinde bir kaç saat geçirebilirsiniz fakat birlikte vakit geçirin film izleyin biraz açık giyinebilirsin oda rahat birşeyler giysin...
Başını dizine bırak kollarınin arasında film izle.
Yani illa cinsellik olacak diye birşey yok. bu şekilde de anlayabilirsin uyum olup olmadigini.
Eğer sıcak hareketleri var ise yani sana değer veriyor ise bu durumlarda , ki zaten bunu anlarsın.00 Yorumla
+1 yılAnlamanın tek yolu iletişimdir. iletişimi de kurarken üstün körü değil kendinizi iyi tanıyan ve ne istediğinizi neler beklediğinizi sınırlarınızı ve sınırsızlıklarınızı tamamen bir entelektüel gibi masaya yatırıp utanma çekinme ayıp gibi kavramlardan uzak bir dilde konusmanız gerekmektedir.
00 Yorumlavalla kimse kusura bakmasın ama aşırı yemek seçen bir bayanla aşırı bencil bir bayan ile nasıl yapamazsam ve nasıl bunları sorarak öğrenebilirsem cinsel konularıda rahatlıkla konuşmalı insan. görücü usulünde alırlar ya bi odaya mesela bir kaç şey sorarsın ne bilim dışarda görüşürsün vs. böyle bir ortamda erkek cinsel bir kaç soru sorsa o kız o adamı rezil eder. aman biz nişanlı bile değiliz de bu ne biçim sorular da. valla kimse kusura bakmasın istisnalar kaideyi bozmaz.
00 Yorumla
+1 yılBunu öyle dışarıdan bakarak anlayamazsın, o yatağa girince belli olur her şey.
13 Yorumla- +1 yıl
@gnl_1998 bence salonun ortasında belli olur seninki
+1 yılSonuçta görücü usulü de olsa sözlenince, nişanlanınca elbet baş başa kalacaksınız bu zamanlarda oynaşmalar, cilveleşmeler olsun ki hem erkek hemde kadının tansiyonu bir nebze ölçülebilir😉
00 YorumlaBeni çok isteyen bir çocuk vardı. Yanıma gelinde terinin kokusu teninin kokusu parfümünün kokusu çok itici gelirdi. Ten uyumu varsa hiç parfüm bile sıkmasa kendi kokusu seni tahrik eder. Elini tutuncada heyecanlanıyorsan tamamdır o iş :)
10 Yorumla
+1 yılOnu bende merak ediyorum haklısın daha doğrusu evlenceğim kişiyi sadece o anlamda değil her anlamda merak ediyorum ve artık bulmak istiyorum zamanı geldide geçiyor ama malesef aday yok napacam bilmiyorum fikrin var mı? 🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılYatağa atmadan bilemezsin, bir sürü erkek ve kadında cinsel isteksizlik vs var türk toplumunda rkeklerin %10'ü erekte kalma erken boşalma problemlerine sahip kadınların da bir sürü vajinusmus vs var.
10 Yorumla
+1 yılonce uzaktan egitim sonra yakından
61 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyidi😃😃
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Konuşarak.. Fantezileri, kırmızı çizgileri, libido seviyesini, önceki deneyimleri.. vs
Nitelikli bir iletişim partneri anlamak için çoğu zaman cinsel iliskiden daha başarılı sonuçlar verir.00 YorumlaValla bende görücü usülü ile evleniyorum 3 aydır nişanlıyım daha hayla hiç bir şekilde konuşamadık o konuları nişanlım çok çekinğen ve utangaç yan yana bile geldiğimizde yan yana oturmayı ğeç el ele bile tutuşamadık nasıl olcak bilmiyorum
00 YorumlaBu görücü usulü evliliğe hiç sıcak bakmıyorum açıkçası ve onu aynı eve girmeden yatağa girmeden anlayamassiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel uyum yaşanmadan anlaşılmaz. İstediğin kadar konuş.
20 Yorumla Insan hisseder ya hoslandigin kişi olunca az çok belli olur
10 Yorumla
+1 yılkonusarak da zevklerini anlata bilirsin eskisi gibi değil goruntulu seks yaparsin sende 😁15 yil once olsaydi dedin dogru
00 Yorumlahaklısın ya benimde korkum o olur o yüzden görücü değil buradan evlenirim görücü evlenmem :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış düşünüyorsun önce dene olmadı başkası olmadı başkası.. ya sonra? insanların bu kafada olması çok üzücü bizim büyüklerimiz böyle yaşamadılar yüzyıllarca..
31 YorumlaGörücü usulu ne kadar incelersen incele ne çıkarsa bahtıma gibi biraz
00 YorumlaAfedersin konu dışı ama
Bu görücü usulü tam olarak ne oluyor?03 Yorumla- +1 yıl
Ailenin sana uygun gordugu birisi yani
- +1 yıl
Bisey degil
+1 yılGörücü usülde ne cinsel uyumu gözüm :D kafa dengi birisini bulup evlenen şükür ediyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Erkek için zor bir durum değil ama bayan için sürpriz 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlenecek bir ortam soluyorsan anlamanın pek imkanı yok galiba, şansına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli bi aşama kaydettikten sonra konulara girilmeli istekler hayaller anlatılması gerekir
10 Yorumla
+1 yılÖnceden öğrenmek iyidir de nasıl anlaya bilirsin ki
10 YorumlaAralarında bi çekim olmadan kişiler görücüyü kabul etmez ki ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulü nışanlıyım şu an, 10 aydır beraberiz 5 ay sonra düğünümüz var kısmet olursa insAllah. Ama cinsel uyuyumuz mükemmel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemas istiyorsan devamlı ne bileyim elin eline gidiyorsa sürekli sen bile fark etmiyorsan falan uyum vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani nişanlı iken böyle konular konuşulabilir. O zaman anlaşırsınız belki.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak bu görücü işi yaş iş onu baştan söyliyim piyango vurabilir ve ya fos çıkabilir çok şans işi
10 Yorumla
+1 yılNisanlanip tatile git. O sana sokulur zaten
41 Yorumla- +1 yıl
test surusu yani
+1 yılKonuşmalarından anlaşılabilir çok olmasada.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce konuşulması gerek bence
12 Yorumla- +1 yıl
Ya yanlış anlaşılma olursa
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte olmaması gerekir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden vermeden ögrenemezsin
20 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun. Görücü usulu olmasa; önce verip sonra mı evlebecen :)
00 Yorumla
+1 yılGöz göze gelmek yeterli
31 Yorumla
+1 yılHeyecanlanmak bence yeterli
20 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşanmadan anlaşılmaz bu
10 Yorumla
+1 yılBelli bi süre sonra etkile nirsen demekki var e
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek anne bu patlak almayalım diye bilir, Yaşayıp görürsünüz soruya gel :D
00 Yorumlaönceden konusalamz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklı olan asla görücu usulü ile ihaleye girmesin
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldenemeden almayın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlayamayız gerdekte ne göreceksek o 😂
19 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
ama merakta ediyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyi
- +1 yıl
sence neyi
Cevap sahibi+1 yılKızı
- +1 yıl
evet yani ilk geceyi
Cevap sahibi+1 yılAman boşver kasma bu kadar
- +1 yıl
işte buda merak senin yaş kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlanaksız. Aşırı çağ dışı bir olay.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nisanlaninca bu konular konuşulur zaten
10 Yorumla
+1 yılBiraz zor anlamak
12 Yorumla- +1 yıl
Yani metropolde açık açık önce deneyelim diyorlar artık.. ama görücü usulü falan zor yani
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 görücü usulü anan baban begenmis demek nasil deneyeceksin
+1 yıltamamen kumar
20 YorumlaYatağa atman lazım
10 Yorumla
+1 yılO da haram işte. 😂
00 Yorumla
+1 yılGörüntülü xd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Iyi olmaz
00 Yorumla
+1 yılSupriseee
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZor bır sey o ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşarak
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra
10 Yorumla
+1 yılanlayamasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşfederek 🙂😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öpüşmek lazım
00 YorumlaAnlayamazsın
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Görücü usulü olarak evleneceğimiz kişi ile cinsel uyum olup olmadığını nasıl anlarız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat