Toksik maskülen biri çıkacak diye çok korkuyorum hani benim sığıntı gibi sönük falan bir şey olmamı beklerse değişik güç gösterilerine falan kendini kaptırırsa diye hani hep üstte olmak ister falan böyle kendi zevkini düşünür falan karakteriyle bence cinsel karakteri bir insanın uyuşmayabilir çok riskli. bazen burada insanların cinsel sorulara yorumlarını okuyorum baskın karakterli kızları aldatmak için şekilden şekle girdiklerini itiraf ediyorlar gerçekliği tartışılır tabi ama. insanlar aldatıcıdır. ben öyle güç gösterisine kehkeh gülecek bir insan değilim soğurum düşman kesilir cinsel anlamda çekilmem falan yani. harda gelemem yani. benlik değil. haberlere çıkarım ilişki esnasında eşinin kafasına bir şey indirdi falan diye. beni geriyor bu erkeklerdeki güç takıntısı
Konuşarak ve davranışlarını izleyerek.
Diğer her konu gibi aslında cinselliğin de bir farkı yok. Nasıl ki cinsellik harici konuları konuşarak ve zaman geçirerek öğreniyorsak bu da o şekilde.
Aklına gelen her şeyi sorarak, yanındayken sana olan tavır ve hareketlerini izleyerek takip ederek vs.
Yoksa bunu anlamanın başka bir yolu yok. Bir de aslında bunu yanlış değerlendirirler ama flört ederek. Ne kadar çok flört edersen o kadar fazla kişi tarzı tanırsın ve hangi karakter nasıl hir cinsel durimda oluyor bilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer konuşmasında düzgün konuşan birisiyse cinsellikte isteksizlik içerisinde olmaz.
Ama eğer buluşmada yani buluşmadan kastım çay içip kendini tanıtma-tanıma anlamında başka bir şey çıkarmayın yani ama sapık gibi bakıyorsa ondan olmaz, efendi gibi bakanlardan olur ve dürüst bir kişilik hissi vermediyse yani size bakarken aynı zamanda dış görünüşünüze falan ama sapkın anlamda bakıyorsa (ama bunu hissedebilirseniz) genellikle bu tipler çoğunlukla +18 filmler izleyen tipler oluyorlar ve kafaları da o filmlerle büyüdüğü için odaklanamama sorunları oluyor, pek fazla konuşamıyorlar karşısındaki kişiyle.
Sonra evliliklerde neden kendi kendini tatmin etmeler oluyor çünkü adam baya alışmış gençliğinde ve bırakamıyor aslında burada bile varlar yorumlarda falan, bir insan bir insanın yorumuna sapıkça giderse o erkekten hiçbir şey beklemeyin kızlar, dikkatli olun.
00 Yorumla
1 yılBunu deneyimlemeden bilemezsiniz.
Belki hayallerinizi süsleyen o kadın o aşamada daha tecrübeli ya da daha tecrübesizdir.
Bunun için kendini hazırlayabilir, sürekli geliştirebilir, bilmediği durumları öğrenebilir. Bunu sağlayamıyorsa da partneri olarak yol göstermek size düşebilir. Çekinebilir, utanabilir bunun için ilişkinizi korumak ve saygı yönetmekte önemli. Sırf deneyimsiz diye o an kalbini kırmakta gereksizdir.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılO işler kolay değil. Hatta sevişsen bile sonradan o hale gelebilirdi. Fake sosyal medya hesabı aç, dökülürde dökülür. Ama tam doğruyu söylemeyebilir. En iyisi bir bayan arkadaşını yönlendir sevişsin sana rapor etsin. Hatta kamera da koyabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılO kadar haklısın ki. Sadece yüzeysel elleşme ve sürtünme yaşadım. Sevgilim aktif olmamı istemiyordu. Anadolu kadını gibi utanıp kendimi geri çekmeni istiyordu. Bende kendimi tutamayıp kucağında öpüşmek sürtünmek istiyordum
37 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Efe3527 zengini bulsak evlencez gari
Soran1 yıleskidir umarım. gitsin oyuncak falan alsın kendini tatmin etsin karaktersiz
Cevap sahibi1 yılEski zaten ilkim olmayı hak etmedi çok pişmanım. Onu arzulamıyordum. Normal istekle yapmak istiyordum.
- 1 yıl
@cevapsahibi arzulamadığın birisiyle cinselliği merak ettiğin için mi yaklaştın
Cevap sahibi1 yıl@Kimseee2873 yoo o kadar yükseğim tadını çıkarmak istedim.
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence hissedersin knk bu kadar kafaya takma beğendiğin biri olunca illaki anlaşılır ilerleyen süreçlerde
12 Yorumla
Soran1 yılumarım öyle oluyordur 6. hissim o kadar kuvvetlidir
1 yılbende demokrasi olacak eşit olarak üstte ve altta olacağız. her şey karşılıklı.. 69 demokrasimizin temel taşı olacak.. memnun edersen memnun edilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haberlere çıkarım detayı çok iyi. sjdjs
Dışarıdan bazen kestirmek zor olabiliyor insanların türlü türlü fantezileri var en iyisi konuşmak ve sınırları belirlemek.00 YorumlaBence bir kadın her konuda olduğu gibi cinsellikte de zeki olması gerekir. Zeka gibisi var mı o bulur yolunu.😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir süre arkadaş olur huyunu suyunu öğren adam efendi ise olur ancak manyakları davranış içine girerse salla hitdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence çoğu insan bu içsel karekterini kamufle eder..
Zaman içersinde güven ve sahiplenme duygusu oluşunca bu saklı duygular dışa vurmaya başlar, o zaman tamamen bu karşılık bulursa bir tutkuya dönüşür…00 Yorumla
1 yılKonuşmadan onunla anlayamazsın hem cinsel ilişki sırasında muhabbet etmek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSevişmek için evlenmeyi beklersen anlaman imkansız.
00 Yorumla
1 yılO zaman pısırık erkek bulacaksın sen yöneteceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Tensel temas olmadan anlamak mümkün değil çıkarım yapılabilir ancak yanıltıcı olması çok çok yüksek
00 Yorumla
1 yılArada yavaş arada hızlı ol aşkım diyeceksin sen bence 😅😅 ..
00 Yorumla
1 yılUyuşmazlık zor gerçekten. Bakalım sana nasıl biri denk gelecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTen çekimi varsa, tamamdır o iş. Ten
21 Yorumla
Soran1 yıltenle kalan bir şey değil bence bu insanın istekleriyle alakalı
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
1 yılSeks haritasından tabiki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç şansın yok önceden bilmek konusunda...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Öyle biri olursa büyük sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunun tek yolu evlenmeden sevişmek
11 Yorumla- 1 yıl
En doğru cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılHareketlerinden ve bana olan tavrından anlarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuşarak anlayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlanmadığı için aldatmalar çok
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAteşliysen dikkat et
O ne demek
01 Yorumla
Soran1 yılyani cinsellikten beklentisi ne davranışları nasıl olacak onu kastediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tanıyarak anlarsın
00 Yorumla
1 yılvererek
00 Yorumla
1 yıldenemeden bilemezsin canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevişerek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası